Hei!

Jeg har nylig opprettet denne bloggen for jeg fikk lyst til å teste det ut, mest for gøy. Jeg kommer til å dele litt om meg selv og mine dager, men mest om interiør.
​​Jeg heter da altså Kristine, jeg er 21 år og kommer fra Askøy - en liten øy utenfor Bergen. Jeg har en samboer som heter Dan og en liten katt som heter Nila. Hun får dere nok se ofte, hehe! 

Jeg leser en del blogger fra før, men har savnet en blogg hvor man kan se og lese om interiøret til en person i 20-års alderen, rett og slett en person som går rett i tilbuds-kategorien på interiør-nettsider og må se på priser. Jeg har f.eks. ikke råd til å bruke over 1000kr på sengetøy, så her vil dere finne en del billige kupp samt ett par dyrere funn.

Mitt hjem består for det meste av nøytrale jordfarger. Går mye i beige, hvit, en smule grå samt litt svart. Jeg bor i en liten kjellerleilighet, så plassen trang. Heldigvis er tankene på kjøp av leilighet begynt å komme! Har også en dyp kjærlighet for friske blomster - det gjør så utrolig mye med humøret! Så friske blomster må jeg alltid ha

Legger ved en liten collage, slik at dere kan få et lite innblikk på hvordan jeg har det hos meg. Følg meg gjerne på instagram også! Der heter jeg kristiinelh

Likes

Comments