Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp efter min första natt i London. Sov som en prinsessa och trivs jättebra i mitt rum som för övrigt är så mysigt. Ska så klart visa bilder men tänker att jag gör det när jag fixat i ordning det lite mer. Efter att jag vaknat,duschat och fixat mig tog jag tuben in mot Oxford Circus och mötte upp Ella. Vi gick till ett litet café som låg vid Carnaby Street och pratade om allt mellan himmel och jord.

Sedan strosade vi runt på Oxford Street och svängde in bland alla affärer. Finns så mycket fint och jag får verkligen hålla hårt i plånboken för att undvika att spendera för mycket redan dom första dagarna, men lite fick jag ändå med mig hem. Efter allt springande i affärer gick vi till en liten "park" och satte oss för att pusta ut och vila benen.

Nu är jag tillbaka i huset och bara tar det lugnt. Om en liten stund ska jag börja fixa mig igen för att sedan åka tillbaka in mot centrum för att möta upp Emma på ett glas vin, ska bli jättetrevligt!

Likes

Comments

Great minds think alike, Daniella och Ella // The whole gang! // första dagens outfit tillsammans med Ella // Geniet Frank Ocean som genomförde en magisk konsert! // Lunch date i gräset //

Fina Sandra! // I väntan på Sabina Ddumba // Andra dagens outfit tillsammans med Frida och Sandra //

// Jag och fina Frida! // Den godaste Hallomi Burgaren jag någonsin ätit och namnet gjorde den bara bättre //

// Hade premiär för min då ny inköpta polaroidkamera som jag fotade flitigt med under den tredje dagen, synd bara att de var som värst väder. //

Likes

Comments

Vaknade upp i tidigt i morse av en klump i magen av separationsångest. Nu händer det verkligen, lilla jag flyttar till London! Känslorna är blandade men är såklart otroligt uppspelt och tycker detta ska bli jättekul.

Sitter just nu på flyget som precis har lyft med 30 min försening bakom sig, men tack vare det fick jag mig en jätte härlig utsikt till solnedgången.

Likes

Comments

Två bilder från somras i Kroatien

Likes

Comments

Godmorgon! Mitt första inlägg på min nystartade blogg och det känns lite nervöst och pirrigt, men såklart skoj. Har inte bloggat sen många år tillbaka men ger det nu ett försök igen och hoppas att så många som möjligt stannar kvar under vägens gång. Antar att dom som klickat sig in här redan känner mig sen innan så berättar bara lite snabbt varför jag tänkte ge bloggandet ett försök.

Den störta anledningen till att jag faktiskt bestämde mig för att börja blogga är för att jag nämligen ska flytta till London om bara några dagar! Tanken är att bloggen kommer vara en uppgraderad variation av vykort till mina nära och kära men även en dagbok till mig själv och en anledning till att lägga upp alla x-antal bilder jag tar per dag. Därifrån får jag se hur den utvecklas!

två käcka bilder på mig själv från Kroatien i sommras.

Likes

Comments

Nouw Magazine