Nok en søndag er over. Dagen har gått med til å sitte barnevakt for niesa.

Så våknet rundt 8, så rundt 10 såå stod jeg opp rundt 11/halv 12 tida. Så var det bare å begyne å ordne seg, få i seg noe mat og medisiner etc.


Så gå nedover å være barnepike en stund. Brodern måtte reise til fjells for å fikse bremsene på bilen til kona si. Så da var det bare å finne på aktiviteter med vesla.


Puslet litt puslespill, lekte litt og tullet litt. Hun ble etterhvert opptatt med "Winx" på ipaden, så jeg satt jo bare der. Passet på'a.

Men jeg ble bare dårligere i form. magen min holdt på å klikke. Ryggen har jo vært vond siden ulykken å greie.. Men vi tok "Oppdrag: Barnevakt" på strak arm! 💃


På tur hjem, kjente jeg at det var noe kaldt i luften. Så for å komme hjem, må jeg gå motbakker. Enten 1 lang motbakke, eller en stutt men lengre veg. Så jeg tar jo alltid den korte motbakken. Å ble utrolig andpusten likevell.


Halsen? Nesj, den har det sikkert bra etterhvert.


Så klager ikke helt over denne dagen! Sulten og trøtt, men jeg koser meg med de små! ❤

Likes

Comments

Natt til fredag fikk jeg bare noen timers søvn. Sovnet rundt 4-tiden og ble vekt rundt 6-tiden. Men jeg har da ihvertfall kost meg på Lillehammer igår..

Vi tre, vi shoppet litt å koste oss litt med mat.

Ei var hos frisøren, men hun andre skulle handle ny pysj til ungen sin.


Men aller først, var vi oppe i byen så de fikk ordnet litt der. Innom Hobbiten/panduro å ordnet i ting der. Der etter gikk vi rett over gata innom husfliden, fant ikke det som trengtes. Så var det andre garnshappa lenger ned i gata.

Der kom vi på at vi ikke hadde fikset parkeringslapp eller noen ting. Først etter at vi hadde parkert kom det ei fra en annen butikk å sa i fra at vi stod på handicap parkering. Hehe..

Så det var det oppi byen.


Var ikke mer som skjedde daaa.. Så vi dro hjem når det ikke var mer å gjøre! Hadde vært innom alle steder.


Så dro vi retning hjemover. Stoppet på Øyer, så vi var en tur innom butikken der. (Måtte bare ha nikotin).


Så leverte vi nr.1 å nr.2 og 3 dro videre. Stoppet en tur oppi her får å hente lillebroren sin. Så skulle nr.3(meg), innom postkontoret å hente ei pakke.


Så var det hjem. Komme inn med tingene får så innse at mobilen min låg igjen i bilen til frøkna.. Så var det rett på datan og på face å sende melding på ho, å gå etter for å hente den.

Fikk tak i den, så var hjem i full irritasjon (senil og trøtt og sliten), å slappe av. Men tv og gaming.


Å i natt ble det heller ikke så mye søvn at det gjør noe.. Men i morgen kan jeg ihvertfall glemme søvn.. Blir en tung uke i møte tror jeg!


Ellers noen fantastiske dager!


Likes

Comments

Thank Gud, It's Soon Friday!

Uken har gått så utrolig fort, å snart er det helg! Virker ikke så lenge siden det var mandag..

Idag skal min kjære onkel begraves, jeg får dessverre ikke deltatt.. Gjør skikkelig vondt..


Samtidig så sitter jeg med sykt hodepine, mamma skjønner ikke at blanding av klor, kloakk og tobakk er en utrolig dårlig kombinasjon for dem som har omfintlighet ovenfor sånne ting.. Spesielt overdrevent bruk av klor..


Så slenge inn på noe smertestilende og vurdere butikken en liten tur.. Er -7,8 ute her, men vi Nordmenn er vist vikinger, så kan da ikke være altfor kaldt det? :p


I morgen(isj), kommer det nok en pakke til meg i posten. Må til postkontoret for å hente pakken, men håper ikke 13/14kg er tungt! Den veier en del.


My billig på holdbart.no, så ble liksom hamstring og da ble det jo mye i volumvekt. Handlet for rundt 100-lappen og sparte nærmere 500kr.

Holdtbart.no selger varer som enten ikke går så mye av i butikken, varer med kort holdbarhetsdato og varer det blir produsert for mye av. Varer som sesongvarer.


Så for dere som har et stramt budsjett, sjekk ut den siden! Så jeg har vel handlet for en månedstid tenker jeg.


I morgen er det en tur til veterinæren igjen, å få dommen om vi har utført arbeidet riktig. Også etter det kan helgen bare komme!


Så snakkes vi siden!

Likes

Comments

Nå har jeg begynt på dag nr.2 med lavkarbo, å føler at ting allerede er noe lettere for meg. Vekta forsvinner nok ikke med det første.

Men deg går etterhvert, bare jeg kommer ordentlig i gang med det også. Føler det er begrenset for hva jeg kan spise, siden det er alt etter hva jeg trener. Å siden jeg sitter rolig hele dagen, kanskje en tur på do og kjøkkenet.


Men når det blir friskere i luften, så skal jeg begynne med mine trimturer igjen! Kanskje noe av vekta blir borte å jeg kan bli medisinfri.

Vært en drøm siden jeg ble syk! Vært digg å fått oppfylt det.

Kanskje jeg slipper resten også? 😳


Men vi snakkes siden!

  • 10 lesere

Likes

Comments

Som jeg har nevnt for dere tidligere, så skulle jeg begynne med forever living som forhandler. Nå er jeg igang!

Produktene kom idag, å jeg har allerede opprettet facebook side som dere også kan følge!


https://www.facebook.com/foreverlivingkristinenhaugstad/?fref=ts


Så da er det bare å sette igang med å "manne" seg opp å begynne med arbeidet!


Lik gjerne siden, da hadde jeg blitt glad :)

  • 15 lesere

Likes

Comments

Jeg kjøpte med denne for en kort tid tilbake! Jeg klarte ikke å holde meg unna! Jeg har igrunn siklet etter en sånn lenge, men har alltid syntes de har vært så dyre 😞 Men plutselig så fant jeg en billig en på nett, som jeg kjøpte! Kostet "bare" 399kr.


Jeg har brukt den noen ganger, å broren min har også prøvd. Selv ønsker han seg en sånn, men han har bare trygd, så han har ikke akkurat råd han heller. Han ønsker seg en ekte versjon. Jeg er kjempe fornøyd med min såkalte "kopi".

Den det er bilde av, er litt mer "high tech", enn det min er. Miner uten bluetooth etc. Men skikkelig kul! WUHUU!!

Q: Har du en sånn? Ønsker du deg?

  • 15 lesere

Likes

Comments

De sier at ærlighet varer lengst, men hvorfor er det da så utrolig mange som lyver om alt fra A-Å? Jeg har sett meg så lei av dette at jeg har tatt afærer..

Jeg må bare kvitte meg med de menneskene som bare skal drive med tull 24/7.. Bloggen er så god å ha, siden jeg kan ta mine utblåsninger her!


Dere kan lese om dere vil! Liker dere det ikke så ikke les 👍


Jeg bare klarer ikke mer løgn, drama og fa**skap enn det det allerede har vært! :) Livet er ikke en dans på roser. Ingenting som har med livet å gjøre er en dans på roser!


Her har dere dagens utblåsning! Beklager at der kommer mye negativt på bloggen, men jeg må bare få det ut 😂

  • 16 lesere

Likes

Comments

Jeg lurer på hvordan dette skal løses.. Jeg må melde meg opp til eksamen, som koster så jævlig mye flesk.. Humøret blir så påvirket av dette, at jeg blir irritert så fort noen åpner munnen sin eller puster.. Altså heisann!


Jeg har forsøkt alt, jeg vet bare ikke hvordan problemene skal bli borte. Ikke bare er det eksamen å økonomiske problemer..

Men om ca.1år, kommer første regningen fra lånekassen, der jeg må betale tilbake studielånet. eksamen må ordnes.. Jeg vet at dere ikke har noe med dette å gjøre, men jeg må bare få ut irritasjonen å tårene mine et sted..


Håpe å tro at ting kanskje går min veg en gang innen den tid.. Jeg vet at det kan ordne seg! Jeg har troen!

  • 20 lesere

Likes

Comments