I August 2017 fikk vi vår egen Staffordshire bull terrier valp som vi ga navnet Felix til. Felix er en skikkelig kosegutt som elsker alle mennesker mer enn noe annet. Han er født med en ganske spesiell fargekombinasjon som blir sett på som uønsket ifølge rasestandarden. Dette var ikke noe vi brydde oss om da han er verdens fineste hund i våre øyne. Felix er nå litt over 6mnd og har vokst seg ganske stor allerede! Legger ved noen bilder av han.

Han har også sin egen instagram som dere finner HER.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 17 Lesere

Likes

Comments

Happy new year!


Det er en stund siden jeg har oppdatert denne bloggen, men i 2018 skal jeg forsøke å poste oftere! Det er en del spennende ting som skjer dette året og da er det perfekt å få dokumentert dette på bloggen. Jeg skal blant annet til London med Andrea om noen dager, noe jeg gleder meg ekstremt mye til. Til sommeren blir det også ferie til et varmt land jeg aldri har besøkt, noe som alltid er spennende. Jeg håper dette året blir et fint år med mye morsomme opplevelser og nye fine minner.


Likes

Comments

Being on holiday is the best theraphy
  • 107 Lesere

Likes

Comments

Finally summer

Endelig er jeg ferdig med alle eksamener og alt av skole for denne gangen! Nå blir det en lang ferie med både tur til Roma og mer blogging i sommer. Det har vært noen slitsomme uker med øving fra jeg har stått opp til jeg har lagt meg, så nå skal det bli ekstremt godt å kunne gjøre helt andre ting. Det skal også sies at det har vært veldig stressende å komme i mål, da fagene har vært veldig krevende dette semesteret. Heldigvis klarte jeg å komme i mål denne gangen også!


Likes

Comments

Subscribe