Det er i situasjoner, der jeg ikke kan annet enn å bare jatte med. Bare henge med på ting sånn som det er. Vel, det er vel noe alle bare må.

Jeg har liksom begynt å droppe mer og mer ut av dette med bloggingen. Jeg føler jeg ikke når ut til lesere eller meg selv for den saks skyld. Jeg sitter bare å skriver noen ord som ikke alltid gir mening.

Jeg har aldri vært flink til å blogge. Jeg har aldri vært flink til å snakke med mennesker, selv om jeg liker der. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker, men er ikke alltid jeg får til det en gang.

Jeg prøver og prøver, men strekker ikke til. Jeg skuffer meg selv hver dag der jeg ikke legger igjen ett eneste innlegg. Jeg har ikke så mye å gjøre om dagen, derav ingenting å skrive om.

Men det å fotografere og legge ut bilder skal liksom heller ikke være noen problem, men jeg gjør det jo ikke. Hvorfor ikke? Jeg vet ikke..

Jeg vil at dere skal trives på bloggen, jeg ønsker at dere vil komme tilbake. Å siden det er dere som er målgruppen, så vil jeg spørre dere:

HVA VIL DU SE MER AV PÅ BLOGGEN? VIDEO? BILDER? NOE ANNET?


Jeg takker for alle tips. Det er dere som er målgruppen, det er dere som bestemmer.

Ellers så får dere alle sammen ha en flott onsdag❤

Likes

Comments

Nå var det gøy å komme ut igjen! Har vært rolig hjemme siden lenge før jul, siden ei venninne har vært gravid. Så når var vi endelig samlet igjen for litt råning!

Det å være rolig sååå lenge, har vært gørr kjedlig! Kjede seg hver bidige helg. Men greit å slappe av en stund også.

Helgen hit til har gått med til titting på serier og kokkelering! Noe "nyttig"👍

Ellers idag har det vært å farte ute med vennegjengen å jakte etter pokemon🙈😄

Endelig prøvekjørt nye E6>skuffende!

Manglet gatelys, var så mørkt og utrivelig på strekken Frya-Sjoa. Når det er elg i området, kan de i det minste ha opp gatelys!
Hvertfall der det er elgfare..

Rota oss langt vekk! Startet med pokestops på Otta, men endte langt mot Selsverket og vidre mot Nord-Sel.

Jaja, sightseeing 👍

Ellers var det å leke seg med pokemon go! Siden gen2 har kommet, måtte de 2andre fange flere gen1 👍 De er ikke så avhengige av pokemon, sånn som meg 👏

Men gøy med nye pokemons👌

Digger rånemiljøet!

//Bilde fra google//

Q:Hva har du gjort i helgen? Hva skal du?

Likes

Comments

Dette er et måltid jeg ikke angrer et forbanna sekund på! Fy!! Det var det beste lavkarbo måltidet hit til 😍

Dampede blomkål, stekte kyllingfilet biter, bacon og ostesaus! 🤤

Beste måltidet! Til å med laga det heeeelt selv.

(Ikke ofte jeg skryter av meg selv, men nå må jeg bare).

Dette kan du også lage på 1-2-3!


Ikke store innlegget, men måtte slenge ut et skryte innlegg!

Snakkes ❤️

Likes

Comments

Som kanskje ikke alle har fått med seg, så har jeg levd med lavkarbo siden 6.januar. Med litt utskeielser må jeg ærlig innrømme, men fortsatt så viser vekta noe reduksjon.

Foreløbi -5kg, noe jeg er kjempe fornøyd med. Men veien er enda lang. Første målet er -10kg, så er halveis ferdig med 1.mål.

Så way to go! Helt fantastisk måte å redusere vekt på samtidig holde seg aktiv og ikke bli så slapp og lat. Merker forskjell på kroppen min nå, enn det jeg gjorde med såkalt "høykarbo". Men fortsatt er det noe jeg må kutte ut. Sukker er første prioritet.

Det finnes så mange fantastiske oppskrifter. Jeg har ikke prøvd så masse av det, men jeg har laget lavkarbo pizza, blomkålgrateng m/bacon. Ja, du kan bruke bacon i lavkarbo sammenheng! , lavkarbo ostesaus etc. Det smaker helt fantastisk!

Men jeg er ikke streng nok med meg selv! Jeg kan småspise en gang iblant, med dårlig samvittighet. Men lærer aldri. Men desto hardere er jeg med trimturene.

Ellers så er det bare bra med denne dietten! Ikke så veldig bra om du kutter veldig mye av inntaket på sekundet, får da kommer søt suget, men det går over. Kan alltids lage noe selv med mindre karbohydrater.


Q: Har du prøvd lavkarbo?

Q: Om ja, hvordan er resultatet? Er du fornøyd med helsegevinstene?Ifølge denne pyramiden, så bruker jeg det meste utenom kjøtt. Er ikke så glad i kjøtt!


#lavkarbo

Likes

Comments

Sitter å venter på at studielåne skal tikke inn på konto, så jeg kan få betalt noen regninger! Komme etter igjen etter januar mnd og halve februar mnd.

Men jeg sitter også å vurderer om jeg skal bruke en liten slant på treningsstudio.. Det å komme meg iform er en prioritet! Blir deprimert av dette!


Men nå vel bare se an ting etter at regningene er betalt.. Men hadde vært godt og bra for både det ene og det andre!


Q: Er du på treningsstudio?


Bare nyte trening og sommerværet! DIIIIIIGG❤😍


Nei, men vi får se!

#spreklæll

  • 16 lesere

Likes

Comments

Kjære alle mammaer!

Idag er det deres dag. En dag dere skal skjemmes ut og bli dullet med hele dagen! Det er idag dere skal få gaver, kake og masse kos.

Dere alle gjør en fantastisk jobb! Tusen takk for at dere er til! Dere er så fantastiske alle sammen❤


Dere er den beste mamma'n barnet ditt kan ønske seg❤


Til mammaen som ammer: Bra jobba! Det er virkelig en fantastisk gave du gir babyen din, uansett hvor lenge du klarer å fortsette. Du er en god mamma!

Til mammaen som gir babyen morsmelkerstatning: Er det ikke utrolig hva man får til? Før ville barn av mødre med lite eller ingen melk lide, men nå? De har det helt fint takket være erstatningen! Du er en god mamma!

Til mammaen som bruker tøybleier på babyen: Store myke romper er bare så søte, og økonomivennlige. Du er en god mamma!

Til mammaen som bruker engangsbleier: Utrolig hvor mye de bleiene kan holde på. Og så deilig å slippe å bekymre seg for lekkasjer og ekstra klesvask. Du er en god mamma!

Til mammaen som er hjemme med barnet: Det er mye jobb å ta vare på et lite barn hele dagen, men å være til stede med barnet ditt de første årene må være fantastisk! Du er en god mamma!

Til mammaen som jobber: Det er bra at du fremdeles kan gjøre karriere, du er et godt forbilde for barna dine på mange måter! Du er en god mamma!

Til mammaen som tyr til ferdigmat hele uken fordi hun er for sliten til å lage mat eller handle: Du sørger for at barna dine får mat, og de klager nok heller ikke! Noen ganger kan røde bokser med bokstaven M på være det som sørger for at du beholder vettet! Du er en god mamma!

Til mammaen som lager hjemmelaget mat til frokost, lunsj og middag hver dag hele uken: Supert! Riktig næring er viktig, og de lærer å like sunn mat fra de er små. Da er sjansen for at det varer hele livet stor. Du er en god mamma!

Til mammaen som har barn som sitter stille og oppfører seg pent på restaurant: Kudos, det krever mye å bevare roen med barn på et sted de ikke kan løpe rundt. Du er en god mamma!

Til mammaen til smårollingen som har et sinneanfall i butikken: De velger alltid det verste stedet når de får slike utbrudd, ikke sant? Vi har alle vært der… Du er en god mamma!


Til mødre som dømmer andre mødre for noen av disse tingene? Glasshus, min venn, glasshus!
Eller skal vi ta tabben til snapchat? God farsdag💜

Likes

Comments

Dagen idag har vært litt opp og ned. Startet med å vri meg i smerter, deretter har jeg løpt frem og tilbake fra toalettet..

Men magen stabiliserte seg etterhvert, så dagen ble bedre!

Vært ute å gådd en liten trim tur og svetta litt. Kaldt var det ute også.

Så når jeg kom hjem, var det rett i dusjen å sette seg ned å spille litt. "The Last Story" på en nintento wii, har ikke spilt på noen år!

Morro!

Så dagen har ikke vært så ille likevell 😄👍

  • 25 lesere

Likes

Comments