Efter lite eftertanke har jag insett att min blogg inte kommer bli någon intressant modeblogg som reser världen över och handlar dyra väskor (I wish though). Nej, jag kommer att leva ett studentliv, på en studentbudget och kommer snarare att handla väskor på H&M om ens det. Därför kommer jag helt enkelt dela med mig om min vardag som student och hur kul det kan vara men att det också finns baksidor Jag ska försöka tipsa om saker som hjälper mig och som förhoppningsvis kan hjälpa andra (i och med mitt extremt höga antal läsare). Så här har ni min alldeles egna lilla studentblogg!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sedan jag skrev mitt senaste inlägg i maj 2015 har mycket hänt. Jag har tagit studenten, jag har spenderat ett halvår i Österrike och som sagt flyttat hemifrån på riktigt. Har fortfarande inte hittat några boyfriend jeans så jag har lite gett upp hoppet nu. Ska försöka uppdatera er med lite bilder från alla de alla olika eventen men så länge får ni nöja er med några få från St Anton.

Här är mina fina, fantastiska reskamrater Maja och Emma som jag delvis bodde med.

Här med mina boyfriend som jag t.o.m. träffade där nere

Likes

Comments

I'M BACK! Hur länge och hur ofta är naturligtvis oklart, men saknar att kunna skriva av mig när min hjärna fylls av tankar och idéer. Så här är jag, typ tionde gången gillt. Numera inte i Lidköping som senast, utan sitter i skrivande stund i min lilla lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. På måndag börjar jag på Stockholms universitet för att läsa en treårig ekonomikandidat. Taggad som bara den men än så länge inga fjärilar i magen. Hur konstigt det än låter så saknar jag verkligen att lära mig saker. Kommer med största sannolikhet vara jättetrött på det efter första terminen men ändå, detta ska bli roligt. Så där hade ni en liten snabb catch up. HÖRS

Likes

Comments

Drömma kan man ju, men egentligen är inte detta vad som står som prio ett på önskelistan. Har aldrig någon önskelista ens en gång för tycker det är jättesvårt att komma på vad man vill ha. Hur svårt kan det förresten vara att hitta de perfekta boyfriend jeansen? Hoppas på att hitta några när jag åker och hälsar på mina hjärtan i London i slutet av månaden. Nu ska jag fortsätta dricka mitt ingefära vatten ihop att bota min förkyldning. 

Likes

Comments

Kräver ständigt förändring och denna gång är det nog mitt hår som kommer att få lida. Är sugen på en slingad ombré då jag tycker det är så fint och somrigt. Vet inte om jag vågar prova innan studenten eller ej då det vore jobbigt om jag blev missnöjd när de bilderna kommer förfölja mig livet ut. Lily Aldrige är i alla fall jättefin i håret!  

Likes

Comments

Haaaaaaatar torsdagar. Hej

Likes

Comments

Jag är i princip helt klar med mitt gymnasiearbete och jag är inte ens glad?! Vad är felet? Hade förväntat mig att hoppa runt av glädje men känner absolut ingenting. Kanske beror på att jag inte gjorde klart det under stress, who knows. Sen funderar jag också på varför kvalitén på mina bilder är sämre än sämst. 

Likes

Comments