Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej <3
Är på landet och har glömt min kamera hemma i Stockholm. Därför inget kul att blogga - inga fina bilder, inget kul. Jobbat klart för denna sommar och njuter av att vara på landet med familjen och bara vara. :-) Är här en vecka, sen beger jag mig till västkusten och först Göteborg och sedan Hovenäset och Smögen. <3
Vi HÖRS jag lovar!

Likes

Comments

Haft den underbaraste helgen i Falsterbo med mina änglar till vänner<333 Vi kom ner i onsdags och rullar strax in centralen. En kort sväng alltså men väldigt händelserik och gud så rolig!

Direkt när vi kom fram i onsdags gick vi ut. På torsdagsmorgonen anlände Matilda och vi var fulltaliga. Vi åt god lunch och var på stranden. På fredagen gjorde vi brunch och drack bubbel och aperol spritz innan vi begav oss till Skanör och Bubbles & Brunch. Lika kul som vanligt!!! Vi var hemma för grillmiddag, laddade om och krigade vidare ut på kvällen också. Hihi. Tack till livets tjejer för denna helg <3

Likes

Comments

Sedan studenten har jag gjort en massa saker. Jag har jobbat i butik, jobbat 7 månader på Guadeloupe, fått mitt första restaurangjobb i Sverige, jobbat som budbil, rest i Asien, jobbat med administration och restaurang igen. Väldigt mycket och det har varit megakul! Man lär sig otroligt mycket om sig själv och life it self av att prova på mycket, jobba och att resa. Har aldrig känt nån stress över att börja plugga utan har tänkt att vänta tills jag hade lust. Och nu är den dagen här!

Dels för hjärnaktiviteten! Haha! Jag har saknat att verkligen lära mig saker och ha mål och syften. Sen blir det en helt ny tid i livet med nya folk, ny stad och ja nytt liv. Åh så spännande! Har absolut gillat att pausa med plugget efter studenten men de har verkligen varit mellanår för mig med massa olika jobb hit och dit. Inget som känts långvarigt eller utvecklande, vilker också skönt på ett sätt. Men nu är jag taggad! Så idag kom ju antagningsbeskedet och jag ska plugga systemvetenskap. Någonting som verkligen är helt nytt för mig. Älskar att börja på ett tomt blad! Känns lite som jag är en bebis och jag är så taggad på att växa upp och bli jäkligt duktig ;-) Jag står i reserv på mitt förstahandsval vilket är Uppsala. Praaayin' för det!! Annars blir det mitt andrahandsval vilket är - Göteborg <333

Ska ni plugga något? Puss

Likes

Comments

Ni vet vad denna bild betyder. Livet är PARTY! Har jobbat, jobbat, jobbat nu några dagar men NU kom jag nyss ner till Falsterbo där jag ska spendera några dagar med mina väääänner.

Nu ska vi ut och mysa lite och ikväll ska vi gå ut med hästfolket. Imorgon väntar brunch och efter det Bubbles & Brunch och utgång. På lördag åker vi hem igen till Stockholm. Älskar såna här mini-vacays <3

Likes

Comments

Godmorgon kamrater!
Hoppas ni mår megabra. Igårkväll kom jag hem ganska sent och var en död, död sill efter två långpannor, 13 h jobb, två dagar i rad. Ställde mig och tryckte i mig mat, som om min kropp verkligen har noll energi och vill ha exakt allt som går att få tag i. Om ni känner nu att ni relaterar - njaaaa tror inte det. Menar alltså ungefär 10 mackor, nötter, musli (ur paketet) snabbast vinner med mig själv, Helt brutal. Tror knappast att fler gör så???? Fick himla ont i magen, men i den stunden är jag mest "jag struntar i aaaaallt" hahaha.

Nu har jag iallafall precis ätit en lite mer snäll-mot-magen frukost efter ett gympass. Skulle egentligen vara på väg till jobbet men min kollega har försovit sig och jag har inga nycklar. Jag tänkte sätta i gång att packa lite till Falsterbo i helgen för jag har ganska hektiska dagar framöver. Idag jobbar jag som vanligt och jag ska även hinna iväg till systemet och till Mall of S innan jag ska hänga med Sofia och Becca ikväll.

Sen är det bara mer jobb och sen Falsterbooooo w ma gurls!

Likes

Comments

Jordens längsta jobbdag är avklarad. 12-23. Egentligen inte så extremt lång, men jag trodde att jag skulle få sluta kl 17 och åka hem till Tona på middag och sommarhäng. Men icke! Så då kändes den väldigt utdragen. Hade iallafall hand om en femtioårsfest idag och de var så söta! Då blir man glad :)

Imorgon jobbar jag också hela, hela dagen. Insprierande va? Heja mig!!!

Likes

Comments

Så mycket gott + grillat till det

Kristina<3

Lille jag, lite halvstel.

Majis<3

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan!!!!
Hoppas allt är prima. Jag mår toppen! Igår vaknade jag med en stor glädje och pigghet och den håller i sig! ÄLSKAR! Igår var jag hemma hos Wilma som hade grillfest. Det var så kul verkligen! Älskar tillställningar<3 Vi var kvar hemma till 1-tiden och då drog några ut men jag åkte hem då.

Nu har jag vaknat, betat av ett grymt gympass och ätit frukost i solen. Nu väntar ett jobbpass! Cashicashi behövs inför framtida händelser. Pussar!!!

Likes

Comments