Vilka dagar vi har haft den här veckan! Vi har umgåtts med Olivias kompisar och deras mammor, har fått sån energi! Så glad över de fina vännerna jag har 💕

Idag har vi hunnit med massor. Patrik körde iväg två lass med skräp till tippen i förmiddags och när det var dags för Olivias vila så klippte vi häcken, grävde upp tre buskar och sådde nytt gräs. Det känns i höfterna att vi hållt igång hela dagen, foglossning från helvetet! Men väldigt skönt att det är gjort och det blev såå fint 👌🏻

Just nu kollar vi Orange is the new black och jag ska få fötterna masserade, trevlig kväll på er!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En riktigt bra dag har vi haft, min lilla loppa & jag!
Pysen hade tid för klipp av päls & klor idag på eftermiddagen och han blev så fin!
Efter det så tog vi cykeln till berget med Emelie & Olle. Så mysigt och barnen leker så bra tillsammans.


Imorgon ska vi upp tidigt, det är äntligen dags för RUL och det ska bli så kul att äntligen få se bebis i magen igen 💕
Likes

Comments

Hur söt är hon inte i sina första trosor 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår hade vi en mysig förmiddag i badhuset med Olle och Emelie. Barnen hade så kul!
Hann även med käk på Bullseye och storhandling innan det var det dags för sexparty hos Simone. Vilken dag!

Har fortfarande ont i höfter och fogar efter allt hålligång igår. Pappan i huset är iväg och jobbar helg igen så idag ska jag och olivia bara ta det lugnt!

Ha en fin lördag 💜Likes

Comments

Den skriftliga delen på nationella är äntligen gjord. Gick bättre än vad jag förväntade mig så det känns underbart att allt slit har lönat sig. Nu ska jag verkligen inte ropa hej än men jag har inte kunnat göra mer än vad jag gjort så jag tänker försöka att vara nöjd oavsett! Imorgon har vi muntliga delen sen är jag helt klar!


Likes

Comments

Ni får de senaste veckorna i bilder. Till veckan väntar nationellaprov, både skriftligt och muntligt så håll tummar och tår för mig!

Likes

Comments

I förmiddags åkte vi iväg på kosläpp. Första gången för alla tre och det är verkligen något vi kommer göra varje år. Nästa år tar vi med oss picknickkorgen bestämde vi!

Efter det så käkade vi lunch med lillebror och Elvira, vi åkte även och köpte en pool som vi ställde upp och fyllde med vatten medan Olivia sov gott i vagnen! När hon vaknat så mumsade vi på en fruktsmoothie innan vi hoppade i vattnet alla tre. Hon älskade det!

Likes

Comments

Vilka härliga dagar vi har haft! ☀️ Pappan i huset har varit ledig både torsdag och idag. Så skönt med långhelg!

Vi har hunnit med promenader och cykelturer, klippt säsongens första gräs, tagit bort buskar och sått nytt gräs. I tisdags kom svärmor och planterade smultron och idag planterade jag jordgubbar medan Olivia sov.
Tänk att få plocka färska jordgubbar och smultron till fikat i sommar👌🏻🍓

Ikväll hann vi även med att storstäda huset så nu blir det soffläge resten av kvällen. Får så fruktansvärt ont i höfter och ljumskar när jag hållt igång hela dagen, önskar att jag kunde få slippa foglossningen denna graviditet!

Trevlig kväll på er 💕


Likes

Comments