Header

Hej! Idag mår jag mycket sämre än igår. Hade så otroligt ont i halsen när jag vakna och är supertrött. Aldrig varit så jobbigt att göra frukost. Jag har haft såååå ont i magen också, tror det beror på all mjölk i chipsen jag åt. Antar att den lilla turen till Willys tog på alla krafter jag hade. Till frukost åt jag två avokadomackor, kaffe, te och lite vindruvor, jobbigt att göra men väldigt gott.

Spoileralert -> Paradise Hotel

Kollade första avsnittet av Paradise Hotel idag och det verkar bli en sjukt bra säsong. Av dom gamla hejar jag på Jeppe, Erik och Mos. Blev så glad när det visade sig att jeppe och några andra kunde komma in som jokrar så att dom inte åkte ut helt. Blev besviken på Smail men man får hoppas att han bättrar sig hahah. Tycker heller inte om Hermansson eller Haidar, den ena är tråkig och andra helt borta. Jag tyckte däremot om att hälften av tjejerna vilket gör det enkelt för mig när jag ska heja på nån. Det var typ två killar som var snygga men jag gillar dom gamla bäst.

Idag blir det inget gym för mig eller pappa. Känner mig alldeles för krasslig och dålig kanske tar en nap till och med. Juste angående gym så ska jag fixa en PT (när jag bestämmer mig för att maila f&s). Känner att jag behöver lite hjälp med att komma i mål med mina visioner. Det ska bli superkul och jag är jättetaggad.

Ska nog se lite film idag, kanske ha ett maraton? Får kolla netflix utbud och se vad det blir. Händer det något mer under dagen får ni kanske ett till inlägg men tills dess så ska jag ta det lugnt, Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments