Idag är jag på tidlöst och jobbarrrr... Vad gör ni?:) Imorgon kommer färgen som jag beställt till mig och mamma från dahls, så kanske jag kan få min utväxt färgad då. Det skulle verkligen behövas! Och nu har jag förresten bestämt mig, mina extensions ryker efter nyår! Då ska jag börja om på ny kula samt börja ljusa upp mig inför bal och student!!!! Can't wait :)

Har inga som helst planer inför helgen och det känns otroligt skönt faktiskt. Skulle behöva en lugn helg innan juldagen, nyår, trettondagen m.m.!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alla som kan tycker jag ska skaffa instagram. Alla!!

Likes

Comments

Lucia idag och jag är ledig, så skönt! sitter i soffan och kollar på musikhjälpen och ska snart steka mig lite palt till lunch. Tänk så gott palt är, varje dag, varje måltid ;)

Igår kollade jag igenom alla avsnitten av julkalendern, så nu är även jag ikapp! Tycker den var riktigt bra, det är så en julkalender ska vara!:)

Likes

Comments

Jag tackar för att jag har den finaste familjen, vännerna och pojkvännen. Vad vore världen utan er :)

Likes

Comments

Hello darlings! Sitter i salongen på skolan och väntar på nästa kund. Efter det ska jag hem eftersom vi endast hade typ lucia på skolan imorgon.. skönt!

Helgen har innehållit trevlighter i kronogård men även tråkigheter. Tur att det gick bra trots allt även om det hade kunnat sluta riktigt illa..

I lördags på morgonen åkte jag och Joakim in till Luleå för att handla det sista inför jul, nu har jag endast en julklapp kvar och sen är jag done! En kort update om de senaste dagarna fick det bli - hejs.

Detta inlägg skulle ha kommit upp för någon timma sen.

Likes

Comments

Haha, ibland kan jag hata att skriva med iphone.. I förra inlägget ska det stå mys, INTE mus!;) hahah.

Likes

Comments

Guud så skönt med fredag och helg! Ikväll är det träning för Anna Spencer på stallet och sedan blir det mus framför idolfinalen om det hinns med. För imorgon blir det upp tidigt om vi ska hinna till Luleå och hälsa på i vidsel innan vi styr mot kronogård där ett härligt gäng hyrt stugor i helgen!:)

Likes

Comments

Funderar på att klippa något sånt när det är dags att plocka ut mina extensions, eller vad tror ni??:)

Likes

Comments