Nå er jeg "endelig" tilbake på norsk jord! Herregud så fort denne uken har gått. Savnet etter sol, sommer og sand mellom tærne er der allerede.. Dette blir bare en liten oppdatering fra flyplassen, før turen går hjem til Hønefoss og deretter til Lillehammer i morgen. Nå må feriemodusen skrues av og konsentrasjonen på, før jeg skal tilbake på skolebenken igjen! Håper dere får en fin start på uken om ikke mange timene, også skrives vi senere!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Nå tenker jeg det er på tide med en "snapchat lately" siden det er en god stund (2 mnd) siden forrige gang. Selv om bloggingen ikke har vært helt tilstede har snapchat blitt flittig brukt, som alltid! Bare legg meg til med brukernavnet "kristinehd". Mer trenger jeg vel ikke skrive, så here we go! 

Likes

Comments

God tirsdag og god ettermiddag til dere! Nå har jeg akkurat kommet inn på hotellrommet, dusjet og er i gang med å fikse meg før vi skal ut å spise i kveld. På grunn av veldig overskyet vær i går ble dagen i dag den første soldagen og det var bare så deilig! Jeg har virkelig savnet sol, strand og sommer etter jeg kom hjem fra USA!

Planen for i kveld er å spise en god middag og deretter få lagt meg ganske så tidlig. Tanten min og jeg avtalte nemlig at vi skal ut klokken 08.00 i morgen tidlig på en joggetur - både gruer og gleder meg, haha. Jeg er ikke en jogger og ihvertfall ikke i denne varmen, men vi får se hvordan det går! Håper dere har hatt en bra start på uken!

Likes

Comments