Being on holiday is the best theraphy

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 62 Lesere

Likes

Comments

Finally summer

Endelig er jeg ferdig med alle eksamener og alt av skole for denne gangen! Nå blir det en lang ferie med både tur til Roma og mer blogging i sommer. Det har vært noen slitsomme uker med øving fra jeg har stått opp til jeg har lagt meg, så nå skal det bli ekstremt godt å kunne gjøre helt andre ting. Det skal også sies at det har vært veldig stressende å komme i mål, da fagene har vært veldig krevende dette semesteret. Heldigvis klarte jeg å komme i mål denne gangen også!


Likes

Comments

Kylie Cosmetics VS...
Colourpop

Er det noe jeg ikke klarer meg uten så er det liquid lipsticks! Jeg har helt siden Kylie jenner kom ut med sin egen vært en stor fan av hennes produkt. Likevel har jeg bestemt meg for å prøve ut ett nytt merke jeg har hørt veldig mye positivt om! i tillegg koster de bare 6 dollar pr. stykk som er ca. 53 norske kroner. Merket heter Colourpop og er fra Amerika, så her må man regne med toll dersom du bestiller for over 350kr. Du mye mer for pengene hvis du sammenligner med de fra Kylie. Mine krav til en liquid lipstick er at den ikke må tørke ut leppene mine fullstendig og den må sitte på hele dagen selv om jeg spiser eller drikker. Derfor tenkte jeg å lage et innlegg om disse når jeg har fått testet de ut, slik at jeg kan gi dere en ærlig tilbakemelding på hvilken jeg synes er best med tanke på pris og kvalitet.


Have a nice day

// Bilder lånt fra google

Likes

Comments

The best way to predict your future is to create it

Da jeg begynte å studere jus i 2015 var jeg nesten helt sikker på at det var den riktige veien å gå for meg. Nå som jeg snart er ferdig med andre året er jeg veldig usikker på om jeg vil videre på master etter denne bacheloren, eller om jeg vil finne noe annet å studere. Jeg begynner å miste motivasjonen for å studere juss, men jeg er fast bestemt på å fullføre slik at jeg har en bachelor grad. Heldigvis har jeg god tid på å bestemme meg for hva jeg vil gjøre når jeg er ferdig på jussen! Nå som eksamenstiden er i gang blir det dessverre mindre blogging og mer fokus på eksamen. Jeg skal likevel forsøke så godt jeg kan å skrive minst ett innlegg i uken fram til jeg er ferdig med eksamen.

Have a nice day!

Likes

Comments