30 Maj fyllde jag äntligen 20 år! Hade världens bästa födelsedag verkligen, hann med så mycket. På morgonen sjöng familjen och jag fick så fina paket, så tacksam över omtanken. Jobbade 8-12 och sedan blev det en sväng till systemet med bästis, smörgåstårta och champagne hemma innan tåget till Malmö gick vid 14. Jag och Jessica spenderade då sedan kvällen på favoritrestaurangen TGI Fridays med massor av god mat innan vi åkte över till Köpenhamn och checkade in på Hotell Alexandra och promenerade runt i staden. Så mysigt!

Dagen efter var jag ledig och vi shoppade och promenerade och hade det trevligt. En väldigt lyckad födelsedag och mini-weekend mitt i veckan. Tack Jessica för bästa födelsedagspresenten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I slutet på Maj firade vi fina Ebba som fyllt 20. En klassisk sommarkväll med grillning, fint väder och så härligt att umgås med mina fina vänner. Fler kvällar som denna i sommar tack

Likes

Comments

Wow vilken underbar dag! Här snackar vi verkligen fredagskänsla på en onsdag, fantastiskt! Idag var första riktiga dagen på jobbet efter utbildningen så vi flyttade till våra riktiga platser på kontoret med fantastisk utsikt över Ölandsbron. Vi slutade redan vid 12 och åkte hela teamet till Stars and Stripes och åt lunch i solen. Det blev en liten roadtrip till Färjestaden för att äta glass samt lite häng i Kalmarsundsparken också. Så glad att jag har så härliga kollegor!

Kvällen spenderade jag med familjen i båten som ligger inne i gästhamnen. Vi drack bubbel i kvällssolen och åt thaimat. Vilken härlig onsdag!

Likes

Comments

Vilka kontraster.. Idag vaknade vi upp till ett snötäckt Kalmar efter flera härliga vårdagar. Verkar som att vädret har lite svårt att bestämma sig..

Likes

Comments

I lördags firade vi Patricia hos henne och hade så himla roligt. Det var midsommartema så hon hade fixat massa lekar och somrig plockmat. Vädret var på vår sida så vi hade 5-kamp på gräsmattan och satt på altanen hela kvällen. Så härligt! Vi åkte till Oskarshamn senare och gick ut på La Scala, landade hemma i sängen vid halv 4 morgonen efter en lyckad kväll med mina fina vänner.

Likes

Comments

Tänkte sammanfatta den senaste veckan lite grann, det har varit full fart och mycket roligt har hänt. Dagarna rullar på och jag tar vara på varenda en.

Det har varit en match i veckan 4 veckor i rad och det är mer nöje än jobb verkligen, jobbar med så härliga människor och vi har så roligt i vår lilla kiosk.

Klagar inte på utsikten från jobbet, så fint!

Jag hade en jättetrevlig Valborg, hade några vänner över, vi åt grillat och gick sedan ut på Stars and Stripes. I torsdags blev det lite festligheter igen, åt middag på Oleary's innan vi kollade på Hov1 som spelade på Krögers.

Våren har äntligen kommit hit igen. Det har varit kallt länge några veckor men nu ser det ur som att våren är här för att stanna, så härligt! Har spenderat mycket tid med bästis efter jobbet och vi njuter mest ute i solen nu.

Likes

Comments

Första veckan på jobbet gick snabbt och det har varit en jätterolig vecka, med långa dagar fulla med information och praktiska övningar. Slutade fredagen med att ta våra första samtal och ett kunskapsprov, som båda gick jättebra. Efter den långa och intensiva veckan tyckte vi att vi skulle fira så vi gick direkt till Krögers när vi slutat vid halv 5. En drink blev fler och efter en rolig kväll tog jag bussen hem vid 01. Är väldigt tacksam över att vårt lilla team på 7 personer kommit varandra så nära och har så roligt tillsammans, det älskar jag.

Likes

Comments