Australien 2016

Måndag och en ny vecka här i paradiset. Helgen har varit så rolig, vi har varit ute både fredag och lördag och hängt med massa nya vänner. I lördags var vi hemma hos ett gäng på bland annat 5 svenskar innan vi gick ut tillsammans vilket var så roligt.

Igår var vi slitna, men vi var tvungna att flytta ändå. Så nu har vi bott boende igen och bor här tills på torsdag. På kvällen promenerade vi in till stan på stranden. Det är lite drygt en kilometer in dit men att kunna gå barfota i sanden är oslagbart. Vi köpte take-away och satt på en bänk vid stranden och åt med fantastisk utsikt och tänkte att sämre kan man ha det.

Likes

Comments

Australien 2016

Idag åkte vi till Mermaid Beach och kollade på en fin lägenhet vi håller tummarna för att vi får. Passade på att gå på Pacific Fair, ett mall här i närheten.

Vi lyxade till det med att äta ute efter vi kollat på ett andra ställe, som inte alls var bra. Men nu ska vi inte tänka på att vi snart är boendelösa utan ska gå ut här i Surfers Paradise med nyfunna vänner.

Likes

Comments

Australien 2016

Nu har vi packat ihop våra liv och gjort oss redo för flytt igen. Vi byter hotell mitt i letandet efter ett riktigt boende, och tyvärr känns framtiden inte så ljus efter dagens visning. Vi håller alla tummar för morgondagen då vi åker en bit för att kolla på ett annat boende. Vi har insett nu vad vi längtar efter att slippa bo i en resväska och kunna känna oss som hemma i den här staden på riktigt.

Men vilken fantastiskt stället vi hamnat på, fint väder och trevliga människor, vad mer kan man önska sig? Här trivs vi.

Likes

Comments

Australien 2016

Hej! Nu har vi äntligen skaffat abonnemang här i Australien så vi har internet utan att behöva förlita oss på dåligt wi-fi.

Vi lämnade Melbourne i måndags och flög till Gold Coast. Värmen mötte oss när vi klev ur flygplanet och vi kände direkt att vi skulle trivas. Här börjar sommaren komma, stränderna är fulla med folk som surfar och folk går runt i flip-flop.

Vi bor i Surfers Paradise just nu och har börjat vår jakt på lägenhet. Ska kolla på en imorgon och en på fredag och vi hopps på att hitta en så fort som möjligt.

Kram

Likes

Comments

Australien 2016

Vilken fint ställe vi hamnat på, solnedgångarna här är fantastiska. Tyvärr levde inte Melbourne upp till förväntningarna så det lutar åt att vi flyger norrut inom några dagar, och hoppas på lite mer värme och lite bättre stränder. Hoppas på att vi hittar någon stad som passar oss lite bättre. 

Likes

Comments

Australien 2016

​I fredags kväll besökte vi Luna Park. Den här gången åkte vi ingenting men det var mysigt att bara gå runt och kolla. 

Likes

Comments

Australien 2016

​Ikväll blev det take-away från ett veganskt ställe runt hörnet som vi åt i sängen framför Netflix. Nina är vegan och hittills har vi inte tyckt att utbudet har varit särskilt bra, men det här stället, Sister of Soul, hade nästan bara veganska rätter på menyn. Så bra! Hit lär vi gå fler gånger. 

Likes

Comments