Allerede ei uke har gått, og det har vert hektisk. Jeg er ikke noe rutinert blogger så det får bli som det blir.

Ulverston er et vakkert lite sted, med sjarmerende murhus, sau, vind og regn. Den første dagen ble vi sendt rundt om i byen for å se steder og møte folk.

På fredag startet jobbinga, vi fikk omvisning på kirkens lokaler og på kvelden hadde vi vår første ungdomsgruppe. Det innebar tennis, Just Dance og pizza - litt som det jeg er vandt med fra Bodø og det har vert godt.

Lørdag hadde vi fri, så jeg benyttet dagen til å se sentrum og jogge en liten runde. Søndag er vanligvis jobbdag her, men denne søndagen gikk vi på gudstjeneste som vanlige folk, det vil si vi måtte fram og presentere oss. Det er mange nye ansikter og navn her som jeg begynner å lære.

I tillegg til dette har jeg denne uken vert med de andre ettåringene på et slags leirsted ikke så langt unna og vi har hatt enda to ungdomsgrupper. Det er mye som foregår og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med menneskene jeg jobber med.

Denne bygningen er kontoret vi jobber på, under er noen bilder fra dagene vi hadde med resten av ettåringene.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det nærmer seg avreise og jeg gleder meg til å flytte inn i mitt nye hjemland. Jeg ser frem til å utforske byen på ekte, ikke bare gjennom Google-streetview.

Det er så lett å tenke før man begir seg ut på noe som dette at man skal vokse så mye selv, lære nye ting og ha det gøy, men det er ikke derfor jeg reiser. Dere må misforstå meg rett; jeg vil alle de tingene, men jeg er i England fordi jeg har en jobb. Jeg skal i samarbeid med den lokale kirken jobbe med barn og unge, mitt håp er at de skal få bli bedre kjent med Jesus og seg selv. I år kommer det først, og min personlige vekst etterpå.

Vi har fått program for de første to ukene, så det er mye som skjer! Gleder meg til å komme i gang med hverdagslivet i England, forhåpentligvis kan jeg holde folket oppdatert via bloggen.Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg i nederkøya på et firemannsrom på Hald Internasjonale senter. Her er jeg og elleve andre fra Norge, Estland og Taiwan på forberedelseskurs før vi reiser ut for NMS. Vi er en del av U-Crew, et program som sender unge voksne til kirker i Europa. NMS sender til Estland, England, Frankrike og Spania. På bildet over ser dere gjengen som skal ut til de forskjellige landene. Jeg skal til byen Ulverston i England.

For de som ikke kjenner meg så heter jeg Kristin og kommer fra Bodø. Jeg er nitten år gammel, har gått ett år på bibelskolen Fjellhaug og er ikke spesielt flink til å skrive lange blogginnlegg om hvem jeg er og hva jeg gjør. Dette er altså bloggen min hvor jeg skal prøve å skrive litt om hva jeg gjør i England. Vi får se hvordan dette går.

Takk for at du tok deg tid til å lese!

Snakkes?? 

Likes

Comments