Teltturen er overstått! Lite eller ingen søvn, pølser til kvelds og frokost, kortspill og god stemning! Lar bildene si resten

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Fikk en mail for to dager siden der overskriften var "Hello from Wales"!! Det var virkelig en lettelse og jeg kjener at jeg gleder meg veldig nå I mailen presenterte det seg en veldig hyggelig dame med navnet Viv. Hun bor i Barry, sentralt og ved stranden og ca bare 20 min fra skolen, som er supert Hun bor alene men har to sønner i 20-årerne og en svart labrador (!!!), som bor hos faren hennes, men uansett, hund er hund. Det var en stor lettelse å få vertsfamilie nå, er ganske greit å ha det på plass etterhvert ettersom det er under tre uker til jeg reiser!

Andre nyheter er at vi utvekslingselever som skal til Wales sammen i dag (13 august) skal på telttur, i regi av oss. Dette er ikke noe som er arrangert av Hfk, men noe vi fant ut vi skulle gjøre. Blir litt som en oppvarming til turen til Manger 16-18 august der vi skal ha norsk og historie intens kurs, ettersom dette er fag vi ikke kommer til å ha på ett helt år!


Likes

Comments

Heyhey, nå er det under en måned igjen til avreise 1. september og det begynner å gå opp for meg at eg faktisk skal reise. Har nå gått i 2-3 måneder og ventet spent på at vertsfamilien min skal ta kontakt med meg, men det har derimot ikke skjedd. Jeg fikk en mail i dag der det sto at vertsfamilien min hadde fått feil mail adresse og at det er grunnen til at de ikke har tatt kontakt, det var en lettelse å høre. Det som skjer nå er at den riktige mail adressen min blir sendt til skolen min Barry, også har de ansvar for å sende den til vertsfamilien, med andre ord er det rett rundt hjørnet nå(!!!)

Dagene nå går til å tenke på alle småting som må fikses og ordnes før jeg reiser, f.eks ombooking av tannlegetimer, hva jeg skal gjøre med posten min, kjøpe ny koffert osv osv... Har så vidt pakket opp kofferten fra ferie i Croatia, og tenker allerede på hva jeg skal pakke til neste reise, som da er Wales. Om noen er interessert, så lagde en jeg liten video fra ferien, og jeg vet det ikke er Wales relatert, men iallefall reise relatert så det er noen unne innenfor. Her er iallefall den:

Likes

Comments

Hei! Mitt navn er Kristine Øren og jeg har startet denne bloggen for å dele mine opplevelser fra mitt utveklsingsår. Jeg skal til til Wales i 2017/18 gjennom opplegget som Hordaland fylkeskommune tilbyr. Mer spesifikt skal jeg bo i en by som heter Barry, og den ligger ca 20 min utenfor landets hovedstad Cardiff. Jeg skal gå på Barry comprehensive school sammen med ca 8 andre elever fra Hordaland fylkeskommune. Link til skolens hjemmeside finner du her: http://barrycomp.com/ , om du skulle være interessert i det.

Denne bloggen har jeg hovedsakelig startet så familie og venner kan følge med på mitt år i Wales, men også så jeg kan se tilbake på tiden der, altså litt som ett offentlig fotoalbum/journal. I tillegg lagde jeg denne bloggen slik at elever som vurderer å søke på det samme opplegget i senere år, kan finne informasjon et sted. Det hjalp veldig for meg å lese om andre sine erfaringer og opplevelser når jeg bestemte meg for å søke.

Til nå har jeg vært på ett møte med de andre elevene, der vi elever som skal reise sammen spiste på Zupperia i Bergen sentrum. Etter dette var vi på ett møte med foreldre der vi fikk mye info om hva som kommer til å skje fremover. Ellers går det meste av info over email der vi gradvis får mer og mer info. Til nå vet jeg skolen min, som nevnt, og hvilken fag jeg skal ha: Fysikk 1, Kjemi 1, Matte R1 og Fransk. I tillegg må alle ha et fag som heter Welsh bac, som er et fag der vi lærer ting som skolene i Wales mener alle burde kunne.

Jeg skal bo i en vertfamilie, ikke så alt for langt (opptil 1 time med buss) fra skolen. Jeg vet dessverre ikke noe om vertsfamilien min enda, og vet heller ikke når jeg får vite noe om det, men går ut ifra at det ikke er så veldig lenge til.

Likes

Comments