Jeg var ikke borte så veldig lenge, men har bestemt meg for å komme tilbake!

Jeg liker denne bloggsiden så utrolig godt, å her har jeg jo lagt det siste året mitt!

Så her blir jeg vel værene en stund til.


Men siden sist, har det igrunn ikke skjedd mye. As usual..

Men vært litt syk og ikke blitt bedre.. Men ting tar tid! Jeg har begynt å skrevet en liten historie.

Den ligger ute på en annen side, men den kommer hit også etterhvert.

Den fikk navnet "Blodet", så resten kan vel si seg selv. Men gleder meg til å fortsette litt med bloggingen.

Det har liksom bare blitt en automatikk idet. Jeg må innom å skrive ett eller annet!

Søndag var jeg i Charlottenberg og handlet litt. jeg har slutta å røyke.

Ellers, bare det vanlige! Så snakkes vi siden!

Likes

Comments

Jeg beklager at det er mye stillhet fra meg, men jeg har mer eller mindre lagt denne blogg siden på hylla. Jeg har ikke så mye overskudd om dagen.

Jeg har ikke så mye å skrive om, jeg har ikke så mye å leve opp til.


Jeg føler bare for å stoppe oppe et lite øyeblikk og tenke for meg selv. Startet å blogge bare for morroskyld egentlig, bare for at jeg skulle fortelle litt om hverdagen og livet rundt alt som beveger seg og skjer. Men har ikke så mye som skjer i hverdagen eller livet.


Så bloggen blir nok lagt på hylle en periode, så får jeg heller kommer "sterkere og flinkere" tilbake! Så snakkes vi en gang i fremtiden!

Kan hende jeg slenger inn et innlegg en gang, men vi får se! :)

Men en lite oppdatering fra sist:


Søndag startet jeg dagen på en helt vanlig måte. Jeg spiste litt frukost og satte meg i sofan å såg på tv. En helt vanlig start på dagen.

Så var det en liten gå tur ut, for å strekke på skrottet og trekke frisk luft. Senere denne søndagskvelden, fikk jeg plutselig smerter i magen. Mamma ringte til legevakta, men ble ikke klokere av det..


Så ble vi enige om at ble det ikke bedre (noe det ikke ble), skulle mamma ringe sykebil. Men det gjorde hun ikke, å jeg orket ikke å ringe selv.

Så jeg ble sint med mine smerter og hu andre her ga mer eller mindre blande f. Men jeg la meg til å sove. Dagen i dag har ikke vært særlig bedre, men har levd meg gjennom det..


Ellers så har det ikke skjedd stort!


❤Så dette er det siste innlegget på en stund. Så snakkes vi ❤

Likes

Comments

(030317)Nå sitter jeg på dag nummer 4, og er skrubbsulten. Jeg orker ikke tanken på mat. Knapt jeg takler en banan.. Kroppen vil ikke at jeg skal spise.

Her om dagen nevnte jeg for dere at jeg og to venninner skulle kose oss på peppes, men jeg måtte forlate bordet å løpe fra topp etasjen, ned smale trapper hvor det kom folk hele tiden å ned i kjelleren. Kjentes ut som at jeg skulle kaste opp..

Jeg kom ned i kjelleren, men satte meg på ene trappetrinnet. Det siste inn mot toalettene, å satt der for meg selv. Jeg skjønte ikke hva som var galt med kroppen min.


Idag (040317), har jeg knapt spist 2pølser og drukket 2glass med eplejuice. Mer orker jeg ikke. Jeg har klart å gå ned 9kg, mer vil jeg selvfølgelig bli kvitt. Men jeg tar dette som en feil måte å gjøre det på..


Jeg tar det med et smil og prøver å være positiv. Jeg har et mål om å bli tynnere, men ikke så tynn og får en spisevegring. Jeg har ei venninne som har slitt med dette og en nabo som sliter med det.. Jeg unner ingen det!

Eier ikke en gram energi.. Sliten, bare æsj alt sammen!


Jeg har slitt med dette en gang tidligere. Jeg greide det da, så greier jeg det nå!


Snakkes!

Likes

Comments

Idag har jeg til en forandring vært på Lillehammer med noen venninner. Vært en tur innom peppes siden kina restauranten var stengt.

Så da ble det en enkel calzone på peppes, som jeg goldt på å spy over. Har ikke spist ordentlig idag, men samme kan det være. Er lei av å passe meg for hva jeg spiser og vekta, men vekta skal ned.

Bare jeg ikke havner i samme situasjon som en av naboene.(Jeg ønsker ikke å nevne navn eller situasjon).


Men ellers så kan jeg ikke si noe annet om dagen, enn at den har vært super. Etter at vi var innom peppes, så stakk vi en tur på strandtorget, så de shopping glade jentene fikk handlet seg klær og sminke. (Ǹei, jeg handla ingenting. Bare en brus å en pakning med noe hemmelig. Hihi).


Så glatt var det etter vegen, så pustet lettet ut da jeg kom hjem igjen. Slenge seg i godstolen og snakke litt med broder'n. Jeg slengte på xbox'n så jeg får spilt litt med en kompis. Men ser på klokka at det ikke er lenge igjen til mamma kommer hjem, så får ikke spilt så veldig lenge.

Men rekker en runde på CoD, bare han duden får oppdatert spillet ferdig. Hehh.. Ellers en flott dag er snart over.


Snakkes❤ Ha en flott dag videre!

Likes

Comments

Idag er det en såkalt "sundag-funday", men jeg sier heller en drømme dag. Dagdrømmer om reiser, luksusliv og null bekymringer.

Men her i gården, er realiteten annerledes. Ikke får vi reist så mye, luksusliv er et ukjent begrep og fult av bekymringer. Men hva kan man forvente? Vi er bare vanlige mennesker.

Pluss at denne uken har vi ventet på noen som skulle felle noen trær i hagen. Naboen har klaget til lensmannskontoret og oppi kommunen her. Men hun hadde ikke fått svar noen sted vist nok. Men etter mye masing og kjasing, fikk hun viljen sin.

Trærne er nede, vi har fått bedre utsikt og ting er bare helt greit. Prøvd å lært meg Nederlandsk (hihi), kan ikke si at det går så veldig bra.

Men, la oss ha trua. Jeg må bare le. Lavkarbo dietten den er fortsatt fantastisk. Litt for mye utskeielser, men jeg har da klart -8kg. Vurderer vekta igjen i morgen.


Har 1.delmål på -13kg. Så får vi ta -5 eller -10 nye til hele målet er nådd. Men det kan ta sin tid. Mange bruker noen år på dette. Men smøre seg med tålmodighet, så går det også.


Ellers så får dere alle sammen ha en fisefin dag videre!


Likes

Comments

Det er i situasjoner, der jeg ikke kan annet enn å bare jatte med. Bare henge med på ting sånn som det er. Vel, det er vel noe alle bare må.

Jeg har liksom begynt å droppe mer og mer ut av dette med bloggingen. Jeg føler jeg ikke når ut til lesere eller meg selv for den saks skyld. Jeg sitter bare å skriver noen ord som ikke alltid gir mening.

Jeg har aldri vært flink til å blogge. Jeg har aldri vært flink til å snakke med mennesker, selv om jeg liker der. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker, men er ikke alltid jeg får til det en gang.

Jeg prøver og prøver, men strekker ikke til. Jeg skuffer meg selv hver dag der jeg ikke legger igjen ett eneste innlegg. Jeg har ikke så mye å gjøre om dagen, derav ingenting å skrive om.

Men det å fotografere og legge ut bilder skal liksom heller ikke være noen problem, men jeg gjør det jo ikke. Hvorfor ikke? Jeg vet ikke..

Jeg vil at dere skal trives på bloggen, jeg ønsker at dere vil komme tilbake. Å siden det er dere som er målgruppen, så vil jeg spørre dere:

HVA VIL DU SE MER AV PÅ BLOGGEN? VIDEO? BILDER? NOE ANNET?


Jeg takker for alle tips. Det er dere som er målgruppen, det er dere som bestemmer.

Ellers så får dere alle sammen ha en flott onsdag❤

Likes

Comments

Nå var det gøy å komme ut igjen! Har vært rolig hjemme siden lenge før jul, siden ei venninne har vært gravid. Så når var vi endelig samlet igjen for litt råning!

Det å være rolig sååå lenge, har vært gørr kjedlig! Kjede seg hver bidige helg. Men greit å slappe av en stund også.

Helgen hit til har gått med til titting på serier og kokkelering! Noe "nyttig"👍

Ellers idag har det vært å farte ute med vennegjengen å jakte etter pokemon🙈😄

Endelig prøvekjørt nye E6>skuffende!

Manglet gatelys, var så mørkt og utrivelig på strekken Frya-Sjoa. Når det er elg i området, kan de i det minste ha opp gatelys!
Hvertfall der det er elgfare..

Rota oss langt vekk! Startet med pokestops på Otta, men endte langt mot Selsverket og vidre mot Nord-Sel.

Jaja, sightseeing 👍

Ellers var det å leke seg med pokemon go! Siden gen2 har kommet, måtte de 2andre fange flere gen1 👍 De er ikke så avhengige av pokemon, sånn som meg 👏

Men gøy med nye pokemons👌

Digger rånemiljøet!

//Bilde fra google//

Q:Hva har du gjort i helgen? Hva skal du?

Likes

Comments

Dette er et måltid jeg ikke angrer et forbanna sekund på! Fy!! Det var det beste lavkarbo måltidet hit til 😍

Dampede blomkål, stekte kyllingfilet biter, bacon og ostesaus! 🤤

Beste måltidet! Til å med laga det heeeelt selv.

(Ikke ofte jeg skryter av meg selv, men nå må jeg bare).

Dette kan du også lage på 1-2-3!


Ikke store innlegget, men måtte slenge ut et skryte innlegg!

Snakkes ❤️

Likes

Comments