Hellu! Jag ligger i soffan och slappar och läser en bok efter timmar av trädgårdsarbete, idag gick det tungt. Kan vara pga att vi inte somna förens 4.30 imorse (blir så när svärmor bjur på rosé) 😉 i fredags var jag och mina kollegor på p-fest och dansa linedance! Det var så roligt. Igår var jag & Mats först på fika hos hans far & Helle. Sedan åkte jag vidare till Jenna. Där var även min Karlstadstjej som typ är hemma hela sommaren nu, som jag saknat henne! Jag och Mats gjorde sedan tacos och efter maten fick vi båda något ryck med renovering och städning. Kvällen slutade iallafall hos Helle & Hasse. 🍷 dem har förövrigt köpt en hundvalp idag. Fina Wilma. Hon är så liten, så liten att hon knappt har kontroll på sina ben än. Dem var här med henne förut! Nu ska jag gå in o duscha av mig all jord och sedan blir det sängen. Imorgon ringer den på 05.00.

Likes

Comments

Tagit en lång sovmorgon. Kom hem från jobbet vid 04.30... Härligt ändå att köra hem vid den tiden, så tyst och stillsamt. Nu är jag & Mats påväg till Ikea, hoppas vi kan hitta en byrå och lite smått och gott. Ha en fin söndag ❤️

Likes

Comments

Sämst uppdatering. Har haft helt fantastiska dagar i solen. För ett tag sen köpte jag och min sambo ett hus och det är först nu vi har kunnat börja greja i trädgården. Det är hur roligt som helst! Speciellt den här tiden när man ser allt börjar växa. Nu har vi börjat så gräs, får hoppas att det tar sig! Idag är dock inte solen framme men jag ska ändå jobba 12h så det spelar ingen roll. Nu ska jag gotta mig i soffan med en stor kopp kaffe, till. Ha det fint.

Mysigaste grillsällskapet ❤️

Likes

Comments

Klockan är kvart i elva och jag ska gå upp om sex timmar. Lär kicka igång måndagen med att hinka kaffe innan jobb. Har iallafall haft en otroligt mysig söndag. Gott häng i solen halva dagen, hundgos & en god middag och massa prat med tjejerna från Swania.

Likes

Comments

Testar väl det här med blogg igen, är ju ändå rätt skönt att få skriva av sig & mys att gå tillbaka och se vad man skrev för längesedan. Just nu sitter jag med en falcon i handen, efter jobb. Äntligen hemma. Min sambo har somnat i soffan i vårat relativt nyblivna hus. ❤️ Tacksam. Trevlig valborg!

Likes

Comments