Krizza Elisabeth

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : inspirasjon, outfit

God morgen fininger! Mandag var første skoledag for oss kjære studenter i Solbyen. Det blåste kjølig på morgenen, så slang på meg litt rosa sammen med det ellers klassiske antrekket. Fikk inspo fra net-a-porter sine YouTube videoer og kjørte liknende buksedress stil!

Armani jeans veske // ONLY kåpe // bianco sko // selected topp // culottes fra hm

Likes

Comments

Skrevet i : outfit
MONKI JEANS // MY ONLY FAVORITE TOP // DANIEL WELLINGTON WATCH 

god kveld fine mennesker. tiden flyr fra hver gang jeg titter innom her og jeg kjenner det skal bli godt med hverdagen igjen. Det har vært moro å jobbe denne sommeren, få litt ekstra cash inn på kontoen, men man savner hverdagen når man er vant til noe annet enn så mye jobbing. Jeg vet jeg har denne toppen på meg ( overraskende ofte ) når jeg blogger, men fysøren! Det er seriøst favoritten min! Så behagelig, trenger ikke strykes og er bare alltid lett å style. Buksen er fra monki, tror det serr er en av få bukser som passer meg disse dager. Enten er jeg for kort i bena eller for smal rundt midjen. Livet som 153. hehe. Hvis du også er lav og trenger fine, kule bukser så vil jeg anbefale dise, de heter TAIKI. Ellers er også poptrash buksene til ONLY sykt digge. De er både for korte og lange modeller eller mennesker da (kaller osss alle modeller, jeg, fordi jeg syns det er kult. hehe.) Nok promotering for monki og only. håper dere alle får en fin fredagskveld. klem

Likes

Comments

Skrevet i : hverdag
avskjedsmiddag, nach & selfie

Avskjedsmiddag for Susanne. Hun flytter et år til Sogndal - masse lykke til! Selfie fra nachet på lørdag. Tidenes kveld, storkoste meg så sinnsykt! Bare masse latter, dans og god stemning med gode venner. Latest insta selfie følg -> krizzaelisabeth Gårsdagens antrekk. Elsker stilen med fargerike skjerf som også kan styles som hodebånd eller detalj av strikken(!!)

Dagene går mye i jobbing som sagt og jeg husker ærlig talt ikke sist jeg rakk å ta ordentlige bloggbilder, men lovers, de kommer snart! Jeg lover. Jeg har masse ideer som snart kommer. HUSKER DERE FORRESTEN KONKURRANSEN PÅ INSTA MED ONLYSTORESKRISTIANSAND?! VINNEREN ER TRUKKET > SJEKK UT INSTAEN!

Likes

Comments

Skrevet i : hverdag

Oh God guys! Hvor ble dagen av? Jeg jobbet fra åtte til halv fire, rakk ikke matpause og plutselig sto jeg med barbermaskinen i håret til Sondre og etterhvert Theo. Som jeg virkelig må gi meg selv en klapp for, fordi det ble bra på begge to (spør du meg da) Deretter var det hjem for en liten skift. Innen jeg var tilbake, hadde guttene fyret opp grillmat og kos stemning. Ordentlig sommerkveld og endelig en helg med fri.

ALTSÅ HALLO! SÅ GOD STEMNING DISSE TO LAGER. DE ER GULL ALTSÅ. Hva med dere? Hvordan har deres helg startet?

Likes

Comments

DANIEL WELLINGTON - HM PANTS - BIKBOK TOP - HM JACKET

Likes

Comments

Skrevet i : hverdag, inspirasjon

Hola fine folks. Nå når sommeren har sprunget inn for fullt og solen skinner så heftig som den gjør - så er det ekstra viktig å passe på huden sin. Selv bruker jeg lite eller ingen hudsminke, mye fordi jeg blir så helsike brun og måtte ha byttet foundation tre ganger ila sommeren og fordi sminken rett og slett ikke vil legge seg bra. Det har vært veldig høy luftfuktighet de siste dagene også, som gjør at det er lommert og desto enda eklere med sminke.
Jeg har funnet noen produkter som passer veldig godt til min sensitive hud, men som ikke koster en formue.

visual clear 2-in-1

Dette er en all - time - favourite. Du kan enten bruke den som en del av din daglige vaskerutine. Den reduserer spots og særlig "nesten" kviser. Altså urenhetene som er på vei til å bli kviser. Eller så kan du bruke den som en maske. Fjerner porer og renser dypt. Jeg bruker den mest som en maske 3-4 ganger i uken, fantastisk pleie til kvelds! Jeg kødder virkelig ikke når jeg sier at denne gjør disse miraklene. Før brukte jeg den Garnier sin blå med små korn i som var en 3-i-1, veldig god denne også, men oh lord! Denne masken tar selv de verste dagene. Jeg kjøper den på normal her i Kristiansand, men vet den også kan kjøpes på nett. Bare søk opp navnet!

bioaqua - activated carbon

Dere har fått med dere denne masken som fjerner blackheads sant? Den svarte masken som man drar av etter 30-40 min? Jepp, it is this one. Only cheaper! Jeg elsker ebay, virkelig. Denne bruker jeg litt som jeg vil. Noen perioder har jeg grusomt mye hudormer og trenger mer pleie, mens andre ganger kan den stå i ett par uker. Denne lille tuben har holdt i cirka 4 måneder nå og det er først nå den nærmer seg tom. Det beste er at jeg brukte 40 kroner på den fra Kina. hihi.

Begge disse maskene anbefaler jeg å bruke en god ansiktskrem eller moisturizer etterpå, fordi huden har fått gjennomgå en skikkelig dyp rens. Jeg bruker Garnier skin naturals. Enkelt og greit.

eucerin sun protection

Og kjære flotte mennesker. SLUTT Å SMØR DERE MED VANLIG SOLKREM I ANSIKTET!!! Det gir deg hetig kviser og tetter porene. Solkrem for kroppen er ikke ment for ansiktet. Huden i ansiktet er mye mer sensitiv og trenger virkelig mer kjærlighet og pleie enn resten av kroppen. Jeg brukker Eucerin sin med 50+ solfaktor og mattende effekt - funker veldig veldig bra! Den er også paraben- og parfymefri. love, love, love!

Likes

Comments

Skrevet i : inspirasjon

God kveld fine folk. Det har jammen vært stille fra meg de siste dagene. Jeg har hatt noen ideer om hva jeg skulle blogge om, men aldri fått ro i sjelen til å sette meg ned og skrive. Men nå skal du høre. Det har seg sånn at vi alle har forskjellige hobbier, noen liker dataspill, andre biler. Vi bruker penger på det vi interesserer oss for, sant? Men så har det seg sånn at jeg er ganske dyr i mine interesser. Jeg har alltid hatt sansen for mote og ikke av det billige merket sånn egentlig, hehe ;-)))

Så en dag, skal jeg søren meg ta meg råd til å kjøpe disse Balenciaga skoene, som jeg tror, aldri går av mote. De har vært i 7 år og tror de hvertfall er på mote i 7 år til!

BALENCIAGA CUTOUT BUCKLE BOOT 

Likes

Comments

hverdag
THE CITY OF ANGELS 

Hallooo folkens. ser ikke dette bare helt idyllisk ut? Det syns iallefall Tonje og jeg. Jenta kom hjem for en måned siden fra solbyen og over en jentekveld ble det planlagt ny tur. iiiip! Får virkelig ikke sagt det nok hvor mye jeg gleder meg til denne turen. Tonje kom i går på kvelden og vi ble så ivrige på turen at vi like så godt bestilte. Vi reiser i oktober og skal bo i en leilighet via airbnb.

Turen var faktisk sinnsykt billig spør du meg. ca. 3500 for fly med baggasje og ca. 3500 for airbnb i åtte dager, midt i smørøyet av Beverly Hills, noe jeg syns bare er gull verdt! ABSOLUTT ALT er i gåavstand som vil si enda billigere - hurra for flinke studenter som tenker på økonomien ;-) hehe.

Grunnen til mye fravær og stillhet fra meg er rett og slett fordi jeg jobber mye og prøver å være sosial den lille tiden som er igjen enten før eller etter vakten, så jeg beklager virkelig, men puh. Det er sommer, så jeg regner med at vi alle nyter den til det fulleste!

GODE TIPS OM TING Å SJEKKE I LA? KOMMENTER! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

CHERRY RED 

Likes

Comments

God morgen folkens! Dagene flyr fort med ferie. Jeg er tilbake på Sørlandet etter å ha tilbragt de siste dagene hjemme med familien etter Kroatia turen. tante og onkel kom over sammen med kusinen min på lørdag og grilling sto på agendaen. I går reiste jeg hjem og idag har jeg fikset litt dagligvarer før jeg snart flyr til jobb. Formen er fortsatt ikke på topp, har slitt med denne forkjølelsen i over to uker nå, men men. Føler man alltid blir dårlig av aircondition på fly og på soverom når varmen ute er uutholdelig.

Likes

Comments

Likes

Comments

hola amigos. Uken er snart over for oss her i Hvar og utenom at stedet tydeligvis har dratt på seg turister som driter i andres hager og spyr over alt, så synes hvertfall jeg at dette er idyll og bare god stemning. Den siden som Dagbladet beskriver har ikke jeg sett noe av, men det er en annen sak ;-)

UTSIKTEN! Først og fremst kjære reiseglade mennesker, dere må se utsikten! Kom dere opp i høyden av Hvar og nyt den fantastiske utsikten! Yachtene legger til midt ute på vannet sammen med seilbåtene og særlig på ettermiddagene sammen med solnedgangen, blir dette noe ekstra ordinært og fantastisk. Det er hav så langt du kan se med små topper av øyer som bare er der og gjør naturen enda mer idyllisk å se på. Ta noen gode og friske åndedrag mens du lar sommerbrisen kile deg i ansiktet og solen gi deg solkysset sommerglød.

RENT A SCOOTER og reis øyen rundt. Med Johanne bakpå, satte vi kursen mot hovedveien og over til Milna - pitstop med bad før Stari Grad, videre reiste vi ut til Jelsa før vi vendte snuten hjemover. Det er også mulig å reise ut til en vingård og smake vin eller ut til gammelbyen som sies å være romantisk, men de droppet vi. promille + scooter = </3 og to venninner på et romantisk sted kan fort mistforståes fra noen utenfra, haha! Det kostet oss 250 kunas for en dag med scooteren, absolutt verdt pengene!

JOIN THE BOATS TO Green cave and blue cave. Lommeboken min var ganske smal, så dette hoppet vi over. Men det skal sies at det er en fantastisk opplevelse. Grotter med krystallklart blått og grønt vann som du kan bade i og ta bilder ved. Jeg skal selv oppleve dette neste gang jeg er i Hvar (for flere turer hit blir det.)

CHILL OUT AT HULA HULA! 200 kunas for turens deiligste solsenger og fineste utsikt spør du meg! Bra service og ekstra komfortable solsenger finner du ved Hula Hula Beach and Bar. Ta deg en drink eller en is, spis et måltid eller la solskillen begynne på solsengene i dette området. Jeez, I'm impressed.

Amfora! Sist men ikke minst overnattingssted. Vi valgte airbnb, som var sinnsykt koselig! Hosten vår er supergrei, rer opp sengen og vasker rommet. Skulle tro vi også var på hotell ;-)
Men hvis du ennå ønsker en større dose luksus er Amfora stedet. Bare søk det opp, jeg trenger ikke si mer!

Likes

Comments

Contains affiliate links hverdag, outfit

God morgen fine mennesker! Hadde dere en fin dag i går? det hadde jeg! Det var rett og slett en ordentlig sommerdag her i Hvar med temperatur over 30. Mens Johanne tok turen i havet med dykkerutstyr og våtdrakt, lå jeg på en solseng ved Hula Hula og nøt mitt eget selskap. Det morsomste med denne øyen er vel at alle strender og badeplasser er stener i steden for sand slik at alle som tråkker vei ned til vannet for å kjøle seg ned, vakler som noen pingviner. Lo godt av synet. Jeg vet ikke med dere, men solnedgangen her nede treffer bare så sinnsykt fint i bakgården, så antrekket mitt ble nok en gang knipset her.

Likes

Comments

outfit

Hei fine mennesker. Dette stedet er bare helt fantastisk, temperaturen er over 30 og solen har virkelig gitt meg skille ved bikinilinjen. Vi ankom som sagt på lørdag og gårsdagen ble actionfylt med scooter og drinker i barstreet etterfulgt av at jeg sovnet nærmest før jeg hadde landet på puten.

I nuet chiller Johanne med yoga mens jeg skriver også skal vi ta turen ned til stranden. Rolig start på uken.

Likes

Comments

God morgen. Jeg er tilbake og vi er på vei til vakre Hvar. 8 av 14 timer venting har gått, men vi er fortsatt stuck her i Frankfurt. Etter å ha trasket litt i butikker da vi ankom flyplassen, var det bare å belage seg på en hel del venting her i loungen. Vet ikke om jeg skal le eller grine, men disse 14 timene bekymret både Johanne og meg noe voldsomt før denne turen. Det har gått overraskende fort og en liten pluss i boken til Frankfurt for å ha gode stoler å sove i.

Siden vi skulle være her på natterstid, turte vi ikke å utnytte timene i byen i tilfelle noe skulle skje. Better be safe than sorry. Mat har blitt kjøpt inn og kaffemaskinen er rett rundt hjørnet, så resten av ventingen blir heller ikke forgjeves.

topp & BUKSE fra HM ~ pusejakken fra Gina Tricot og sekken er fra IKEA

Likes

Comments

Hola baes! Var nettopp innom posten og plukket opp ett par pakker! Nye sko, topper og jumpsuit til ferien. Jeg har trent så mye ben så lårene mine gikk rett og slett ikke inn i fjorårets shortser, hehe. Nærmer meg avreise til fine fine Hvar og jeg gleder meg så mye! Kommer mer bilder av innkjøpene på snart, nå må jeg løpe til jobb☀️☀️

Likes

Comments