Idag ör de fredag och snart är vår vecka i Spanien slut. Vädret har svikit oss hela veckan så har inte solat eller badat.. men har blivit endel promenader och goda drinkar som gjort våra dagar. Idag är de st patricks day, de betyder massa öl och drinkar på sunrise där dem skall ha liveband från klockan 16 och hela kvällen. Vi får hoppas att de är något att ha, isåfall är de dör vi hänger ikväll.

Hittade förövrigt en väldigt gosig hund som jag mer än gärna tar med mig hem till Sverige!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Resa

Likes

Comments

Då var res dagen här. Vi åkte imorse till Torrevieja och har kommit fram välbehållna och ätit gott på en restaurang vid vattnet. Nu skall vi packa upp lite och gå en kvällspromenad innan vi parkerar oss i soffan. Fördelen med att inte bo på hotell är att man har svensk tv! Veckan som vart här varit strålande sol och 30 grader, idag har de ösregnat och varit 14 grader.... vi får hoppas på att solen kommer fram imon !

Likes

Comments

Som rubriken säger så har mitt år vart jävligt tufft. Nu är vi inne på ett nytt år, 2016 är äntligen över och förhoppningsvis så blir de bara bättre nu. Planerna såhär långt är att jobba jobba jobba och även ta var på familj och vänner. Åker faktiskt till Spanien snart vilket ska bli sjukt kul, bara några dagar kvar tills man slipper snön och kylan för en stund iallafall. Dock så kommer jag väl längta hem lika fort som ja kommer bort. Är en sådan sjuk hemma gris, hahahha skäms nästan över de.

Likes

Comments

Som rubriken säger så har de vart mycket upp och ner i mitt liv de senaste. Mycket jobb, mycket tankar, många beslut osv. Men tänkte inte gå in på allt de tråkiga, utan tänkte berätta om en spontantripp jag och två vänner gjorde för drygt en vecka sedan. Vi åkte ner till Malmö bara över dagen för att komma ifrån Göteborg en sväng. Hur kul låter de då? åka till Malmö? inte så att de låter som något man vill hänga i granen (eller vad man nu brukar säga). Men kan bara säga att jag hade det så fruktansvärt kul. Vi skrattade konstant träffade en av kompisarnas vänner som bor där nere, shoppade massor så att min plånka blev ledsen och hade de bara för bra helt enkelt. Den trippen var så behövlig för oss alla tre tror jag, och de var värt varenda krona. Någonting jag verkligen vill göra igen med dem två galningarna till vänner!

https://youtu.be/6B7ASQzZ2bY

Den låten blev vår bästa vän under vår tripp och de var inte så populärt i Malmö om man säger så ;)

Likes

Comments

Jag är en person som drömmer sjukligt mycket, och kommer ihåg alla drömmar i detalj. Tycker de är konstigt när folk i min närhet inte kommer ihåg vad dem drömt, och jag kan berätta mina drömmar som om jag läste en bok. Funderar väldigt ofta på vad drömmar betyder och varför man drömmer? Har hört lite olika saker, bla att du drömmer ca 200 drömmar varje natt, och kommer ihåg om du sover dåligt. Har också hört att man drömmer om sånt man tänker på dagen innan. Fast de ballaste jag hört är att man drömmer om sådant som hänt i en tidigare liv. Hörde de av min gamla frisör, och då blev jag ännu mer nyfiken på mina drömmar. Helt galet spännande om de skulle vara så att de man drömmer har hänt i ens tidigare liv :)


Likes

Comments

Tog ett kvällspass igår på gymmet efter mycket velande. Min gymkompis är nämligen sjuk och jag tycker de är jobbigt att gymma själv. De har nog med osäkerhet att göra skulle jag tro. Men jag tog mig dit, och en timma senare gick jag hem, trodde dock att jag skulle ramla mer för trapporna då benen skakade loss och levde sitt egna liv typ.


Likes

Comments

För tre årsen satte jag in en pstav, sen dess har jag vart bajj nervös över att ta ut den. Idag är de gjort och nu känner ja mig fri och lycklig att den är borta. Som att en stor sten släppt och man känner sig tusen kilo lättare ;) Efter de besöket har jag och syrran pluggat på café Snövit, så mysigt café! Nu ska jag hämta mitt paket från hm, innan de är dags att dyka ner i böckerna igen. Känner verkligen att jag behöver plugga 24/7 nu när ja har prov om mindre än en vecka....


Likes

Comments