Hvordan går det med nytårsfortsættet? Elsker du bare dit nye kost- og træningsprogram, eller er du allerede, som mange andre, allerede kørt død i den nye livsstil, som du havde alt for høje og urealistiske forventninger til? Jeg har siden august hvor jeg fødte min søn, lagt min livsstil om ift. kost og jeg elsker den stadig. Det giver mig den bedste energi og velvære i min krop og kiloene forsvinder fra sidebenene. I det at jeg primært har fokuseret på kosten, det er ihvertfald den del der har kørt for mig, har det derfor hele tiden været planen at efter nytår skulle jeg i bedre form! Jeg har jo trods alt lovet min svigerinde at vi skal løbe halvmarathon til efteråret. Oooooog dér var jeg måske lidt for ambitiøs, men det er jo heldigvis helt gratis at drømme.

Jeg hoppede derfor forleden dag i mit løbekluns, for nu skulle jeg jo igang. Men nej. Jeg kom afsted, men det var mega koldt, jeg havde glemt mine handsker, jeg havde fået taget et par løbetights på, som jeg altså ikke helt kan være i endnu, så jeg skulle hele tiden holde dem oppe. Så altså, en løbetur fra helvede. Nå, var det så det? Jeg måtte jo opgive efter et kvarter af arrigskab, fordi jeg synes det var så åndsvagt, at når jeg nu endelig var kommet afsted på trods af ingen motivation, skulle det bare gå galt (og jeg ved godt at der er borgerkrig, epedemier og sultne børn andre steder i verden), men det betyder altså ikke at man ikke må have nogle småkriser selv, selvom det jo selvfølgelig bare var et åndsvagt ligegyldigt miniproblem.

Da jeg kom hjem skrev jeg til min svigerinde at jeg ikke var frisk på halvmarathon alligevel, men jeg glemte heldigvis at sende den. Hvorfor skulle et lille ubetydeligt bump på vejen stoppe mig i mine drømme og mål? Ikke bare i den her sammenhæng, men generelt med alle udfordringer vi må møde i livet, for det kommer vi til. Nu bliver det måske meget dybt, men jeg håber at jeg og også dig der læser med, at det er den synsvinkel vi vil se det fra næste gang det går galt, for det gør det altså bare af og til og vi skal nok komme tilbage på sporet, op af hullet eller ind i kampen igen. Det gjorde jeg heldigvis (og selvfølgelig) også og jeg fik da løbet årets første tur, hvor jeg havde husket det hele og humøret var i top (selvom det stadig var koldt!).

Så op på hesten igen søde, eller fortsæt det gode arbejde ♡​

Hav en dejlig søndag ♡​

- Kristina ♡

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Der er jo for alvor gået helt mode-amok i at spise plantebaseret og jeg har hørt mange fortælle at de derhjemme har indført én eller flere kødfrie dage. Vi prøvede derfor en kødfri dag, eller det vil så sige en kødfri aftensmad her forleden. Min mand så noget skeptisk ud, da jeg fortalte om konceptet, men både ham og jeg selv, var egentlig ret positive efter oplevelsen.

Da jeg kan risikere at der er nogle superveganere der kigger med, vil jeg også lige skynde mig at understrege at det var en kødfri middag og altså ikke totalt gennemført plantebaseret! Der var æg i mine kikærtedeller og jeg aner ikke om der findes noget animalsk i hverken pitabrødene eller vores avocadosnask på dåse.

Men spændende var det og jeg kunne da godt forestille mig at vi også fik indført nogle kødfrie måltider her hjemme ind imellem. Jeg kommer dog aldrig til at leve 100% plantebaseret, da jeg sgu elsker sushi og fetaost for meget. Men man skal jo selvfølgelig aldrig sige aldrig.

Du må have en dejlig lørdag søde!

- Kristina ♡

Likes

Comments

Godaften smukke og velkommen til mit univers.

Et ret tomt univers vel og mærke, men sådan ser de fleste opstartsfaser vel ud - vi skal lige i gang ;)

Jeg har startet min blog, sikkert på samme grundlag som mange andre - vi rammer perioder i livet, hvor vi får tildelt en portion ekstra tænketid, hvor tankerne altså bare får hobet sig op og altså bare må ud i æteren. Dét er ihvertfald drivkraften bag MIN blog og som nævnt i beskrivelsen; findes her ingen dybe tallerkener, eller andet revolutionerende. Blot en masse tanker om livets små og store glæder.

Hav en dejlig fredag!

- Kristina ♡

Likes

Comments

Instagram@kristinamolholt