Min lediga dag spenderades på jobbet.. Jag jobbar på Vildmarkshotellet som ligger i anslutning till Kolmården. Trots att man kanske vill komma ifrån jobbet så tog jag med Josefin dit och det blev en superhärlig dag med strålande sol hela dagen! Imorgon är det jobb som gäller 9-22..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 10 readers

Likes

Comments

Här är lite bilder från min student som min lillasyster Josefin till mestadels har tagit!

  • 23 readers

Likes

Comments

Mysig kväll i fredags på Urban Goat. En kväll ägnad åt Julin som fyllde år i veckan. Efter en god middag drog vi oss vidare till Trägår'n och Arbis uteservering. En toppen kväll!

  • 25 readers

Likes

Comments

  • 243 readers

Likes

Comments

Dåligt bloggade på sistone, vilket har berott på att jag har haft fullt upp med annat. Så jag har hunnit med mycket under april månad. Jag har rest till Fuertoventura och till Kanarieöarna i Puerto Rico, jag har fyllt nitton och jag har börjat jobba som receptionist. Mer uppdatering kommer!

  • 315 readers

Likes

Comments

Kusin Lisas bröllop!

  • 383 readers

Likes

Comments

En bra ventilation tar bort lukt, matos och skadlig gas från byggnadsmaterial och förhindrar fuktrelaterat mögel och rötskador. Om fukten inte ventileras bort får man kondens som visar sig först på kalla ytor som fönster och kallvattenledningar och sedan kan kondensen till och med dyka upp på väggar och möbler. Det är bara ett fåtal saker som http://ventilation.se/ nämner på sin hemsida som gör att vi borde ha ett ventilationssystem i alla hem, men även på skolor och arbetsplatser.

Detta är något som jag har erfarenheter om då ventilationen på min skola inte fungerar. Det ställer inte bara till problem när det är kallt ute utan även på sommaren när värmen slår in. På vintrarna och även hösten sitter folk med vinterjackorna på och så borde det väl inte behöva vara. Ska eleverna verkligen behöva sitta och huttra på lektionerna? Sen finns det också skäl till varför man inte bör bära med sig jackan in på lektionen av säkerhetsskäl. Om en eld skulle starta så ökar chansen för en större brand om det finns en massa jackor och tröjor i klassrummen som lätt tar eld. På sommaren ger detta en annan effekt. Det blir otroligt varmt och unket inne i klassrummen utan ventilationen vilket i sin tur gör att vi tappar allt fokus och blir trötta. Ett bra ventilationssystem skulle på så sätt skapa bättre koncentration hos eleverna, samtidigt som det ge större möjligheter för eleverna att få bra resultat.

Så om vi hade haft ett bra ventilationssystem så kan jag garantera att det skulle skapa en bättre tillvaro i skolan och jag tror inte att detta problem endast finns på min skola, utan även på många andra skolor, arbetsplatser och hem. Detta kan som sagt även påverka din hälsa med allergier och skadliga gaser, något som vi kanske bör reflektera kring för hälsan är väl ändå det viktigaste vi har.


Likes

Comments