Jag kan sammanfatta min helg som väldigt lugn och skön. Lisa kom hem från Jamaica i torsdags så på fredagen hade vi middag några stycken hemma hos mig. Vi åt chapati och tacos, supergott! Igår började jag kolla på balklänningar med mamma och jag har nog hittat en, så bilder kommer förmodligen snart!🙈

  • 19 readers

Likes

Comments

Imorgon börjar jag skolan. Jag har insett att detta alltså är min sista termin på gymnasiet. Helt galet! Om cirka fem månader tar jag studentan liksom. Det ska bli lite skönt att komma tillbaka till skolan då man får lite rutiner och får träffa alla från skolan igen, däremot plugget.. det ser jag verkligen inte fram emot. Men man få försöka att titta framåt för som sagt, nu är det inte långt kvar.

Vad har mer hänt sen jag gjorde mitt förra inlägg? Jo, jag har kommit igång med träningen på riktigt igen, med minst sex pass i veckan. Jag har letat upp en resa till antingen Rhodos eller Malta som ska göras innan studenten. Jag ska vara med i gymnasieslaget (en danstävling i skolan) och vi har första träningen idag. Pappa fyllde 55 igår. Och jag har sökt in till försvarsmakten.

Lite pepp-låtar!

Likes

Comments

Jag och Josefin fick i julklapp en resa till Amsterdam med pappa. Så i tisdags flög vi dit och bodde i en fin stor lägenhet fram till i torsdags. Under tiden i Amsterdam han vi både med att besöka Anne Franks museum, Vincent van Goghs utställning och en del shopping. Jag hade väldigt höga förväntningar angående shoppingen och är därför ganska besviken om ja ska vara ärlig. Förutom den punkten var det en mycket lyckad resa. Nu ser jag fram emot nästa resa som blir till Shanghai i februari!

Det som jag förknippar med staden efter att ha varit där är alla cyklar. Helt galet hur mycket cyklister det hela tiden är på gatorna. Den andra saken som jag förknippar med staden är hash haha.. Hash är inte förbjudet i Amsterdam som i Sverige. Det betyder att man kände en stark lukt av knark lite då och då. Det var de första jag möttes av när vi gick på spårvagnen som skulle leda oss till lägenheten.

Kan man vara lyckligare efter att ha köpt dessa.

Churros och nuthella.

The fault in our stars bench.

Sista lunchen innan avfärd hemåt.

  • 62 readers

Likes

Comments

I tisdags hade jag en riktigt bra dag. Inte bara för att jag hade julavslutning i skolan utan även för att jag tog körkort. Jag började plugga och köra litegrann redan när jag kom hem från Kenya men nu de senaste veckorna har jag verkligen lagt all krut på körkortet. Nu känns det därför underbart att ha mitt körkort klart!

Efter uppkörningen fick jag låna bilen och åkte förbi ett par och överraskade de. Senare när ja kom hem hade de både köpt choklad och blommor till mig. Inte nog med de utan sen gick vi även ut och käkade på resturang. Så himla gulliga, så tacksam!

  • 138 readers

Likes

Comments

I helgen har de bakats lussebullar, julgodis och gjorts pepparkakshus. Jag har inte varit till så mycket hjälp då det närmar sig körkort och då jag idag hade slutprov i filosofi.

Imorgon får jag lov och då kan ja äntligen få chansen att pusta ut lite. Cecilia kom hem i torsdags så nu är äntligen hela familjen hemma.

  • 160 readers

Likes

Comments

Trots att jag inte har någon sångröst så var ja övertygad om att ja ville vara med i luciatåget. Jag insåg att de antagligen blir mitt sista luciatåg någonsin. Lite sorgligt. Det var faktiskt riktigt roligt att delta. Vi träffades en gång i veckan och sjöng och sen hade vi själva "uppträdandet" i tisdags i skolan och jag tycker själv att vi skapade en mysig julkänsla.

Det roliga var att jag inte riktigt kunde alla texter, dåligt förberedd alltså. Sen gjorde ja bort mig någorlunda haha.. Under sången märkte jag att jag stog och digga till musiken.. något som inte endast jag hade lagt märkte till tydligen hehe..

  • 177 readers

Likes

Comments

I helgen var jag på 100-års fest. Carros föräldrar fyllde båda femtio för inte jättelänge sen och det firade de tillsammans med en storslagen 100-års fest. Massa god mat, mycket dans. En toppen kväll!

  • 341 readers

Likes

Comments