..And your monday be short

Ny uke, nye muligheter! Da jeg våknet i dag tidlig og gikk trøtt ut i stua med morgenkåpen på fikk jeg med en overraskelse da jeg så ut av vinduet. Her på Lillehammer har det kommet en god del snø i natt, noe jeg synes er veldig koselig! Med tanke på mitt lille utvalg av sko i skapet har jeg bestilt meg et par vintersko som jeg virkelig håper at passer, og at jeg får de så fort som mulig!

Dagen så langt har gått til skolearbeid og litt rydding i leiligheten. Mandager gir på en måte en ny start, og det er akkurat det jeg trenger etter en lang helg med lesing og skriving. Jeg får bare fortsette å motivere meg selv, også skrives vi mellom skole og andre gjøremål!

Likes

Comments

Thank God It´s Friday

Endelig er helgen her! Eksamen nærmer seg med stormskritt, og dagene går virkelig ikke til noe annet enn lesing og forberedelser til eksamen. I går kom jeg hjem til mamma og pappa, og har tilbrakt bokstavligtalt nesten hele dagen på høgskolen her i Hønefoss, puh! Heldigvis hadde jeg selskap av en god venn, så timene gikk fort, til tross lesingen. Regner med at det er flere som kjenner seg igjen med eksamensstresset?

It´s finally weekend..

I skrivende stund gjør jeg meg klar. Vi skal nemlig på "førjulsfamiliemiddag" hos mormor, noe som er tradisjon. Det blir koselig og jeg gleder meg utrolig mye til den gode maten! Kjøttkaker og julemat er høyt oppe på listen min av favorittmat, så jeg drar nok hjem god og mett i kveld. I tillegg så er det utrolig koselig å ha denne tradisjonen, og ekstra koselig at jeg får med meg litt kjøttkaker som jeg kan ha med til Lillehammer, iih! Men nå må jeg komme meg ut av huset! Håper dere får en fin helg!

Likes

Comments

Ukens koseligste

Familiebursdagen på lørdag er desidert ukens koseligste. Nå som jeg er mer på Lillehammer ser jeg ikke hele familien min så ofte, og det var utrolig koselig å se alle igjen. Vi var der i nesten 5 timer og koste oss med god mat og fine samtaler - skikkelig koselig!

Ukens innkjøp

Mat? Haha, jeg har blitt skikkelig "anti-shopping" i det siste, og jeg tror det eneste jeg tar med råd til å kjøpe er mat. Jeg har egentlig ikke fått øynene helt opp for hvor dyrt det er før etter jeg ble student.

Ukens kjiping

Ukens kjiping må være all den lesingen, og alle nervene som er godt på plass før eksamen. 5 timers skriftlig eksamen for hånd er ikke akkurat drømmen for meg. Krampen tar meg bare jeg tenker på det...

Ukens opptur

Endelig har snøen kommet! Jeg liker vinter og sommer, men er ikke noe glad i høsten og våren. Ja, fargene er fine på høsten, men været er også ganske surt. Så da snøen la seg på bakken på fredag fikk jeg en skikkelig gladfølelse!

Ukens sang

"You Don´t Know Love - Olly Murs" er ukens sang! Skikkelig gladsang og en utrolig bra road trip sang for meg som turer til og fra Lillehammer og Hønefoss (litt for) ofte!

Ukens inspirasjon

På onsdag var jeg på foredrag med Berit Nordstrand, og fy søren så bra det var! Jeg fikk øynene opp for hvordan kroppen fungerer og hva den faktisk trenger av mat. Føler virkelig at det var en liten vekker, og jeg skal virkelig følge rådene hennes! Anbefaler virkelig å dra på det foredraget!

Likes

Comments

Long time no see! Nå er jeg endelig ferdig med et arbeidskrav, og var så heldig at jeg fikk et nytt et denne uken. Skolelivet altså... Dette er altså grunnen til mitt litt lengre fravær. Jeg kjenner at stresset med skolearbeid og lesing før eksamen har vært her lenge, og jeg blir bare mer og mer stressa. I morgen er det akkurat én måned til eksamen, gjett om jeg gruer meg!! Uff.. Gleder meg allerede til eksamen er over og jeg kan ta meg en veldig fortjent (og lang) juleferie. Regner med at jeg ikke er alene?

Denne søndagen har vært veldig treg, med tanke på hvor sent jeg la meg i natt. Hittil har jeg bare slappet av i senga og spist en god frokost, og nå er jeg midt i baking av sunne pizzaboller. Krysser fingrene for at de blir vellykket, og kanskje jeg kan dele oppskriften med dere? Håper søndagen deres blir fin i dette kalde og fine snøværet! Her får dere noen av mine snaps de siste to ukene:

Add me on snapchat - kristinehd

Likes

Comments

..Study, study, study..

Nå tenkte jeg det var på tide å stikke innom en tur her. I helgen hadde jeg noe å gjøre hele tiden, og tiden gikk utrolig fort. Nå er mandagen her igjen og store deler av hverdagen min går til skole. Jeg sitter nå om dagen med et arbeidskrav som skal leveres i slutten av neste uke, så jeg kommer derfor til å prioritere det før bloggen. Men det er jo koselig å stikke innom her når jeg har tid! Ellers vil jeg bare takke alle dere som stikker innom her, og alle de koselige kommentarene dere legger igjen♥ Setter utrolig pris på det!

Håper dere får en fin uke

Likes

Comments

My own little Coco

I skrivende stund ligger jeg her med den søteste lille pelsdotten på halsen og klokken er alt for tidlig. Jeg har våknet flere ganger i natt av at jeg ikke klarte å puste ordentlig, og fant fort ut av at den 10 uker gamle kattungen vi fikk i går var skyldig i det. Hjertet mitt smeltet helt da jeg skjønte at det var hun som hadde lagt seg rundt halsen min, malende. Selv om jeg ikke har fått all verdens med søvn i natt, har det vært en skikkelig koselig natt. 

Everybody needs Coco Chanel

Nå ligger jeg her og bare koser med lille Coco, som hun heter. Og jeg klarer nesten ikke ta øynene bort fra den skjønne pelsdotten! Hun er bare helt skjønn, og jeg er veldig sjokkert over hvor lik hun er den andre katten våres, Chanel. Derfor ble navnet til den nye pelsdotten våres Coco. Chanel er ikke helt fornøyd med at det er enda en katt her i huset, men jeg krysser fingrene for at hun godkjenner Coco etterhvert. Dagen i dag skal gå til oppgaveskriving og kosing med katt!
Håper dere får en flott fredag og start på helgen!

Likes

Comments

Recharge your body

Planen om å dra til Lillehammer i går gikk ikke helt som planlagt. Både i nærheten av Hønefoss og på veien jeg kjører til Lillehammer var det antydning til snøvær i helgen. Mamma og pappa ville derfor ikke sende meg avgårde på sommerdekk, så det resulterte i at jeg måtte vente på å få skiftet til vinterdekk. Ikke at det gjorde meg noe, fordi jeg kjente veldig godt at kroppen min trengte en rolig dag. Jeg er veldig glad for at jeg lyttet til kroppen, og faktisk fikk jeg lest og studert litt i går. I dag føler jeg meg mye bedre, opplagt og klar for å innta plassen på skolebenken igjen!

Wearing today

Jeans Zara Shoes Converse Scarf Holzweiler T shirt Zara Watch Kyboe

Likes

Comments

Nå er jeg "endelig" tilbake på norsk jord! Herregud så fort denne uken har gått. Savnet etter sol, sommer og sand mellom tærne er der allerede.. Dette blir bare en liten oppdatering fra flyplassen, før turen går hjem til Hønefoss og deretter til Lillehammer i morgen. Nå må feriemodusen skrues av og konsentrasjonen på, før jeg skal tilbake på skolebenken igjen! Håper dere får en fin start på uken om ikke mange timene, også skrives vi senere!

Likes

Comments

Nå tenker jeg det er på tide med en "snapchat lately" siden det er en god stund (2 mnd) siden forrige gang. Selv om bloggingen ikke har vært helt tilstede har snapchat blitt flittig brukt, som alltid! Bare legg meg til med brukernavnet "kristinehd". Mer trenger jeg vel ikke skrive, så here we go! 

Likes

Comments

God tirsdag og god ettermiddag til dere! Nå har jeg akkurat kommet inn på hotellrommet, dusjet og er i gang med å fikse meg før vi skal ut å spise i kveld. På grunn av veldig overskyet vær i går ble dagen i dag den første soldagen og det var bare så deilig! Jeg har virkelig savnet sol, strand og sommer etter jeg kom hjem fra USA!

Planen for i kveld er å spise en god middag og deretter få lagt meg ganske så tidlig. Tanten min og jeg avtalte nemlig at vi skal ut klokken 08.00 i morgen tidlig på en joggetur - både gruer og gleder meg, haha. Jeg er ikke en jogger og ihvertfall ikke i denne varmen, men vi får se hvordan det går! Håper dere har hatt en bra start på uken!

Likes

Comments