Godkväll, Hoppas allt är bra med er? jag sitter i soffan med matkoma efter att jag och Filip lagat Tikka masala ikväll och det var såååå gott, ingen av oss är egentligen bra på matlagning eller tycker det överhuvudtaget är kul men ikväll lyckades vi med riktig mat vilket var kul 😃

Dagen har annars mest bestått av jobb och utbildning, första dagen jag började att handlägga ärenden idag vilket var både nervöst och roligt på samma gång, ett steg närmare att äntligen få börja arbeta och avsluta alla utbildningar man genomför.

Ha en fortsatt fin kväll!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår blev det att gå på bio med sambon, vi kikade på filmen Ted - för kärlekens skull och vilken bra film det var, den var otroligt berörande, så har ni inte sett den, gör det!

Nu blir det att fortsatta kvällen med att kurera ifrån förkylning och imorgon ladda om för jobb igen,
Ny vecka och nya möjligheter.

Ha en fin kväll!


Likes

Comments

Har sen igår när jag kom hem ifrån jobbet känt mig hängig och förkyld och idag så är jag förkyld och fortfarande hängig vilket är jätte jobbigt när man väl blir ledig så blir man dålig, men man ska inte klaga det finns värre saker i världen.

Ikväll blir det bio med sambon om jag känner mig bättre, det har kommit ut en ny bra film på SF Commuter, kika trailern nedan.

Liam Neeson är en utav mina favoritskådisar och det är samma skapare som filmen the shallow vilket var en otroligt grym film, har ni inte sett den så är det ett helt klart tips att se 👍Likes

Comments

Har efter jobbet idag kommit hem och städat och bara varit och det är så skönt när man är slut efter en heldag på jobbet som följts utav utbildningar och föreläsningar..

Eftersom vi för ett år sedan köpte radhus så känner man att nu när man kommit tillrätta så vill man börja att inreda lite snyggare i boendet, jag längtar efter en ny matgrupp, har ni något tips på vart man finner snygga matgrupper som är stilrena men endå speciella, bomba med förslag 😊

Inspo på matgruppLikes

Comments

Godkväll

Vilken lång dag det varit idag mycket att ta in på nya jobbet och många utbildningar avklarade. Imorgon är det äntligen torsdag veckan har gått så segt fast den varit så innehållsrik men snart är det helg och då ska jag njuta till fullo av ledighet.


Bjuder på en bra låt just nu och hoppas ni haft en underbar dag 😃Likes

Comments

Contains affiliate links

Snygga outfits från NA-KD

Tävlingsinlägg för NA-KD där man kan vinna 7000:- för bästa kollage, detta är mitt tävlingsbidrag, blått är flott! #nakdxmetapic

För er som är med och tävlar och för er läsare så får ni en rabattkod utav mig
på 20% rabatt med koden GRAB20 (Gäller på ordinarie priser EJ REA)

In och shoppa er vårfina saker!


Likes

Comments

Idag är det vår dag, vår två års dag.

Två år med den jag älskar mest, två år med det bästa som hänt mig,
och många fler år kommer det att bli tillsammans med dig.

Jag älskar dig 💗


Likes

Comments

Sett på Cancergalan ikväll med älskling och det slår oss hur viktigt ämnet är, den fruktansvärda sjukdomen cancer om den gick att bota tänk vad många liv man kunnat rädda!

Men genom att som oss bli månadsgivare räddar du liv, för bara 100:- i månaden så ger du forskningsteamet möjligheter att finna botemedel som fungerar och som räddar liv.

Var med du med och rädda liv,
för det är LIVS VIKTIGT!

BLI MÅNADSGIVARE HÄR!

Likes

Comments