Vilka kontraster.. Idag vaknade vi upp till ett snötäckt Kalmar efter flera härliga vårdagar. Verkar som att vädret har lite svårt att bestämma sig..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags firade vi Patricia hos henne och hade så himla roligt. Det var midsommartema så hon hade fixat massa lekar och somrig plockmat. Vädret var på vår sida så vi hade 5-kamp på gräsmattan och satt på altanen hela kvällen. Så härligt! Vi åkte till Oskarshamn senare och gick ut på La Scala, landade hemma i sängen vid halv 4 morgonen efter en lyckad kväll med mina fina vänner.

Likes

Comments

Tänkte sammanfatta den senaste veckan lite grann, det har varit full fart och mycket roligt har hänt. Dagarna rullar på och jag tar vara på varenda en.

Det har varit en match i veckan 4 veckor i rad och det är mer nöje än jobb verkligen, jobbar med så härliga människor och vi har så roligt i vår lilla kiosk.

Klagar inte på utsikten från jobbet, så fint!

Jag hade en jättetrevlig Valborg, hade några vänner över, vi åt grillat och gick sedan ut på Stars and Stripes. I torsdags blev det lite festligheter igen, åt middag på Oleary's innan vi kollade på Hov1 som spelade på Krögers.

Våren har äntligen kommit hit igen. Det har varit kallt länge några veckor men nu ser det ur som att våren är här för att stanna, så härligt! Har spenderat mycket tid med bästis efter jobbet och vi njuter mest ute i solen nu.

Likes

Comments

Första veckan på jobbet gick snabbt och det har varit en jätterolig vecka, med långa dagar fulla med information och praktiska övningar. Slutade fredagen med att ta våra första samtal och ett kunskapsprov, som båda gick jättebra. Efter den långa och intensiva veckan tyckte vi att vi skulle fira så vi gick direkt till Krögers när vi slutat vid halv 5. En drink blev fler och efter en rolig kväll tog jag bussen hem vid 01. Är väldigt tacksam över att vårt lilla team på 7 personer kommit varandra så nära och har så roligt tillsammans, det älskar jag.

Likes

Comments

Måndag idag och jag har nu varit hemma i en månad. Från och med idag jobbar jag på Telenors kundtjänst, väldigt lycklig över att jag lyckats få heltidsjobb såhär snabbt.

Kom nyss hem från första dagen på den teoretiska utbildningen som pågår i två veckor. Den här veckan är det även match så på torsdag hoppar jag in i kiosken där. Är jätteglad över att få jobba lite igen, så skönt att ha en tillsvidareanställning och ha lite klarhet för den närmsta framtiden i alla fall.

Likes

Comments

Skärtorsdagen och långfredagen innebar festligheter för min del. Är så glad att kunna umgås med mina vänner igen, har haft så roligt de här dagarna. Hur fina är inte Therese och Nina på den här bilden <3

Spenderade min söndag hos mormor och morfar i Ronneby. De bjöd på god mat och fika och det var så trevligt att umgås med dem igen. Jag och morfar promenerade också ner till havet, trots kylan var det så fint och härligt väder.

Körde även ner till Skåne och hälsade på pappa, vilket var jättetrevligt. En lång och mycket trevlig söndag.

Idag är det dags för fotbollsmatch igen, vilket innebär jobb för min del. Imorgon har jag ännu en arbetsintervju jag håller tummarna för. Inte en lugn stund här inte.

Likes

Comments

Igår kom Nina in till Kalmar och spenderade eftermiddagen med mig. Vi åt lunch, kikade i affärer och promenerade runt slottet. Var full med energi när jag kom hem efteråt, det var så trevligt att träffa Nina igen.

Jag är väldigt glömsk av mig så de få blommor och växter jag har klarar sig inte särskilt länge eftersom jag glömmer bort att vattna dem. Häromveckan köpte jag därför ett gäng plastväxter för att ändå kunna liva upp det lite här. Tycker det är så trevligt med gröna växter och färgglada blommor. Här skymtar man även senaste projektet, pyntade mitt soffbord med marmorplast. Tyvärr tycker jag inte det blev så bra så det tar jag nog bort snart. Men härligt att kunna variera lite här hemma!

Mamma och Erik ska ut och resa så idag passade vi på att äta lunch tillsammans innan jag skjutsar dem till flyget. Vi åt på Villa Solbacken, som drivs av Postgatan, och det var jättefin mat och miljö. En mycket trevlig lunch helt enkelt.

Likes

Comments