Header

...bokstavligt talat, gått i pyjamas hela dagen. Men jag har ändå fått en del gjort med tanke på hur jag mått. Haft ont i halsen, mått illa och bara varit allmänt svag sådär som när man blir andfådd i trappen. Ändå har jag lyckats möblera om mitt rum och städa det, vilket jag är väldigt stolt över även om jag tog pauser på sisådär 40 minuter lite då och då. Har bytt plats på sängen och skrivbordet så nu står skrivbordet till vänster när man kommer in och sängen längs fönstrets vägg. Kan ta några bilder när det är ljust imorgon, blir bättre kvalité då.

Som sagt vaknade jag 13:00 så min "frukost" blev 13:30 bestående av en skål med yoghurt, banan och russin, två syltmackor, en avokado och en stor kopp kaffe med mjölk. Vaknade faktiskt på värsta sätt hade en otroligt obehaglig dröm där vi skulle paddla kanot mitt i natten för att hämta saker på en färga vilket kanske inte låter så obehagligt men det var värre i min dröm hahah.

Imorgon blir det ingen skola för mig eftersom jag i princip är sjuk. Lär ju sova ut en del och ska nog försöka ta tag i min tvätt beroende på hur jag mår. Det ska bli regn igen vilket jag älskar, finner verkligen regnet lugnande mot förr då jag bara tyckte det var eländigt och högljutt.

Hoppas eran söndag varit trevlig och kom ihåg att det alltid finns en ny dag framför, gör det bästa av tiden du har, kram!

Denna veckas musiktips: https://open.spotify.com/track/0w4cAGIHjWLypKaMFm6xL2

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments