Efter en laaang flyvetur på ca. 10 timer landede vi endelig i Bangkok. Men ikke nok med det, skulle vi jo videre til Lampang som ligger i Nordthailand, hvor vi skulle bo i landsbyen hvor min mor kommer fra. Efter at have rejst næsten et døgn (ca. 20 timer), kom vi endelig frem og vi var alle godt trætte!

Det kan godt være lidt af et kulturchok hernede, da de her i landsbyen slet ikke er ligeså langt fremme som vi er i Danmark, fx er der stadig mange steder i de fattigere dele hvor der ikke findes almindelige toiletter, men hvor det faktisk bare er et hul i jorden. Dog er vi i min familie gode til at hjælpe hinanden, hvilket de også går meget op i her i Thailand, bl.a. ved at sende penge hver måned til vedligeholdelse af huset, ordentlige toiletter ovs., dog er det ikke ligesom hvordan vi bor herhjemme, men det er pænt i forhold til mange andre steder hernede!

Vi har tilbragt 3 dage hernede, og har nydt at tilbringe en masse tid med familien og de lokale. Vi har bl.a. været ude og sejle på en husbåd, hvor der var musik, mad mm. langs en smuk flod mellem bjergkæder!

Nu går turen videre til Lampang, hvor vi skal nyde nogle dage med afslapning og hygge hvor min mormor skal med os.

Kan i have det godt til vi ses igen <3

Likes

Comments

Hey allesammen!

Som overskriften lyder tager min familie og jeg til Thailand om lidt under en uge! Det er to år siden vi sidst har været der, så jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted.

Vi plejer at tage afsted hver andet år, men i år bliver noget helt særligt, nemlig fordi min dejlige kæreste Ricky og min lillebrors kæreste Cecilie skal med for første gang! Vi skal være væk i tre uger, og starter rejsen med et par dage i en lille landsby nær Lampang. Efterfølgende fortsætter rejsen foreskellige steder i Thailand, da vi skal rundt omkring og se en masse forskellige steder, byer og øer!

Her får i lige et lille sneak peek på vores første hotel, som hedder Lampang River Lodge - hvor vi skal bo i små bungalows ud over en flod.Så følg med på bloggen, hvor både jeg og Cecilie vil holde jer opdateret med en masse lækre billeder! Så følg med her og på hendes blog: http://nouw.com/cecilievithoeft


Kan i have det dejligt til vi ses igen <3


Likes

Comments