Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 20 Readers

Likes

Comments

Denna torsdag var en bra torsdag. Tog en lugn morgon och sedan tog jag mig in till stan för att käka lunch på Rosegarden med mamma och Örjan. Vi åt tills vi mådde illa och sen gick jag mot stan för att göra några ärenden.

Jag har även hunnit med att åka till Carro som är sjuk stackarn. Supermysigt att få lite tid med bara henne nu innan ja åker iallafall. Efter de tog jag cykeln hem och då hade vi pannkakskväll. Kan inte bli ett bättre anslut!

Idag blev de ingen träning, första gången på länge.. Men de beror på min grova träningsverk som gör att ja knappt kan gå. Ser ut som jag seriöst är skadad när ja stapplar fram. Börjar nästan tro att de är nån inflammation, hoppas inte😬

  • 37 Readers

Likes

Comments

Här är en galen blandning av massa bilder från Kenya. Kollade igenom min blogg och inser hur mycket jag saknar den här tiden. Gud vad man levde!

Likes

Comments

Inte riktigt kunnat bestämma mig för vad jag tycker om sådana här byxor men jag tycker ändå att de är rätt balla nu har jag kommit fram till. Synd bara att jag inte hittar några bra. Missguided har några olika bland annat de på bilden längst upp, men de är slut..

Jag såg även en tjej med ett par jeans i den här stilen, men öppna sidor och knappar. Låter kanske skumt men de var verkligen skitsnygga, har dock ingen aning om var sådana kan säljas.

Jag följer inte så många bloggar men Josefine Erikssons blogg tycker jag faktiskt om väldigt mycket. Älskar hennes klädstil! Där hittade jag även ett par liknande byxor, gäller bara att kunna bära upp de.

Likes

Comments

Nu närmar det sig med stormsteg. En vecka kvar tills jag tar tåget till Stockholm. Börjar bli riktigt taggad och förväntansfull!

  • 65 Readers

Likes

Comments

Under min introdutionshelg på Livgardet fick jag mina kängor och de håller jag därför på att gå in. Jag har även börjat gå med vikter, och nu är ja uppe i ungefär 15kg.

Nu ska ja åka till gymmet!

  • 107 Readers

Likes

Comments

När jag berättar om mina planer, mina planer om att jag ska göra GMU och efter det söka till polishögskolan, blir folk ofta ganska chockade. "Ska lilla du bli militär och därefter polis.." Men ja, jag vill inte vara som alla andra. Bara för att jag är tjej och har lagt mycket energi på att plugga betyder inte det att jag ska bli advokat eller läkare.

Jag är egentligen inte så teoretisk eller jag vet inte, men jag är iallafall väldigt trött på det. Jag tror att jag skulle vilja beskriva mig själv som mer praktiskt. Och vad kan då bli bättre än att få träna på arbetstid.

Oavsett om andra inte tror på mig och kanske tror att jag kommer ge upp så vet jag att jag aldrig kommer att ge upp. Jag har alltid velat bli polis och jag ger inte upp mina mål.

Likes

Comments

I lördags hade jag som en avskedsfest hemma. Det blev jättelyckat och är så glad att jag har de vännerna jag har. Oavsett om jag blir borta i 9 månader så vet jag att jag kommer ha kvar många av de resten av mitt liv<333

  • 122 Readers

Likes

Comments