Header

Alltså är jag den enda som faktiskt stör mig på när människor helt seriöst tror att deras liv helt plötsligt ska bli bättre och ska ändra på sig bara för att det blir nytt år? Visst att alla kan göra förändringar i sitt liv från det sämre till det bättre, men det är ju ändå fortfarande samma liv som man lever. Jag kan väl inte precis påstå att 2016 varit ett sjukt bra år, men det var inte 2015, 2014 eller 2013 heller för den delen. Sen har det ju såklart funnits så många bra stunder under åren som gått också, inte bara skit även om man ibland kunde önskat att det kunde varit så mycket bättre, men det är ju lite komiskt på något sätt när människor tror att det kommer bli världens bästa år bara för att det blir nytt år 😝😂

Men på tal om nytt år så är det galet att det är alla sista dagen på året imorgon. Jag förstår verkligen inte var tiden tog vägen, att hela 366 dagar snart passerat är verkligen helt sjukt, och på något sätt så har denna sista veckan gått så himla fort 😲
Men hoppas att ni haft en superbra dag och att sista dagen på året imorgon blir till det allra bästa! 😉

Kramar! 💙

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Vad heter du?

Kristin Klara Carlsson.

2. Hur gammal är du?

Jag är 20 år gammal.

3. Har du något/några smeknamn?

Kicki, Klickis (enbart av en av mina systrar), Kris, Krissan.

4. Vad vill du att folk ska kalla dig?

När jag var liten tyckte jag att det var störande på något sätt när folk kallade mig mitt smeknamn (kicki) eftersom att det bara var min familj och släkt som sa det. Men nu när jag blivit äldre är det väl bara kul när folk säger mitt/mina smeknamn eller ger mig ett smeknamn (beroende på vad det är såklart) men samtidigt så kan jag störa mig på när t.ex familjen säger mitt smeknamn inför människor som är van att höra "Kristin".

5. Vinter, vår, sommar, höst, vilken månad föredrar du? Varför?

Jag gillar faktiskt alla årstider på ett eller annat sätt, mer eller mindre. Måste jag välja så väljer jag lätt våren eftersom att det är en så himla skön känsla när man vet att värmen är på väg, det börjar bli varmare, man kan äntligen börja använda vårjacka, tunnare kläder, fåglar kommer tillbaka, det börjar bli grönt på träden, det börjar blomma och luften blir så där frisk på något sätt eftersom att det börjar bli varmare och det är ljusare på kvällen och då vet man också att sommaren äntligen är nära.

6. Vilken högtid är din favorit? Varför?

Jag älskar verkligen påsken då den är under våren och som jag skrev så älskar jag verkligen våren. Men sen så är jag ju faktiskt kristen så då blir det en väldigt speciell högtid på grund av det eftersom att jag förknippar påsken med Jesus och inte påskkärringar, påskharar, godis och så vidare.

7. Myskväll eller utekväll?

Om man menar fest/krogen med utekväll så blir det i sådana fall självklart myskväll för min del då krogen och fester inte är min grej + att jag inte dricker. Jag har varit på en festliknande grej en gång i mitt liv och jag kände redan då att det var långt från min grej, roligare har man ju liksom haft det, så att säga, visserligen att det var en hemmafest, men ändå. Myskväll alla dagar i veckan framför en utekväll.

8. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Kärlek utan sex utan att tveka!

9. Om du vann en miljon, vad skulle du göra med pengarna?

Säkerligen resa utomlands, flytta hemifrån, ge till behövande människor och såklart spara då jag är väldigt sparsam när det gäller pengar.

10. Pengar eller kärlek?

Pengar här i livet är väldigt viktigt, men pengar kan inte köpa kärleken, så jag väljer kärlek.

11. Hur fångar man ditt intresse?

En person som vågar vara sig själv redan ifrån början är riktigt nice. En person som kan både lyssna och prata. Har man mycket att snacka om, gällande att vara oseriös och seriös så brukar jag alltid känna mig speciell på något sätt när personen väljer att snacka med mig av alla människor som finns här i världen. Nu kan jag väl inte påstå att jag är världens mest socialaste person, men är jag ensam med en person som jag vill lära känna så gör jag det.
Musikaliska människor på ett eller annat sätt kan jag verkligen bli imponerad över, med tanke på att musiken är en stor och viktig del av mitt liv. Är personen kristen är det ännu bättre.

12. Tåg, buss eller bil?

Alla tre är mysiga på sitt egna sätt. Jag kan tycka att det t.ex är riktigt mysigt att åka bil när det är mörkt ute, och ibland kan det vara rätt mysigt att åka buss också, men om jag verkligen måste välja så väljer jag nog faktiskt tåg.

13. Tv eller dator?

Dator utan att tveka. Jag kollar så himla sällan på tv, jag skulle lätt kunna klara mig utan en tv då man nu för tiden kan se allting via datorn istället vilket dessutom är så mycket smidigare.

14. Vilken slags musik föredrar du?

Frågan är ju annars vilken musik jag inte föredrar för det är lättare att svara på det istället. Så något som får mina öron att blöda är hårdrock, t.ex såna låtar där sångaren liksom skriker, eller hur man ska säga, ni fattar. Dansband, usch fy! För mycket house/dubstep/elektroniskt. Sega låtar där det inte händer något och så vidare.

Favoritband/artist just nu?

15. Just nu för tillfället (speciellt nu ikväll) är det Jacob Lee som gäller i lurarna, även om det finns så galet många band och artister som är riktigt bra, men just hans röst är verkligen gold.
Tre låtar med honom som jag verkligen älskar:

16. Det roligaste/bästa minnet från gymnasiet?

Utan att tveka så var det konserten vi gjorde med 20-30 amerikanare när jag gick i tvåan under gymnasiet. I början när vi var i olika smågrupper för att lära oss allt vi skulle göra (vi övade typ 3 dagar tror jag) kändes allt så himla oseriöst och flamsigt på något sätt tills man insåg hur roligt allt faktiskt var. Något jag verkligen kommer ihåg var att vi som var med, dansade och sjöng i skolans cafeteria så att alla kunde se/höra. På något sätt kändes det lite som om man var med i Glee/High School Musical, det var så himla kul och jag önskar verkligen att man kunde spola tillbaka till det.

Sen så gjorde vi musikalen "West side Story" i tvåan och det var också lätt något av det roligaste som någonsin hänt under skoltiden. Jag hade lätt gjort om det om man kunde.

17. Något som du önskar att du kunde ha gjort annorlunda under gymnasiet?

Under gymnasiet var jag väldigt osäker som person (kan jag vara fortfarande) och släppte sällan in personer in i mitt liv. Jag bara önskar att jag kunde vara en mer öppen person än vad jag faktiskt är som att bjuda på mig själv och våga göra fel och inte vara den som hellre är i bakgrunden istället för att vara den som vågar synas och höras. Visserligen beror det också väldigt många gånger på vem/vilka det är jag är med. Ibland kan det t.ex vara lättare att vara med endast en person istället för flera stycken samtidigt, konstigt nog.
Sen önskar jag att jag tog skolan mer på allvar än vad jag gjorde, men som jag skrivit tidigare så var faktiskt gymnasiet den värsta perioden under hela skolåret vilket gjorde att jag inte mådde så där jättebra. Jag har t.ex aldrig haft någon där vid min sida som peppat mig och sagt att jag kan klara av det jobbiga när jag egentligen inget annat än hellre ville hoppa av skolan helt och hållet, men så funkar det inte.

18. Något som du vill uppleva i livet som du inte hunnit göra än?

Resa till mer länder och upptäcka världen.

19. Har du någon speciell dröm i ditt liv?

Det finns så mycket jag drömmer om att göra i mitt liv. Med tanke på att jag är kristen skulle jag t.ex vilja bli en lovsångsledare. Drömmen är ju att stå på en jättestor scen tillsammans med sjukt duktiga musiker och andra sångare framför massa människor. Jag älskar verkligen när jag får tillfälle att vara med under lovsången i min kyrka, men att göra en sådan grej hade varit så himla häftigt!

20. Om du var tvungen att tatuera dig, vad och var skulle det vara?

Beroende på vad det är så hade det antingen varit på handleden eller skuldran och i sådana fall hade det varit något som har med min kristna tro att göra, t.ex ett bibelord eller liknande.

Jag hoppas verkligen att detta inlägg uppskattas att läsa, jag själv kan tycka att det kan vara roligt att läsa sånt här för då får man en annan bild av vem personen verkligen är och man lär även känna personen på ett eller annat sätt 😊

Likes

Comments

Då var ytterligare en jul redan över. Det är helt galet att det bara är 4 dagar kvar att detta året, I don't get it?!? 😱 Det som suger lite är väl att jag inte har någon aning om vad jag ska göra under nyår... Förmodligen blir det att åka till mormor med familjen, men samtidigt vill man ju liksom hitta på något med sina vänner, men de som jag umgås med är inte hemma, vilket suger lite, men, men...
Dessa dagar under jul har hur som helst varit rätt bra då jag umgåtts extra mycket med familjen vilket har varit rätt kul 😊 Det tråkiga är väl att min syster åkte hem idag igen eftersom att hon ska jobba imorgon och så, men man uppskattar ju såklart den lilla tiden som man får, och nästa gång blir väl inte fören i sommar vilket suger... 😞

Under tiden min syster var hemma så passade hon på att klippa min lillasysters hår eftersom att hon inte hade klippt sig på sjukt många år och då passade jag också på att klippa mina toppar också. Inte för att mitt hår hade blivit så jättelångt sen det att jag klippte mig då det bara var typ 1 och en halv månad sen, eller något, sen jag gjorde det sist, men ibland är det faktiskt skönt att ha något kortare hår då det blev lite kortare än vad jag annars brukar ha, men, men, I like it. Jag skulle dock aldrig kunna tänka mig att ha kortare än vad jag har nu, det måste faktiskt vara det kortaste jag haft, förutom när jag var väldigt liten, det vill säga, men nu liksom.

Vad som händer i veckan vet jag faktiskt inte riktigt just nu, men förhoppningsvis händer det väl något mer innan detta året är slut liksom, hoppas jag i alla fall.

Men jag hoppas att ni haft en bra start på denna veckan! 😊

Kramar! 💙

Likes

Comments

God jul alla fina!

Att det redan är julafton igen känns verkligen helt sjukt, tiden går så otroligt, faktiskt lite för fort ibland.

Min jul har varit rätt bra/helt okej. Jag gick upp vid halv 6 i morse eftersom att jag skulle jobba. Jag kände mig inte alls taggad på att behöva jobba på självaste julafton, men dock så var det faktiskt bara från 06:45-14:00, så det gjorde inte så jättemycket med tanke på att det var såpass kort pass jag jobbade.
Självaste jobbdagen var verkligen den absolut segaste på så sjukt länge, det fanns knappt någonting att göra vilket sög för då gick ju tiden rätt segt, även om den gick ganska snabbt, men ändå liksom...

När jag väl kom hem sen några timmar senare blev det att jag och familjen åt mat. Sen efter en stund åkte mamma till jobbet... Det suger verkligen att hon inte kunde ta ledigt på grund av hon som egentligen skulle jobbat för mamma blev sjuk, eller fick sjukskriva sig, eller vad det nu var...
Men sen vid 15-tiden blev det att jag och mina två småsyskon satt och kollade på Kalle Anka, dock så gick jag ifrån de sista 20 minuterna för jag blev så galet trött eftersom att jag gick och la mig så sent igår och inte fick så mycket sömn under natten, så jag gick och la mig och sov i typ 1 timme, eller något sånt vilket behövdes kände jag.

När jag sedan gick upp blev det att jag umgicks med mina syskon, och mormor som också var hemma hos oss, så det blev att vi körde en lek/spel, eller vad man nu ska kalla det.
Men någon timme senare kom mamma äntligen hem igen, och då blev det lite julklappsöppning och så.
Det jag fick (om jag nu kommer ihåg allt) var:
Pengar.
Presentkort för kläder och Espresso House.
En tröja.
Parfym (som jag haft två gånger innan, men det är faktiskt min absoluta favorit.)
Trumstockar (lätt bästa 😍)
Choklad.
Ett ljus och en värmeljushållare.
Var kanske något mer men kommer inte ihåg det nu i sådana fall. Jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med det jag fick då jag inte önskade mig något speciellt. Vad ska man önska sig liksom nu när man blir äldre och känner att man typ inte behöver något.

Det bästa med julen har ju dock att min syster nu är hemma vilket har varit så kul 😄
Det är egentligen helt sjukt att denna julen redan är över och att detta året snart är slut, det är liksom bara en vecka kvar av detta året, jag förstår verkligen inte hur fort det går nu för tiden. Och nu taggar jag början av 2017 till max! 👌😍

Men jag hoppas verkligen att ni fick en superbra jul, var ni än befinner er 😊

Kramar! 💙🎅🎄

Likes

Comments

När man inser att det idag är den allra mörkaste dagen på hela året kan man ju inget annat än att säga att man är mer än tröttast på dessa mörka och grå dagar som gör en på riktigt helt deprimerad... Hela vinterhalvåret måste faktiskt vara den jobbigaste tiden på hela året när allt är just mörkt nästan hela tiden, vilket kan göra mig väldigt nere.
Men ur det dåliga kommer oftast något bra också, så för att göra detta inlägg positivt känns det så himla gött att veta att imorgon går vi mot ljusare tider igen 😄😍 det kommer säkerligen inte kännas som det i början men det lär man säkert märka av om någon vecka.
Och för att försöka vara ännu mer positiv denna mörka och tråkiga dag är det ju så himla gött att veta att det är sommartid om drygt 3 månader igen. Alltså det känns verkligen så himla skönt att veta 😄👏

Men hoppas att ni får en riktigt bra dag denna onsdag 😊

Kramar! 💙

Likes

Comments

Redan fjärde advent och det innebar gudstjänst i bästa kyrkan. Jag älskar verkligen att gå på gudstjänst när lovsången är riktigt bra, inte bara låtarna utan också att de som sjunger gör det bra och att dem som spelar också gör det riktigt bra. Det finns ju liksom dem som inte riktigt gör det helt bra, även om det egentligen inte spelar någon roll, men jag brukar oftast sakna den där "power-känslan" då... Men, men, gudstjänsten var faktiskt riktigt bra, både lovsången och predikan som våran pastor hade 👌😊

Efter gudstjänsten blev det helt plötsligt bröllop, som typ ingen hade någon aning om skulle hända, haha, alltså det var så kul. Det roliga var att de som gifte sig hade varit gifta innan dem kom till Sverige men hade tydligen skiljt sig när dem kom hit men sedan hittat tillbaka till varandra och valde att gifta sig idag, så himla underbart! 😄😍
Efter det hela blev det "tårtkalas" under fikat och så, vilket var riktigt gott! 😏

Efter gudstjänsten åkte vi även denna söndagen till Överby där jag passade på att kolla på julklappar till resten av de i familjen, så jag hittade en julklapp till lillebror, mamma och storasyster. Det känns verkligen så himla skönt att man har det färdigt så att man slipper åka tillbaka dit några innan jul. Tanken var ju att jag egentligen hade tänkt att åka till Göteborg för att kolla, eftersom att det finns så mycket mer där, men på något sätt känns det faktiskt väldigt skönt att slippa åka dit.


​Efter det att vi kom hem från Överby gjorde jag och min lillasyster knäck inför jul 😍👍 så sjukt gott, men så fruktansvärt tråkigt att göra 😂 men det känns väl mer värt sen till jul när man kan njuta av det 😏 det är egentligen helt sjukt att det bara är 6 dagar kvar till jul, detta året är ju snart slut! 😲 och det enda jag egentligen ser fram emot inför jul är att få träffa min syster som jag inte träffat sen i somras, längtar så sjukt mycket!

Men mer än så har det inte hänt. Resten av kvällen blir det väl att ta det lugnt då jag känner mig rätt trött efter dessa fem timmar då man bara gick i varenda affär utan att veta vad man var ute efter. Att kolla julklappar och liknande måste ju vara något av det tråkigaste som finns 😂😒 så det känns skönt att ha det gjort 👌

Men hoppas att ni haft en superbra helg och fjärde advent 😊

Kramar! 💙

Likes

Comments

Idag var det redan tredje dagen som jag jobbade denna veckan. Jag känner ändå att jag jobbat en del under de senaste veckorna vilket känns så gött 👌

Idag var en ganska seg dag känner jag även om dagen ändå gick hyfsat fort med tanke på att jag slutade redan vid två-tiden. Det jobbiga är att jag inte sovit tillräckligt mycket under de senaste fyra nätterna vilket har gjort att jag varit sjukt trött idag på jobbet och jag har haft lite smått huvudvärk också på grund av all sömn som jag förlorat vilket suger lite. Det blir ju så när man är mer kvällsmänniska än morgonmänniska. Visserligen har jag inte precis några problem med att komma upp på morgonen, speciellt inte när jag har en tid att passa men jag har oftast väldigt svårt för att gå och lägga mig i tid och när jag väl gått och lagt mig har jag sedan oftast väldigt svårt för att somna på grund av att jag ligger och tänker alldeles för mycket på en massa saker... 😒

Vad jag vet nu så blir det i alla fall att vara ledig imorgon, om det inte är så att jag får förfrågan att jobba kvällen imorgon, vilket inte alls hade förvånat mig med tanke på hur mycket personal som det har fattats under de senaste veckorna. Det ska åtminstone bli riktigt skönt att slippa gå upp tidigt imorgon känner jag 😊

Men hoppas att ni haft en bra onsdag, var ni än befinner er, min har varit helt okej.

Kramar! 💙

Likes

Comments