Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Fredagen på puls med Dani M, Linda Pira, Medina och många fler artister blev grym. Jag tror att även Lisa var nöjd med kvällen. Igår var även det en lyckad kväll med firande. Jag var nämligen på middag hos Lisa. Det bjöds på en massa god mat i trevligt sällskap. Även kul att få träffa hennes släkt. Sednare på kvällen åkte jag och Lisa in till stan för att ta en tur genom kulturnatten. 

Idag står inte så mycket roligt på schemat förutom plugg och träning. Nu ska jag banne mig komma igång med att läsa teorin för att kunna ta körkort till hösten. 

Likes

Comments

Ledsen för dålig update. Har pluggat filosofi till sömns nu i fyra dagar i rad, men nu är jag tillbaka igen. Usch, jag är fruktansvärt trött på filosofi nu och är supertaggad på att börja plugga till körkortet istället.

Jag har precis hämtat ut mitt gymkort och kört ett gympapass på friskis och svettis tillsammans med gym och friskvårdgruppen. Nu ska jag göra iordning mig inför kvällen som väntar. Vi ska fira Lisa som fyller 18 imorgon med utgång ikväll och sen ska vi på middag hos henne imorgon på hennes riktiga dag. Kommer bli en lyckad helg känner jag på mig.

Hoppas att ni får en lika bra helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Att lämna Kenya för fyra månader sen kändes tungt men jag var ändå påväg hem till något väldigt bra, familj, vänner och sommarlov. Nu när skolan har satt igång igen och man börjar komma tillbaka till vardagen i Sverige börjar jag få hemlängtan, hemlängtan till Kenya. Jag saknar helger på Casa B, fika på Art och middagar ute med de jag älskar. Jag saknar att gå upp fem minuter innan jag börjar skolan, att gå runt i mjukiskläder dag in och dag ut, hänga vid polen på håltimmarna och att bo med sina bästa vänner.

Jag trivs jättebra här hemma, och det känns helt galet att jag nu längtar tillbaka trots att det fanns dagar då jag låg på min säng i mitt internatrum och grät föra att jag hade sån hemlängtan.

Att se folk bo där jag för cirka fyra månader bodde är jobbigt. Det är mitt hem. Jag har börjat inse hur mycket den där platsen betyder för mig. Jag älskar Kenya!

Likes

Comments

Min tanke är som jag skrev i rubriken att fortsätta med bloggen. Skillnaden blir att jag nu gör inlägg om min vardag i Sverige, vilket till mesta dels kommer att bestå av bilder. Jag kommer skriva endel om Kenya och längtan tillbaka, och även om andra resor som jag vill göra. Hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg och hänga med i min nya vardag.

Likes

Comments

Igår visade jag Andrea runt i Norrköping, vi tog en sväng på stan, köpte glass och sen avslutade vi kvällen med middag tillsammans med mina närmsta vänner. Det var kul att jag fick chansen att introducera de för varandra. Mycket mysig helg!

  • 145 readers

Likes

Comments

Igår var en efterlängtad kväll, då min fina vän Andrea från Stockholm kom hit på besök. Andrea är en av mina bästa vänner från Kenya för er som inte vet.
Vi hade super trevligt. Vi har inte setts sen första veckan av sommarlovet så vi hade en massa att prata om.
Vi började kvällen med lite snax och ett par glas vin, sedan drog vi oss till Pinchos och åt riktigt god mat! Vi avslutade sen kvällen med glass och chokladsås framför en film.

  • 150 readers

Likes

Comments

Igår var det Ellens dag så för att fira henne gick vi ut på kvällen. Vi stannade på Bishops där hon tog sin första lagliga drink. Mysig torsdagskväll! Ikväll blir de mer firande då vi två ska på en 18-årsfest. Ska faktiskt bli riktigt kul!

  • 203 readers

Likes

Comments