Som ni antagligen har märkt har jag inte alls vart uppdaterad här, har inte orkat då det har vart ett par svaga dagar. Ansträngningen till att hålla upp ett deal humör har ökat. Har inte nå speciella anledningar till att må dåligt, känner just nu bara en dålig inverkan hos mig själv i ren allmänhet.
Well. Enough of me. Hur har ni det?

Måste bara påpeka om att jag inte kommer be om ursäkt för att jag inte bloggat då jag har en bestämmelse över att jag enbart kommer blogga då jag vill. Efter mina villkor och viljor. :) ha det gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Otroligt bra helg! Längesen jag haft så kul på bara två dagar. Blev påmind om sommaren och hur den förhoppningsvis kommer att se ut 😃
Har bokstavligen suttit på en moped i helgen i x antal många timmar, bakom chaffisen Marre.

Fredag
Vi bestämde oss spontat på rasten i skolan att jag skulle sova över hos Marielle, det var inte alls menat. När vi kom hem till henne gjorde vi inte så mycket, vi sminkade oss, tittade på film, åt tacos och snackade med några.

Lördag
Vi åkte först in till stan och tog världens omväg, där träffade vi på några kompisar, det var något Elfsborg event inne i stan. Vi var rastlösa utan tillgång till internet därför drog vi till Donken, även för att vi var sugna på glass haha. Senare därpå åkte vi till Ica Maxi och köpte lite gott&smått. Efter det var vi tvungna att åka till Statoil för att tanka, då såg vi ett gäng med moppe/kross på vägen framför oss, en av dem tutade på oss haha! Jag trodde först dem skulle åka vidare men de svängde in, vi snabbade oss som fan för att undvika de haha. Vi drog efter det till en kompis som heter Sonja, hon bor minst 20 minuter ifrån stan OCH VI ÅKTE MOPPE DIT. Min kropp dog helt seriöst. Hos Sonja spelade vi gitarr, vi försökte oss på att skapa ett band. Vi åt dessutom våra Maxi köp där. På kvällen frågade vi vår kompis Jonatan om han ville åka moppe med oss, vi åkte runt i typ två timmar. Vi turades om att vara ledare som fick möjligheten att visa vägen, såååå kul.

Efter att vi gjort så mycket den dagen trodde jag nästan att det var söndag, haha!

Söndag

Vi vaknade upp tidigt för att Marielle eventuellt skulle på söndagsskola. Jag fick skjuts hem och har nog aldrig vart så trött, däckade när jag kom hem. Nu tänkte jag plugga och göra sådant typical school stuff.

Likes

Comments

Det är nu all prestationsångest samlats till en och samma plats för att reagera. Jag har nog aldrig känt så många blandade känslor på en gång när det gäller skola. Allt från rädsla till vad som helst. Kan inte sätta ord på vad jag känner, mitt psykiska inre snurrar och får mig ur balans. Kan snart inte kontrollera mig själv och fokusera på vad jag egentligen ska göra.
Imorgon har jag (och naturligtvis alla andra 9or i hela Sverige) nationella prov uppsats i svenska. Får helt enkelt hoppas på det bästa, en positiv ställning ger förhoppningsvis ett positivt slut. Aja. Enough of this, behöver sömn.

Jag vill klara mig igenom detta, jag ska klara mig igenom detta.

Likes

Comments

Bokstavligen älskar måndagar av alla dagar (förutom helgen)! Har endast två lektioner + mentorstid.

Likes

Comments

Mätt och belåten!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FRAMME!!
Längesen jag åkte så långa resor, seriöst💤 I somras åkte jag hit och dit, här och där i x antal timmar.

Kommer ju vara helt smockfullt här känns det som, sjukt mycket mat/snacks och sjukt många gästplatser. Hoppas jag inte är den enda ungdomen här, awkward.

Längesen jag sist hängde med mamma på något som detta, kommer nog bli jätte kul hoppas jag!

Likes

Comments

Igår och även idag har vi haft inställda MA och NO lektioner, i beting gav vår lärare självklart oss en läxa;
• räkna minst 20 tal
• göra klart instuderingsfrågor, ljud/ljus
Även fast det är tills tisdag är det alltid lika bra att vara klar i god tid, hellre nu än att stressa dagen innan. Det kan man alltid ha som en motivation inom plugget, är det verkligen värt att stressa dagen innan? I don't think so. Ett annat tips är att alltid belöna sig själv med något man tycker är gott eller ta små pauser för att kolla sociala medier.

Jag brukar alltid plugga med musik på, känns så mycket bättre!

Likes

Comments

Ser inte så lockande ut på bild men det är så gott!

Likes

Comments

Var nämligen på Vårdcentralen i eftermiddags angående min byggnad i skelettet, har problem med rygg, knän osv. Sköterskan jag träffade kunde direkt inte göra något åt saken utan rekommenderade att jag skulle börja träffa en sjukgymnast. Hon ville naturligtvis att jag skulle börja träna för att fysiskt må bättre och även bygga upp min skelettmuskulatur eftersom det förmodligen nu är min svagpunkt. Ser faktiskt framemot att få hjälp eftersom jag själv har vart och är orolig😄

Ha det gött!

Likes

Comments

Because I'm happyyyyy. Åkte in till Knalleland med mamma idag, fick med mig ett par saker hem. Älskar dem! Skorna kommer användas mycket i vår och sommar, ni kommer garanterat se outfits! Shortsen kommer naturligtvis användas i sommar, och sminket antingen vardagligt eller för speciella event. Ha det bra!

Likes

Comments