• 32 readers

Likes

Comments

Igår mitt i allt plugg bestämde vi oss ett gäng tjejer att gå på bio för att se Fifty shades darker. Jag har sett fram emot denna film länge och hört från andra att den skulle vara bra. Jag hade därför väldigt höga förväntningar och blev därför ganska besviken. Absolut värd att se men lite för seg för min smak.

Musiken till filmen var dock lika bra som sist. Här är en av mina favoriter. Så himla fin!

Likes

Comments

Alla hjärtans dag är en mysig tradition som jag uppskattar. Jag har ingen pojkvän men vad spelar de för roll när man har en helt fantastisk familj och underbara vänner att spendera den med. De är ju trots allt de som jag älskar mest. Jag tycker att det alltid är viktigt att sprida kärlek och den här dagen påminner en om det och man får chansen att visa sin kärlek lite extra.

  • 62 readers

Likes

Comments

​Jag har haft två helt fantastiska helger i rad som har bestått av både en stockholmsresa, festande och en massa mys. Jag har fått min studentmössa och har köpt min balklänning. Är såå nöjd!! Klänningen kommer från Dressroom, bilder på den kommer strax. Men nu lite festliga bilder från Stockholm och från i fredags.

En vecka to go, sen lov! Ha de bäst!  • 77 readers

Likes

Comments

Min helg har bestått av en massa trevligheter. Fredagen började med tacokväll hos Carro, en kväll som sluta med att vi bokade en resa till Puerto Rico i början av april! Vet inte var jag ska ta vägen så mycket jag längtar!

Igår hade jag och Josefin en mysig kväll tillsammans. Lagade mat och gick på bio. Vi såg Split, en film att rekommendera, men inte för er som är lite rädda av er för jag vågade knappt gå hem efteråt..

Idag har jag sökt massvis med jobb och tränat med Lisa. Nu ser jag fram emot en skön kväll tillsammans med pappa och Josefin, utan ångest.

Puss o kram!

  • 148 readers

Likes

Comments

Det känns verkligen så. Vet inte om jag tycker de är varken negativt eller positivt. Visst längtar jag efter student, lov och frihet, men samtidigt känns det lite jobbigt att kanske behöva lämna sin trygghet. Tryggheten av att alltid ha sina närmsta kompisar och familj nära till hands och att alltid ha ett schema att gå utefter. Efter studenten är det jag själv som ansvarar över vad de ska bli av mig. Men visst löser man det!

Lunch på ett mysigt kafé som jag aldrig tidigare varit på. Det heter Fika och ligger ungefär vid Knäppingsborg.

  • 163 readers

Likes

Comments

Jag kan sammanfatta min helg som väldigt lugn och skön. Lisa kom hem från Jamaica i torsdags så på fredagen hade vi middag några stycken hemma hos mig. Vi åt chapati och tacos, supergott! Igår började jag kolla på balklänningar med mamma och jag har nog hittat en, så bilder kommer förmodligen snart!🙈

  • 204 readers

Likes

Comments

Imorgon börjar jag skolan. Jag har insett att detta alltså är min sista termin på gymnasiet. Helt galet! Om cirka fem månader tar jag studentan liksom. Det ska bli lite skönt att komma tillbaka till skolan då man får lite rutiner och får träffa alla från skolan igen, däremot plugget.. det ser jag verkligen inte fram emot. Men man få försöka att titta framåt för som sagt, nu är det inte långt kvar.

Vad har mer hänt sen jag gjorde mitt förra inlägg? Jo, jag har kommit igång med träningen på riktigt igen, med minst sex pass i veckan. Jag har letat upp en resa till antingen Rhodos eller Malta som ska göras innan studenten. Jag ska vara med i gymnasieslaget (en danstävling i skolan) och vi har första träningen idag. Pappa fyllde 55 igår. Och jag har sökt in till försvarsmakten.

Lite pepp-låtar!

Likes

Comments