Håper 2017 blir bedre en 2016 ønsker alle ett riktig godt nytt år!❤️💫

Dette året for meg har ikke vært noe bra,, men ikveld dro jeg til ei venninne som jeg ikke har sett på mange år der møtte jeg ei som heter Janne hu var veldig hyggelig, det var koselig å være med de! Senere kom det flere som Henriette kjente allid hyggeiig å bli kjent med andre folk også.:)

  • 32 lesere

Likes

Comments

God Jul alle sammen! idag har jeg sett på Reisen til julestjernen og nå skal vi snart dra jeg er ferdig pytta. Nå er vi ferdig med julematen var veldig godt Jeg håper dere får en kjempe fin julaften🎅🏻🌲🎁🌟

  • 42 lesere

Likes

Comments

  • 52 lesere

Likes

Comments

Nå er det endelig 1.Desember det er ikke lenge til jul nå er tiden for famile, julebord, kakebaking, gaveinnpakkning å god mat! jeg har allerede kjøpt ferdig de fleste av julegavene og litt til meg selv også, nå sitter jeg å hører på julemusikk å drikker kakao det er nå snøen skulle dale ned men håper det kommer mere snø jeg synes høsten gikk så fort nå er det snart jul kan nesten ikke tror det, jeg har veldig lyst til å dra på juleshopping i London vet om noen jeg kjenner som har gjort det.

Hva er dine favoritt julefilmer: The Holiday, 12 dates of christmas, Eventyret om Snøhvit må dere se! jeg håper det kommer mange nye julefilm på Netflix

Jeg gleder meg veldig til å se på tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen det gjør jeg verdt eneste år! Ser også på Grevinnen og hovmesteren det er en viktig tradisjon som jeg forinder med jul sikkert mange av dere som ser på det?

Hvilken julesang liker du: Home for Christmas, All I Want for Christmas Is You, Driving home for Christmas av Chris Rea den er såå fin!

Favorittdager i Desember: Det er Luciadagen fordi da kan jeg bake lussekatter det er såå godt! liker å bake peppekaker å drikke masse kakao og gløgg, sitte foran peisen å bare kose seg med film. Hva liker dere å gjøre i Desember?

  • 71 lesere

Likes

Comments

første bilde er Bora Bora det andre er Egypt det siste er Rhodes

Los Angeles det andre er Santorini det siste er Las Vegas

Det første er Bangkok det andre er Frankrike, det siste er Venezie

Bahamas det andre er Mexico siste er Mykonos

Første bilde er Indonesia, andre er Seychelles, Dubai

Blue Cave Capri, The Coast of Scoppello, Menorca Spain

  • 125 lesere

Likes

Comments


Hei alle fine lesere!❤️

Tenkte å kjøre noen spørsmål og svar så kanskje dere blir litt bedre kjent med meg


1. Hvilken film så du sist? The 100, Safe haven, The mortal instruments

2. Hvor høy er du? 162 cm

3. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Ringe

4. Hva er din beste egenskap? Jeg er en god lytter, og er flink til å sette meg inn i andres situasjoner

5. Har du søsken? Nei det har jeg ikke

6. Liker du kaffe? Nei det gjør jeg ikke

7. Liker du sommer eller vinter best? jeg liker sommer så klart! Men om vinteren er det så mørkt å det liker jeg, liker også at det er kaldt ikke sånn veldig kaldt men litt er digg! På sommeren er det for varmt å man får nesten ikke sove engang, også er det lyst hele dagen det liker jeg ikke.

8. Hvor vil du helst være akkurat nå? i Spania og Miami

9. Hvilken sang hører du på nå ? All I Wanna Do av Martin Jensen den er veldig bra, let me love you av DJ snake

10. Hva har du spist idag ? jeg har spist salat, og drukket te

11. Hva bruker du mest penger på ? klær, reise

12. Hva er ditt favorittprogam på tv? Keeping up with the kardashians,, The missing, Thirteen, Farmen, Petter uteligger, Downton Abby, Victoria, Crown, Alt Er Lov, Hawaii Five-O The Vampire Diaries

13. Hvilken er din favoritt farge? Svart, rosa

14. Har du kjæreste nå? Nei det har jeg ikke..

15. Har du vært i New York? Ja det har jeg å vil reise dit igjen når vi kjørte i taxi så jeg rosa limosine

16. Drømmereise sted? Bora Bora, Dubai, Hawaii

17. Jobber du nå? nei men håper på jobb snart!

18. Hva gleder du deg mest til akkurat nå? Reise til Miami gleder meg utrolig mye

19. Hvem er ditt forbilde? Kristin Stewart, megan fox, Emma Roberts

20. Kan du legge ut en haul igjen? Ja det kan jeg

21. Kan du legge ut bilder av de stedene du liker aller best? Ja det kan jeg gjøre

22. hvilket hårprodukt liker du best? S factor TIGI, BED HEAD, REDKEN, MOROCCANOIL,

23. Hvem blogg leser du? Tcmn sin blogg, Martheborge, krissy, stina

24. Cola eller Fanta? Cola liker også Sprite

25. Ut på byen eller filmkveld? Da blir det filmkveld jeg er aldri ute på byn.

26. Bruker du mye sminke? Nei det gjør jeg ikke liker best å ikke bruke noe

27. Hvordan imponerer man deg? Ved å være snill, ekte, imøtekommende og morsom

28. Hva er en god venninne for deg? Stiller alltid opp, en som jeg kan fortelle alt til, ikke en som sier alt videre. At det er gjensidig. En som aldri svikter meg på noen måter, må kunne stole på, går aldri bak ryggen eller snakker dritt om meg

29. Er du en følsom person? Jaa det er jeg

30? Hvem er den personen som betyr mest for deg? Det er Bent han er en veldig god venn, stiller alltid opp for meg han bryr seg om meg, så glad for at jeg kjenner han å at han er min gode venn for alltid! Jonas betyr også utrolig mye, vi har kjent hverandre i 7år nå veldig glad i han. Agnes møtte jeg på jobben jeg hadde hun var i praksis vi er veldig gode venner hun betyr mye for meg. Hun er alltid der for meg å hun er til å stole på

31. Hva er det du ikke liker å høre? Når en person sier du kan stole på meg men så sårer de alikevel, andre tingen er vi snakkes senere også hører du ikke no fra den person før en annen dag. Når folk sier ordet kjedelig mange sier det alt for mye å det er jeg lei av å høre. Mange jeg vet om sier ordet serr til absolutt alt kan folk slutte å si det! Også er det folk som sier liksom hver eneste ord de snakker, det er veldig irriterende å høre på jeg selv sier det ofte å jeg liker det ikke skal slutte å si det.

32. Hva synes du om gutter som bare snakker om seg selv? De snakker mye om hvor fin bil de har, at de selv synes de ser bra ut, stilen de har, skryter av alle de har vært sammen med de tror de er best i alt osv. Men nei sånne gutter orker jeg ikke!!

33. Synes du det er for tidlig å ha barn i 16års alderen å 20års alderen? jeg synes at man burde være ferdig med utdanning, jobbet noen år, funnet den rette og har blitt voksen. Barnet skal ha det trygt og det trenger kjærlighet. De som får barn i tidlig alder tror kanskje at de er i stand til å ta vare på barnet men som oftest er de ikke det. Det krever også å være økonomisk sikret.

34. Hva gjør du når du kjeder deg? jeg kjeder meg aldri, men vet om mange som gjør det hele tiden men da må du gjøre noe med det ikke bare sitte der, har aldri forstått meg på kjede-seg-fenomenet.

35. Er du a-menneske eller b-menneske? jeg er b-menneske jeg liker å sove lenge!

36. Hva er ditt beste tips mot kjærlighetsorg? Prøv ihvertfall å tilbringe mye tid sammen med de du er glad i. En god venn vil gjøre alt for at du skal føle deg bedre. Bruk dem for alt de er verdt dra på en rekke filmkvelder, sleepovers, gjør de selv litt opptatt, ikke sitt alene hjemme kom deg ut selvom du egentlig ikke orker eller vil. Ta vare på deg selv og skjem deg bort kvitt deg med forpliktelser som gjør ting vanskelig for deg. slett alle bildene dere har tatt sammen og slett facebook profilen hans hvis du ikke orker å ha han der noe mer. Gjør noe du ikke har gjort før slik at du kan oppleve deg selv på en ny måte. dette kan f.eks. være å treffe nye mennesker.

37. Nevn 3 av de beste minnene du har? Russetiden, Thailand var helt fantastisk fin opplevelse, USA, Croatia, London. Det var en person som gjorde meg så lykkelig, jeg har aldri vært så lykkelig noe sinne den personen gjorde meg til en bedre person

38. Hva er på ønskelisten akkurat nå? Jeg har kjøpt mye selv som jeg har ønska meg, men ønsker meg MacBook i fargen rosegold den er såå fin! Også ny iPhone.

39. Hva skulle du tatt med på en øde øy? Camera

40. Er du en sjenert person? Nei det er jeg ikke, jeg liker å møte nye mennesker å bli kjent med andre. men nå så trekker jeg litt tilbake enn det jeg har gjort før siden blitt mye såra en del.

41. Når skal du ta tatto? Det er nå snart gleder meg veldig! Skal legge ut bilde

42. Har du en frykt? edderkopper, insekter, å miste noen jeg er glad i

43. Er det noen du savner akkurat nå? Jaa, det er det!!

44. Når var du med noen sist? Idag med gode Jonas

45. Liker du Øl? Hehe nei

46. Har du vært i byen Bergen? Nei det har jeg ikke men vil dra dit engang

47. Hva er kleskapet ditt mest fult av? Sko, kjoler, bukser, gensre

48. Har du restylane i leppene? Nei skal heller aldri ta det

49. Værste du vet? Når folk ikke svarer på meldinger, snap, tlf. Folk som ikke er hyggelige å prate med. Folk som bare sårer hele tiden. Folk som bare banner hele tiden jeg blir sliten av å høre på det. Kø i trafikken, klær man har lyst på men som er utsolgt, nett som aldri funker, filmer på Netflix som plutselig blir borte å finner de ikke igjen, når tlf er tom for strøm å du venter på en viktig tlf, melding men du får ikke sagt ifra, At flyet blir forsinket å du må sitte å vente i en evighet... det gjelder også tog å buss. tiggere i drammen som bare sitter der hele dagen, noen jeg har sett som har iphone haha, Når folk klager og alltid finner noe å syte over tenker jeg hvis du ikke har noe positivt å si så kan du la vær å fortelle meg det. Krig i andre land det er millioner av mennesker som dør hver eneste dag, barn som ikke har noe mat, vann, ingen familie, de har mistet mor å far, de må klare seg helt selv, Jeg kjenner jeg blir helt kvalm av å se på forskjellen mellom hvordan vi har det her i Norge, og hvordan de som bor i fattige krigsrammende land.. Vi har det så bra at vi ikke engang skjønner det selv.

50. Film du vil se nå? Inferno, Passengers.

51. Kunne du tenkt deg frivillig arbeid med barn i Afrika? Jaa, det har jeg veldig lyst til

52. Hva synes du om jenter som velger å legge ut lettkledde bilder på Instagram? Jeg synes det blir for dumt å legge ut sånne bilder hvor man viser deler av bryster, utringninger, undertøy etc. Det er veldig mange jenter som gjør dette å jeg skjønner ikke hvorfor dere gjør det bare for å få masse likes? Om slike bilder da strider i mot hvilke verdier man har og hvordan man ønsker å utlvere

53. Hva synes du om jenter som legger ut røyke bilder på Instagram? Helt ærlig så synes jeg det blir for dumt, det lukter å smaker dritt hvis du tror det er kult å røyke så tar du veldig feil.. du kan faktisk få lungekreft av det. Folk får gjøre hva dem vil

54. Har 2016 året vært bra? Nei egentlig ikke... eneste som har vært bra er å møte noen nye folk, Spania.

  • 126 lesere

Likes

Comments

Nå har vi kommet inn i Oktober jeg synes det har gått så fort fra sommer å til nå men håper på en bra høst. Jeg tenkte å si til dere om noen av tingene jeg har lyst til å gjøre i Oktober kanskje noe dere også liker å gjøre i høsten?

- gå tur i skogen og se på de fine høstfargene. Det er så utrolig vakkert ute nå, skal ta masse fine høstbilder når jeg skal gå tur på fjellet 🍂🗻

- høstmiddager jeg spiser ikke så mye kjøtt som de fleste gjør jeg har aldri likt biff egentlig men de fleste spiser Fårikål men jeg spiser fersk suppe

- Drikke masse kakao ingenting som er bedre enn å legge seg under et varmt teppe mens man drikker stor kopp kakao med krem på

- Se favorittserie & filmer Shadow Hunters, Eventyret om Askepott, A girl like Her, The 100, The Vampire Diaries, Between, Downton Abby, Harry Potter, The Other Woman, Bridesmaids, Safe Haven, Under Samme Tak

- Lese en god bok jeg leser nesten aldri bøker lengere det er veldig synd men jeg finner aldri en god bok den beste boken jeg har lest er Fault In Our Stars filmen er også utrolig bra. Den andre boken heter Dare Me av Megen Abbott

- Ha hjemme spa du kan også dra til Spa men hjemme spa er utrolig digg, du kan finne frem duftlys, neglelakk, ansiktmaske nå er det deg tid! Nå som det blir kaldere ute nå får man veldig tørr hud, sprukne lepper så hvorfor ikke pleie seg selv litt ekstra i disse kalde dagene nå fremover

- Lyden av plaskende regn det er som balsam for sjela å endelig kunne sitte innendørs med god samvittighet! Høsten for mange er en ny start noen begynner i jobb andre i studier

- Behagelige klær jeg har kjøpt masse fine høstklær som jeg gleder meg masse til å bruke nå, jeg elsker virkelig å gå med kosedress det er så deilig, det er veldig inn med militærgrønt, rødvinsrødt, grått og sennepsgult går igjen vært år og jeg kler igjen av dem synes jeg men jeg har kjøpt gode støvletter og mange gode skjerf og de tykke høstjakkene jeg kjøpte min bomber jakke fra Bik Bok som jeg er veldig veldig fornøyd med!

- Gå i hi under dyna om søndagene fyre i peisen hver eneste kveld tenne på masse stearinlys og ta lange bad lese bok i favorittkroken. Høsten er en deilig tid for både romantiske kjærestekvelder og familiestunder

- Komme i rutiner med treningen igjen jeg har vært altfor slapp med rutiner på treningsfronten.. Dette er ikke bra jeg vet selv at jeg ikke har god helse og klarer heller ikke å ta lange løpeturer som er bra for kroppen men jeg går alltid en tur med hunden min Frida så er litt flink da. Men skal begynne å trene styrketrening å masse vekter må jeg så blir det bra, jeg kan ikke presse meg for mye siden jeg er veldig mye sjuk å kroppen min orker ikke å trene så mye som mange andre gjør det å trene bør virkelig alle gjøre du må ikke trene på treningsstudio men heller hjemme hvis du vil det. Finn et treningsprogram du vil trene også tar du det derifra så lenge helsa er bra så blir man mindre sjuk også! Tren med en venninne eller kjæreste eller alene det velger du helt selv jeg trener med Jonas en jobb kollega å god venn vi trener godt sammen. Veldig mange sier jeg skal trene idag men så orker du ikke så kom deg opp å bare gjør det ikke vent. Så mitt beste tips til alle der ute TREN å dropp Fylla hver helg👊🏻 Er du mye på fest så orker kroppen heller ikke å komme igang. Du bør ikke trene for mye heller det er ikke bra jeg trener 2-3 ganger i uka å det er nok for meg. Jeg er ikke sånn at jeg viser meg selv på bilder og vil ha oppmerksomhet så mange jenter som gjør det å det synes jeg blir for dumt. Hadde jeg lagt ut et bilde at jeg trener så gjør jeg det kunn for å trene å bedre helse ikke noe annet:)

Jeg håper dere likte innlegget trykk på liker om du gjør det. 💗 Jeg håper mange av dere for en fin søndag kos dere masse!
  • 136 lesere

Likes

Comments

Hei fine lesere!💗

Nå har jeg endelig kommet til Spania igjen jeg fikk ikke nett igår så derfor har jeg ikke skrevet noe nytt innlegg men reiste fra Gardemoen 15:55 og var fremme i Spania 19:30 Når vi landet så venta vi på taxi så dro vi til leiligheten som Mona å de har kjøpt her nede, veldig fint her skal legge ut bilder. Vi dro for å kjøpe litt mat og etter det så vi på film Prates of the Caribbean on Stranger Tides den har jeg sett før men den er bra,

dagen idag har vi ligget å sola oss var 28 varmegrader☀️ så spiste vi lunsj jeg spiste bread and aioli og pomfrites var såå godt🍟🍷 og nå har jeg dusja og skal slappe litt av, vi skal ut å spise ikveld det blir koselig!

Jeg er så glad at jeg er her nå kunne ikke vært bedre. Godt å snakke spansk igjen å ligge å sole meg masse🙋🏿 Det er ikke så veldig mange folk her som sist siden nå er det ikke høysesong men det er bare digg:) men om dere husker at jeg sa at vi skulle kjøpe leilighet? Og det har vi endelig gjort, er ikke ferdig før i våren 2018 det er lenge til.. Gleder meg så til å bo mere der nede, det ligger rett ved havet så det blir bra❤️

Vi blogges i morgen dere💗

Hei dere!

Sorry for lite blogging men har ikke hatt nett her, jeg har nå kommet hjem til Norge igjen flyet fra Spania 20:00 og landet 23:05 i Norge  jeg fikk ikke sovet noe på flyet fordi en baby gråt hele tiden sykt irriterende å veldig slitsomt å høre på men sånn er det. Nå har jeg endelig nett igjen:) Det har vært veldig dårlig vær her mye regn, blåst, lyn så ble ikke så mye ute å spise men vi kosa oss fordet. Jeg har kjøpt litt på denne turen men ikke så mye nå siden har kjøpt så mye før jeg dro... Men legger ut bilde i morgen det å komme ut av flyet å gå ut det var så kaldt😢 Fryser ihjel men visste at det kom til å bli kaldt, værste jeg vet er å fryse.. Men før vi dro hjem så sola vi oss idag var veldig deilig å varmt ☀️ savner allerede varmen Og for dere som ikke vet det så har det kommet ny Taxfree å den er så mye bedre enn den som var før:) så da vet dere det. Visste dere at jeg skal på språkreise til Miami å Spania? Jeg reiser for første gang helt alene jeg håper det går bra blir lang flytur til Miami men det å komme dit blir bra, legger ut bilde her sånn at dere kan se hva synes dere? Fint eller?😍

Vi blogges i morgen💗💗

Likes

Comments

Hei igjen dere! Det har vært så mye i det siste at jeg ikke har hatt tid til å blogge... jeg ble ferdig som læring den 14.sep det å ikke jobbe der mer blir rart egentlig for har jobbet der i 2år å det er lenge. Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker å blitt kjent med mange, er mange der som jeg fortsatt tenker på å savner veldig jeg har jobbet veldig mye å vært slitsomt men har lært masse. Jeg er stolt over meg selv som har klart å fullført jobben å til mange dere der ute som vil ha en jobb vær glad for den jobben du har selvom du ikke vil ha den jobben eller du vil jobbe med noe annet men alle må begynne et sted, den jobben kan være så drit kjedelig eller du er lei men ikke gi opp når du har jobba der en stund så kan du finne en jobb du vil ha dette vet jeg alt om. jeg var lei jeg også men bedre å ha en jobb enn ingenting. Men alt annet så skal jeg reise neste Lørdag til spania igjen gleder meg veldig til å sole meg masse å spise masse mat å snakke spansk alt er så mye bedre der. jeg har veldig lyst til å studere i spania men vet ikke helt ennå hva men det finner jeg ut. det hadde vært en drøm å bare vært der nede hver dag, kommer til å blogge litt mere når jeg reiser for har blitt så lite i det siste jeg skulle jo legge ut bilder fra haul men jeg har shoppet så mye at jeg får ikke alt på bilde men kan legge ut noe av det. Vi blogges snart igjen 💗

Første bilde

-Jeans fra Bikbok

- Masse topper å body fra BikBok & H&M har masse flere men tar ikke med alt på bilde.. blir for mange

- Choker fra Glitter den er såå fin:)

- Cream contour Kit fra H&m den er så bra!

- Masse øredobber og smykker fra Glitter

- En lys rosa kjole fra Nelly elsker den❤️

På andre bilde

- Nelly sko lys grønne

- 2 treningstights og en rosa bh topp og rosa sokker fra Cubus

- Svarte ballerina fra H&M

- Nelly svarte sko de er samme som lys grønne men elsker de

- Svarte sko på H&M


  • 143 lesere

Likes

Comments

Nå er det en stund siden jeg har blogget, jeg har jobbet masse å idag fikk jeg endelig fagbrev ble så glad, jeg har gledet meg til denne dagen å alt gikk veldig bra. Om noen få uker reiser jeg til Spania igjen å kanskje Polen tur jeg får se er veldig fint i Polen. Nå er jeg veldig sliten å ligger bare å slapper av, alltid godt å slappe av etter lang dag på jobb, jeg tenkte jeg skulle legge ut en haul av det jeg har shoppet i det siste siden er så lenge siden sist jeg gjorde det💞

  • 150 lesere

Likes

Comments