Siden to vennepar av kjæresten og meg skal og har fått babyer, så tenkte jeg at det ville jo ha vært koselig å ha laget noe til de som barselgave. Og hva er ikke mer koselig å få enn babynest til lille nurkene? :)


Det første babynestet er helt hvitt (ettersom vi ikke vet kjønnet på babyen).
Stoffene og tilbehøret er fra stoff og stil.
Hvitt bomullslerret (artikkelnummer 4201 )
Engelsk blonde (artikkelnummer 550040 )
Hvitt satengbånd (artikkelnummer 27301 )
Hvitt mellomverk bånd ( artikkelnummer 21031 )
Fyll:
Platevatt ( artikkelnummer 38010001 )
Monteringspute ( artikkelnummer 38000060 )


Det andre babynestet ble rosa ,siden de ventet en liten jente.
Men her laget jeg også en mindre babynest til dukken til hun som ble storesøster. Så hun følte at hun og lillesøster hadde noe "likt" :)
Stoffene og tilbehøret er fra stoff og stil.
Hvitt bomullslerret (artikkelnummer 4201 )
Nature bomull med gull prikker (501304)
Rosa satengbånd (27209 )
Sart rosa strikk bånd

Fyll:
Platevatt ( artikkelnummer 38010001 )
Monteringspute ( artikkelnummer 38000060 )


Likes

Comments

Ting har tatt litt tid når det gjelder å oppdatere denne bloggen, men jeg har hatt ufrivillig "sy-ferie " i nesten 3 uker på grunn av smerter i nakke og skuldrene, og vært på besøk i Sverige hos kjæresten . Men nå er jeg tilbake og kommer med en nyhet!

Jeg og en til har starter ett prosjekt der vi skal sy premature klær til barnene ved Sykehuset Østfold Kalnes. Jeg har sett flere og flere gjort dette over hele landet, og ville være med. Men etter å ha undersøkt litt her og der, så virket det som ikke det ble levert til Sykehuset her i Østfold. Jeg vet at klær ble levert til det gamle sykehuset i Fredrikstad før, men jeg vet ikke hvorfor de sluttet med det. Så da tok vi egentlig saken i egne hender og startet opp prosjektet: Blomsterbarna.
Det er helt i startfasen og vi har ikke fått alt på plass enda, men det kommer.

Men inntill det så har jeg sydd mitt første sett med premature klær. Det er en body, bukse og lue.


Jeg mangler noen knapper på bodyen, men det har bare ikke kommet i posten enda. Og så utålmodig som jeg er, måtte jeg bare vise frem denne bodyen før knappene er på. 

Mønsteret er fra Hallonsmula. Mønster er kjøpt og stoffet har jeg fått av Stoffbutikken. En butikk som jeg virkelig anbefaler! Utrolig bra service og verdens herligste dame. 

(Innlegget er ikke sponset)

Likes

Comments

Hei og velkommen til min blogg! Navnet er Kristin, og jeg kommer fra byen Fredrikstad. Jeg er 30 år gammel, har kjæreste og en del dyr, men noen av de bor med min kjæreste i Sverige.

Tenkte jeg skulle lage meg en ny blogg som vil inneholde for det meste det jeg syr eller lager. Det vil også inneholde litt av min hverdag.

Jeg håper dere vil følge min blogg og få inspirasjon!

Likes

Comments