#rip min telefonladdare.

godis-picknick feat Felicia i bussen påväg till Kokkola i fredags.

glad barnrumpa bakom trummorna efter ett
prinsesskalas på skolan. #deäldstesdag

dagens outfit

min finaste bebis <3

en kopp varm choklad med marshmallows med en bra vän mitt i natten är alltid ett lyckat koncept!

Likes

Comments

Kom just hem, eller ja hem och hem, hem till Felicia efter att ha sett på Terjärv's revy Navabränd. Superduktiga skådespelare! Var helt klart värt att åka ända hit för den! Eller, bara för den var det ju inte, det var ju också för att umgås med mina kära klasskompis, och kämppis (roommate). Som att vi inte umgås tillräckligt i veckorna haha.

Imorgon drar vi till Kokkola på förmiddagen och tänkte bara ströva runt lite fram till klockan två då min buss till Vasa far.

Godnatt på er! XOXO

Likes

Comments

ATM: iskaffe i sängen // Yday: en vändagsselfie w/ Ellen

Tjolahejsan! Hoppas allt är bra med er! Själv har jag väl haft bättre dagar, ligger nämligen hemma i sängen med 38.7 graders feber i skrivande stund. Tänkte jag måste passa på och uppdatera lite nu när jag är vaken en stund haha. Har sovit i princip hela dagen. Ska snart gå och fixa någonting att käka och dricka lite finrexin så jag får ner feber, hoppas jag. Vill inte vara sjuk i morgon när det är penkkis haha. Eller ja, skulle jag mot all förmodan ha feber när jag vaknar imorgon skulle jag antagligen åka till skolan iallafall.

Hoppas alla ni underbara där ute hade en fantastisk vändag igår och glöm inte bort att visa era vänner och familj att ni tycker om dem precis lika mycket de andra 354 dagarna på året!

Likes

Comments