Som nogle af jer måske har opdaget, holdte vi Ayas barnedåb igår. Meningen og planen var at vi skulle være udenfor i telt hos mine forældre, men efter som vejret ikke rigtig artede sig, så tog mig og min far en hurtig en beslutning fredag omkring kl. to, at rydde hans værksted og så var vi der.
Når man tænker på hvordan det så ud inden vi begyndte, så er jeg ret godt tilfreds med resultatet! Og hvor kort tid vi havde til at gøre det hele klar. Det kunne ikke have lykkedes uden al den hjælp vi har fået! Tak er et fattigt ord.
Her kommer lidt billeder af vores helt eget "fra skrot til slot barnedåb" 😅

Tadaaaa 😅👏 aldrig har min fars værksted været så flot!
Hvis jeg havde vidst vi skulle være inde og kunne pynte rigtigt op, havde jeg nok givet den lidt mere gas med oppytningen, men jeg er tilfreds med resultatet og vi havde en dejlig dag!
Her kommer lige lidt billeder af slutresultatet.

Tak fordi i læser med! (Billederne er ikke super skarpe, da belysning i et værksted ikke er til skarpe billeder 😅)

Der skal ryddes op idag og ellers står den på afslapning og fodboldkvindernes finale 👏 god søndag!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Vel og mærke, min ønskeliste. Som i kan se, har jeg lidt ønsker til når vi flytter ind i vores hus! Og altså vi flytter jo fra 70 kvm. ind i 145 kvm. Så møbler har vi jo ikke nok af, så nyt skal der til. Og det her er noget ønskelisten indtil videre. Men men, Jeg bor jo sammen med en møbelmand, som også har ret så mange meninger om indretningen herhjemme, så ingen frie tøjler til mig, men det helt ok, han har god smag! 

Jeg glæder mig til at komme igang med at indrette et hus, som har så meget sjæl og varme, og derfor bliver stilen også ændret en lille smule. Dog stadig en smule farveforskrækket måske. Glæder mig helt vildt til at vi skal skabe vores fælles hjem! Bliver så fedt at komme igang med at indrette! Hep hep oktober!

Fik jeg fortalt jer, hvor meget jeg GLÆDER mig til vi skal flytte!? 👏😍

Likes

Comments

Til August skal vi holde Ayas barnedåb, hold op hvor jeg glæder mig til denne dag! Og endelig er invitationerne blevet lavet og sendt ud, synes selv de simpelthen er blevet så fine! Nu når jeg elsker min kreative side, skulle de da også laves selv, fremfor at bestille nogle færdiglavet. Og jeg er vild med resultatet!
Vi var ved fotografen da Aya var 11 dage gammel, og se lige hvor nuttet hun er! Vi har fået taget nogle helt fantastiske billeder af hende og et af dem er blevet brugt til invitationerne.

Da vi skal holde festen udenfor og i telt, kræver det at jeg går lidt i tænkeboks hvad angår oppyntning, havde jo forestillet mig alt muligt gør det selv med pompom'er, lys, fint bordpynt osv, meeen, bliver lidt svært når vi skal være ude, så hvis i har nogle gode idéer til fint pynt, så kom med dem! alt tages imod med kyshånd! 👏

Glæder mig til at fejre vores datter med al vores familie, det bliver en af de bedste dage, og så håber vi at vejret er på vores side! ☀️

Likes

Comments

I weekenden tager vi turen til Aalborg, op til Steffens familie. Det er første gang vi skal derop siden Aya er kommet til verden, så det bliver lidt spændende.
Hold da op en laaaaang huskeliste jeg har fået lavet, der er godt nok mange ting der skal huskes. Tænk at så lille et mennesker kræver så meget 😂 det kommer jo til at ligne, at vi flytter ind hos svigermor!
Skal jo huske rigeligt med tøj (man ved aldrig med uheld💩), masser af legetøj - legetæppe, skråstol, ikke at forglemme stofbleer! meget vigtigt! Barnevogn, nusseklud, bleer, pusletaske, ekstra sutter osv osv. Holy moly, mon der overhovedet er plads til mig i bilen også? 🤔 nå men vi skal nok huske det hele, det vigtigste er vel tøj på kroppen og mig (maren malkeko😜).

Vi kører afsted fredag morgen og kommer først hjem igen mandag. så jeg er lidt spændt på, hvordan Aya reagere på at skal sove og være et andet sted, end herhjemme. Er sku også lidt bange for at splitte hendes rutiner fuldstændig ad! Vi er jo så priviligeret med et barn der sover igennem hver nat, og må da indrømme, kan ikke lige overskue hvis hun lige pludselig ikke gør det mere. Er også bange for at min evig glade pige slet ikke kan finde ro når vi skal være et andet sted, i så lang tid. Men vi krydser fingre for at det hele nok skal gå. Og så får hun bare lidt ekstra kærlighed og møsser (hvis hun altså snart kan få mere af det🙈)

Vi glæder os til en weekend i Aalborg med Steffens familie, og vise vores lille lækre guldklump frem 💗

Min lille lækkermås 👆😻


Tak fordi i læser med!

Likes

Comments

En del af jer har efterspurgt en lille fødselsberetning, så det får i her. En helt ærlig og lige ud af posen version.

Vi var til jordemoder på min terminsdag om mandagen, hvor hub lavede en hindeløsning på mig, og håbede sådan den ville sætte skub i noget, for hold da op hvor var jeg træt af at være så gravid! Jeg havde ondt alle vegne, sov ikke om natten og med al for mange plukveer. Nå men det blev tirsdag og stadig ingen tegn på noget overhovedet, suk .. onsdag var ser heller ingen tegn på noget, snakkede i telefon med min mor om morgenen og der var ikke optakt til noget.. klokken blev 13 og jeg synes jeg begyndte at få lidt kvalme og utilpas, kl. 13.30, bum og så var der veer, for fuld skrue! De startede ret pludseligt med 3-4 minutter i mellem, havde slet ikke overskud til at tage tid eller noget som helst. Jeg skrev med min mor om at hun gerne måtte komme, (hun skulle med til fødslen). Et par timer efter kom Steffen hjem fra job, og afsted med os til sygehuset. Aldrig har 30 km. føltes så lang og forfærdelig i bil! Av av.. kl 17 landede vi på sygehuset, fik noget morfin, hjalp ikke rigtig noget.. og først kl. 22 fik jeg en epidural. Det var det fedeste! Jeg kunne pludselig føre en samtale og smile, og bare ligge og se på skærmen at det væltede ind med veer, uden jeg kunne mærke dem, fedest!
Men men, da kl. blev 00 skulle vi til at sige godnat og få lidt søvn, da jeg ikke havde åbnet mig særlig meget. Pludselig begynder jeg at kunne mærke veerne stille og roligt, og det blev værre og værre.. åh nej altså!
Aya lå som stjernekigger, så jeg skulle om på siden at ligge, for at få drejet hende rigtigt ned i bækkenet, så pludselig virkede epiduralen ikke mere og jeg havde endnu mere ondt end tidligere, av for satan! (det må man godt sige) .. her er der mange sorte huller, jeg kan ikke huske særlig meget fra nu af og til jeg får presseveer kl. 05. Jeg har fået af vide der er kommet mange mennesker ind på stuen, læger og jordemødre.. mine veer satte sig ét bestemt sted omme i lænden på mig, så Steffen havde helt ødelagte hænder bagefter og ikke flere kræfter tilbage, fordi han bare har stået og masseret og trykket mig i så mange timer, stakkels mand!
Under presseveerne husker jeg heller ikke meget, andet end at det gjorde fuldstændig vanvittigt ondt! Og til sidst fik jeg af vide, at hvis ikke hun kommer ud på næste ve, så klipper vi dig Kristina, øøh okay! Der skulle så lige to presseveer til og så kom hun heldigvis ud, kl. 06.32, og her havde jeg haft presseveer i 1 1/2 time, føj for en omgang!
Aya blev kastet op på maven af mig, det lykkeligste tidspunkt i mit liv! Jeg stor tuede af glæde! Sikke en oplevelse! og så tog de hende. Der var kommet børnelæger ind på stuen, fordi der var grøn fostervand, som hun havde slugt. Så hun skulle suges. Alt i mens jeg lå der og fik presseveer igen da moderkagen skulle ud. Og alle tankerne kørte rundt i hovedet på mig, overvældet af lykke og skræk! trækker hun vejret? er hun okay! hvorfor siger hun ikke noget? er hun en pige!?
Hun blev svøbt ind, kom over til mig i 2 minutter og så kørte hende, Steffen og lægerne ned på neontalafdelingen og lå der i 3 timer til observation, men hun var helt perfekt! Selvfølgelig.
Da alle jordemødre var gået og min mor gik på toilettet, og jeg lå der helt alene, efter en hård kamp, uden min baby og min kæreste, bum, det var hårdt! Så her var det også guld værd at have min mor med! Heldigvis var Steffen god til at sende et par selfie billeder ned til os, om at alt var okay og at de havde det godt!

Som i kan læse, har jeg mange sorte huller, og husker ikke alt. Så har fået en tid hos min jordemoder, og vi skal ind og snakke fødslen igennem. Da jeg måske nok er blevet en smule skræmt af den oplevelse, selvom det har givet mig min lille guldklump..

Sidder her lidt over 2 måneder efter, kigger på min smukke datter og føler mig så taknemmelig! Og samtidig griner jeg lige lidt over hvor tyk jeg dog endte med at blive 😳😂 +25 kilo på kontoen har sat sine spor på min lille krop.. dog mangler jeg "kun" 5 kilo, for at være tilbage til startvægten, jep de sidste dumme 5 kilo, som ikke ryger af sig selv, dem skal der arbejdes for 🙄😜


Tak fordi i læser med, og giver feedback på indslag! Det betyder rigtig meget!

Undskylder for bar hud og rod i baggrunden.. en uge inden jeg fødte.

Træt kommende far under fødslen og lille Aya lige da hun er kommet ud og bliver suget.

Mormor holder sit lille nye barnebarne for første gang. Den største støtte sammen med Steffen gennem hele fødslen.

Og nu er min lille store pige 10 uger og udvikler sig hele tiden! Tiden går så stærkt med sådan en lille glad mus, og jeg nyder hvert et sekund! 💗

Likes

Comments

Yes, husejere det er os! eller snart i hvert fald.. det her er næsten det vildeste, hvis vi lige ser bort fra prinsessen ;-) altså følelsen efter at have sat den underskrift, og vide at nu er vi sku husejere, den er ret vild! Det her år, 2017, skulle åbenbart være vores år, hold da op hvor sker der bare mange fantastiske ting! jeg elsker det! Det her er det bedste vi kunne gøre for vores datter og for os selv. Det bliver så dejligt at få mere plads. Nu har vi boet i diverse lejligheder og smidt penge ned i et sort hul. Og lige nu bor vi i en 2 værelses lejlighed, så det bliver så skønt at få mere plads, en have og ikke mindst et værelse til Aya. Jeg er selv vokset op i hus, med masser plads, så det bliver dejligt at kunne give min datter det samme. Jeg glæder mig sådan til at vise jer huset! Og så glæder jeg mig helt vildt til at indrette det og især til at indrette Ayas værelse, wuhuu!

Det er ikke et nybygger hus, dog er det helt renoveret og ret lækkert! Det er et gammelt hus fra 40'erne og har tilgengæld masser af charme og en masse små finurligheder, lige som vi elsker. Det bliver så godt! Så nu er ventetiden lang til oktober.....

Jeg kan jo ikke lade vær med at glo billeder af det 🙈🙈


Dejlig dag til jer! 💗

Likes

Comments

Jeg er simpelthen blevet fan af comfy copenhagens lækre varer! Det startede sådan set i min graviditet, da det var det eneste jeg til sidst kunne have på. Og her efter graviditeten og når jeg bare tuller rundt herhjemme er det så lækkert at have på, samtidig med man ser godt ud ;-) lidt nyt har fundet vej i garderoben, da min krop ikke er som før graviditeten, så ny garderobe til mig! Bluserne er så lækre bløde og falder flot, perfekte til at skjule mor-maven. Jeg elsker camu bukserne, så fede, og virkelig lækre bløde! De kan bruges både til festligt og hverdag. Det pinke sæt står helt klart på ønskelisten, så fedt!

Idag har været en effektiv dag, hytten er hovedrengjort, der er vasket tøj og musen sover bare virkelig meget idag. Steffen har tidligt fri idag, dejligt og senere skal vi hjem til mine forældre og spise til tirsdagsspisning. Dejlig dag til jer! Og tak fordi i læser med 💗

Likes

Comments

Aya vokser, og hun vokser virkelig hurtigt! Hun er 7 uger og er allerede oppe i en størrelse 62, okay hun kan stadig passe noget i størrelse 56, men alligevel.. jeg har brugt dagen på at se hendes garderobe igennem og få fundet lidt frem fra gemmerne. Kan jo næsten ikke huske hvad for noget jeg har købt til hende i den størrelse.
Et lille udpluk af lækre sager, som jeg glæder mig til at få i brug! Elsker især rib bodyen fra Marmar, de er så lækre bløde, sidder godt og så kan de bruges lidt længere tid end så meget andet. Det kan vi jo godt lide! Og så skal man aldrig gå ned på leo print, haha!
Musen har lige fået et bad og nu putter vi på sofaen efter lidt leg. Dejlig weekend til jer! 💗

Likes

Comments

Jep, længe siden.. men nu er overskuddet ved at være tilbage, og jeg er blevet tryg ved min nye titel, min nye hverdag og mit nye liv som mor!

Som mange af jer nok har set, så er vires lille prinsesse kommet til verden. Og det er helt fantastisk! Hun kom til verden den 9. marts kl. halv syv om morgenen. Lige dér blev vores liv vendt på hovedet. Fødslen var en hård omgang, men den tager vi en anden dag, hvis i har lyst til at høre mere til den :-)

Jeg elsker min nye tilværelse på barsel med Aya. Hun er det nemmeste barn og vi hygger os helt vildt sammen! Hun er begyndt at være meget mere vågen, fortæller spændende historier og kaster om sig med smil til sin mor 💗
Lige en lille update her fra, og så er vi igang igen! Skriv endelig hvis der er noget i gerne vil høre om, alle idéer modtages med kyshånd!

Idag har Steffen tidligt fri, så vi tager os en tur op i byen med vognen, og mon ikke der skal shoppes lidt til den nye krop jeg har fået mig. Skøn fredag og weekend til jer! Knus fra os! 💕

Likes

Comments

Længe siden, i know. Men mit liv er nærmest gået i stå de sidste par uger, ventetiden er ikke sød mere..

Jep, så ramte vi marts måned, terminsmåneden og både Steffen og jeg er så klar til baby, men jeg har åbenbart bygget en lidt for lækker hule til hende. Jeg har ellers næsten igennem hele graviditeten, haft på fornemmelsen at jeg ville føde før tid, i slutningen af februar. Men sådan er det altså ikke. Men hun skal jo også først komme når hun er klar, selvom hendes mor er godt utålmodig!
Det er sjovt som marts måned har været omtalt så meget de sidste mange måneder, og det har været sådan lidt fjernt, og langt ude i fremtiden. Men nu er vi her altså! Det helt vildt! Og der er kun 5 dage til termin, og alt kan ske nu. Jeg kan fysisk næsten ingenting mere, hvilket virkelig er svært for mig, derfor har de sidste par uger også været rigtige hårde. Nu prøver jeg bare at nyde tiden, få slappet af og spist godt (tip fra min søde jordemoder) ;-) nu satser vi på at ramme terminsdagen, det ville da være ret sejt!


Ja jeg kunne vel godt lige have vist mit højgravide jeg frem, men det skåner jeg jer lige for.. i stedet får i lige nogle af de lækre outfits, som jeg virkelig glæder mig til kan komme i brug! Hun bliver jo for cute!

Dejlig dag til jer!

Likes

Comments