Long time no see! Nå er jeg endelig ferdig med et arbeidskrav, og var så heldig at jeg fikk et nytt et denne uken. Skolelivet altså... Dette er altså grunnen til mitt litt lengre fravær. Jeg kjenner at stresset med skolearbeid og lesing før eksamen har vært her lenge, og jeg blir bare mer og mer stressa. I morgen er det akkurat én måned til eksamen, gjett om jeg gruer meg!! Uff.. Gleder meg allerede til eksamen er over og jeg kan ta meg en veldig fortjent (og lang) juleferie. Regner med at jeg ikke er alene?

Denne søndagen har vært veldig treg, med tanke på hvor sent jeg la meg i natt. Hittil har jeg bare slappet av i senga og spist en god frokost, og nå er jeg midt i baking av sunne pizzaboller. Krysser fingrene for at de blir vellykket, og kanskje jeg kan dele oppskriften med dere? Håper søndagen deres blir fin i dette kalde og fine snøværet! Her får dere noen av mine snaps de siste to ukene:

Add me on snapchat - kristinehd

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

..Study, study, study..

Nå tenkte jeg det var på tide å stikke innom en tur her. I helgen hadde jeg noe å gjøre hele tiden, og tiden gikk utrolig fort. Nå er mandagen her igjen og store deler av hverdagen min går til skole. Jeg sitter nå om dagen med et arbeidskrav som skal leveres i slutten av neste uke, så jeg kommer derfor til å prioritere det før bloggen. Men det er jo koselig å stikke innom her når jeg har tid! Ellers vil jeg bare takke alle dere som stikker innom her, og alle de koselige kommentarene dere legger igjen♥ Setter utrolig pris på det!

Håper dere får en fin uke

Likes

Comments

My own little Coco

I skrivende stund ligger jeg her med den søteste lille pelsdotten på halsen og klokken er alt for tidlig. Jeg har våknet flere ganger i natt av at jeg ikke klarte å puste ordentlig, og fant fort ut av at den 10 uker gamle kattungen vi fikk i går var skyldig i det. Hjertet mitt smeltet helt da jeg skjønte at det var hun som hadde lagt seg rundt halsen min, malende. Selv om jeg ikke har fått all verdens med søvn i natt, har det vært en skikkelig koselig natt. 

Everybody needs Coco Chanel

Nå ligger jeg her og bare koser med lille Coco, som hun heter. Og jeg klarer nesten ikke ta øynene bort fra den skjønne pelsdotten! Hun er bare helt skjønn, og jeg er veldig sjokkert over hvor lik hun er den andre katten våres, Chanel. Derfor ble navnet til den nye pelsdotten våres Coco. Chanel er ikke helt fornøyd med at det er enda en katt her i huset, men jeg krysser fingrene for at hun godkjenner Coco etterhvert. Dagen i dag skal gå til oppgaveskriving og kosing med katt!
Håper dere får en flott fredag og start på helgen!

Likes

Comments

Recharge your body

Planen om å dra til Lillehammer i går gikk ikke helt som planlagt. Både i nærheten av Hønefoss og på veien jeg kjører til Lillehammer var det antydning til snøvær i helgen. Mamma og pappa ville derfor ikke sende meg avgårde på sommerdekk, så det resulterte i at jeg måtte vente på å få skiftet til vinterdekk. Ikke at det gjorde meg noe, fordi jeg kjente veldig godt at kroppen min trengte en rolig dag. Jeg er veldig glad for at jeg lyttet til kroppen, og faktisk fikk jeg lest og studert litt i går. I dag føler jeg meg mye bedre, opplagt og klar for å innta plassen på skolebenken igjen!

Wearing today

Jeans Zara Shoes Converse Scarf Holzweiler T shirt Zara Watch Kyboe

Likes

Comments

Nå er jeg "endelig" tilbake på norsk jord! Herregud så fort denne uken har gått. Savnet etter sol, sommer og sand mellom tærne er der allerede.. Dette blir bare en liten oppdatering fra flyplassen, før turen går hjem til Hønefoss og deretter til Lillehammer i morgen. Nå må feriemodusen skrues av og konsentrasjonen på, før jeg skal tilbake på skolebenken igjen! Håper dere får en fin start på uken om ikke mange timene, også skrives vi senere!

Likes

Comments

Nå tenker jeg det er på tide med en "snapchat lately" siden det er en god stund (2 mnd) siden forrige gang. Selv om bloggingen ikke har vært helt tilstede har snapchat blitt flittig brukt, som alltid! Bare legg meg til med brukernavnet "kristinehd". Mer trenger jeg vel ikke skrive, så here we go! 

Likes

Comments

God tirsdag og god ettermiddag til dere! Nå har jeg akkurat kommet inn på hotellrommet, dusjet og er i gang med å fikse meg før vi skal ut å spise i kveld. På grunn av veldig overskyet vær i går ble dagen i dag den første soldagen og det var bare så deilig! Jeg har virkelig savnet sol, strand og sommer etter jeg kom hjem fra USA!

Planen for i kveld er å spise en god middag og deretter få lagt meg ganske så tidlig. Tanten min og jeg avtalte nemlig at vi skal ut klokken 08.00 i morgen tidlig på en joggetur - både gruer og gleder meg, haha. Jeg er ikke en jogger og ihvertfall ikke i denne varmen, men vi får se hvordan det går! Håper dere har hatt en bra start på uken!

Likes

Comments

God søndag dere! Etter mye styr og om og men er vi (les: halve familien) på vei til Gardermoen! Vi skal nemlig til Tenerife med pappa sin side av familien - som jeg gleder meg!! Planen var egentlig at vi skulle dra alle sammen tidlig i dag, men på grunn av at flyet vi skulle ta var på service, endte det at de delte opp til 2 mindre fly... Selvfølgelig klarte de å dele oss, selv om vi har bestilt alle billettene under ett. Men men, etter mye frustrasjon er siste pulje av familien på vei, og vi gleder oss til en uke i varmen!

Men nå letter vi straks, så vi snakkes fra Tenerife!

Likes

Comments

Hei dere, og lenge siden sist! Nå er det litt over 2 måneder siden jeg har postet et innlegg, og faktisk vært innom plattformen, upsi... Forklaringen på dette kan være mye forskjellig, og jeg kan vel si at jobb, flytting og studie har tatt mye av tiden min de siste 2 månedene. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke har oppdatert noe - jeg trodde jo egentlig ikke at så "mange" leste bloggen min, haha. Jeg har fått så mange koselige meldinger/kommentarer på at jeg må blogge igjen, fra kjente og ukjente.

Grunnen til at jeg startet denne bloggen var jo egentlig bare på grunn av reisen min i USA, så venner, familie og andre kunne lese om oppholdet mitt. Jeg har funnet ut at det å være en typisk blogger, det er ikke meg. Outfits, sminketips og motetips er liksom ikke helt min greie, selv om jeg interesserer meg veldig for alle de "typiske" bloggtingene! På en annen side synes jeg det er koselig å bruke bloggen til en dagbok, samtidig som jeg håper på et nytt eventyr i utlandet neste år. Derfor tenkte jeg kanskje å oppdatere litt her innimellom, når det passer seg. Så da kan jeg vel kanskje si at jeg er tilbake? En ting skal være sikkert, jeg har savnet det å skrive! Og håper dere har lyst til å følge meg videre :)

Likes

Comments

Ny uke, nye muligheter! Eller hva? Jeg startet virkelig denne uken med et stort smil - og vet dere hvorfor? Jeg kom inn på 1. valget mitt i går og skal til Lillehammer til høsten!! Wiii, jeg ble så glad da jeg sjekket samordna opptak, og føler endelig at jeg kan slippe ned skuldrene litt. Skikkelig deilig! I dag skal jeg bare bruke dagen på å slappe av, før resten av uken går til work work work work work work! Har dere kommet inn på noe dere har søkt på?

Likes

Comments