Header

hverdag

Siden det har dukket opp ganske mange nye lesere i det siste, og det alltid er litt gøy å bli bedre kjent med folk så tenkte jeg at jeg skulle dele et par (ganske random) ting som dere kanskje ikke visste om meg.

Jeg har ridd på et esel gjennom gågaten i Haugesund. Haha, ikke spør ..

Jeg har hatt jobb siden jeg var 15 år. Sånn muligens med unntak av et par måneder da jeg studerte grafisk design. Men da fikk jeg lønn for å blogge for skolen, så det teller kanskje som en jobb det også..

Jeg er skikkelig rastløs. Må fikse noe hele tiden og har alltid noe som skulle ha vært gjort. Da jeg skrev bachelor hendte det at jeg reiste meg opp og stresset fordi jeg følte jeg måtte gjøre noe fornuftig. Før jeg kom på at det gjorde jeg jo allerede ..

Jeg har jobbet på begravelsesbyrå. Det var bare en sommer, og jeg var bare telefonvakt. Men det var likevel ganske spesielt.

Jeg synes fiskeboller i hvit saus er helt fantastisk. Bare synd Simon ikke spiser ting som har vært i sjøen.

Jeg er prestefrue. Simon er utdannet prest (det vet jeg ikke om jeg har nevnt før?)

Jeg har blogget i 10 år og klarer ikke helt se for meg et liv uten, haha. Hva skulle man ha gjort på da liksom?

Jeg har aldri vært full og heller aldri sett poenget med å drikke for å bli beruset. Ikke at jeg pleier å drikke i det hele tatt egentlig.

Jeg er født i Oslo, og bodde der til jeg var 7 år. Da flyttet vi til Haugesund, og så flyttet jeg til Stavanger etter videregående. Men jeg sier alltid at jeg er fra Haugesund, selv om jeg kanskje egentlig er fra Oslo?

Visste du noen av disse tingene fra før? ♥︎

Husk at du kan følge bloggen på nouw eller facebook for å få med deg alle updates ♥︎

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

baby

Det er så mange som har spurt meg om bakgrunnen for navnevalget. Vi har fått kommentarer som "så fint! Det har jeg aldri hørt før!" eller "Hvor kommer det navnet fra?" og flere har også sagt "som Sienna i Italia?"

Jepp! I 2014 var vi i Italia og kjørte litt rundt i Toscana, og vi kjørte forbi skiltet til byen Sienna, og jeg tenkte "det går det jo an å hete!".. og skrev det opp på baby-navnelisten min på notater på iphonen (alle jenter har vel en sånn?). I et par år lå det der i bakhodet sammen med et par andre navn, og da jeg ble gravid viste jeg Simon navnelisten, og sa at jeg likte Sienna aller best. Men alle navn må man liksom 'smake' litt på og bli vant med, dessuten visste vi jo ikke om det var jente eller gutt.

Så var vi på ultralyd og fikk vite at det var en jente som gjemte seg der inne. Da vi kom i bilen etterpå sa Simon "så da er det Sienna da?" og jeg bare "ja, det er jo det!" Og vips var navnet bestemt! Vi bare visste det begge to at dette var Sienna ♥︎

"Sienna er et kvinnenavn dannet av det engelske ordet sienna, som er en rød-orange farge som opprinnelig ble laget av leire fra Siena i Italia."

Vi valgte det først og fremst fordi vi synes det er et superfint navn som er litt spesielt uten at man trenger å lure på hvordan det uttales, og det funker på både engelsk og norsk. Og så passer det jo veldig bra når vi er så glade i Italia (neste gang må vi nesten reise til Siena). Det som er utrolig morsomt er at hun fikk en strikkelue på sykehuset som var siennafarget, uten at noen visste hva hun het! Nesten litt skummelt tilfeldig!

Så nå vet dere bakgrunnen for navnet ♥︎ Fine Sienna vår ♥︎

Likes

Comments

baby

Dagene går med til å se på baby, lukte på baby, mate baby, bade baby, skifte på baby, kose med baby x repeat ♥︎ Det er en fantastisk boble å være i, og jeg prøver å nyte hvert eneste sekund for jeg vet at om bare noen uker så kommer jeg plutselig til å savne denne perioden. Vår fine lille skatt ♥︎

Likes

Comments

antrekk

// INNEHOLDER REKLAMELENKER

God morgen! Hurra for fredag og helg, selv om jeg har fri alltid, haha. Har noen av dere begynt på skole og jobb igjen? Simon begynner på mandag og jeg kjenner at jeg gruer meg litt til å gå fra å være sammen hele tiden i 8 uker, til å plutselig skulle være alene med en baby hele dagene! Men sånn er det når man er langt ute i august. Vi er jo over halvveis, det er helt sykt!

Jeg håper selvfølgelig at vi har litt fint vær og 'sommerstemning' i noen uker til, men vi vet jo alle at høsten begynner å snike seg på.. Det positive er jo at høsten har et heelt nydelig fotolys - så det gleder jeg meg til å leke med ♥︎ Det er noe spesielt med høstlyset og høstfargene, og denne trenchcoaten fra Bikbok passer perfekt inn i det!

bukse - topshop / tskjorte - monki / jakke - bikbok (helt utsolgt på bikbok sine sider, men du finner den HER )

Likes

Comments

baby

Body - Lindex / Bukse - Lilleba / Knytebånd - Torgunns.no

Gleder meg sånn til Sienna kan gå med dette antrekket! Om et par uker går det kanskje an å bruke størrelse 56 og 62 på henne, så da passer kanskje dette etterhvert! Er det en ting jeg er hekta på for tiden så er det prikker og ruffles, både til meg selv og henne ♥︎ Gjett om denne mammaen er gira på babyshopping for tiden, hehe! Hva er vel søtere en små babyoutfits?

Hvis dere vet om noen gøye nettbutikker med fine klær til babyer, så kom gjerne med tips! ♥︎

Likes

Comments

hverdag

..sånn utenom Sienna da ♥︎ Fineste mannen min. Heldige meg som får tilbringe hver dag med han her. Kvelder på sofaen med serie på tven, fine dager på trilletur med baby Si, fototurer ut til alle mulige locations og fremtidsdrømmer og planlegging. Det er det fineste jeg vet ♥︎ Heldige meg som skal være sammen med han her resten av livet !

Likes

Comments

antrekk

jumpsuit - shein // sko - reebok

Jeg elsker denne jumpsuiten, og egentlig jumpsuits generelt! Det er et så gøy og fresht plagg, selv om det kan være litt upraktisk, hehe! Jeg har hvertfall flere jumpsuits på ønskelisten min, for de funker like bra både på sommer og høst !

Likes

Comments

blogg

Jeg er denne ukens blogg hos nouw - og det er såå stas! Det er alltid gøy å få litt tilbakemelding på det man driver med, og at noen forhåpentligvis synes at det er bra! Nå har jeg blogget i 8 år, men det var rett før sommeren at jeg begynte å blogge hos nouw, så dette er fremdeles litt nytt og spennende.

For dere som ikke "kjenner" meg, så heter jeg Kristin, er 26 år fra Haugesund men bor i Stavanger med mannen min Simon og baby Sienna som er 7 uker gammel. Jeg er grafisk designer, fotograf og jobber med ungdom - men akkurat nå skal jeg være hjemme i et år med masse babykos og forhåpentligvis masse tid til blogging og fotografering.

Jeg elsker å reise, ta bilder, oppleve nye ting og bare se alt det fine i verden. Uansett om det er ute i verden eller hjemme i Stavanger. Legge merke til det magiske med fint lys mellom trærne på en tirsdag, eller hvor herlig det kan være med en venninnelunsj på en torsdag.

Det er så mye i livet som er verdt å stoppe opp ved og bare nyte og fremheve - og det er det jeg håper jeg kan gjøre med bloggen min: Spre litt glede, inspirasjon og hverdagsmagi ♥︎

Jeg elsker å blogge og ta bilder og inspirere meg selv og andre, og jeg håper jo jeg vil fortsette med det lenge! Dere som har lest bloggen min en stund; hva er det dere liker best med den? Og dere andre: Hva vil dere helst lese om og se bilder av? Let me know!

VIL DU FØLGE MEG VIDERE ? ♥︎
Min profil på nouw
Facebooksiden min
Instagram
Bloglovin

Likes

Comments

baby

Jeg må jo vise dere noen bilder fra den herlige kvelden vår på fredag! Sienna ble jo plutselig født før babyshoweren egentlig skulle ha vært, men de fine venninnene mine tenkte at hun måtte få shower allikevel! Det er ikke alle babyer som er tilstede i sin egen babyshower - hvertfall ikke på utsiden av magen! En superkoselig kveld med masse babyer, ballonger og kos! Og fine venninner som hadde reist for å kunne være med, så utrolig koselig ♥︎

yum !

Sienna fikk så masse fint, og tante Ester hadde laget en gigantisk bleiekake! For en heldig liten baby ♥︎

babyboom !

Plutselig var det babyer overalt i gjengen, tenk så koselig at Sienna får vokse opp med jevngamle venner på alle kanter! Samuel i mars, Markus i mai, Sienna i juni, Ina i juli og så kommer det enda en liten venninne i Stavanger i desember ♥︎

Såå takknemlig for å ha så mange fine venner som steller i stand en så fin kveld for oss ♥︎ Heldige Sienna som har fine tanter og bonustanter overalt! Dette ble et skikkelig babyinnlegg, men sånn blir det visst innimellom, hehe!

Likes

Comments

baby

I går hadde de fine venninnene mine stelt i stand babyshower for Sienna (og meg?) - såå utrolig koselig! Den skulle egentlig ha vært helt i starten av juli - men da lå jeg på sykehuset med et nyfødt nurk, haha. Sånn kan det gå når hun bestemte seg for å komme så tidlig! Jeg skal dele masse bilder med dere i morgen, men vi er hjemme i haugesund så jeg prioriterer litt family time i dag!

Likes

Comments

Subscribe

Instagram@kristinwallem