Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår på dagen tog jag tuben till Camden Town och gick runt där i någon timma. Fick med mig en LP skiva och ett par Levis jeans från en vintage butik. Dom satt som en smäck, har letat så länge efter de perfekta Levis jeansen och nu hittade jag dom för endast 300kr.

Sedan mötte jag upp Ella och vi gick till Covent Garden och satte oss på ett jättemysigt café och beställde te.

Runt 19 tiden tog jag tuben till Notting hill och mötte upp Amanda för att se Kingsman på bio. En väldigt bra film och roligt att den faktiskt utspelade sig i London.

Likes

Comments

Dessa solisar fick jag med mig hem igår. Dom ända jag hittat som faktiskt passar mitt ansikte och som sitter på min lilla knapp näsa. Är väldigt nöjd och ska inviga dom idag då solen är framme.

Likes

Comments

Idag tog jag tuben runt kl 10 till Notting Hill för att möta upp Amanda på brunch. Hade en jättetrevlig stund och en otroligt god brunch som inte kunde sitta bättre. Vi strosade sedan runt bland alla de färglada radhusen i Notting Hill, är så kär i denna delen av London. Bestämde mig idag att detta ska bli my future home någon gång i livet!

Efter en stund mötte vi upp Ella och vi satte oss på ett fik i Kensington. Efter någon timma åkte Amanda till jobbet och jag och Ella vandrade runt i butikerna innan Ella också lämnade för jobb. Jag fick iallafall med mig ett par solglasögon och en stickad tröja hem som jag är extremt nöjd med, bilder kommer upp i morgon.

Likes

Comments

Så här vandrade jag runt igår i värmen, hade en svart kavaj till men den blev hängandes över armen eller över axlarna emellanåt. Hela 22 grader var det och det kändes mer som vår än höst vilket var en härlig känsla.

Likes

Comments

Ännu en solig dag i London! Denna dagen spenderades med Ella vid Trafalgar Square. Här satt vi och verkligen njöt utav vädret och hade en otroligt trevlig stund. Efter några timmar åkte Ella till jobbet och jag traskade vidare till St james's park, där blev jag sittandes i solen innan jag tog tuben hem.

Likes

Comments

Igår kväll var jag på Sushi Samba med Emma och Annie som var här på besök. Vi tog oss en drink, satt och pratade och bara njöt utav utsikten. Älskar detta stället, dom har verkligen allt. En jättefin resturang, skybar med goda drinkar, en jättefin miljö och en troligt fin utsikt över London.

Efter det trevliga besöket på Sushi Samba tog vi en Uber vidare till klubben Cirque. Där blev det några fler drinkar och mycket dans tills det var dags att åka hem.

Likes

Comments

En tidning jag hittade här i London som jag garanterat kommer köpa många fler nummer av.

Likes

Comments

Min morgon har varit väldigt lugn och jag har verkligen kunnat ta det lugnt. I går var jag på en bar i Shoreditch med Dena som jag inte träffat på hur länge som helst. Hon bor nämligen också här i London och vi bestämde oss att träffas och catcha upp allt som hänt under dom senaste åren med en drink. Det var jättetrevligt och jag var hemma ungefär vid 03.45 och då slocknade jag direkt.

Min underbara morgon och en glimt av mitt super mysiga rum.

Likes

Comments

Nouw Magazine