Ifall nån har missat att det har skett ett månadsskifte, så kan jag berätta för er att december är här! Äntligen! December är så otroligt mysig månad, åtminstone när det faller vita flingor från himlen som bildar ett täcke över den slaskiga marken.
Föreställ dig; du sitter hemma en ledig kväll, iklädd dina allra mysigaste kläder och med en filt över axlarna, en kopp glögg i ena handen och en bra bok i den andra, julmusik som spelar svagt i bakgrunden och snön som faller utanför ditt fönster. Skulle det kunna bli mysigare eller? Nej, trodde väl inte det.

På tal om julmusik, här här ni några av mina favoriter. Min spellista med julmusik hittar du här ifall du känner du vill kika in den.

Och självklart, ingen jul utan Werner och Werner!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Pannkakor som frukost sitter aldrig fel. Speciellt inte bananpannkakor toppade med kivi, blåbär och kokos.
Finns det ett bättre sätt att starta söndagar på? Nej, jag tror faktiskt inte det.

Likes

Comments

Varmt välkommen hit!
Efter nästan ett års uppehåll har jag nu tagit beslutet att återuppta bloggen, eller snarare göra ännu en omstart eftersom jag raderat alla gamla inlägg.
Har länge funderat på om jag ska börja blogga igen, eftersom jag har ett behov av att få sätta mig ner och bara skriva ibland, men jag har ju aldrig förut orkat hålla igång en blogg ett längre tag så varför skulle jag orka nu? Bestämde mig, som ni märker, att ge bloggandet ännu ett försök så får vi helt enkelt se hur det går.

Det får räcka som inledning på min nygamla blogg, ha en fin fortsättning på kvällen!

Likes

Comments