Header

Everyday

Heisann!

I det siste har jeg begynt å finne meg selv. Endelig! Jeg driver med Yoga hjemme, tar meg tid til å puste, tar meg tid til følelsene mine, gråter litt, og ler litt for meg selv. Jeg fokuserer på det kroppen min liker, og gevinsten er at jeg får det mye bedre. Jeg jobber hver dag for å kunne komme tilbake til arbeidslivet, men det er jammen ikke lett. Jeg har blitt mye mykere, og sterkere, men muskelsmertene og leddsmertene er likevel der. Det vil liksom ikke bli borte. Det er veldig tøft å leve i en hverdag med smerter, og det verste av alt er at det ikke synes på utsiden. Folk kan ikke se at hele kroppen min står i flyr og flammer i smerter, 24 timer i døgnet, hele året. De dagene jeg føler meg ekstra glad, og har litt mindre vondt, liker jeg å sminke meg litt, ordne meg og se ut som et vanlig menneske. Jeg går vanligvis aldri ut de dagene jeg har det som verst, ingen ser meg da, for jeg vil ikke at folk skal se det. Eneste som ser det er kjæresten min, han vet godt hvordan jeg har det.

Jeg synes det er tøft å gå hjemme hver dag. Jeg klarer ikke å stå opp tidlig, ikke over lengre perioder. Jeg starter som regel dagen min i 11-14 tiden.. Og jeg er i seng igjen i 24 tiden, da er jeg og helt skutt. Da er jeg helt skutt av å bare gjøre litt husarbeid, litt trening og matlaging. Jeg er alltid mer sliten da jeg står opp enn da jeg legger meg, det er så slitsomt. Jeg får liksom aldri hvilt helt ut.Akkurat nå tenker jeg: Kommer jeg noen gang ut i arbeidslivet igjen? Jeg har prøvd flere ganger, og ender alltid opp med at jeg blir sykere og må starte helt fra start igjen. Hva er viktigst ? - Ha en jobb å gå til, bare for å ha en jobb, for det er tross alt vanlig og ha en jobb og tjene sine egne penger, for så å ikke klare å gjøre noe som helst annet, fordi jeg bruker opp all energien min som jeg har igjen som smertene mine bruker opp, bare til jobb! Da klarer jeg ikke husarbeid, ikke trening, ikke tid til hobby, ingenting.. Bare bruke resten av den energien jeg ikke har til å ligge ha mere vondt. Eller - bruke energien min på trening som kan gjøre meg bedre over tid, eller om jeg er heldig, helt frisk! Bruke hverdagen min kun på min egen helse, for at jeg selv skal ha det bra. Fordele trening og husarbeid og hobby, slik at jeg får gjort det jeg bør gjøre og for at jeg skal ha det bra rundt meg.

Dette året her har jeg fått lov å være hjemme og kun fokusere på trening, kosthold og alt det som gjør meg bra, uten å måtte jobbe. Jeg har nå selv hatt en del tanker rundt det med å ikke ha en jobb lenger, og jeg innser nå egentlig hva som er viktigst. Jeg har det bedre nå om dagen nå som jeg kun fokuserer på helsen med trening, enn da jeg tvunget meg opp til jobb. Men likevel er det tøft å bare gå hjemme. Jeg ser jo kun meg selv, kun mitt eget selskap. Jeg personlig har det bedre uten å jobbe, det tok hele kapasiteten min, all tiden min, alle kreftene mine, og gjorde musklene mine mer vondt enn godt. Jeg synes det er så synd at dette skjer i min alder...


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Jeg har vært borte fra bloggen en stund nå, jeg er lei meg for det. Jeg har bare ikke den ekstra energien.. All tid, og mine krefter bruker jeg kun på trening, og den lille energien jeg så vidt har igjen bruker jeg på husarbeid. Det er så synd... Jeg elsker å blogge! Men helsen må prioriteres først, over alt annet.

Det er virkelig kjett å bli syk så tidlig alder. Treningen i dag fikk jeg et slags sammenbrudd, jeg gråt, klarte ikke stoppe på lenge. Følte meg som verdens svakeste akkurat der og da. Fibromyalgi er faen ikke noe å kødde med!

Føler at hele livet mitt er ødelagt. Men jeg prøver å ikke gi opp!


Likes

Comments

Food
Hei på dere!

For en nydelig dag det er i dag. Våknet opp med masse snø, og det er skinnende sol ute! Gjett om jeg snart skal sette meg litt ut for å kjenne på solen varmer. Det er så lenge siden jeg har kjent solen varmet så det her blir godt!


I går var jeg å kjøpte meg en brødrister som jeg sårt har trengt så lenge, og jeg har glemt hvor godt rista brød egentlig er. Jeg fant også ut at rista grovt brød med litt smør og ekte blåbær på bare er helt fantastisk kombinasjon. Hvorfor har ikke jeg oppdaget dette tidligere? Fysøren så godt!

blueberries


Selfølgelig kan jeg ikke spise dette uten å drikke grønn te ved siden av. Grønn te er noe av det beste jeg vet, og spesielt om våren. Grønn te er like godt på høsten som på våren. Hver gang jeg drikker den grønne teen på våren, får jeg den ordentlige gode vårfølelsen, spesielt nå som solen skinner! Og som jeg gleder meg til våren, nå. ☀


Prøvd det her en dag, da dere. Det er super godt. Jeg lover dere! 😃

Likes

Comments

Everyday
Birthday girl!


I går 18 februar fylte jeg 25 år! Jeg hadde et lite selskap hjemme på kvelden med familien med litt kaker, som var veldig koselig. Bestemor kunne ikke komme, hun var ikke helt i form. Også pappa måtte dra hjem igjen omtrent med en gang, han sliter så fælt med ryggen, stakkar. Kjett at de ikke kunne være der, men kvelden ble likevel koselig. Jeg fikk mye fint av familien. Jeg fikk penger, blomster, duk, dessertskåler (de jeg ønsket meg), bakeboller, sleiver og sjokolade. Så glad for alt jeg fikk ❤

Dagen før bursdagen min fikk jeg bursdagspenger av kjæresten for å dra ut på shopping, og der fant jeg meg ett par sko som jeg falt pladask for. Herlighet, de er så fine! Endelig har jeg fått revet med meg pensko til hverdagsbruk 😄 Dere får nok se de på et antrekksbilde etter hvert til neste uke. Fikk også kjøpt meg ansiktsmaske og dagkrem på The Body Shop ,og en genser, og en topp fra Bikbok som jeg ble veldig fornøyd med. Alt jeg har fått i gaver og penger har jeg fått det jeg ønsket meg, jeg føler meg så heldig ❤ Nå føles det så rart å blitt 25 år. Jeg er halvveis til 50! Fy og fort livet går, egentlig. Nå er det bare å nyte livet, for det er nå jeg skal være i min beste alder, hehe!

Nå lurer jeg bare på hva jeg skal bruke pengene på. Om jeg bare skal spare dem, eller kjøpe meg ett stort speil og ha i gangen. Hmm..

Likes

Comments

Everyday

Hei!

I går fikk jeg roser av kjæresten min, og de er så fine! Jeg elsker at de er rosa, og så lange! I går dro vi for å hente mat, og vi dro hjem igjen å spiste sammen på spisestuen vår. Vi tente lys og satt å spiste sammen og hadde samtaler sammen, uten forstyrrelser av tv eller mobil. Noe så godt! Litt sjokolade og serier ble det utover kvelden også! Kvelden i går var veldig fin sammen, og jeg er så heldig at jeg har akkurat han. Føler meg som verdens lykkeligste jente 💗 Og tenk at vi har vært sammen i 5,5 år allerede! Nå synes jeg tiden kan gå saktere..


Jeg har tatt en liten pause fra bloggen i ett par dager. Grunnen er for at jeg er mere sliten og ikke har så mye energi. Trening og helse går foran alt annet! Hvis du som leser nå ikke skjønner hva jeg mener, så har jeg Fibromyalgi. Det er kroniske muskelsmerter og vonde ledd. Skal ikke gå mer inn på det nå! Noen ganger klarer jeg bare ikke å gjøre alt, eller det jeg vil. Blogging er noe jeg liker å gjøre, men det er ikke alltid helsen rekker til. Dessverre.. Det er kjedelig å bli syk så tidlig i livet.. Okei, nå er det nok sykdomsprat!!!

I går startet jeg med POP Pilates igjen. Jeg hadde glemt hvor gøy det egentlig var! Jeg tenkte å følge det litt fremover enn og bare løfte vekter. Jeg trenger noe litt mere variert nå! Nå skal jeg faktisk straks trene pilates, i dag står det Cardio for tur. Jeg gruer meg, jeg er veldig støl fra gårsdagens trening. Haha 😁


Håper dere hadde en fin Valentine i går, med kjæreste, venner eller bare en koselig kveld alene 💗

Likes

Comments

Everyday

Nå om dagen er jeg veldig på utkikk etter ett par sko som jeg kan bruke til hverdags, og de må se fine ut. Jeg er ute etter et litt finere "pensko" til hverdags med andre ord! Jeg har kikket i butikker men det øyet mitt liker å se, er prisen alt for stiv! Finner jeg ett par som jeg liker, har de ikke størrelsen min, noe så typisk! Jeg har kikket litt på nettet om dagen og har funnet de skoene som jeg har rett under her, men jeg synes det er litt skummelt å handle over nett, da tenker jeg på om skoene sitter godt på foten. Det er så nedtur og måtte sende skoene tilbake, dere skjønner meg, ikke sant?Har dere noen tips til nettbutikker jeg kunne ha sett litt på? Hvor handler du sko? Hadde satt veldig stor pris på om noen tipset meg 😃

Likes

Comments

Everyday


Hei dere!

Jeg føler meg så glad og opplagt i dag, selv med veldig lite søvn. Det er nok det fine været og solen som så vidt stikker frem! Nå er jeg og kjæresten snart straks på tur til hamar, vi skal på visning på en funkisbolig. Det er åpent for alle, det er for å gi folk inspirasjon. Jeg elsker å dra å se på sånt! Jeg elsker å få masse inspirasjon til interiør og løsninger. En gang i tiden skal jeg og kjæresten bygge oss et hus, funkisbolig blir det nok ikke, men lov å håpe. Det hadde vært en drøm å bygget en funkisbolig i høyden eller nede ved vannet, så fint det hadde vært!

Nå må jeg slutte å drømme meg bort!


cute pink makeup todaySenere i kveld skal jeg ut sammen med kjæresten og familien hans for å spise middag. Det blir nok koselig!
Jeg blir nok ganske opptatt resten av dagen, så vi prates i morgen 💗


Likes

Comments

Everyday

som i fjor..
som i år..

... gjør jeg akkurat som nå, drømmer om vår!


Nå nærmer våren seg med stormskritt, og jeg gleder meg som bare det. Jeg bare elsker denne tiden av året, all den gleden jeg har og ser frem til, den er bare så herlig! Våren er nok min desidert beste tiden av året, før sommeren selvsagt.

Jeg elsker fuglekvitter, de bestemte lydene de lager til en hver tid av starten av våren til sommeren. Jeg bare ELSKER DEM! Det gjør virkelig noe med sjela mi, hele meg, hele hodet, hele kroppen, hele væremåten min. Ja, den forandrer alt! Sommerfugler i magen er en skikkelig god følelse å gå med.

Solen, varmen og lyset nærmer seg den også. Gleder meg til å ta av meg sokkene å gå ut på plenen og kjenne gresset under tærne. Det er en magisk følelse, hvert år. I år skal jeg være flinkere til å gå turer i skogen, plukke hvitveis og blåveis og bare høre på fuglene synge!
Herlighet som jeg gleder meg. Ååååh, sitter her og kribler!

🌷 Nå kan det bli vår! 🌸

Likes

Comments

Outfit

Today´s outfit
the grey coat

// Kåpe - Only // - //Jeans - Only // - // Sko - Eurosko //


Hei, dere!

Jeg er nettopp inne igjen etter å vært ute og tatt antrekksbilder. Kjæresten slutter tidligere på jobb på fredager, så da får jeg hjelp til å ta bildene. Han er veldig snill som gidder å hjelpe til, det er ikke det artigste han vet om. Vi gikk til og med bare ut av døren og ned i hagen våres for å ta bildene, vi pleier alltid å reise rundt for å finne et sted å ta bilder. Å gjøre det hjemme er jo like greit!

I går kveld kom jeg plutselig på at jeg har ei grå kåpe liggende i en pose i kjelleren fra flyttelasset, og den fant jeg igjen. Jeg hadde helt glemt hvor fin den er og hvor fin den sitter etter kroppen min. Kan ikke skjønne at jeg kunne glemme den? Vel, nå er den i bruk igjen. Den gjør seg virkelig!

Ha en finfin fredag, dere ❤


Likes

Comments