Postad i: Vardag

Nu har jag missat att skriva på ett tag igen och det har väl varit lite medvetet.. Jag har haft väldigt mycket att göra senaste tiden, vilket har gjort att jag inte har hunnit sitta ner och skriva i bloggen. Därför tror jag att det är bäst att jag avslutar min Blog Challenge och gör det en annan gång helt enkelt...


Trots all plugg och stress i skolan, hade jag en riktigt bra helg som jag verkligen kunde njuta av! Det har ju varit så fint väder och jag spenderade mycket tid utomhus. I söndags var jag, min kille och våra vänner ute i Dalby Stenbrott. Jag badade inte då jag för några dagar sedan gjorde om min tatuering, men de andra badade och hoppade från klipporna och jag kunde sitta och njuta av utsikten och av det fina vädret!
Vi började hemma hos en av vännerna där vi hade brunch, solade och myste med hennes hundar. Därefter åkte vi då ut till Dalby Stenbrott och jag tror faktiskt att det var allas första gång, så det var extra spännande.
Efter Dalby åkte vi tillbaka hem till en av vännerna och grillade goda köttbitar och drack gott vin. Jag hade dagen innan gått och köpt Fredrik Eklunds "High Kick Rosé" och det smakade väldigt bra till grillningen! Senare på kvällen spelade vi frågespel och skrattade så att tårarna rann.

Hela dagen var så perfekt och ingen av oss ville till skola/jobb dagen efter. Men vi ska nog köra samma visa till helgen igen! 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Blog Challenge

Den bästa tårtan är.. 

Hur ska jag kunna skriva det här utan att få en massa smaskiga bilder i huvudet?

Jo, den bästa tårtan, enligt mig, är en tårta med grädde och en massa jordgubbar! Gärna vaniljkräm och jordgubbssylt i två av lagren också! Det ska vara en sån typisk och smaskig midsommartårta - det hade jag kunnat äta när som helst på året!
Jag har lovat mig själv att baka en egen sådan här tårta till midsommar och tro mig - jag längtar! Och ännu mer längtar jag efter att få äta den!

Likes

Comments

Postad i: Blog Challenge

Den perfekta dejten 

Att gå på dejt är lite speciellt, tycker jag. Det är då jag får chansen att faktiskt klä upp mig lite extra och känna mig vacker. För mig är det viktigt att båda klär upp sig så att hela stämningen blir lite extra speciell.
Den perfekta dejten för mig skulle se ut såhär: Jag blir hämtad vid dörren hemma hos mig, kanske får jag en liten blombukett.. Själva dejten ska vara vid havet, på en filt. Där ska det finnas en lite picknick-korg med god plockmat och en flaska vin. Havet bidrar med romantik och ett lugn som får mig att glömma all stress och måsten från vardagen. Att få sitta tillsammans och kolla solnedgången gör dejten ännu mysigare.


Likes

Comments

Postad i: Blog Challenge

Om jag fick byta liv med någon för en dag

Om jag fick byta liv med någon för en dag så skulle det nog vara Kim Kardashian. Jag skulle vilja se hur det extravaganta livet som visas på TV verkligen är så lyxigt som man kan tro. Jag har alltid undrat hur livet skulle vara om jag bodde i ett stort hus, fick köra lyxiga bilar, leka modell för en massa tidningar, resa till lyxiga resorter osv... Men jag kan tänka mig att kändisars liv inte bara är en dans på rosor. Det är ju knappt något privatliv och alla vet allt om en. Det är nog den mindre trevliga sidan av att vara rik och känd.

Så vad hade Kim kunnat förvänta sig av att leva mitt liv för en dag?
Vakna upp i en normalstor säng i en liten etta i Malmö, äta en normal frukost och ta bilen eller bussen till skolan. Sitta på föreläsningar och plugga i några timmar och sedan åka hem igen, gå till gymmet, träffa vänner eller familj eller bara ta en promenad. Kanske laga mat eller fixa något i hemmet. Ingen som vet något om vad du gör eller var du är.

Vilken skillnad det är på våra liv när man tänker efter... inte för att man ska jämföra, det går ju inte ens..men ändå..

Likes

Comments

Postad i: Blog Challenge

Senaste tagna bilden från min telefon 

Idag har varit en jättebra dag. Det var soligt och varmt och det kändes verkligen som sommar. Min mammas sambos mamma fyllde år så vi åkte till Vismarlöv till ett mycket trevligt litet café. Här väntade en stor kakbuffé i olika smaker och olika drycker att välja mellan. Jag började med att äta soppa eftersom jag inte hade ätit lunch innan dess. Därefter dök jag ner bland kakorna. Som att det inte var nog, så kom sen födelsedagstårtan inbärandes på ett stort fat. Det var smak av hallon, ananas, grädde och maräng. Efter hela sötbomben som vi stoppat i oss tog vi en promenad för att smällta kakorna.

Så här kommer bilder från dagen.

Det tog mer än 5 timmar för magen att känna hunger igen. Lång tid!

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments