Header

2017.

Du var ett år som jag trodde skulle bli ett riktigt bra år fyllt utav glädje och oförglömliga minnen. Ett år där jag skulle känna "det här var det bästa året någonsin". Men istället blev du ett år som bestod mest av tårar, smärta och jobbiga minnen.
De bra stunderna har såklart också funnits där, men jag hoppades på så mycket mer av dig än bara det här som nu varit.
Men något av det bästa under året har ju självklart varit:

-Jag fick se ett utav mina favoritband för första gången, och dessutom fick jag även träffa min absoluta favorittrummis. Han ger mig inspiration. Han är grym. Han är en av världens bästa. En människa att se upp till. Jag bryr mig inte vem som har "utsetts" till "världens bästa trummis". Enligt mig är han bäst.

-Jag fick gå på bröllop, inte vilket bröllop som helst utan min älskade systers bröllop. Jag har nog aldrig känt en sådan lycka för någon annan än för just henne, just då den där dagen. Glädjetårar blev det massor av. Dessutom fick jag chansen att träffa 2 utav mina halvsystrar och 4 stycken utav mina syskonbarn som jag nästan aldrig träffar vilket var väldigt roligt.

-Min näst äldsta syster har hunnit vara hemma tre gånger detta året vilket har varit riktigt roligt med tanke på att hon nu bor på andra sidan jordklotet.

-Jag har även detta året fått möjligheten att vara med det allra bästa lovsångsteamet i kyrkan. Mitt lovsångsteam. Det ger mig en sådan glädje och lycka att få vara med och sjunga under gudstjänster.

-Jag har till och med sjungit med bästa Shine för antagligen den allra sista gången. Jag hade verkligen saknat att få sjunga i kör, jag kände verkligen en sådan glädje just den söndagen.

-Jag har också insett att jag inte vill lägga energi på människor som inte vill göra det tillbaka. Jag har ju förstått under detta året vilka som är mina äkta vänner och vilka som inte är det.

Men året har tyvärr också bestått av jobbiga stunder. Tårar, jobbiga minnen, psykisk ohälsa.
Men ur det dåliga kommer förhoppningsvis något bra. Jag har eventuellt insett vad jag ska göra dessa kommande åren som ligger framför. Jag har en känsla av att jag kommer kunna se ljust på 2018 och framtiden och att jag äntligen kommer kunna lägga alla dåliga saker bakom mig.

Men kära 2017, här möts vi idag för allra sista gången. Idag skiljs vi åt för gott. Idag får jag äntligen lägga dig bakom mig. Aldrig mer kommer du att komma tillbaka igen. Tur det.

2018, du är mer än välkommen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag eftermiddag blev det att jag gick på bio tillsammans med Johannes och Olivia. Det blev att vi kollade på den senaste Star Wars-filmen. Den var verkligen sjukt bra! 😍 Dock slutade den på ett sätt som fick en att känna att det inte skulle komma en till, det blev liksom ett väldigt bra slut. Så man får ju se sen hur nästa film blir. Men bra var den i alla fall som sagt, och det var ju faktiskt huvudsaken 😄
Mer än så har det faktiskt inte hänt idag. Just nu sitter jag och väntar på bussen hem, och väl hemma blir det väl att fortsätta läsa. Det känns lite galet, men bara på dessa två dagar så har jag nästan läst halva boken 😂 men har man inget annat för sig så varför inte. Boken är faktiskt väldigt bra. Dock handlar det om några andra personer då huvudpersonerna inte har kommit in i bilden ännu, vilket är lite segt. Men den är fortfarande bra så det är ju värt att läsa 😊

Men jag hoppas att ni haft en bra dag, var ni än befinner er 😊

Kramar! ❤

Likes

Comments

Idag har det varit en lugn dag. En alldeles för lugn dag med andra ord. Så idag har jag passat på att läsa lite. Jag lånade ju den näst sista boken ur Maze runner-serien för ett tag sedan. Jag har bara läst 5 av 68 kapitel... Jag har bara inte orkat. Och jag insåg att boken ska lämnas tillbaka om drygt 1 och en halv vecka. Dessutom lånade jag ju också bok nummer två ur Ful-serien. Det känns ju skönt att man kan göra omlån om det skulle behövas. Jag känner ju att jag vill läsa de två sista böckerna innan tredje och sista filmen från Maze runner-trilogin kommer, som är om drygt 1 månad.

På tal om den filmen, jag har sagt det förr och jag säger det igen, men jag känner mig så sjuuukt taggad inför den kommande maze runner-filmen 😍 Jag kollade på trailern för ett tag sen, men då kollade jag lite halvt bara. En trailer kan ju avslöja så himla mycket ibland. Men eftersom att jag redan har läst den tredje boken så fick jag för mig att kolla trailern helt och hållet denna gång. Jag tänkte först att filmen lär ju bli helt annorlunda jämfört med boken, eller i alla fall rätt annorlunda med tanke på att ettan och tvåan knappt har någon koppling till de två första böckerna, i alla fall inte så mycket. Men efter att jag såg den igen så kände jag bara "NEEEJ!!!!"😱. Jag insåg då att filmen kommer vara väldigt lik den tredje boken, mer lik än vad ettan och tvåan var. Det kommer bli sååå spännande för att se hur de lyckats med den, men samtidigt kommer det finnas några scener som är så himla heartbreaking! 😔 ni som har läst böckerna vet exakt vad jag menar. Men jag är så himla taggad inför den sista filmen. Jag känner på mig att den nog kommer att bli den allra bästa utav de alla tre.

Men jag hoppas att ni haft en riktigt bra och trevlig onsdag, var ni än befinner er 😊

Kramar!

Likes

Comments

Då var det ännu en jul som är över för denna gången. På något sätt känns det ganska skönt, speciellt efter all denna julmaten som man har ätit och alla dessa onyttigheten ​som har blivit nu dessa dagarna. Det är egentligen helt sjukt vad mycket man äter under juletid och man går ju typ aldrig hungrig heller, förutom kanske på morgonen, men inte annars för att det blir så himla mycket.
Denna julen har ändå varit ganska bra trots att mina två äldre systrar inte varit hemma i år. Det har ju dock varit väldigt tråkigt och ganska jobbigt också, men samtidigt så känner jag ändå att det faktiskt finns de människor som har det så sjukt mycket värre. Det finns ju liksom de som inte ens har någon att fira med, eller t.ex barn som tycker att julen är jättejobbig på grund av deras föräldrar. Det gör rätt ont att tänka på alla barn som far illa vid juletid enbart för att deras föräldrar inte kan låta bli alkoholen. Jag förstår inte ens hur man överhuvudtaget kan dricka när ens barn är i närheten. Usch fy! 💔

Imorgon blir det väl åtminstone att gå över till det "normala" igen innan nyår. Det är egentligen heeelt sjuuukt att det bara är fem dagar kvar att detta året. FEM DAGAR!!! det är verkligen helt galet.
Men jag hoppas att 2018 blir The year!

Men jag hoppas verkligen att alla ni där ute haft en bra jul, var ni än befinner er, hur eran jul än varit och hur ni än mår. Om inte, så lär det komma bättre tider.

Kramar! ❤

Likes

Comments

Idag har det blivit en väldigt lugn dag. Jag har faktiskt inte gjort så jättemycket men ändå så har dagen gått väldigt fort trots allt.
Vid halv ett-tiden så började och och min lillebror att kolla på Star Wars - the force awakens. Jag hade liksom bara sett den en gång och min bror ville så gärna se den när jag frågade om han ville. Jag ville nog mest enbart för att fräscha upp minnet lite med tanke på att jag ska se The last Jedi tillsammans med Johannes och Olivia på torsdag. Jag känner mig såååå taggad inför det 😍

Senare under kvällen så kollade jag på Dunkirk, som jag velat se ända sen jag såg trailern i typ våras, eller när det nu var. Extra taggad var jag med tanke på att det är Christopher Nolan som regisserat filmen och skådespelare som Tom Hardy och Cillian Murphy är med + att Hans Zimmer gjort musiken.
Dock blev jag faktiskt rätt besviken, jag trodde verkligen att det skulle vara en sjukt bra film. Speciellt med tanke på att det är som sagt Nolan som regisserat den, och han är ju ändå en regissör som gör de lite mer "större" filmerna + att Tom Hardy och Cillian Murphy som är stora skådespelare är med men hade ganska små roller i filmen. Dessutom var det typ mer handling än skådespeleri och dialog vilket kändes väldigt konstigt och lite lamt på något sätt 😖 sen så var den bara 1 timme och 45 minuter, jag trodde faktiskt att den skulle vara lite över 2 timmar, men nej. Alltså filmen var väl fin så, med tanke på att det ändå utspelar sig under andra världskriget, men jag trodde och hoppades på så mycket mer.
Om jag får klaga lite till så blev jag ganska besviken på musiken också, speciellt när det är Hans Zimmer som är min absoluta favoritkompositör. Dock passade musiken in i filmen, vilket var väl kanske huvudsaken och det fanns ändå två bra låtar som jag fastnade för. Men tyvärr kan man ju inte lyckas med varenda film, eller med allt inom musiken. Även en av de bästa regissörer och kompositörer kan ju också göra filmer och musik som är lite sämre än andra. Men så är det ju med allt och alla, man kan ju inte alltid göra något 100% bra 😊 har man t.ex gjort något som varit extremt bra, som t.ex Inception, är det ju ganska svårt att toppa den, tycker i alla fall jag som tycker att det är den absoluta bästa filmen han någonsin har gjort, samma sak med musiken som då Hans Zimmer har gjort.

Men jag hoppas att ni haft en riktigt bra och fin juldag, och att eran jul överlag har varit riktigt fin, mysig och bra med nära och kära 😊

Kramar! ❤

Likes

Comments

Ikväll blev det att göra det sista inför imorgon. Jag, mamma och småsyskonen klädde granen. Dock blev den inte så jättefin som den brukar 😂 men det blir nog bra ändå. Jag är ju sådan som vill att saker som sånt ska och måste se bra ut, men den ska ju bara sitta uppe i någon vecka så det är väl lugnt.

Efter det gjorde jag och Klara knäck 😍 så sjukt gott. Någon timme senare slog jag/vi in de julklapparna som vi köpte igår. Det känns så skönt när man känner att man har gjort klart allt inför julafton, som då är imorgon. Trots att det kommer bli den sämsta julen i år så hoppas jag ändå att den kommer bli någorlunda bra.

Ikväll blir det att äta lite gröt, dricka glögg och kolla på Albert & Herbert med mamma och Linus 😂😅

Men jag hoppas att ni haft en riktigt bra dag 😄

Kramar! ❤

Likes

Comments

Idag blev det ytterligare en jobbdag. Jag känner nu i efterhand att det verkligen är jobbigt att behöva gå upp tidigt på morgonen så "många" gånger i rad när man annars inte alls brukar göra det och speciellt när man inte sover tillräckligt många timmar heller. Dessutom har man hållt igång nästan hela tiden på jobbet vilket jag inte alls är van med, med tanke på att på den andra avdelning jag annars har varit på är det sååå lugnt och väldigt många dötimmar jämfört med denna jag varit på nu under de senaste dagarna. Det sköna idag var ju att jag kunde sluta 45 minuter tidigare 👌 det dryga var att bemanningen ringde mig precis när jag hade satt mig för att vänta på bussen och frågade ifall jag kunde jobba ikväll. Men alltså I ain't got time for that. Hur mycket det än behövdes så hade jag verkligen inte tid, och inte lust heller med tanke på att jag precis då hade slutat mitt pass... Så nej, det blev inget med det.
Så idag efter jobbet åkte jag till Överby med min lillasyster för att handla de sista julklapparna, och det var anledningen att jag inte hade tid för ytterligare ett pass, vem pallar eller ens har tid att åka och handla julklappar dagen innan jul liksom?! Men äntligen är man klar med de sista. Det känns verkligen så skönt! det är då typiskt att man ALLTID är ute i sista stund VARJE år, och alltid säger man att man ska vara ute i god tid men vilket skämt egentligen för det har verkligen aldrig hänt 😂😐 men det känns skönt att ha det gjort. Så imorgon blir det att slå in lite julklappar 😊
Ikväll känner jag mig verkligen helt slut. Jag vet inte när jag var så här trött senast på kvällen. Jag är ju en kvällsmänniska och blir alltid piggare framåt tio, elva på kvällen. Men just ikväll är jag verkligen heeelt slut och har världens huvudvärk också, så även om klockan inte alls är speciellt mycket blir det faktiskt att försöka sova nu.

Men jag hoppas att ni haft en riktigt bra fredag och att denna julhelg som nu kommer ska bli hur bra som helst 😄 Godnatt!!

Kramar! ❤

Likes

Comments

Igår blev det en jobbdag på ett tiotimmarspass, alltså delad tur. Egentligen skulle jag slutat redan vid ett igår. Det kändes verkligen som en riktigt skön känsla att börja "sent" som halv 8 och ha en kort pass, och dessutom sluta vid den tiden då det inte händer så jättemycket. Det slutade dock med att jag jobbade heldag eftersom att det fattades personal under kvällen och det kändes så dumt att säga nej när jag ändå kunde, och speciellt med tanke på att jag inte har jobbat så mycket under de senaste månaderna. Visserligen skadar det ju verkligen inte att få in lite pengar när jag inte jobbar så mycket, och speciellt nu under juletid när man köpt och ska köpa ytterligare några julklappar.
Trots att det var heldag igår så gick det ändå bra. Dock var jag på en avdelning jag inte hade varit på sen i typ augusti tror jag. Sen dess har det blivit lite förändringar, t.ex har 2 nya personer flyttat in och vissa har blivit sämre så det krävs lite mer tid hos vissa än vad det har varit förut. Så det blev att jag fick lära mig lite nya saker och man måste ta in grejer för att lära sig vissa saker på nytt igen även om jag ändå kommer ihåg det mesta, men man glömmer ju ändå efter en så lång tid. Efter dagen igår så insåg jag varför vissa hade valt att sluta jobba på den avdelningen med tanke på hur mycket det blivit där jämfört med vad det var innan. Dock är det ju kul när det händer saker så att tiden går fortare, men ibland blir det faktiskt lite för mycket. även för mig. Vården är ju trots allt ett krävande yrke.

Och idag har jag jobbat igen. Det kändes lite smått jobbigt att komma upp i morse eftersom att jag inte hade sovit så jättemycket och jättebra natten innan och nu skulle upp tidigt igen. Jag har faktiskt varit mycket tröttare idag än jag var igår. Dock slutade jag redan strax innan två så det var riktigt skönt. Egentligen skulle jag slutat vid halv tre men det blev aldrig att jag hade någon rast så då åkte jag hem en halvtimme tidigare istället. Nu väl hemma gäller det bara att inte somna då jag ska upp tidigt och jobba imorgon också, woho, så taggad... Eller inte! Men det blir nog bra ändå. Jag är trots allt ledig nu under julhelgen, vilket jag känner nu ska bli riktigt skönt.
Det känns verkligen helt sjukt att det är julafton på söndag. Jag har verkligen ingen julkänsla överhuvudtaget. Det tråkiga är ju att snön vi hade här försvann helt igår. Det var ändå helt otroligt att den låg kvar i lite över 1 vecka, men den kunde ju ändå väntat i några dagar till... Men men..

Jag hoppas att ni haft en riktigt bra torsdag, var ni än befinner er! 😊

Kramar!

Likes

Comments