Hei. På fredag lagde pappa og jeg oss sushi til middag, ja lagde helt selv. Vi bare kjøpte inn det vi trengte også var vi i gang. Det her var ikke førstegang, vi har lagd sushi mange ganger før.

​Det ble nok mat for å si det sånn...


Snakkes ❤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei. I dag og til lørdag kveld er det bare pappa og meg hjemme, og vi har hatt en super dag! Jeg vil bare vise bilder av den fantastiske himmelen som var nå nettop!

​Fint ikke sant?


Snakkes ❤

Likes

Comments

På mandag var lillesøsteren min og jeg på tusenfryd sammen og vi storkoste oss! Nå er det halloween feiring på tusenfryd med monstere, flere spøkelses hus og mye mere gøy! Jeg anbefaler alle å dra en tur på tusenfryd før det stenger for sesongen. For dette var utrolig gøy!

​Her har dere et bilde av lillesøsteren min, meg og to av monsterne fra tusenfryd.

Snakkes ❤

Likes

Comments

​Hei! I dag fikk vi besøka av tante, onkel, bestemor og bestefar til middag, og jeg lagde Pavlova til dessert! det var kjempe godt. Den jeg lagde i dag var sukker og melkefri i tillegg så det var spennende.

​Snakkes! ❤

  • 10 Lesere

Likes

Comments

Ja, du leste riktig. Fordi jeg og flere jeg spiller med er nemlig med i Norsketalenter! Vi var på precast, og kom videre der i fra til audition forran dommerne! Kjempe spennende ikke sant?

​Her har dere bilde av oss! Følg med på Norsketalenter på tv så ser dere oss forhåpentligvis!

Snakkes! ❤

  • 10 Lesere

Likes

Comments

​Hei!

Nå er det endelig ferie en uke! 

Jeg skal på sopptur med pappa men ellers har jeg ingen planer. 

Senere i dag skal jeg til en venninne på jentekveld, og det blir kjempe koselig! Gleder meg. Det kommer også en annen venninne av meg dit og det er en jeg ikke har sett på en stund så det blir kjempe koselig. 

Hva er deres planer i høstferien?

Snakkes ❤

Likes

Comments

Hei. Nå sitter jeg og slapper av på skolen i fritimen min. 

Når jeg er ferdig på skolen i dag skal jeg få en venninne på besøk, vi skal ha jentekveld og kose oss!

I morgen skal jeg til en venninne med en annen venninne og ha jentekveld der, det blir så utrolig koselig siden det er lenge siden jeg har sett dem. 

Gleder meg skikkelig! 

I morgen starter også høstferien for meg. Jeg er ferdig på skolen 11:30 så det er skikkelig digg! 

Snakkes senere ❤

Likes

Comments

Hei. Jeg har hatt et skikkelig blogg stopp no som har vært veldig kipt. Men nå skal jeg prøve å være mere tilbake 😊

Det har ikke vært så mye som har skjedd i det siste egentlig men jeg føler at jeg ikke har hatt noe å skrive om. Nå sitter jeg på skolen og venter på å få flere oppgaver å gjøre men det skjer ikke før læreren min kommer inn i klasserommet igjen..

Jeg har klipt meg da.. Blitt enda kortere enn det jeg var før ❤

Før⬇

Etter⬆


Sånn ser jeg ut nå da.. Jeg er kjempe fornøyd! Hva synes dere?

Vi snakkes! ❤

Likes

Comments

​Hei dere. I dag skal familien og jeg ut å bowle etter mitt ønske. Jeg liker godt å bowle og derfor bruker jeg på en måte litt av bursdagsgaven min på det. 

Når vi kommer hjem skal jeg ordne litt med akvariumet mitt.

Noen andre som har noen planer for dagen? 

Snakkes

  • 37 Lesere

Likes

Comments

Hei.

Jeg vil fortelle dere om en helt fantastisk triologi som jeg leser. Jeg kommer til å skrive litt om hvordan boken er og litt person beskrivelser. (noe av det jeg skriver er sitater fra bøkene.)

Bøkene heter:

Sirkelen

Ild

Nøkkelen

Handlingen i bøkene foregår i en by i Sverige som heter Engelsfors. Vakkert navn men det foregår mye rart der. Byen er omringet av dype skoger hvor folk ofte går seg vill og forsvinner. Seks av jentene i denne byen har akkurat begynt på videregående. De er ikke venner, har ingen ting til felles, bortsett fra at de har ondskapen i hælene. For å overleve må de samarbeide.

En dag ble plutselig månen rød og de seks ungdommene føres til den nedlagte folkeparken. De aner ikke hvordan de har kommet dit og ikke hvorfor de er der. Men uten hverandre kommer de ikke til å overleve.

"En svensk småby blir åstedet for en kamp mellom det gode og det onde. Sirkelen byr på intens spenning, kjærlighet, magi, håpløse foreldre, lekser, død og vennskap."

Personbeskrivelser:

Anna-Karin Nieminen: Anna-Karin er det typiske mobbeofferet. Hun er verken emo, gother, punker eller freaker i klesveien – hun er bare et mål for mobberne. Hun er overvektig, hun kommer fra en gård, og hun har ingen venner. Mest av alt vil hun bare forsvinne. Hun bor sammen med moren og morfaren sin på gården. Hun elsker å være sammen med dyrene.

Linnèa Wallin: Linnéa er en opprører, og er en gatetøff jente med masse livserfaring på godt og vondt. Er Elias beste venn og Willes exkjæreste.

Minoo Falk Karimi: Minoo er en typisk "flink jente" Skoleflink og jobber for det meste med skolearbeid. Hun har nesten ingen venner og trives godt i sitt eget nærvær. Hun bor sammen med foreldrene sine i en av villaene i Engelsfors. Faren er sjefredaktør i den lokale avisen og moren jobber som lege på det lokale sykehuset.

Vanessa Dahl: Pen jente med bleket hår og gyldenbrun hud. Hun bor sammen med moren sin, stefaren Nicke som er politi mann, og lillebroren Melvin. Hun har en kjæreste som heter Wille som er 21 og arbeidsledig. Vanessa er en party jente som ikke er så opptatt av skolearbeid. Hun er en veldig sosial person.

Elias Malmgren: Eliaser et typisk ”utskudd” på videregående. Han har svart halvlangt hår og svarteklær. Han sliter/har slitt med dop, og blir konstant mobbet. Linnèa er hansbeste venn, og han forteller henne nesten alt.

Rebecka Mohlin: Lederen. Perfekt på alle måter i øynene til alle andre. I sine egne øyne er hun søppel. Hun sliter med spiseforstyrrelser. Og er en veldig sosial jente. Hun har en kjæreste som heter Gustaf.

Ida Holmström: Bitchen, og skolens dronning, hun har et overtak på de fleste. Hun er sammen med Erik, som er en av de værste mobberne sammen med Ida. Hun er en ubarmhjertig mobber, men er godt likt av vennekretsen rundt henne.

Adriana Lopez: Rektor på skolen alle "de utvalgte" går. Hun er medlem i rådet og skal hjelpe "de utvalgte" Hun har en ravn som familiaris.

Max Rosenqvist: Minoo og Anna-Karin's engelsk lærer. Han er besatt av Minoo ( som er forelsket i han)

Mona Månestråle: Aktiv røyker og lunefull eier av en magisk butikk i Engelsfors kalt Krystall grotten, som selger mest unyttige gjenstander. hun utleverer noen ganger råd til de utvalgte via hennes glimt inn i fremtiden

Nicolaus Elingius: Skolen vaktmester , han er skjebnebestemt " beskytter " av de utvalgte. Men lider han av hukommelsestap og bare over tid gjør han innser sitt egentlige formål i Engelsfors . Han har en enøyd katt som familiaris og den heter rett og slett Katten.

Jeg anbefaler alle og lesen denne triologien, jeg synes den er fantastisk bra og jeg blir helt oppslukt. Nå har den første boken (sirkelen) kommet ut som film og den anbefaler jeg alle å se!

Vi snakkes,

  • 39 Lesere

Likes

Comments