Såg nyss denna video som Adna har gjort. Adna gick på SSN även förra året när jag gick där. Videon framkallade en massa känslor. Gud vad man saknar det! Tänk att dessa människor idag upplever det som jag gjorde förra året. Trots att jag kände att jag uppskattade mitt äventyr i Kenya när jag var där så känner jag att jag kunde uppskattat de ännu lite till för hur härligt ser inte detta ut att vara?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags kom Lisa hit vid sjutiden. Vi beställde pizza, vilket varken hon eller ja ätit på jättelänge. Det kan verkligen vara såå gott, men efter i fredags känns de inte som om ja kan äta de på flera månader. 

Igår spenderade jag dagen hemma med Josefin. Vi pluggade och sen slutade dagen med att laga mat och lördagsmys.

Idag har varit en slö dag, jag har mest legat på soffan och läst, sen drog jag en sväng till gymmet för att röra lite på mig!

Hoppas ni har haft en bra helg, nu taggar vi till sista veckan innan höstlov!

Josefin bakade cupcakes, supergott!

  • 34 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Höst är inte riktigt min grej.. För mig består hösten av kyla, mörker och massa skola. Just nu drömmer jag mig tillbaka till förra årets höst då jag befann mig på varmare breddgrader. Det ända som jag upplever som positivt med hösten är nog de mysiga hemmakvällar med tända ljus uppkrupen i en soffa med filtar och kuddar framför en bra film och HÖSTMODET.

Finns inget bättre än snygga kappor!!

Päls i alla typer, är bara så mysigt.

Tajta klänningar och stövlar tackar man ju inte nej till. Har även börjat gilla polo.. har alltid haft lite svårt för de men de är verkligen dömysigt med en stor stickad polo,

Likes

Comments

Igårkväll spenderade jag hemma hos Carro. Hon bjöd mig och ett gäng tjejer på en trerätters middag som tack för att vi har hjälpt henne i skolan då hon har gått på kryckor. Hon har nämligen opererat sin menisk för andra gången men igår blev hon äntligen av med sin ställning och kryckorna. En tjej med riktigt kämpaglöd som aldrig ger upp!

Middagen var supermysig och matten var ännu godare!

  • 107 readers

Likes

Comments

Jag kan inte vara gladare över att jag sökte till svenska skolan i Nairobi. Det är en av de bästa besluten jag har gjort. Att uppleva så mycket som jag fick under ett år skulle jag vilja säga är en omöjlighet att gör i Sverige.

Redan nu har skolan ordnat Informationsmöten i här Sverige. Där berättar om säkerhet, utflykter och upplevelser du har möjlighet att få vara med om under året samt hur du ansöker om du är intresserad. Där kan du alltså få svar på dina frågor.

18/10 informationsmöte på Sundstagymnasiet i Karlstad kl. 18,00
20-22/10 finns vi på Gymnasiemässan i Älvsjö, Stockholm - monter C15:39
23/10 informationsmöte på Hälsans Hus i Stockholm kl. 18,00
24/10 informationsmöte i Vellinge på Sundsgymnasiet kl. 18,00
25/10 informationsmöte på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium i Göteborg kl. 18,00

Ta chansen!

Likes

Comments

Denna helg spenderade jag med världens finaste tjejer från Kenya i Västerås. Det blev en helg fylld med prat och skratt. Här kommer en sammanfattning med bilder!

Obs. några av bilderna är tagna av Molly.

  • 143 readers

Likes

Comments