Header

Godkväll fina ni, hoppas ni haft en fin dag/vecka hehe.....

Mitt immunförsvar har helt plötsligt sjunkit ner på den lägsta nivån ever, så har mina dippar då jag inte har någon ork att göra någonting & är helt hängig.. iallafall så var jag i skolan idag & det kändes så bra:))


Har precis tagit en dusch & utfört mina små kvällsrutiner, och även kollat klart på en ny favoritfilm jag började kolla på idag, the best of me. Det är en film ja tycker alla borde se! Den handlar om ett ungt par som efter många år träffas igen och nya band knyts/klipps av,, det var så mycket tårar till denna, speciellt i slutet ha ha, åh iallafall se den!!! Kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

godmorgon alla fina!

Hoppas ni alla haft en fin jul, med massa mat & tid med familj! Det har jag haft. Är så otroligt tacksam över alla människor som finns i närheten hela tiden, både här i Sverige & Norge. Jag tycker ändå att julen har mycket med tacksamhet att göra. Nu menar jag inte tacksamhet över klapparna man får, (självklart ska man visa tacksamhet från det också), men jag tänker mer på själva grejen att vara med sin familj & fira julen. Det ser säkert olika ut i varje hem, det finns ju faktiskt de som inte firar jul alls, & de som kanske inte kan fira julen på samma sätt som de andra. Det är svårt att inse vad man har, för än man faktiskt kan se från andra perspektiv också,,, menen, nog prat om julen, tror ni hajar vad jag pratar om:)))

Nu sitter jag i min grönas bubbla på flygplatsen & väntar på att flyget till Berlin ska gå, för att sedan komma vidare till Abu Dhabi, där Cicci, hennes syster och pappa kommer möta upp mig. Kommer bli en riktig upplevelse att inviga det nya året där nere, kommer kännas som en nystart!!:)

vi hörs antagligen så snart som möjligt, pussss

Likes

Comments