Varför är det så svårt att ta en liten del av sin tid till att skriva? Varför kommer jag alltid sent till allting även när jag planerar att inte göra det? Varför skjuter jag ständigt upp på saker?

Därför att... äh det vet jag inte än men på något sätt går livet ihop ändå, jag lever och jag har det så bra. Sidospår. Jag har i varje fall tänkt (OBS, tänkt, vi får se) att börja skriva lite igen. Varför det då? Jo... för att på något underligt vis så får det mig att slappna av. Denna gången hoppas jag att denna blogg kommer handla lite mer om världen (människor, djur, empati, resor osv) istället för att vara så självcentrerad. Vi människor är så självcentrerade och det är väl egentligen inte konstigt, vem ska vi utgå från om inte från oss själva? Det här blev bara jävligt luddigt men det jag vill säga är att jag inte kommer skriva om vad jag åt till lunch idag eller vad jag har planerat att köpa för tröja imorgon utan förhoppningsvis något lite mer väsentligt. Det jag tänkte tipsa om redan idag är att ni borde ta en titt på Dogrescues facebooksida och adoptera en hund som aldrig fått det liv den förtjänar ELLER engagera sig, swisha en krona eller flera. Alla bäckar små. De gör ett fantastiskt jobb som borde framhävas mycket mycket mer. Ha det bra och tack & hej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hellu! Jag ligger i soffan och slappar och läser en bok efter timmar av trädgårdsarbete, idag gick det tungt. Kan vara pga att vi inte somna förens 4.30 imorse (blir så när svärmor bjur på rosé) 😉 i fredags var jag och mina kollegor på p-fest och dansa linedance! Det var så roligt. Igår var jag & Mats först på fika hos hans far & Helle. Sedan åkte jag vidare till Jenna. Där var även min Karlstadstjej som typ är hemma hela sommaren nu, som jag saknat henne! Jag och Mats gjorde sedan tacos och efter maten fick vi båda något ryck med renovering och städning. Kvällen slutade iallafall hos Helle & Hasse. 🍷 dem har förövrigt köpt en hundvalp idag. Fina Wilma. Hon är så liten, så liten att hon knappt har kontroll på sina ben än. Dem var här med henne förut! Nu ska jag gå in o duscha av mig all jord och sedan blir det sängen. Imorgon ringer den på 05.00.

Likes

Comments

Tagit en lång sovmorgon. Kom hem från jobbet vid 04.30... Härligt ändå att köra hem vid den tiden, så tyst och stillsamt. Nu är jag & Mats påväg till Ikea, hoppas vi kan hitta en byrå och lite smått och gott. Ha en fin söndag ❤️

Likes

Comments

Sämst uppdatering. Har haft helt fantastiska dagar i solen. För ett tag sen köpte jag och min sambo ett hus och det är först nu vi har kunnat börja greja i trädgården. Det är hur roligt som helst! Speciellt den här tiden när man ser allt börjar växa. Nu har vi börjat så gräs, får hoppas att det tar sig! Idag är dock inte solen framme men jag ska ändå jobba 12h så det spelar ingen roll. Nu ska jag gotta mig i soffan med en stor kopp kaffe, till. Ha det fint.

Mysigaste grillsällskapet ❤️

Likes

Comments

Klockan är kvart i elva och jag ska gå upp om sex timmar. Lär kicka igång måndagen med att hinka kaffe innan jobb. Har iallafall haft en otroligt mysig söndag. Gott häng i solen halva dagen, hundgos & en god middag och massa prat med tjejerna från Swania.

Likes

Comments

Testar väl det här med blogg igen, är ju ändå rätt skönt att få skriva av sig & mys att gå tillbaka och se vad man skrev för längesedan. Just nu sitter jag med en falcon i handen, efter jobb. Äntligen hemma. Min sambo har somnat i soffan i vårat relativt nyblivna hus. ❤️ Tacksam. Trevlig valborg!

Likes

Comments