Den senaste veckan har jag mått så otroligt bra! Vet inte när jag varit såhär glad senast. Har nästan haft "jag älskar livet-känslor" ibland. Hoppas detta håller i sig ett tag till, för jag vill må bra, jag vill vara den glada person jag alltid drömt om att vara, jag vill kunna säga att jag mår bra och mena varje ord och framför allt vill jag kunna njuta av att jag fått ta del av livet här på jorden.

När jag tänker efter så vet jag egentligen vad som har påverkat mitt mående.
För det första så har jag släppt taget om de människor som på ett eller annat sätt sårade mig gång efter gång, det var svårt och i början tog det fruktansvärt ont, men efter ett tag insåg jag att jag började må bättre igen, bättre än innan jag släppte taget.
För det andra så har jag försökt få ordning på både sömnrytmen och kosten samt försökt motionera mer, vilket jag också tror har hjälp en del.
För det tredje så har jag insett att min kropp inte orkar med allt jag vill, så jag har stressat otroligt mycket mindre nu under vintern jämfört med hösten. Detta skulle jag antagligen inte insett om jag inte hade gått in i väggen i slutet av hösten, det var ingen rolig upplevelse men däremot tror jag det var en ganska välbehövlig läxa för min del.

Det jag vill säga är, lyssna på din kropp och ditt hjärta. De vet vad som är bäst för dig. Unna dig en helt ledig dag utan måsten ibland, koppla av och släpp tankarna från vad du måste få gjort och fokusera på stunden istället.

Likes

Comments

2017 ska bli året som jag tar tag i mitt liv. Ni kan se detta lite som en öppen dagbok. Jag vill ha någon att dela tankar, ideér och bullshit med, och i år får det bli ni.
Detta inlägg får bli en liten "bucket-list" med saker jag vill uppnå under 2017.

- ta tag i studierna
- få en ordentlig dygnsrytm
- börja träna regelbundet

- äta hälsosammare
- sova en natt under bar himmel
- raka av allt hår
- lära mig spela gitarr

- åka på en spontan roadtrip utan mål
- säga "jag mår bra" och faktiskt mena det
- utsätta mig för saker jag är rädd för (för att komma över dem)
- sluta dricka koffein
- fokusera på vad som får mig att må bra och lämna allt annat bakom mig
- skita i vad alla andra tycker och tänker om mig

Likes

Comments