Header

Första oktober. Wow vad fort tiden går. Nu kan man ändå säga att det är höst på riktigt. Det känns ändå helt sjukt att det redan är oktober...
Igår blev det att jag, mamma, lillasyster och Alice åkte hem till mormor för att fika. Egentligen skulle vi åkt dit för att äta middag men så blev det inte.
Någon timme senare efter att vi hade fikat klart och så gick mamma och mormor på en promenad med Alice, med tanke på att hon som sagt också var med igår. Medan dem var ute så passade jag och syrran också på att gå en promenad. Det blev en promenad till stan, runt Spikön och sedan tillbaka till mormor igen, så det tog minst 1 timme men skönt var det ändå.

När vi var tillbaka åka dem andra hem någon timme senare medan jag stannade kvar hos mormor eftersom att jag ville till kyrkan på gudstjänst som då var idag 😊 Jag har ändå försökt att gå varenda söndag de senaste söndagarna och det har varit gött. Men gudstjänsten var riktigt bra, dock va lovsången riktigt lame. Vissa gånger är dock bättre än andra när det gäller lovsången och vissa lovsångsteam är bättre än andra så att säga.
Efter gudstjänsten tog jag mig en sväng till Uddevalla (av alla ställen) där jag träffade en kompis så vi satt på Espresso House och fikade. Vi satt där i ungefär 2 timmar. Det är faktiskt rätt gött på något sätt att bara sitta och vara och prata om det mesta. Jag kände att jag behövde det. Så jag måste säga att min helg har varit bra även om det inte hänt så jättemycket 😊

Men jag hoppas att ni haft en riktigt bra helg och att ni får en riktigt bra start på veckan imorgon, trots att det är måndag.

Kramar! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments