Hva er dine planer for 2016? Mine planer er ikke særlig store. Annet enn at jeg skal gjøre alt for å få en fungerende kropp igjen. Hvertfall så godt det lar seg gjøres.

Jula har vært ett helvette med mye smerter selv om jeg har vært flink til å ikke spise for mye osv. Og 2016 startet som 2015. På do. Egentlig litt komisk.

I dag er dag 2 som røykfri. Jeg går snart på veggen. Så har slengt meg med på 100 dagers aktivitetsutfordring og begynte i dag. Så har mala soverommet mitt 2 strøk.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Åh, jeg skulle ønske det var VÅR! Det er jo så forbanna kjedelig å gå hjemme på denne tiden av året. Særlig når hunden svikter og nekter å leke ute. Og jeg er ferdig med alt til jul!

Heldigvis var det cybermonday på mandag, så jeg bestilte 10 filmer som jeg skal hente på posten i morra. Kanskje jeg er opptatt ett par dager hvertfall.

Dagen i dag har vært helt ekstremt gørr og irriterende. 15 cm nysnø, snømåking, vondt i hodet, tiden går sakte, ryddet soverom, skiftet på senga.. Nå venter jeg igrunn på at klokka skal bli innafor sengetid og mobilen må lades.

I morgen, ny dag nye muligheter sies det!
God helg:)

Likes

Comments

Jeg har fått beskjed om å ta desember med ro, slappe av og ta vare på meg selv. Og i dag er 1 desember..

Jeg våknet kl 0600 i dag, som en bitteliten unge gledet jeg meg til å stå opp å telle ned dagene til jul. Pga tabletter kunne jeg ikke ta sjokolade kalenderne mine, men jeg kunne skrape flax kalenderne. Så jeg startet dagen med å vinne 20 kr.

Jeg la meg på sofaen, så på barne tv. Koselig. Vel, helt til jeg sovnet igjen da :) Våknet ca kl 11, var ute med hunden. Fikset frokost til dyra og satte på ett par filmer. Jeg har storkost meg i dag.

Men herregud så slappfisk man blir av å ikke gjøre noe som helst. Så nå skal jeg nyte tirsdagskvelden, det er jo tross alt greys i kveld ! Kos deg ☆

Likes

Comments

Nå er jeg ferdig på dps hos psykiater. I grunn var jeg der mest for den idiotiske diagnosen mild asberger. Som INGEN følte stemte. Bortsett fra nevropsykolog da. Etter 1,5 time. Nok om det.

Nå er jeg utspørt fra a til å og min psykiater finner ikke det minste tegn til noe asberger eller autisme. Han sa "Hvis vi skal analysere alle mennesker vil alle ha autisme, forskjellen er at det vil være naturlig og vi skal ikke være like".

Psykiateren har vært veldig hyggelig og gitt mange hyggelige tilbakemeldinger om at jeg er positiv og har en sjelden livsglede til tross for alt. Så nå skal jeg ikke dit mer, med mindre jeg velger det selv etterhvert. :)

Nå er jeg spent på fortsettelsen, hvordan livet blir videre. Først og fremst skal jeg slappe av og kose meg gjennom desember. Forhåpentligvis er det en ny, mindre utslitt meg i januar. :)

Og helt til slutt vil jeg skrive litt om psykolog og psykiater. Jeg tenkte dette var bullshit, personer som nikker og gir deg lange ja i en medfølende tone mens de noterer. Jeg har begge gangene blitt erklært psykisk frisk. Men allikevel har jeg lært SÅ mye. Særlig hos psykolog. Ting jeg aldri hadde kommet på selv.. I tillegg hadde jeg så hyggelig psykolog. Hun gråt på ordentlig når jeg hadde min siste time. I morgen sender jeg henne julekort.

Så er du i tvil, ikke tvil. Du vil lære noe! ♡

Likes

Comments

Etter legetimen har jeg prøvd å bli ferdig med alt til jul. Og i dag nådde jeg målet. Ferdig med alle julegavene mine. Pynta huset til jul. Ferdig med julegaver fra pappa. Så utrolig herlig!

I helgen skal jeg ha stand på julemesse, der skal jeg igrunn bare kose meg gjennom helgen. Og håpe jeg får solgt absolutt alt og mer til.

Ellers i helgen blir det vel litt film og avslapping. Det jeg kan best rett og slett.

På mandag skal jeg til psykiateren min igjen, håper jeg får fri frem til januar der også. Aller helst til slutten av januar. Jeg er så utrolig sliten. Ekstremt sliten. Jeg kjenner at kroppen min gir etter snart.

Men nå er det snart jul , og det skal bli KOS!

Likes

Comments