Kollade på den här filmen i helgen. Sjukt bra motivation för att orka med de två kommande veckorna utan permission.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 40 Readers

Likes

Comments

Igår gick jag på permission, äntligeeeen. Stor lättnad efter en fältvecka i rusk och regnväder.

Helgen kunde inte börjat på ett bättre sätt. På centralen möter jag upp Carro och vi tar en sväng på stan, därefter bjuder hon på middag, sen köper vi lite smått och gott och avslutar kvällen med en riktig myskväll i lägenheten.

Nu sitter jag på tåget påväg hem till Norrköping. Kände verkligen att jag behövde komma hem ett tag för att träffa familj. Vill aldrig att denna helg ska ta slut!

  • 67 Readers

Likes

Comments

Tre veckor gjorda och jag är helt slut. Kroppen full av blåmärken och helt nerförkyld ligger jag nu hemma i soffan i lägenheten i Stockholm.

Jag vill inte låtsas som om jag stormtrivs och tycker att allt är frid och fröjd. Det var inte heller det jag hade förväntat mig men jag hade nog inte reflekterat så mycket kring hur det skulle vara.

Det jobbiga har inte varit den fysiska aktiviteten. Främst har det jobbiga varit:

1. Den ständiga stressen då allt är på tid och så fort någon i plutonen av 60 pers missar en tid blir det tidpassningsövningar (man ska hinna göra saker på orimliga tider om och om igen). Plus att du knappt känner att du hinner gå på toa och heller inte äta "mat är inte till för att njuta av, tryck in den i käften och svälj".

2. Den opersonliga livsstilen där jag inte längre är Kristin utan Rekryt 2329 eller möjligen Rekryt Nordenö. I GMU är du inte längre en enskild individ, du är bara en del av en grupp.

3. De brutala utskällningarna, ibland tycker jag att vi förtjänar utskällningarna men inte alltid. Trodde definitivt att jag kunde ta mer men de första veckorna var jag helt seriöst rädd för befälet.

Dessa tre punkter är det som jag tycker gör det tuffast. Men även friluftslivet som inte jag förstår att man kan njuta av. Det är dock något som jag måste stå ut med för jag visste faktiskt att GMU skulle bestå mycket av de.

Nu till det positiva:

1. Skytte är grymt kul och det är något vi fokuserar mycket på just nu.

2. De fina människorna som man gör detta tillsammans med. Jag har en superbra grupp som alltid är hjälpsamma och stöttar varandra.

3. Erfarenheten. Jag känner att jag kommer utvecklas enormt av detta trots att jag inte riktigt känner att jag trivs just nu.

  • 90 Readers

Likes

Comments

  • 245 Readers

Likes

Comments

Denna torsdag var en bra torsdag. Tog en lugn morgon och sedan tog jag mig in till stan för att käka lunch på Rosegarden med mamma och Örjan. Vi åt tills vi mådde illa och sen gick jag mot stan för att göra några ärenden.

Jag har även hunnit med att åka till Carro som är sjuk stackarn. Supermysigt att få lite tid med bara henne nu innan ja åker iallafall. Efter de tog jag cykeln hem och då hade vi pannkakskväll. Kan inte bli ett bättre anslut!

Idag blev de ingen träning, första gången på länge.. Men de beror på min grova träningsverk som gör att ja knappt kan gå. Ser ut som jag seriöst är skadad när ja stapplar fram. Börjar nästan tro att de är nån inflammation, hoppas inte😬

  • 262 Readers

Likes

Comments

Här är en galen blandning av massa bilder från Kenya. Kollade igenom min blogg och inser hur mycket jag saknar den här tiden. Gud vad man levde!

Likes

Comments

Inte riktigt kunnat bestämma mig för vad jag tycker om sådana här byxor men jag tycker ändå att de är rätt balla nu har jag kommit fram till. Synd bara att jag inte hittar några bra. Missguided har några olika bland annat de på bilden längst upp, men de är slut..

Jag såg även en tjej med ett par jeans i den här stilen, men öppna sidor och knappar. Låter kanske skumt men de var verkligen skitsnygga, har dock ingen aning om var sådana kan säljas.

Jag följer inte så många bloggar men Josefine Erikssons blogg tycker jag faktiskt om väldigt mycket. Älskar hennes klädstil! Där hittade jag även ett par liknande byxor, gäller bara att kunna bära upp de.

Likes

Comments

Nu närmar det sig med stormsteg. En vecka kvar tills jag tar tåget till Stockholm. Börjar bli riktigt taggad och förväntansfull!

  • 290 Readers

Likes

Comments