Header

Dag 5 har kommet, og vi koser oss på tur.

Vi kom til leiligheten på tirsdag, og var ikke helt fornøyde med beliggenheten, men det verste av alt var lufta på rommet. Vi trodde omtrent vi skulle dø inne på det rommet, så vi måtte bare sette på vifta med en eneste gang. Vi holdt motet oppe, men selvom vi lot vifta stå på var lufta like dårlig. Vi ringte til Ving og har fått oppgradert til et nytt hotell den siste uka, noe vi gleder oss veldig til. Vi prøvde å ligge i sengene, men der hadde vi ikke klart å sove, så vi fikset rett og slett en "ny" seng så vi kunne kjenne litt av vifta i det minste mens vi sov:

Etter et par netter på denne senga endte vi opp med å bare dra begge sengene bort, så nå ser rommet vårt egentlig bare helt messed up ut.

Den første dagen gikk vi litt rundt for å se, og jeg endte opp med de gigantiske blemmene og verkende føtter. De blemmene gjorde så vondt at jeg ikke en gang klarte å ha på meg de andre skoene som jeg hadde med, så dagen etterpå måtte jeg rett og slett kjøpe meg nye sko.

Jeg likte disse så godt og de gjorde ikke vondt på blemmene mine, men jeg er jo selvfølgelig ikke vandt til å gå med sånne sko, så jeg endte opp med å få skikkelig vondt mellom stortærne. Da googlet jeg litt, og fant ut at man er nødt til å bli vandt til å gå med slik type sko, så jeg må rett og slett bare lide litt for skjønnheten. Haha, men nå går det heldigvis bedre, og det er mye mindre vondt å bruke dem.

Vi ligger rett ved siden av en gigantisk park som heter "Siam Park", og kan også se utover mange bygninger/hotell, i tillegg til at vi ser utover havet.

Ellers har vi ligget og sola oss, og gått litt rundt ved stranda. Vi har ingen gradestokk, men snapchat sier 26 grader, men om jeg skal tippe er nok solsteika på i hvert fall 35 grader. Det er med andre ord veldig varmt og godt, og nesten litt for varmt når sola er på det aller sterkeste, men det er jo fordi vi kun er vandt til den sola vi har hjemme i Norge, som er langt ifra like sterk som denne.//MARI

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I skrivende stund sitter jeg på flyet og har sittet her i en god stund, eller det føles i hvert fall sånn. Vi stod opp 03:00 og var ute av døren 03:50. Noe som tilsvarer at jeg har vært på reise i 8 timer allerede, men takk og lov for at ikke alle de timene er på flyet, for nå begynner jeg å bli litt lei kan man si etter 3,5 time, takk og lov for at det «kun» er to timer igjen. Da vi fikk billettene skjønte vi allerede at vi hadde kommet ved siden av hverandre, men at vi hadde kommet på hvert vårt ytterste sete, noe vi synes var litt dumt fordi vi håpet på at jeg hadde mulighet til å lene meg inntil Håkon, så jeg kunne sove sånn fordi jeg sliter med å sove på fly. Men vi kommer oss gjennom flyturen, og jeg har fått noen få minutter på øyet.

Til mat fikk vi servert:

Laks, eggerøre og knekkebrød til forrett

Kylling, pasta og spinat til hovedrett

Jordbær mousse til dessert

Forretten var spesielt god, og vi ble gode og mette i løpet av flyturen. Jeg kommer til å legge ut i hvert fall ett innlegg til på turen, hvor jeg kommer til å skrive litt om hvordan det er her, hva vi har gjort osv.


//MARI

Likes

Comments

ÅÅÅÅÅÅ, som jeg gleder meg. Tiden flyr, og nå er det kun to dager igjen til kjæresten min og jeg skal på ferie sammen i to uker. Vi skal til Tenerife, og det er ingen av oss som har vært der før, så et blir utrolig spennende. Vi har egentlig ikke lagt noen spesielle planer for ferien annet enn STRANDA.

Men fy søren, dette ser bare så deilig ut!!!

Jeg har vurdert å vlogge litt fra dagene vi er der på min snapchat, men det er ikke noe gøy om det faktisk ikke er noe folk vil se på/følge med på. Derfor ville jeg blitt veldig glad om dere la igjen en kommentar her om at det hadde vært gøy og fått med seg eller ikke. Eventuelt legg meg til på Snapchat, så skjønner jeg at det er et ønske om det: mari.1409


//MARI

Likes

Comments

Som jeg har nevnt tidligere, har jeg lyst til å starte med YouTube, og idag tenkte jeg: "hvorfor ikke bare kjøre på med en liten video hvor jeg forteller litt om meg selv og hva jeg kommer til å legge ut på kanalen?"

Så jeg tok mot i meg og rett og slett lagde en video. Jeg er helt OK fornøyd, men jeg tenkte at en video er bedre enn ingenting og at det iallefall er en start. Så nå er videoen publisert, og jeg ser frem til å forbedre meg og få mye bedre videoer med et bedre innhold.

Ta gjerne en titt innom, og gi gjerne en tilbakemelding på hva du synes, og klikke gjerne på subscribe knappen.


//MARI

Likes

Comments

Hei alle sammen og velkommen til min blogg.

Det å komme igang med blogging, Instagram og Youtube er noe jeg har tenkt på i lang stund. Jeg har endelig kommet til en beslutning at jeg skal klare å komme i gang med å publisere jevnt. Noe av årsaken til at jeg ikke har startet tidligere er fordi jeg ikke har hatt noe kamera utenom telefon, i tillegg så har jeg hatt en del å tenke på i forhold til skole. MEN, nå har kjæresten min kjøpt seg et kamera, så det benytter vi stadig vekk til å ta bilder, og derfor blir det også lettere for meg å kunne være aktiv her og til følgerne mine på Instagram. Tidligere i innlegget nevnte jeg også YouTube, så planen min er å få startet med det også innen kort tid.

I skrivende stund er jeg 17 år, men fyller 18 i september. Min hobby er sminke og trening, så denne bloggen kommer til å handle om alt fra skjønnhet og velvære til hverdagslige ting. Det er bare å følge med så kommer det et nytt innlegg om ikke så lenge. Og om det er noe du lurer på kan jeg også kontaktes på mail:

kristiansenmari99@gmail.com


//MARI

Likes

Comments