Header

1) Jeg er bare 1,53 meter høy og jeg ler meg ihjel hver gang noen stiller seg ved siden av meg og innser at jeg faktisk er SÅ lav.

2) Jeg har så mye energi og smiler hele tiden - så det nesten kan bli litt irriterende (:

3) Jeg er så ubesluttsom - på et helt eget nivå. Vi snakker sånn: skal jeg trene eller ikke, reiser opp og trener, innser at jeg angret og reiser. Eller bare å kjøpe mat eller handle med meg, det tar tid!

4) Jeg er yngst av tre, to eldre brødre som savner meg hver eneste dag (håper jeg)

5) Jeg klarer ikke å sitte stille eller slappe 100% av med mindre jeg sover, da ligger jeg like stille som en sten, hører såvidt pusten min.


6) og apropos at man såvidt hører meg når jeg sover - det gjør man når jeg er våken. Jeg har tidenes styggeste, mest høyrøstende latter OG stemme og jeg blir helt flau av meg selv i offentlighet fordi jeg både ler og prater ekstremt høyt.

7) Jeg levde for turn når jeg var liten - gikk mer på hendene og slo flikk flakk eller hjul mer enn jeg gikk.

8) Jeg har de kjipeste allergiene. Laktoseintolerant, peanøtter og druer (svak, men still there) . Og dette er litt komisk, fordi jeg har jo visst om drueallergien min i ett par år nå. Det startet med sånn heftig magekjør etter tre druer og endte med at jeg kvelte meg selv av en drikkelek for bare et halvt år siden. yeah u heard me. Vi snakker et litt for høyt inntak av hvitvin da selvfølgelig, men jeg ble så nummen i kjeften og fikk så problemer med å puste - vi ler av det nå, men det var krisesituasjon der og da.

9) Jeg har lettsykkellappen og kjørte venninnene mine rundt på lettsykkelen min da jeg var den eneste med førerkort før vi fikk førerkort på bil.

10) Jeg har null tålmodighet. Sånn typ nada.

Likes

Comments

inspirasjon, sminke

//reklame

hallo hallo! Jeg må bare puste ut litt jeg, for jeg skjønner ikke hvor uken blir av. Sist jeg sjekket skulle jeg på flyet til Los Angeles og nå er det dagen før semesterets første eksamen. Yeah, you heard me. Det var uansett ikke poenget, fordi dere vet vel like godt som meg at denne uken er virkelig uken for å fikse julegaver eller bare gi seg selv litt ekstra. Men følg godt med nå, kjære lesere, fordi gjett hva? DET ER BLACK FRIDAY TILBUD PÅ*trommevirvel* > COVERBRANDS <

Med kulda, julebordsesongen og ikke minst julekvelden i sikte, syntes jeg det passet perfekt å vise mine favoritter fra Coverbrands. Nettsiden er en av norges største nettbutikker innenfor skjønnhet og har produkter med kvalitet. Dette vet jeg av egen erfaring.

Bahama Mama solpudder her

LA girl pro concealer. jeg har min I mahogany og porcelain her

Bare Minerals, her har jeg medium beige på vinteren og troor jeg har medium tan på sommeren. Foundationen finner dere her


Jeg må bare gi denne oljen en ekstra shoutout fordi Castor oil har jeg god erfaring med selv. Jeg påfører et godt lag av oljen med en q-tips på vippekant og bryn og sover med det over natten. Denne har jeg sverget til i årevis! Særlig etter min første runde med vippeextensions hvor jeg satt igjen med nada vipper. Og tro meg, det funker! Jeg har også brukt den i hodebunn, massert den godt inn og latt den være i til dagen etter. Anbefaler deg å ha håndkle på puten, da dette kan være litt klissete. Du må selvfølgelig vite at du har litt tid i dusjen dagen etter, da denne tar litt tid å vaske ut, særlig i langt tykt hår. Men jeg skal love deg resultater, om det ikke gror i lengden med en gang så blir det iallefall silkemykt og bra! Du finner den >her< // setting spray her

Likes

Comments

hverdag, inspirasjon, tanker

Hello fellas! Hvordan er søndagen deres? Snakker vi hodepine og småelig angst for gårsdagen? eller er du frisk som en fisk som nyter de siste solstrålene mens vi nærmer oss dager med kuldegrader og snøflak? Jeg er mye fraværende fra bloggen om dagen, men med sabla mange bra ideer. Vet ikke om det er julen som titter frem snart eller om det bare er livet som føles ganske greit. Hos meg snurrer love actually på tv'en i bakgrunnen og jeg må bare si at JEG ELSKER JULEN! Vi er jo bare i midten av november, men jeg har jo en liste med ett par ting jeg skal gjøre i November som jeg tenkte å dele med dere - kanskje dere får litt inspo til deres november selv?

I november skal jeg:

1. Begynne å kjøpe julegaver, viktig å være tidlig ute særlig som student!

2. Fortsette min gode rutine med trening, har trappet ned til 5 dager i uken isteden for hver dag, mtp. eksamen og restitusjon!

3. Lese hver dag, 1 time - 7 timer, alt er bra for hodet nå mot eksamen

4. Lese ferdig romanen jeg startet på i L.A. "what Alice forgot" tidenes bok hittil - anbefaler den til dere også!

5. Rydde gjennom ting og tang, trenger jeg alt jeg har i alle skuffer og skap?

6. Flere antrekksbilder! yes yes yes, jeg er så slapp på denne fronten og det er særlig vanskelig når solen går ned før du rekker å snu hodet på puten og våkne - særlig jeg som er skikkelig B-menneske og jobber best på natterstid. Hehe, er faktisk sabla flau over at bildene ikke blir tatt når jeg har mange antrekk jeg er veldig fornøyd med!

7. Legge ut sofaen og sengen for salg - fordi jeg ønsker meg veldig veldig veldig en ny sovesofa som ikke tar så mye plass. Kommer tilbake til dette, kan jo hende sofaen jeg har nå er interessant for noen av dere?

8. Planlegge middager bedre og kjøpe inn i begynnelsen av uken, slik at det ikke blir så mange unødvendige, dyre måltider på skolen. ( noen som kjenner seg igjen i latskapen av å droppe lunsj? plis si ja, hehe)

9. Spare enda mer penger på bsu og til min neste reise. Eventyr er tross alt ikke helt gratis.

10. Nyte livet i min hektiske hverdag og ta mer tid til meg selv! Her har jeg nok å jobbe med. Siden jeg bor alene, ender jeg ofte med å reise ut på ting fordi jeg fort tenker at det er kjedelig å sitte her hjemme, men vet dere hva? i det siste har jeg chillet i leiligheten og studert her enn på skolen noen av dagene og det har vært helt fantastisk! Det å trives i eget selskap er jo så utrolig viktig.

Jeg håper dere fikk noe ut av dette innlegget og jeg lover at jeg skal legg ut mer antrekk og jobbe mer med bloggen. Det er ingen unnskyldning å dytte det vekk og skylde på at man "ikke har tid" for man har tross alt tid til det man ønsker og vil her i livet, både venner, familie og ting som må gjøres! Puh, nå har jeg pratet nok. Håper dere fortsatt får en super søndag og gi meg tips på hva dere skal få ut av resten av november <3

Likes

Comments

hverdag

hola mennesker. Som om det ikke skulle være nok haraball denne uken så kræsjet macen min etter 5 år, min kjære Tor. Den står rett og slett bare og blinker med en gang jeg trykker meg inn på safari. Ikke en gang pippin folkene skjønte hva som var galt uten å sende den til ordentlig reperasjon. Så gjett hvem som måtte ned til eplehuset idag og fikse? Jo, jeg! Jeg kjøpte den nyeste macbooken og har jo ikke kunne gitt den noe særlig vurdering enda, da jeg har eid den i typ to timer, men vekten skal få mye skryt. tror seriøst iphonen min er tyngre. Jeg har iphone 7 plus (selvfølgelig haha) men det skal sies at denne blir helt fantastisk å ha med på tur, både til skole og bloggingsen. Jeg kommer forresten snart sterkere tilbake på denne fronten også, bloggingen altså, men det skal sies at det er hardt å skulle være en flink student, flink venninne som skal sosialisere seg og allikevel ha tid til seg selv. Men jeg lover folkens, Cathrine skal med meg ut snart og knipse en del - can't wait!

Likes

Comments