Den 22.9.2000 föddes en liten bebis som vid dopet i oktober samma år blev döpt till Kristin. Kom till världen gjorde hon i Vasa, men växte upp i den lilla kommunen Närpes tillsammans med sina två äldre bröder samt sina föräldrar.

Som liten drömde hon om en framtid som frisör eller sångerska, reservplanen var flygvärdinna eller kock. Många trodde nog att hon skulle gå i morsans fotspår och börja med frisöryrket när hon växte upp.

Samma år som Kristin fyllde tio år började hon spela trumpet. Sången började studeras närmare först på senare år. Och nånstans där emellan blev hon även psykiskt sjuk.

Samma Kristin sitter nu och skriver texter som ingen orkar läsa i något som kallas blogg. Bor i Närpes gör hon fortfarande. Drömmarna om det framtida yrket har ändrats många gånger under åren, och just nu är det barnen som lockar. Matintresset finns kvar, men endast som ett måste i vardagen. Intresset för trumpeten har svalnat, men sången är nog något hon vill fortsätta med och utvecklas inom.

Idag är hon frisk, glad och njuter av livet precis som förut. Drömmen om en framtid inom barnyrket tog ett steg framåt när hon i augusti 2016 började studera till barn- och ungdomsledare vid Fria Kristliga Folkhögskolan i Vasa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments