Header
K R I Z Z A E L I S A B E T H

Hei fine mennesker. Som dere sikkert har fått med dere, så bor jeg nå på Sørlandet. En fin sommerperle som også har et sabla bra studiemiljø, men det er jo ikke her jeg kom til. Til tross for at jeg egentlig er adoptert og fløyet hele veien over Stillehavet og noen andre hav jeg ikke husker navnet på. Og der kom jeg til en liten bygd utenfor Oslo. Godt stykke nord utenfor Oslo. Og det er rart med det, selv om jeg ikke ble født der, så har jeg hatt både barndommen, ungdomstiden og mine tidlige voksne år. Her ble jeg formet og nå skal jeg gi meg, haha! Merkelig nok satte jeg alltid pris på både familie og venner før jeg flyttet, men det er enda rart å komme hjem etter en god periode i min lille studentboble. Å komme hjem til mammas fantastiske medisterkaker og barnelatter fra både Amalie og Liam, som ringer høyere mellom veggene nå enn aldri før. Det er rart hvordan man kan savne søsknene så heftig når man er borte fra deres hverdag. Så dere skjønner det vel nå hva som skjedde i hodet mitt for en uke siden? Joda, jeg hadde så heftig hjemlengsel at jeg kjapt bestilte ett par billetter hjem til mor og far. Det er like godt hver gang. Å kjenne bjørneklemmen til papsen både som hei og hadet. Det er også like kjipt hver gang, når du vet at det er enda noen måneder til neste gang du får bjørneklemmen, spise ordentlig middag og hører barnelatteren. Men godt er det uansett, både og reise til men også reise fra. Bare lov meg en ting, slik som jeg også prøver å love meg selv. Sett pris på menneskene rundt deg som du er glad i, fordi de er ikke der for alltid.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

hverdag, inspirasjon

Hei fine mennesker. Det er endelig fredag, nok en gang. Skuldrene kan senkes og danseskoene kan festes. Eller, du kan gjøre som meg og mine venninner gjorde igår. La skoene stå på hyllen og finne frem stemningen for jentekvelden.

Først og fremst trengs jentene eller guttene tilstede for at kvelden kan begynne.
Skru på alle tiders humøret og beste lista på Spotify.
Lag mat. Spill noen morsomme spill. Anbefaler ryktet går eller alias. Finn frem vinen og voila!

Likes

Comments

outfit

Nettingen gjør alt bare ti ganger mer cool og litt røffere, for en liten hverdagstvist til basic antrekket. Genseren er fra ONLY, buksen fra MONKI og netting også ONLY

Likes

Comments

inspirasjon, outfit

Hallåå! Gjett hvem som har runna to sesonger av game of thrones OG snart runna to obliger lenge før innleveringsdato? MEG! Innimellom får jeg en sånn motivasjon til å måtte jobbe som bare fy for å få noen litt roligere dager. Og for disse hektiske dagene vil jeg fortsatt kle meg bra - uten å føle at buksesmekken strammer på magen etter et dødela måltid. Disse dagene er ment for slengbukser. Eller spør du meg, kunne jeg brukt slengbukser hver dag, det er TI ganger bedre enn skinnyjeans. Allikevel er skinnyjeans safe og selvfølgelig enkelt å style.

I går startet jeg dagen med en aldri så liten benøkt før greit mange timer forelesning. På kveldingen skulle jeg møte Tonje (hun jeg reiser til LA med) i byen og spise litt og snakke om alt som har skjedd siden sist. Typisk jenter altså. Gårsdagens antrekk ble altså enkelt, men allikevel en smule stilig ;)


LEVIS JACKET
HM KNIT
DR DENIM PANTS
BIKBOK PURSE 
OLD EUROSKO SHOES

Likes

Comments

inspirasjon

God morgen fine mennesker!
Vi er nå igang med først høstmåned og jeg gleder meg helt vilt til denne høsten. Det er så fint når bladenes farger går fra grønn til oransje (eller gul også til brun) før de flyr av trærne. Det er så deilig å gå en tur i skog og mark, mens vinden får løvet til å rasle og hårene på armen til å reise seg. Det er så deilig når temperaturen synker ute samtidig som mørket senker seg sakte men sikkert litt etter litt for hver dag. Jeg elsker høsten for de fine fargene, for den kalde brisen som gir deg de rolige kveldene hvor du surrer deg inn i tepper med en god kopp te og levende lys. Jeg elsker høsten fordi den sier i fra via naturen at vi skifter til en ny årstid, som igjen fører med seg vinter og juletider. Jeg elsker høsten fordi det rett og slett er høsten.

I forrige uke var jeg en tur på IKEA for å fikse ett par nye putetrekk og noen oppbevaringsesker. Da kom jeg også over denne fantastiske gulfargen! Hva er vel ikke bedre på høsten enn å ta med litt av fargene inn også? Hybelen min har et ganske så enkelt og nakent utseende, det er sånn jeg liker det! Moderne med rene flater og lite dilldall. Jeg liker at det skal være ryddig og pent. Siden det jeg har så enkle farger i hybelen, er det desto stiligere å dytte inn ett par iøyenfallende cray cray farger som denne. Jeg tviler på at det blir mitt eneste kjøp i gult til hybelen denne høsten!


Hva synes dere om høsten? Og hva synes dere om det lille gule hintet i hybelen min ?

Likes

Comments

outfit, hverdag, inspirasjon

God kveld fine mennesker!
Å opprettholde bloggen og være flink student er jammen ikke lett, særlig ikke når kameraet også svikter litt. Er veldig klar for å investere i ett nytt veldig snart, men frem til da er ikke iPhone 7+ kamera dårlig. Altså halloo! Det er jo helt rått til å bare være en telefon liksom!!

Dagens antrekk sto mellom skinny jeans eller culotte. Jeg bestemte meg for en mer avslappet stil og er gladelig fornøyd med det etter en så lang dag!
Genseren er fra ONLY // culotte panties fra HM // denimjacket fra CARLINGS min favoritt altså // smykke fra Mestergull

Nå skal jeg runde av dagen med en episode game of thrones før kvelden ender!
Hvordan har dagen deres vært ? Eventuelt noe kamera dere anbefaler ?

Likes

Comments

inspirasjon

Contains affiliate links

THE BOYFRIEND JEANS/ MOM jEANS.
always comfy, always cool. Style den opp med en penere topp, for en finere stil. Sleng på en hoodie, for en mer laid-back stil. Det passer til alt. Elsker den lyse vasken også.

envi: her // levis 501 vintage :her // lee: her

Them white sneakers.
Passer til alt! virkelig. Og hvitt er stilig, særlig når du ikke orker de høye hælene til sommerkjolen! Eller hva med hvite sneakers og skinny jeans? alltid vært en klassiker.

vans: her // adidas: her // vagabond: her

TRENCHCOAT

Altså! trenger jeg å si noe spesielt? passer til alt uansett. Jeg elsker den fra object med en digg hettegenser under på en slapp dag! Mens den andre fra only eller weekday er finere til arrangementer hvor dresscoden er litt strammere! Hva velger du?

object: her //only: her // weekday: her her

DONGERIJAKKE!

LEVIS: her // we are kph elsker big size på disse jakkene, ta gutteversjon for en røffere look: her // elsker noisy may sin big sizeversjon!! : her


Likes

Comments

hverdag, inspirasjon

healthy breakfast = healthy body & mind

Hola fine mennesker!
Det er ny uke, med nye muligheter og jeg valgte å starte den med et realt skippertak for både kropp og sinn! Her er mine fantastiske tips for en super start på en ny uke!

1. Stå opp tidlig - jeg hadde sen forelesning, så lå til halv åtte.
2. rør litt på deg - om det er 100 jumping jacks i stuen eller en joggis i marken. Få igang kroppen.
3. Lag deg en god frokost! Jeg har to faste + litt ekstra kos i helgene. Men i ukedagene går det i havregrøt med masse kanel (fordi jeg elsker kanel) og forskjellige frukt på toppen, i dag ble det bananer og litt ekstra melk. Den andre standarden min er egg. Stekt, kokt, omelett eller røre. Så lenge det er egg. Egg = proteiner og proteiner er kjempebra!
4. Forbered hode - vær positiv. "I dag skal jeg lage en bra dag" - det kommer du langt med! den har jeg levd lenge på.
5. Kom deg ut av huset. Om du så kan jobbe hjemmefra, sett deg heller på en kafe. Reis på bibliotek og les hvis du ikke har forelesning. Jeg vet iallefall med meg selv at jeg er mye mer effektiv med både jobb og annet arbeid på andre plasser enn hjemme i sofaen.

Likes

Comments

hverdag
I've been makin new friends & hung out with the old - and we all had a blast

Ohoi fra sofaen fra meg til dere!

Ahmagad hvor ble dagene av? Altså, to uker av skoleåret er allerede gjennomført, det gikk så fort. Jeg var hjemme en tur forrige helg for å feire bestefar og selvfølgelig se igjen familien. Får virkelig ikke sagt hvor glad jeg er i dem ofte nok. Besteforeldrene mine særlig, for mens vi blir eldre, blir jo også de eldre. Jeg prøver å hilse på de hver gang jeg er hjemme og neste helg kommer faktisk de hit sammen med både tanter, onkler, mamma, pappa og kusine. og jeg gleder meg så fælt! Jeg skal ikke hjem (tror jeg) før LA turen, så det er jo bare gull at familien kommer hit! For meg er familien super viktig, store og små. Selv har jeg vokst opp med en ordentlig kjernefamilie hvor kusiner og fettere like gjerne har vært søstre og brødre, vi er flinke til å samles til påske og jul samt bursdagsfeiringer og jeg er så evig takknemlig for jeg har en så bra gjeng i ryggen når livet føles kjipt.

Jeg byttet til økad, så det har jo også vært fadderuke (igjen hehe) hvor jeg har blitt kjent med såå mange fine mennesker (igjen) og selvfølgelig møtt mine gamle venner som kom tilbake etter ferien. Og ett par av oss jentene har blitt så ekstra close og hengt sammen dag ut og dag inn! Jeg gleder meg masse til dette skoleåret og alt det kommer med, både oppturer og nedturer og jeg tror virkelig ikke jeg har vært så motivert som jeg er nå til å lese pensum og jobbe på for fremtiden!

Håper alle har hatt en super helg og ikke minst en bra start på skoleåret! søndagsklemmer fra meg.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Likes

Comments

inspirasjon, outfit

God morgen fininger! Mandag var første skoledag for oss kjære studenter i Solbyen. Det blåste kjølig på morgenen, så slang på meg litt rosa sammen med det ellers klassiske antrekket. Fikk inspo fra net-a-porter sine YouTube videoer og kjørte liknende buksedress stil!

Armani jeans veske // ONLY kåpe // bianco sko // selected topp // culottes fra hm

Likes

Comments

outfit
MONKI JEANS // MY ONLY FAVORITE TOP // DANIEL WELLINGTON WATCH 

god kveld fine mennesker. tiden flyr fra hver gang jeg titter innom her og jeg kjenner det skal bli godt med hverdagen igjen. Det har vært moro å jobbe denne sommeren, få litt ekstra cash inn på kontoen, men man savner hverdagen når man er vant til noe annet enn så mye jobbing. Jeg vet jeg har denne toppen på meg ( overraskende ofte ) når jeg blogger, men fysøren! Det er seriøst favoritten min! Så behagelig, trenger ikke strykes og er bare alltid lett å style. Buksen er fra monki, tror det serr er en av få bukser som passer meg disse dager. Enten er jeg for kort i bena eller for smal rundt midjen. Livet som 153. hehe. Hvis du også er lav og trenger fine, kule bukser så vil jeg anbefale dise, de heter TAIKI. Ellers er også poptrash buksene til ONLY sykt digge. De er både for korte og lange modeller eller mennesker da (kaller osss alle modeller, jeg, fordi jeg syns det er kult. hehe.) Nok promotering for monki og only. håper dere alle får en fin fredagskveld. klem

Likes

Comments

hverdag
avskjedsmiddag, nach & selfie

Avskjedsmiddag for Susanne. Hun flytter et år til Sogndal - masse lykke til! Selfie fra nachet på lørdag. Tidenes kveld, storkoste meg så sinnsykt! Bare masse latter, dans og god stemning med gode venner. Latest insta selfie følg -> krizzaelisabeth Gårsdagens antrekk. Elsker stilen med fargerike skjerf som også kan styles som hodebånd eller detalj av strikken(!!)

Dagene går mye i jobbing som sagt og jeg husker ærlig talt ikke sist jeg rakk å ta ordentlige bloggbilder, men lovers, de kommer snart! Jeg lover. Jeg har masse ideer som snart kommer. HUSKER DERE FORRESTEN KONKURRANSEN PÅ INSTA MED ONLYSTORESKRISTIANSAND?! VINNEREN ER TRUKKET > SJEKK UT INSTAEN!

Likes

Comments

hverdag

Oh God guys! Hvor ble dagen av? Jeg jobbet fra åtte til halv fire, rakk ikke matpause og plutselig sto jeg med barbermaskinen i håret til Sondre og etterhvert Theo. Som jeg virkelig må gi meg selv en klapp for, fordi det ble bra på begge to (spør du meg da) Deretter var det hjem for en liten skift. Innen jeg var tilbake, hadde guttene fyret opp grillmat og kos stemning. Ordentlig sommerkveld og endelig en helg med fri.

ALTSÅ HALLO! SÅ GOD STEMNING DISSE TO LAGER. DE ER GULL ALTSÅ. Hva med dere? Hvordan har deres helg startet?

Likes

Comments

DANIEL WELLINGTON - HM PANTS - BIKBOK TOP - HM JACKET

Likes

Comments

hverdag, inspirasjon

Hola fine folks. Nå når sommeren har sprunget inn for fullt og solen skinner så heftig som den gjør - så er det ekstra viktig å passe på huden sin. Selv bruker jeg lite eller ingen hudsminke, mye fordi jeg blir så helsike brun og måtte ha byttet foundation tre ganger ila sommeren og fordi sminken rett og slett ikke vil legge seg bra. Det har vært veldig høy luftfuktighet de siste dagene også, som gjør at det er lommert og desto enda eklere med sminke.
Jeg har funnet noen produkter som passer veldig godt til min sensitive hud, men som ikke koster en formue.

visual clear 2-in-1

Dette er en all - time - favourite. Du kan enten bruke den som en del av din daglige vaskerutine. Den reduserer spots og særlig "nesten" kviser. Altså urenhetene som er på vei til å bli kviser. Eller så kan du bruke den som en maske. Fjerner porer og renser dypt. Jeg bruker den mest som en maske 3-4 ganger i uken, fantastisk pleie til kvelds! Jeg kødder virkelig ikke når jeg sier at denne gjør disse miraklene. Før brukte jeg den Garnier sin blå med små korn i som var en 3-i-1, veldig god denne også, men oh lord! Denne masken tar selv de verste dagene. Jeg kjøper den på normal her i Kristiansand, men vet den også kan kjøpes på nett. Bare søk opp navnet!

bioaqua - activated carbon

Dere har fått med dere denne masken som fjerner blackheads sant? Den svarte masken som man drar av etter 30-40 min? Jepp, it is this one. Only cheaper! Jeg elsker ebay, virkelig. Denne bruker jeg litt som jeg vil. Noen perioder har jeg grusomt mye hudormer og trenger mer pleie, mens andre ganger kan den stå i ett par uker. Denne lille tuben har holdt i cirka 4 måneder nå og det er først nå den nærmer seg tom. Det beste er at jeg brukte 40 kroner på den fra Kina. hihi.

Begge disse maskene anbefaler jeg å bruke en god ansiktskrem eller moisturizer etterpå, fordi huden har fått gjennomgå en skikkelig dyp rens. Jeg bruker Garnier skin naturals. Enkelt og greit.

eucerin sun protection

Og kjære flotte mennesker. SLUTT Å SMØR DERE MED VANLIG SOLKREM I ANSIKTET!!! Det gir deg hetig kviser og tetter porene. Solkrem for kroppen er ikke ment for ansiktet. Huden i ansiktet er mye mer sensitiv og trenger virkelig mer kjærlighet og pleie enn resten av kroppen. Jeg brukker Eucerin sin med 50+ solfaktor og mattende effekt - funker veldig veldig bra! Den er også paraben- og parfymefri. love, love, love!

Likes

Comments