Helgen bjöd på roliga festligheter. Hann med både middag med Nina på Olearys på fredagkvällen, häng i hamnen, tacos, förfest hos Hampus, utgång på Park, sleepover med Patricia och till sist en lunch på Ikea på söndagen och häng med Natta på söndagkvällen. Så härlig helg! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Och så var vi redan inne i Augusti, vad fort tiden går! Juli har varit jättehärlig och jag tar med mig mycket fina minnen från Juli. I mitten på Juli hade jag fyra lediga dagar på rad vilket var drömmen för mig som inte har någon semester i sommar.

Jag och Hampus tog bilen och åkte norrut, närmare bestämt till Fyrudden som ligger utanför Valdemarsvik. Vi kom dit vid lunch efter ett snabbt stopp i Västervik påvägen. Direkt ut i skärgården, och vädret visade sig på sin bästa sida.

Vi åkte båt, utforskade två stycken öar, grillade, solade och badade. Hade klassiska sommardagar helt enkelt och det var underbart.

Påväg hem stannade vi en natt i Figeholm där Hampus familj har sin sommarstuga. Det blev även en heldag ute med deras båt vilket var supermysigt.

Avslutade Juli på bästa sätt, men en söndagsutgång på Strand i Borgholm. Åkte direkt efter jobbet till After Beachen där vännerna befann sig, Vi köpte med pizza till Therese lägenhet innan partyt fortsatte hela natten. Träffade så många härliga människor och hade en rolig kväll med världens bästa vänner. Lite pannkaksfrukost dagen efter satt mycket fint också.

Förutom det här har jag mest ätit sushi, umgåtts med Jessica som äntligen kommit hem igen, och såklart jobbat. Spenderade halva månaden med en ordentlig förkylning och många dagar hemma i soffa, vilket inte var lika roligt men har ändå tagit vara på den här sommarmånaden.

Likes

Comments

Efter en mysig eftermiddag med lunch på Ebbas By The Sea i Borgholm och häng på After Beach på strand var det dags för konsert i slottsruinen.

Kvällen och konserten var magisk, min andra konsert med Håkan och det är verkligen en speciell känsla under hans konserter, lyckorus i hela publiken. En fantastisk kväll helt enkelt!

Likes

Comments

Efter en tur till Borgholm blev det sushi i Kalmarsundsparken. Förälskat mig i sushi och vill äta det hela tiden numera, så gott.

Vi tog en tur till Färjestaden och spelade minigolf. Jag kom sist, som vanligt, men roligt var det ändå.

Avslutade kvällen med glass i hamnen till en fantastisk solnedgång. En mycket fin fredag.

Likes

Comments

Hade en sån härlig sommarkväll igår, tar verkligen vara på de kvällar man kan sitta ute tills solen börjar gå ner och myggen blir för många. Påväg hem gick vi förbi hamnen i Figeholm och fick sedan se en fin solnedgång från bilen.

Nu längtar jag till nästa vecka då jag har 4 lediga dagar vilket blir min semester i sommar. Då åker jag och Hampus upp till mamma och Erik och spenderar ett par dagar ute i skärgården och det ska bli så trevligt och välbehövligt.

Likes

Comments

Bilder från en mysig lunch förra veckan, verkligen jättehärligt lunchställe!

Tyvärr blivit förkyld och varit tvungen att stanna hemma från jobbet under gårdagen. Tappade rösten under jobbpasset i tisdags och utan röst är det lite svårt att sitta i kundtjänst då mitt jobb är att prata i telefon. Hampus kom men glass igårkväll vilket gjorde allt bättre. Idag är jag ledig vilket är skönt, och framåt kvällen åker vi upp till Figeholm för födelsedagsfirande för Hampus mamma.

Likes

Comments

Startade denna dag med en visning på en lägenhet som tyvärr inte var något intressant, men roligt att ha börjat kolla på riktigt i alla fall.

Något annat nytt den här veckan är att jag nu bytt team och flyttat från plan 4. Det var ett par veckor sedan som teamledaren från Talangteamet kom upp och pratade med mig och berättade att han hört talas om mig och ville rekrytera mig till sitt team. Sagt och gjort, 1 juli flyttade jag ner till Plan 3, till Talangteamet och till mitt alldeles egna skrivbord. Fortfarande läskigt, men roligt att det händer något och går framåt på jobbet.

Annars rullar livet på och jag tar vara på den svenska sommaren på mina lediga dagar. Idag vankas lunch med familjen på Villa Solbacken och i helgen Latitud 57 i Oskarshamn.

Likes

Comments