View tracker

Hej på er!
Sjukt att det nästan gått en vecka sedan sista inlägget 😅 tiden går fort.

Vad händer i helgen?
Själv sitter man hos frissan och ikväll är det julbord med familjen som gäller 👌
En ganska lugn helg :)

Igår, btw, hade jag en gryyym träning för bästa Patrik Gullberg 👏
Fy satan vad kul det kan vara med markarbete när man verkligen kommer åt hästen!
Måste göras om 👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Han är bäst ✨

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!


Haft en bra helg?

Jag har tyvärr inte lyckats kurera mig så värst... Så får helt enkelt kämpa mig igenom de sista två veckorna av skolan ändå, för sen är det ju Gran Canaria som gäller för mig 👌  Hur nice är det inte? Åka till Gran Canaria i två veckor med pojkvännen 😻 #dröm

Tänkte iallafall prata lite om ridsporten och mitt hästintresse i det här inlägget. Jag sitter nämligen på bussen påväg till skolan igen så jag har ganska gott om tid 😛

Iallafall så började jag rida och hålla på med hästsporten när jag var 4-5 år. Intresset byggdes fram i samband med att min klasskompis hade egna hästar, och min mamma och syster höll på med hästar.
Så jag började rida på en liten ridskola som heter Hägernäs utanför Mariefred som hade Shetlandsponnyer.
Jag kommer inte ihåg hur länge jag red där, men inte så länge, två år kanske 😛

När jag slutat där ville jag fortsätta rida, men på större hästar eftersom jag växt ur shettisarna (jag är ganska lång). Så då började jag rida på Hallmyra Gård utanför Malmby. Där hade de väldigt grova och, för mig, väldigt grova hästar 😅 Irish Cob/Tinker och Shirehästar var det som de hade där 🙈 de är inte så höga, men de är riktigt maffiga och grova haha.

Där red jag ända tills mamma drog med mig i en flytt till Norrland.
Jag var då 10/11 år och allt blev nytt, så det blev en liten paus med hästarna för mig. Jag behövde ju komma igång med nya skolan och klasskamraterna och så.

Men efter ett tag hittade vi en ridskola som vi tyckte verkade bra, den hette Lindberga och låg mellan Torpshammar och Stöde, uppe i Medelpad.
Där red jag inte så länge heller, i kanske ett eller två år.

Sen kom den lyckligaste dagen i mitt liv 🌟
Då fick jag Eskil och Lizzie. Mina egna hästar 🐎 
Jag var sååååå glad!
När vi hämtade Lizzie och Eskil var jag 12 år. Eskil var 4 år (väldigt ung för en 12-åring att hantera), och Lizzie var 16. Men det gick bra, jag lärde upp Eskil och vi blev ett otroligt tight team som lyssnade och litade på varandra.

I 4 korta år hade jag och mamma hästarna, sen började jag gymnasiet. Då sålde vi dem.
Eftersom mamma flyttat så långt ut i skogen fanns det inga bussar eller tåg som kunde ta mig till skolan, så jag blev tvungen att flytta hemifrån redan som 15-åring. I och med att jag flyttade hemifrån så sålde vi hästarna för det skulle vara för långt att åka hem dit varje dag och mamma kunde inte ta hand om de själv då hon jobbade dygn.

Jag gick på Realgymnasiet i Sundsvall i ca 2 månader, sedan bytte jag skola till Naturlära Ridgymnasium, där jag går nu. Och nu rider vi på grymma tävlingshästar, både dressyr och hoppning, och vi tränar för internationella tränare i både hoppning och dressyr 👏

Jag tar studenten om ett halvår, efter det är det ingen som vet vad som händer eller hur mitt hästintresse utvecklar sig. Det är sånt som märks med tiden 🙈

Kram på er!

Likes

Comments

Ännu ett intresse jag har är att fotografera. 

Det är en stor passion hos mig men jag har inte haft resurserna för att kunna fota så mycket fören nu i somras då jag köpte min första kamera! Såååååå nöjd!

Det är så himla skönt att kunna ta kameran och gå ut när man känner för det! 

Detta är iallafall några av de tusentals bilder jag tagit :) 

Kraaaam

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det äntligen fredag!
Vad hittar ni på i helgen? Något skoj?

Själv ska man ligga hem med familjen och pojkvännen. Det blir en myshelg i kombo med att kurera sig... Åkt på en monster förkylning. "Yay".

Kan ni inte ge lite tips på vad ni vill se för sorts inlägg?
Mitt liv är inte så händelsefullt så jag har något att skriva om varje dag heh...

Lämna en kommentar eller skicka ett meddelande!

Ni får även adda på Snapchat om ni vill - knordqvist 

Ta hand om er, kramis

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det #throwbackthursday och jag blickar tillbaka till skolavslutningen i ettan. Fy fan va glad jag var den dagen. Dock har jag aldrig sett någon som är ledsen på skolavslutningen? Kanske att man är lite nere ifall man ska byta skola eller så men aldrig någon som är ledsen för att man inte vill ha sommarlov.

Under denna tiden av mitt liv mådde jag fruktansvärt dåligt. Jag har kommit en lång väg med mitt mående men än är jag inte i mål. Jag har haft en otroligt mörk period från att jag var ca 12 till nu i somras. Som sagt så är jag nu 18.

Jag har också sagt att det har hänt mycket hemska saker som bara fåtalet personer vet om. Och så har jag tänkt att hålla det, jag tänker inte hänga ut någon eller några på en blogg. Då sänker jag mig bara till deras nivå och det är det inte värt.
Jag fokuserar istället på att försöka gå vidare och göra det bästa jag kan med mitt liv.

Ni får hålla en positiv inställning och ha en bra dag! Vad ni än gör eller var ni är.
Det ska jag försöka med.

Kram!

Likes

Comments

Hej!

Som ni säkert listat ut redan heter jag Kristin Nordqvist och jag är 18 år ung.

Jag kämpar mig igenom sista året av gymnasiet och då kanske ni undrar vilket gymnasium?
Jo, jag går på Naturlära Ridgymnasium. En liten, ganska nystartad skola i Bollnäs kommun.
Vi har små klasser (endast 3 st i min klass haha....), tror den största klassen är ettorna, de är 9 (tror jag?). Iallafall så är vi 18 elever på hela skolan (🎉).
Men det är skönt med liten skola på något sätt. Lärarna har ju tiden som behövs för alla elever som ibland behövs för att få hjälp + att det blir en helt annan gemenskap emot om man är en skola på ca 700 elever.
Dock är det inte bara fördelar... Men nackdelarna tänker jag inte ta upp, alla får använda sin fantasi om ni är nyfikna 😉

Kanske bör berätta lite om mig själv?
Jag är en ung kvinna med mycket tankar, känslor och, för mig, ett tufft förflutet som väldigt få vet om.
Jag brinner för ridsporten och hästarna, dock är det inget jag vill jobba med, trots att det är den utbildningen jag går (haha).
Självklart har jag andra intressen också.
Jag älskar bilar. Inte att skruva och allt det där, men köra är så jävligt kul alltså.
Utöver mina intressen så har jag min allra bästa vän. Det är också en sån där konstig del av mitt liv. Vi umgicks galet mycket när vi var små, typ 4 (?) år, sen flyttade jag och vi hade ingen kontakt på ca 10 år. Och nu är vi närmare än nånsin. Fan va hon är bäst 💓

Jag är för övrigt bisexuell, vilket innebär att jag dras till båda könen.
För närvarande har jag ett ganska färskt förhållande med en ung man som jag tycker om väldigt mycket och som jag känner är bra för mig. 👌

Jag är född i Eskilstuna, uppvuxen i ett litet samhälle utanför Strängnäs tills jag var ca 5 år och mamma och pappa separerade. Vi bodde då i lägenhet i Strängnäs i ca ett halvår, och sedan flyttade vi till, ett ghetto kan man säga, som heter Åkers Styckebruk. Där bodde vi tills jag var ca10 (?). Efter det flyttade jag och min mamma med hennes nya karl upp till Norrland.
Det stog jag ut med i några år. När jag var 15-16 flyttade jag hem till mitt ex. Han var vuxen och hade lägenhet så det var inget problem på det sättet. Där bodde jag ett litet tag tills jag bytte skola. Då började jag här på Naturlära.
Jag hann gå ungefär ett år i skolan här innan det förhållandet tog slut då han hade extrema problem med att inte kunna vara ensam och ta hand om sig själv.

När jag fyllde 18 skrev jag på pappren för adressändring till pappa (som bor kvar i huset jag började växa upp i).
Och nu är det på det spåret.

Mitt fokus nu ligger på att klara skolan med hyfsade betyg och mitt mående i välbehållen.
Det är den resan, från nu till studenten, som ni får hänga med på.

Hoppas det blir bra. Kram!

Likes

Comments