Hei, dere!

Nå har det gått noen dager siden jeg var innom her sist. Som dere vet så startet jeg å male gangen, og jeg skrev også at det skulle bli fort ferdig, men jeg er enda ikke ferdig. Kroppen min har slått seg helt vrang, den er så vond og full av smerter i både ledd og muskler og alt som er, og jeg er så sliten og utmattet. I dag har jeg tatt en pause fra alt, bare ligget i sengen og sofaen. Det gjør så vondt for meg å ikke kunne klare fungere normalt i hverdagen lengre. Bare den gleden jeg hadde i helgen som var at jeg dro inn på IKEA å kjøpte inn ting som jeg skulle ha i gangen, men gangen måtte males først. Jeg ble så gira og så glad for jeg så for meg at dette bare skulle ta 2 dager, men sånn ble det jo ikke. Jeg mister motivasjon når kroppen alltid er et hinder i de gode tankene og handlingene mine. Forhåpentligvis blir jeg ferdig i morgen, håper jeg! Nå har jeg ligget i sofaen å kost meg med ost og kjeks og syntes synd på meg selv..

Jeg startet på søndag å male, gangen er heller ikke stor. I morgen har jeg brukt 6 dager på male. Hva har jeg gjort utenom? Kun hvilt mellom slagene.. Har ikke klart å ta klesvask, rydde opp etter meg, eller lage noe spesielt mat. Jeg føler meg så mislykket som et menneske, et tragisk menneske..

Fuck Fibromyalgi!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


På søndag startet jeg på prosjektet i gangen som jeg har utsatt en stund. Nå driver jeg å maler om gangen til fargen "Raw Canvas" som jeg også har i stuen, det er en veldig lun og fin farge! Jeg rakk og ta 2 strøk på halve gangen i går, så i kveld tenkte jeg å starte på andre halvdelen, så jeg blir vel ferdig i morgen tenker jeg. Jeg måtte male gangen først før jeg får satt opp det jeg hadde kjøpt inn fra IKEA som jeg skrev om i det forrige innlegget mitt. Gleder meg til det blir ferdig!

Er ikke fargen fin?-

 En liten hvilestund 


Nå sitter jeg i sofaen å slapper av og det er ikke så lenge siden jeg sto opp av sengen. Jeg våknet med vondt i hele kroppen i dag. Når jeg driver med ting som krever mer av kroppen slår den seg helt vrang - muskler og ledd blir vonde, følelser av og være hoven i hender og føtter. Også er det været som ikke er så bra her i dag heller, værforandringer har en tendens til å gjøre kroppen min vond. Her blir jeg nok liggende til i kveld så både energi og vondter får hvilt seg før jeg starter på igjen. Fibromyalgi eller ei, denne gangen skal bli ferdig!

Likes

Comments


Hei, god morgen dere. I går var jeg på IKEA en tur. Jeg har noen planer til den lange gangen inn mot stuen som jeg snart skal begynne på. Jeg har hatt noen bilder i hodet hvordan jeg vil ha det og det har jeg smått fått kjøpt inn til, men jeg er ikke helt ferdig med å handle inn alle tingene. Dette skal være mitt "lille hjørne" der jeg selv kan være kreativ og gjøre som jeg vil. Gleder meg til det er ferdig!

-

Nå skal jeg straks ut en tur til Hamar, flisene til murveggen har kommet så dette skal jeg hente. Det er jammen på tide da de flisene må på før jeg får satt inn vedovnen. På de kaldeste dager skulle jeg ønske vedovnen var der for å si det sånn, hehe. Godt en har varmepumpe og si! Ellers blir det en rolig lørdagskveld, besøke mamma og pappa en tur og kanskje starte på det lille hjørne mitt. Vi får se.

Ønsker der en fin dag videre. 

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tidligere i uken klikket jeg hjem disse kule skoene fra Junkyard. Denne beige fargen er bare helt nydelig og vil passe de fleste antrekk. Jeg har tidligere eid samme type sko flere ganger og grunnen til at jeg kjøper de igjen er fordi de er så gode på beina og de er en drøm å gå. Jeg som har mye problemer med vonde og ømme hæler så hjelper de her godt på i hverdagen. Gleder meg til å ta de i bruk til våren ☀

Likes

Comments


Nå er jeg hjemme igjen fra sykehuset. Jeg er ganske lettet å være hjemme igjen trygt under pleddet mitt. Jeg skrev et innlegg i dag tidlig da jeg satt på venterommet at jeg gruet meg til timen jeg hadde til Indremedisiner. Forrige uke var jeg på sykehuset og tok masse blodprøver til timen jeg var på i dag, og jeg har gruet meg så mye til denne timen for jeg har hele tiden gått å tenkt på om noe alvorlig skulle feile meg. Heldigvis var prøvene som ble tatt veldig fine! Det eneste var at jeg hadde hatt kyssesyken uten å visst om det, noe som overrasket meg. Legen som undersøkte meg sa at diagnosen som jeg har fått tidligere - Fibromyalgi, er den rette diagnosen på mine plager. Nå kan jeg endelig slå fast på at det er det som feiler meg og ikke noe annet alvorlig.

Dette var siste stopp for undersøkelser da dette er viktig for det som snart skal skje videre ganske snart. Jeg var i et møte med NAV og legen min rett før jul i fjor, ble det ikke funnet noe annet feil med meg og at diagnosen Fibromyalgi er det som riktig diagnose, så skulle det søkes ufør. Jeg er både glad og lei meg for det, selvfølgelig. Jeg elsker å jobbe og jeg vil ha et sosialt liv utenom husets fire vegger, men kroppen min fungerer bare ikke. Jeg må bare innse at smerter og utmattelse er min hverdag, det er livet mitt nå. Det skal bli godt å få en ende på dette, få fred, å tenke på helsen min.

Likes

Comments


Akkurat nå befinner jeg meg på sykehuset, jeg skal inn til noe som heter indremedisiner. Jeg har time 09.30, jeg gruer meg så mye! Forrige onsdag var jeg på sykehuset å tok masse blodprøver til timen i dag. Jeg krysser fingrene for at de ikke har funnet noe galt med meg, jeg har gruet meg hele uken til denne timen og nå skal jeg snart inn. Jeg har angst her nå jeg sitter, føler meg ikke bra og vil ikke være alene.

Ønsk meg lykke til!

Likes

Comments

I hele dag har jeg faktisk sittet i sofaen å tenkt på at jeg vil male kontrastveggen til spisestuen. Dere ser også at den ene veggen er hvit, det fordi jeg ikke har fått malt den veggen enda - den tilfører gangen. Jeg skal om ikke så lenge male gangen så hele stuen blir i fargen "raw canvas". Dere kan se fargen så vidt det er i venstre hjørne i bildet, den fargen er bare så fin!Her ser dere kontrastveggen og som dere ser er den veldig mørk. Jeg er ute etter en farge som står fint til fargen "raw canvas" og som kan passe bildet på veggen. Jeg har sett på fargene: Soft teal, tender green, laurbær, pale linden og savanna sunset.Jeg heller litt mot tender green.

Hva tenker dere? 😄

Likes

Comments

Er det ikke fint?


I den lange gangen inn mot stuen har jeg veldig lyst til å bytte ut det svarte smale skapet i hjørnet med en stor grønn plante og henge opp noen bilder, eller kanskje ha flere planter på en trebenk kanskje? Gangen inn mot stuen har jeg ikke fått innredet noen ting da den er lang og smal og der fører alle dørene inn til soverom, bad osv, så det er vanskelig å dekorere. Jeg tror en stor grønn plante, eller flere mellomstore planter, noen små bilder kunne ha gjort susen. Gangen er så kjedelig så det må jeg få gjort noe med. Dette er noe jeg skal spare penger til for det her tror jeg kan bli ganske fint, også skal jeg jo male gangen i samme farge som jeg har på stuen. Jeg skal vise dere hvordan jeg har det her hjemme en dag.

Likes

Comments


En av mine nyttårsforsetter er å spise mer plantebasert, og forrige uke spiste jeg plantebasert hele uken, unntatt ett måltid på søndag for da hadde jeg litt ost og kryddersmør på maten. For å være helt ærlig så ble jeg kvalm og tung i magen etter meieriproduktene, rare greier, men resten av måltidene har kun vært plantebasert. Det var veldig vanskelig de 3 første dagene, da hadde jeg selvfølgelig veldig søtsug på melkesjokolade, marsipan osv, ja, dere vet. Jeg har vært flink, de gangene jeg fikk søtsug lagde jeg meg hjemmelaget is basert på fryste bananer, soyamelk og litt kakaopulver. Det smaker bare himmelsk! Dere burde prøve.

Hva jeg har spistSå det ikke godt ut?

Som dere ser så har det gått i grønne salater med presset sitron, hjemmelaget vegansk saus basert på kokte grønnsaker. Honningmelon, bakt potet med krydret rapskokos, røde, orange, rosa og grønne smoothies, økologiske fries med hjemmelaget vegansk nøttebasert ost (nam), hjemmelaget pizza med mange never spinat og nøttebasert ost. Selvfølgelig måtte jeg ha veganske cookies på lørdag, og de smaker bare så godt! Merker ikke til at eggene og meieriproduktene er borte. Nå er det en ny uke til nye prøvelser på denne plantebaserte fronten, merker jeg gleder meg! Smoothien jeg lagde i dag tidlig er godt plantet i magen og jeg merker jeg snart er klar for en økt pilates. Dette har jeg ikke gjort på veldig lenge, merker jeg har savnet det en del i det siste, så hvorfor ikke starte opp igjen? Det hjelper nok på vektnedgangen min.

Håper dere får en fortryllende fin dag!

Likes

Comments

Ananas

Jordbær

Spinat 

Appelsinjuice 


Hei og god morgen, dere.
Har dere det bra?

Jeg spratt opp tidlig å ryddet opp kjøkkenet fra i går kveld. Jeg lagde meg veganske cookies veldig sent så det ble litt sent til å rydde opp, da tok jeg det heller i dag tidlig. Jeg kickstarter dagen med en herlig grønn smoothie, merker energien allerede strømmer inn! Jeg tenkte å rengjøre litt i huset i dag, det har jeg utsatt hele uken. Jeg har vært veldig sliten og har mye vondt i muskler og ledd pga FM. Det er antageligvis været som har gjort kroppen verre, da det har vært kaldere og mye skiftende vær. Nå vil jeg bare få alt skinnende og rent, da føler jeg meg ren også, flere som føler det sånn? Også må jeg få godt meg en tur før solen går ned, det ser ut som det lysner opp og sol liker vi, vel ☀

Nyt dagen!

Likes

Comments