Nå er det endelig 1.Desember det er ikke lenge til jul nå er tiden for famile, julebord, kakebaking, gaveinnpakkning å god mat! jeg har allerede kjøpt ferdig de fleste av julegavene og litt til meg selv også, nå sitter jeg å hører på julemusikk å drikker kakao det er nå snøen skulle dale ned men håper det kommer mere snø jeg synes høsten gikk så fort nå er det snart jul kan nesten ikke tror det, jeg har veldig lyst til å dra på juleshopping i London vet om noen jeg kjenner som har gjort det.

Hva er dine favoritt julefilmer: The Holiday, 12 dates of christmas, Eventyret om Snøhvit må dere se! jeg håper det kommer mange nye julefilm på Netflix

Jeg gleder meg veldig til å se på tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen det gjør jeg verdt eneste år! Ser også på Grevinnen og hovmesteren det er en viktig tradisjon som jeg forinder med jul sikkert mange av dere som ser på det?

Hvilken julesang liker du: Home for Christmas, All I Want for Christmas Is You, Driving home for Christmas av Chris Rea den er såå fin!

Favorittdager i Desember: Det er Luciadagen fordi da kan jeg bake lussekatter det er såå godt! liker å bake peppekaker å drikke masse kakao og gløgg, sitte foran peisen å bare kose seg med film. Hva liker dere å gjøre i Desember?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 12 lesere

Likes

Comments

første bilde er Bora Bora det andre er Egypt det siste er Rhodes

Los Angeles det andre er Santorini det siste er Las Vegas

Det første er Bangkok det andre er Frankrike, det siste er Venezie

Bahamas det andre er Mexico siste er Mykonos

Første bilde er Indonesia, andre er Seychelles, Dubai

Blue Cave Capri, The Coast of Scoppello, Menorca Spain

  • 66 lesere

Likes

Comments


Hei alle fine lesere!❤️

Tenkte å kjøre noen spørsmål og svar så kanskje dere blir litt bedre kjent med meg


1. Hvilken film så du sist? The 100, Safe haven, The mortal instruments

2. Hvor høy er du? 162 cm

3. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Ringe

4. Hva er din beste egenskap? Jeg er en god lytter, og er flink til å sette meg inn i andres situasjoner

5. Har du søsken? Nei det har jeg ikke

6. Liker du kaffe? Nei det gjør jeg ikke

7. Liker du sommer eller vinter best? jeg liker sommer så klart! Men om vinteren er det så mørkt å det liker jeg, liker også at det er kaldt ikke sånn veldig kaldt men litt er digg! På sommeren er det for varmt å man får nesten ikke sove engang, også er det lyst hele dagen det liker jeg ikke. 

8. Hvor vil du helst være akkurat nå? i Spania og Miami

9. Hvilken sang hører du på nå ? All I Wanna Do av Martin Jensen den er veldig bra, let me love you av DJ snake

10. Hva har du spist idag ? jeg har spist salat, og drukket te

11. Hva bruker du mest penger på ? klær, reise

12. Hva er ditt favorittprogam på tv? Keeping up with the kardashians,, The missing, Thirteen, Farmen, Petter uteligger, Downton Abby, Victoria, Crown, Alt Er Lov, Hawaii Five-O

13. Hvilken er din favoritt farge? Svart, rosa

14. Har du kjæreste nå? Nei det har jeg ikke..

15. Har du vært i New York? Ja det har jeg å vil reise dit igjen når vi kjørte i taxi så jeg rosa limosine

16. Drømmereise sted? Bora Bora, Dubai, Hawaii

17. Jobber du nå? nei men håper på jobb snart!

18. Hva gleder du deg mest til akkurat nå? Reise til Miami gleder meg utrolig mye

19. Hvem er ditt forbilde? Kristin Stewart

20. Kan du legge ut en haul igjen? Ja det kan jeg

21. Kan du legge ut bilder av de stedene du liker aller best? Ja det kan jeg gjøre

22. hvilket hårprodukt liker du best? S factor TIGI, BED HEAD, REDKEN, MOROCCANOIL,

23. Hvem blogg leser du? Tcmn sin blogg, Martheborge, krissy, stina

24. Cola eller Fanta? Cola liker også Sprite

25. Ut på byen eller filmkveld? Da blir det filmkveld jeg er aldri ute på byn.

26. Bruker du mye sminke? Nei det gjør jeg ikke liker best å ikke bruke noe

27. Hvordan imponerer man deg? Ved å være snill, ekte, imøtekommende og morsom

28. Hva er en god venninne for deg? Stiller alltid opp, en som jeg kan fortelle alt til, ikke en som sier alt videre. At det er gjensidig. En som aldri svikter meg på noen måter, må kunne stole på, går aldri bak ryggen eller snakker dritt om meg

29. Er du en følsom person? Jaa det er jeg

30? Hvem er den personen som betyr mest for deg? Det er Bent han er en veldig god venn, stiller alltid opp for meg han bryr seg om meg, så glad for at jeg kjenner han å at han er min gode venn for alltid! Jonas betyr også utrolig mye, vi har kjent hverandre i 7år nå veldig glad i han. Agnes møtte jeg på jobben jeg hadde hun var i praksis vi er veldig gode venner hun betyr mye for meg. Hun er alltid der for meg å hun er til å stole på

31. Hva er det du ikke liker å høre? Når en person sier du kan stole på meg men så sårer de alikevel, andre tingen er vi snakkes senere også hører du ikke no fra den person før en annen dag. Når folk sier ordet kjedelig mange sier det alt for mye å det er jeg lei av å høre. Mange jeg vet om sier ordet serr til absolutt alt kan folk slutte å si det! Også er det folk som sier liksom hver eneste ord de snakker, det er veldig irriterende å høre på jeg selv sier det ofte å jeg liker det ikke skal slutte å si det.

32. Hva synes du om gutter som bare snakker om seg selv? De snakker mye om hvor fin bil de har, at de selv synes de ser bra ut, stilen de har, skryter av alle de har vært sammen med de tror de er best i alt osv

33. Synes du det er for tidlig å ha barn i 16års alderen å 20års alderen? jeg synes at man burde være ferdig med utdanning, jobbet noen år, funnet den rette og har blitt voksen. Barnet skal ha det trygt og det trenger kjærlighet. De som får barn i tidlig alder tror kanskje at de er i stand til å ta vare på barnet men som oftest er de ikke det. Det krever også å være økonomisk sikret.

34. Hva gjør du når du kjeder deg? jeg kjeder meg aldri, men vet om mange som gjør det hele tiden men da må du gjøre noe med det ikke bare sitte der, har aldri forstått meg på kjede-seg-fenomenet.

35. Er du a-menneske eller b-menneske? jeg er b-menneske jeg liker å sove lenge!

36. Hva er ditt beste tips mot kjærlighetsorg? Prøv ihvertfall å tilbringe mye tid sammen med de du er glad i. En god venn vil gjøre alt for at du skal føle deg bedre. Bruk dem for alt de er verdt dra på en rekke filmkvelder, sleepovers, gjør de selv litt opptatt, ikke sitt alene hjemme kom deg ut selvom du egentlig ikke orker eller vil. Ta vare på deg selv og skjem deg bort kvitt deg med forpliktelser som gjør ting vanskelig for deg. slett alle bildene dere har tatt sammen og slett facebook profilen hans hvis du ikke orker å ha han der noe mer. Gjør noe du ikke har gjort før slik at du kan oppleve deg selv på en ny måte. dette kan f.eks. være å treffe nye mennesker.

37. Nevn 3 av de beste minnene du har? Russetiden, Thailand var helt fantastisk fin opplevelse, USA, Croatia, London. Det var en person som gjorde meg så lykkelig, jeg har aldri vært så lykkelig noe sinne den personen gjorde meg til en bedre person

38. Hva er på ønskelisten akkurat nå? Det er Uggs short i svart, svart Nike sko, bergans i fargen rosa, Ferie til Bora Bora og Maldivene.

39. Hva skulle du tatt med på en øde øy? Camera

40. Er du en sjenert person? Nei det er jeg ikke, jeg liker å møte nye mennesker å bli kjent med andre. men nå så trekker jeg litt tilbake enn det jeg har gjort før siden blitt mye såre en del.

41. Når skal du ta tatto? Det er nå snart gleder meg veldig!

42. Har du en frykt? edderkopper, insekter, å miste noen jeg er glad i

43. Er det noen du savner akkurat nå? Jaa, det er det!!

44. Når var du med noen sist? Idag med gode Jonas

45. Liker du Øl? Hehe nei

46. Har du vært i byen Bergen? Nei det har jeg ikke men vil dra dit engang

47. Hva er kleskapet ditt mest fult av? Sko, kjoler, bukser, gensre

48. Har du restylane i leppene? Nei skal heller aldri ta det

49. Værste du vet? Når folk ikke svarer på meldinger, snap, tlf. Folk som ikke er hyggelige å prate med. Folk som bare sårer hele tiden. Folk som bare banner hele tiden jeg blir sliten av å høre på det. Kø i trafikken, klær man har lyst på men som er utsolgt, nett som aldri funker, filmer på Netflix som plutselig blir borte å finner de ikke igjen, når tlf er tom for strøm å du venter på en viktig tlf, melding men du får ikke sagt ifra, At flyet blir forsinket å du må sitte å vente i en evighet... det gjelder også tog å buss. tiggere i drammen som bare sitter der hele dagen, noen jeg har sett som har iphone haha, Når folk klager og alltid finner noe å syte over tenker jeg hvis du ikke har noe positivt å si så kan du la vær å fortelle meg det. Krig i andre land det er millioner av mennesker som dør hver eneste dag, barn som ikke har noe mat, vann, ingen familie, de har mistet mor å far, de må klare seg helt selv, Jeg kjenner jeg blir helt kvalm av å se på forskjellen mellom hvordan vi har det her i Norge, og hvordan de som bor i fattige krigsrammende land.. Vi har det så bra at vi ikke engang skjønner det selv.

50. Film du vil se nå? Inferno, Passengers.

51. Kunne du tenkt deg frivillig arbeid med barn i Afrika? Jaa, det har jeg veldig lyst til

52. Hva synes du om jenter som velger å legge ut lettkledde bilder på Instagram? Jeg synes det blir for dumt å legge ut sånne bilder hvor man viser deler av bryster, utringninger, undertøy etc. Det er veldig mange jenter som gjør dette å jeg skjønner ikke hvorfor dere gjør det bare for å få masse likes? Om slike bilder da strider i mot hvilke verdier man har og hvordan man ønsker å utlvere

53. Hva synes du om jenter som legger ut røyke bilder på Instagram? Helt ærlig så synes jeg det blir for dumt, det lukter å smaker dritt hvis du tror det er kult å røyke så tar du veldig feil.. du kan faktisk få lungekreft av det. Folk får gjøre hva dem vil.

  • 67 lesere

Likes

Comments

Nå har vi kommet inn i Oktober jeg synes det har gått så fort fra sommer å til nå men håper på en bra høst. Jeg tenkte å si til dere om noen av tingene jeg har lyst til å gjøre i Oktober kanskje noe dere også liker å gjøre i høsten?

- gå tur i skogen og se på de fine høstfargene. Det er så utrolig vakkert ute nå, skal ta masse fine høstbilder når jeg skal gå tur på fjellet 🍂🗻

- høstmiddager jeg spiser ikke så mye kjøtt som de fleste gjør jeg har aldri likt biff egentlig men de fleste spiser Fårikål men jeg spiser fersk suppe

- Drikke masse kakao ingenting som er bedre enn å legge seg under et varmt teppe mens man drikker stor kopp kakao med krem på

- Se favorittserie & filmer Shadow Hunters, Eventyret om Askepott, A girl like Her, The 100, The Vampire Diaries, Between, Downton Abby, Harry Potter, The Other Woman, Bridesmaids, Safe Haven, Under Samme Tak

- Lese en god bok jeg leser nesten aldri bøker lengere det er veldig synd men jeg finner aldri en god bok den beste boken jeg har lest er Fault In Our Stars filmen er også utrolig bra. Den andre boken heter Dare Me av Megen Abbott

- Ha hjemme spa du kan også dra til Spa men hjemme spa er utrolig digg, du kan finne frem duftlys, neglelakk, ansiktmaske nå er det deg tid! Nå som det blir kaldere ute nå får man veldig tørr hud, sprukne lepper så hvorfor ikke pleie seg selv litt ekstra i disse kalde dagene nå fremover

- Lyden av plaskende regn det er som balsam for sjela å endelig kunne sitte innendørs med god samvittighet! Høsten for mange er en ny start noen begynner i jobb andre i studier

- Behagelige klær jeg har kjøpt masse fine høstklær som jeg gleder meg masse til å bruke nå, jeg elsker virkelig å gå med kosedress det er så deilig, det er veldig inn med militærgrønt, rødvinsrødt, grått og sennepsgult går igjen vært år og jeg kler igjen av dem synes jeg men jeg har kjøpt gode støvletter og mange gode skjerf og de tykke høstjakkene jeg kjøpte min bomber jakke fra Bik Bok som jeg er veldig veldig fornøyd med!

- Gå i hi under dyna om søndagene fyre i peisen hver eneste kveld tenne på masse stearinlys og ta lange bad lese bok i favorittkroken. Høsten er en deilig tid for både romantiske kjærestekvelder og familiestunder

- Komme i rutiner med treningen igjen jeg har vært altfor slapp med rutiner på treningsfronten.. Dette er ikke bra jeg vet selv at jeg ikke har god helse og klarer heller ikke å ta lange løpeturer som er bra for kroppen men jeg går alltid en tur med hunden min Frida så er litt flink da. Men skal begynne å trene styrketrening å masse vekter må jeg så blir det bra, jeg kan ikke presse meg for mye siden jeg er veldig mye sjuk å kroppen min orker ikke å trene så mye som mange andre gjør det å trene bør virkelig alle gjøre du må ikke trene på treningsstudio men heller hjemme hvis du vil det. Finn et treningsprogram du vil trene også tar du det derifra så lenge helsa er bra så blir man mindre sjuk også! Tren med en venninne eller kjæreste eller alene det velger du helt selv jeg trener med Jonas en jobb kollega å god venn vi trener godt sammen. Veldig mange sier jeg skal trene idag men så orker du ikke så kom deg opp å bare gjør det ikke vent. Så mitt beste tips til alle der ute TREN å dropp Fylla hver helg👊🏻 Er du mye på fest så orker kroppen heller ikke å komme igang. Du bør ikke trene for mye heller det er ikke bra jeg trener 2-3 ganger i uka å det er nok for meg. Jeg er ikke sånn at jeg viser meg selv på bilder og vil ha oppmerksomhet så mange jenter som gjør det å det synes jeg blir for dumt. Hadde jeg lagt ut et bilde at jeg trener så gjør jeg det kunn for å trene å bedre helse ikke noe annet:)

Jeg håper dere likte innlegget trykk på liker om du gjør det. 💗 Jeg håper mange av dere for en fin søndag kos dere masse!
  • 77 lesere

Likes

Comments

Hei fine lesere!💗

Nå har jeg endelig kommet til Spania igjen jeg fikk ikke nett igår så derfor har jeg ikke skrevet noe nytt innlegg men reiste fra Gardemoen 15:55 og var fremme i Spania 19:30 Når vi landet så venta vi på taxi så dro vi til leiligheten som Mona å de har kjøpt her nede, veldig fint her skal legge ut bilder. Vi dro for å kjøpe litt mat og etter det så vi på film Prates of the Caribbean on Stranger Tides den har jeg sett før men den er bra,

dagen idag har vi ligget å sola oss var 28 varmegrader☀️ så spiste vi lunsj jeg spiste bread and aioli og pomfrites var såå godt🍟🍷 og nå har jeg dusja og skal slappe litt av, vi skal ut å spise ikveld det blir koselig!

Jeg er så glad at jeg er her nå kunne ikke vært bedre. Godt å snakke spansk igjen å ligge å sole meg masse🙋🏿 Det er ikke så veldig mange folk her som sist siden nå er det ikke høysesong men det er bare digg:) men om dere husker at jeg sa at vi skulle kjøpe leilighet? Og det har vi endelig gjort, er ikke ferdig før i våren 2018 det er lenge til.. Gleder meg så til å bo mere der nede, det ligger rett ved havet så det blir bra❤️

Vi blogges i morgen dere💗

Hei dere!

Sorry for lite blogging men har ikke hatt nett her, jeg har nå kommet hjem til Norge igjen flyet fra Spania 20:00 og landet 23:05 i Norge  jeg fikk ikke sovet noe på flyet fordi en baby gråt hele tiden sykt irriterende å veldig slitsomt å høre på men sånn er det. Nå har jeg endelig nett igjen:) Det har vært veldig dårlig vær her mye regn, blåst, lyn så ble ikke så mye ute å spise men vi kosa oss fordet. Jeg har kjøpt litt på denne turen men ikke så mye nå siden har kjøpt så mye før jeg dro... Men legger ut bilde i morgen det å komme ut av flyet å gå ut det var så kaldt😢 Fryser ihjel men visste at det kom til å bli kaldt, værste jeg vet er å fryse.. Men før vi dro hjem så sola vi oss idag var veldig deilig å varmt ☀️ savner allerede varmen Og for dere som ikke vet det så har det kommet ny Taxfree å den er så mye bedre enn den som var før:) så da vet dere det. Visste dere at jeg skal på språkreise til Miami å Spania? Jeg reiser for første gang helt alene jeg håper det går bra blir lang flytur til Miami men det å komme dit blir bra, legger ut bilde her sånn at dere kan se hva synes dere? Fint eller?😍

Vi blogges i morgen💗💗

  • 82 lesere

Likes

Comments

Hei igjen dere! Det har vært så mye i det siste at jeg ikke har hatt tid til å blogge... jeg ble ferdig som læring den 14.sep det å ikke jobbe der mer blir rart egentlig for har jobbet der i 2år å det er lenge. Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker å blitt kjent med mange, er mange der som jeg fortsatt tenker på å savner veldig jeg har jobbet veldig mye å vært slitsomt men har lært masse. Jeg er stolt over meg selv som har klart å fullført jobben å til mange dere der ute som vil ha en jobb vær glad for den jobben du har selvom du ikke vil ha den jobben eller du vil jobbe med noe annet men alle må begynne et sted, den jobben kan være så drit kjedelig eller du er lei men ikke gi opp når du har jobba der en stund så kan du finne en jobb du vil ha dette vet jeg alt om. jeg var lei jeg også men bedre å ha en jobb enn ingenting. Men alt annet så skal jeg reise neste Lørdag til spania igjen gleder meg veldig til å sole meg masse å spise masse mat å snakke spansk alt er så mye bedre der. jeg har veldig lyst til å studere i spania men vet ikke helt ennå hva men det finner jeg ut. det hadde vært en drøm å bare vært der nede hver dag, kommer til å blogge litt mere når jeg reiser for har blitt så lite i det siste jeg skulle jo legge ut bilder fra haul men jeg har shoppet så mye at jeg får ikke alt på bilde men kan legge ut noe av det. Vi blogges snart igjen 💗

Første bilde

-Jeans fra Bikbok

- Masse topper å body fra BikBok & H&M har masse flere men tar ikke med alt på bilde.. blir for mange

- Choker fra Glitter den er såå fin:)

- Cream contour Kit fra H&m den er så bra!

- Masse øredobber og smykker fra Glitter

- En lys rosa kjole fra Nelly elsker den❤️

På andre bilde

- Nelly sko lys grønne

- 2 treningstights og en rosa bh topp og rosa sokker fra Cubus

- Svarte ballerina fra H&M

- Nelly svarte sko de er samme som lys grønne men elsker de

- Svarte sko på H&M


  • 84 lesere

Likes

Comments

Nå er det en stund siden jeg har blogget, jeg har jobbet masse å idag fikk jeg endelig fagbrev ble så glad, jeg har gledet meg til denne dagen å alt gikk veldig bra. Om noen få uker reiser jeg til Spania igjen å kanskje Polen tur jeg får se er veldig fint i Polen. Nå er jeg veldig sliten å ligger bare å slapper av, alltid godt å slappe av etter lang dag på jobb, jeg tenkte jeg skulle legge ut en haul av det jeg har shoppet i det siste siden er så lenge siden sist jeg gjorde det💞

  • 91 lesere

Likes

Comments

Endelig reiser jeg til Spania, Jeg gleder meg masse til 2 uker med sol, bad og avslapping! Og skal så klar vise dere masse bilder, nå kjører vi snart til Gardemoen det er 33 varmegrader der nå så vi kommer ikke til å klage på varmen☀️ vi skal bo i en leilighet der nede så det blir bra, noen andre som er ute å reiser å hvor?❤️ Idag har vi liggi å sola oss ved havet vært 32 varmegrader skikkelig varmt! Vi er ikke så fornøyd med leiligheten her, har heller ikke nett her-.- nå sitter jeg på en bar nå for å få nett. Vi har spist på en resturang som heter route 66 er så god mat der skal legge ut bilder. Når jeg kommer hjem skal jeg ta tatto det gleder jeg meg til.

Nå har jeg endelig fått nett så da kan jeg blogge igjen har liggi å sola meg masse blitt litt brun vel? Hjemme i Norge har det bare vært drittvær så glad jeg ikke er hjemme.. Det har vært 32 varmegrader nesten hver dag her, så varmt er det☀️ Nå skal vi ut å kjøre litt, og sole oss etterpå. Vi dro til Roda å spiste lunsj så på leiligheter. Vi skal kanskje kjøpe hus er nede da kan vi reise mye mer også;) 2 av bildene er fra huset vi kanskje skal kjøpe.

Hei bloggen jeg kommer ikke til å lage nytt innlegg hver eneste dag her. Skriver alt inn her så vet dere det. Vi har liggi å sola oss på stranda idag var litt ☁️ Idag men ble fort sol å veldig varmt men skjedde no veldig morro idag å det var at jeg ble intervjuet på stranda fikk først massasje også kom to gutter så detta var gøy 🎥 glemte å ta bilder da det var synd men kanskje de kommer igjen vi får se i morgen skal vi se på hus så det blir spennende! Og ja blir Villa hus, ekke sikkert det blir hus men håper det.

Uka ellers har gått så fort det liker jeg ikke fordi vil være her mye lenger å ikke i Norge. Bare det å være her gjør meg glad å ikke tenkte på så mye annet som har skjedd osv.. Men skal være her 1 uke til så må nyte dagene nå. Jeg trur jeg flytter til Spania fordi noe jeg veldig har lyst til å har det mye bedre her også. Er masse militært område vi er nå så skal se på det i morgen også.. Når jeg kommer hjem skal jeg jobbe med syke mennesker igjen å savner alltid brukerne mine de er så gode å snille, kommer til å savne de mye når jeg drar. Men skal komme på besøk da:) skal kjøre inn til Cartagena det gleder jeg meg veldig til skal legge ut flere bilder. Hadde blitt veldig glad om dere liket bildene da😊 Bare å kommentere også hvis dere vil det❤️

Idag reiser vi til La Manga en tur vi har vært der før men vi skal spise der så det blir veldig koselig. Har vært 32/33 varmegrader idag for varmt.. Har ikke ligget å sola meg idag men i morgen må jeg det brunfargen er så fin nå, vil ikke miste fargen haha. Når jeg ser på folkene som bor her mange av de bor i fine leiligheter eller bare sånn vanlig men de koser seg å er glade:) Åå jeg blir så lykkelig å se på de, gammle menneskene har jeg sett mange her idag. Kunne jobba på sykehjem her i Spania det hadde vært spennende å helt annerledes enn hjemme, snakke Spansk er det beste jeg vet ingenting som er bedre enn det, sol varme å god mat, helsa går bedre nå, være glad da er alt mye bedre.

Hvem liker ikke å sole seg å spise god mat? Det gjør vell de fleste😀 Hvordan har dere det? Noen som er på ferie å koser seg ? Kunne ikke hatt det bedre nå varmen å ligge å sole meg er så digg❤️☀️ Spania er det fineste stedet å det beste synes jeg.

Vi blogges i morgen dere :)

Hei idag har vi ikke sola oss så mye var bare overskyet så vi kjørte inn til Cartagena hadde så lyst til det, savna å være der. Men været ble veldig fint 33 varmegrader vi spiste mat der å jeg shoppa litt. En skrivebok å Too faced bronzer som er veldig bra! Nå skal jeg bare chille med en film å slappe av, man blir sliten av å tråkke rundt i flere timer når det er så varmt... Ser dere hvilken veske jeg har på meg? Det er Chanel veske som jeg kjøpte den er jeg så fornøyd med❤️ I morgen blir det fint vær igjen så da skal jeg sole meg enda mer.

Siste sole dagen, er så varmt idag 33 varmegrader☀️ Men klager ikke. Er fint vær i Norge også men der kan jeg ikke bade eller ligge å sole meg. Værste jeg vet er å bade i Norge alltså det skjer ikke ass jeg mener jeg må ha 30 varmegrader det frister ikke å ligge her å sole meg hvis dere skjønner? På sommeren er jeg uansett bare å reiser så heldig er jeg da. Så nå er det hjem å jobbe... Er ferdig 14.sep gleder meg sykt! Men har ikke jobb når jeg er ferdig men vurderer å studere i utlande alltså Spania. Flyet vårt går 21.50 kommer til å sove mye på flyet. Skulle gjerne vært her 2 uker til men ikke på dette stedet vi er på nå vil heller ha villa leilighet igjen. Gleder meg veldig til å se igjen Simen å Agnes det blir kos! Da har jeg kommet hjem til Norge da, fikk ikke sovet noe på flyet, så er veldig sliten å trøtt, nå er kl 04.16 får ikke å sove nå😞 Men ligger nok å sover lenge i mårra, var deilig å legge seg under dyna å store dobbel senga mi❤️😍 Jeg kommer til å savne å kunne ligge å sole meg hver eneste dag, men er ikke lenge til jeg reiser igjen. Kan legge ut bilder av alt jeg har kjøpt så kan dere se, vi blogges i morgen❤️


  • 108 lesere

Likes

Comments

​Med dette mener jeg ikke at man skal slutte å bry seg om alt, men slutt å bry dere om ting som absolutt ikke er verdt å bry seg om. Dere som mener det er et press på alt, at det er press på å se bra ut, at det er kroppspress, det er faktisk dere som lager presset. Det er dere som sprer det rundt og stresser over det, noe som fører til at andre også begynner å stresse over det. Dere har et valg, dere kan ta til dere det folk sier eller så kan dere gi faen, fordi hva har det å si? 


Synes du at du ikke har fin kropp, tren, spis sunt, ikke sitt og klag uten å gjøre noe med det, man må nesten gjøre en innsats selv, det er nemlig ikke alt man får servert på et sølvfat. Hvis du synes at du er stygg, hva godt kommer det ut av det? Blir du penere av det, tror du? Tror du at du ser annerledes ut hvis du tenker negativt om deg selv? Fordi sannheten er at uansett hva du tenker om deg selv, så ser du helt lik ut. Bare gi faen. Gi faen i hva andre tenker, og legg vekk de vonde tankene om deg selv, fordi hva er det godt for? Synes du virkelig det verdt det? Svaret er nei, fordi det er ikke det. Livet er så mye mer enn det. Så slutt å bry dere, gå med hva du vil gå i, gjør ting du blir glad for, respekter deg selv, vær stolt.

  • 121 lesere

Likes

Comments