1 december flyttar jag och Hampus in i världens finaste lägenhet. Wow.

Vi var och kollade på två lägenheter genom Rikshem och var intresserade av båda. Fick ett samtal igår där jag fick informationen att jag var först i kö och därmed fick välja vilken jag helst ville ha. Den längst upp var vår favorit från början så det blev den, och helt plötsligt var kontraktet påskrivet.

I lilla orangea byggnaden, balkongen längst upp på våning 6 kommer alltså vara vår från 1a december. En jättefin 2a på 59 kvadrat med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning och väldigt ljus lägenhet med stor balkong.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tycker verkligen att skördefesten är en av de mysigaste traditionerna vi har här i trakterna. Sån härlig känsla på Öland just nu, fullt med människor, fint väder och massor med fint att kolla på. Fick med lite pumpor och glögg med hem så jag är nöjd med dagens tur till Öland tillsammans med Jessica.

Likes

Comments

Min provanställning på jobbet har nu övergått till tillsvidareanställning, och det känns verkligen som en trygghet. Jag har nu jobbat heltid på Sykes i över 5 månader och tiden har verkligen gått fort. Jobbet är väldigt påfrestande psykiskt, det är mycket skit man får ta som kundtjänstmedarbetare, men arbetsplatsen trivs jag jättebra på med alla härliga kollegor och teamledare. Snart ska vi till Boda Borg med teamet och lite andra aktiviteter väntar då vi presterat bra sälj-mässigt senaste månaderna.

Jag och pojkvännen letar lägenhet för fullt och för tillfället ser vi lite hopp. Blev idag erbjuden visning på två stycken fantastiska lägenheter här i Kalmar med tillträde 1 december. Tankarna för oss har gått lite fram och tillbaka angående ifall vi vill hitta lägenhet här i Kalmar eller starta på nytt i exempelvis Göteborg. Snart väntar förmodligen också studier och det är såklart något man måste ta hänsyn till också. Men nu känner vi att ifall någon utav dessa lägenheter lever upp till förväntningarna vore det dumt att tacka nej till ett förstahandskontrakt på en fantastisk lägenhet. Varför inte, när vi båda faktiskt har tryggheten att ha heltidsjobb här i Kalmar som vi trivs på.

Likes

Comments

Efter 8 dagars jobb tog jag äntligen helg på fredagen vid 16.30. På kvällen blev det middag i Färjestaden på Seasalt tillsammans med familjen och vänner till familjen. En liten tradition vi har i samband med att vi tar upp båten på hösten.

Efter en sleepover med Jessica ringde klockan tidigt för en bilfärd ner till Ängelholm i Skåne. Vi hälsade på farmor, farfar och pappa, fikade och åt lunch innan vi begav oss hemåt igen.

Väl hemma var det bara att locka håret och åka iväg till förfesten. Hade jättekul med alla härliga människor, vi gick in till stan senare men jag och Hampus gick hem ganska tidigt efter ett stopp på Max.

Den perfekta söndagen startade med en gyrostallrik i solen. Vädret har verkligen varit jättehärligt idag!

Jag och Patricia tog en runda på Ikea och inhandlade lite nödvändiga småsaker som doftljus och ljusslingor innan vi mötte upp resten av tjejerna för att fira Nina. Väldigt mycket i efterhand, men bättre sent än aldrig.

Det var väldigt roligt hur som helst, trots att jag kom sist. En middag på Taco Bar fick avsluta kvällen, och återigen blev jag påmind om hur trevligt det är när alla är samlade tillsammans.

Likes

Comments

Mamma fick en liten överraskning i födelsedagspresent när hon fyllde år. Hon fick veta datum och en packningslista, och i fredags bar det av. Väl framme i Karlskrona hade hon listat ut vart vi var påväg, till Polen! Vi hade bokat en finare hytt till mamma och Erik och där väntade också champagne. Vi skålade, åt middag på båten och vaknade sedan upp i Gdynia på lördagsmorgonen.

Efter frukostbuffé på båten tog vi taxi till Gdansk och spenderade dagen där, med shopping, lunch och promenerande i den fantastiskt fina staden. Positivt överraskad verkligen! Framåt kvällen åkte vi in till Gdynia för middag på en restaurang vi fått rekommendationer om, jättetrevligt.

Vid 21 gick båten hem och där blev vi överraskade av mormor och morfar, så då bjöds det på champagne i deras hytt. Det blev även frukost hos dem i Ronneby på söndagen innan vi landade hemma i Kalmar igen.

Likes

Comments

I lördags blev det en fantastisk kväll för att fira min fina mamma som fyllt 50 år. Roligt att träffa släkt och familjevänner man inte träffat på länge. En riktigt trevlig kväll helt enkelt.

Likes

Comments

Ikväll dukade vi upp kräftor, räkor, västerbottenpaj, bröd, ost, kex och vindruvor och samlade tjejgänget för första gången sedan innan sommaren. Vilken mysig och välbehövlig kväll, att prata ikapp om livet och vad som händer i allas liv. Bokat in datum i höst för att hitta på roliga saker. Mina finaste vänner, så tacksam jag är.

Likes

Comments