Header

Ja, som rubriken lyder så kommer bloggen stängas ner tillfälligt. då det har hänt ganska allvarliga personliga saker.. Jag är så hemskt ledsen att behöva skriva detta inlägg, då jag inget hellre vill än och blogga.. Men en dag kommer jag tillbaka och då kommer jag bjuda på allt möjligt!


Ta han om er allihopa till vi hörs och syns igen!!

Likes

Comments

Nya bloggen är under uppbyggnad, och kommer snart öppna 😀

Håll utkik! ⭐️

Likes

Comments

Bloggen kommer inom en snar framtid se lite annorlunda ut, hela bloggen kommer raderas och få sig en ny start 😊

Så håll utkik! 👍🏻

Likes

Comments

När dessa bilder tog va jag riktigt lycklig! Hela jag mådde bra 😊 Men är i ett delens, och vet inte vilken av dom som skulle bli bäst🙈

Hjälp mig allihopa!!

👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
kommentera nedanför! ❤️

Här va jag ungefär 16-17 😂😂

Likes

Comments

Hej älskade läsare!

Nu vet jag att det har varit tyst ett bra tag här på bloggen.. Och tänkte kort berätta anledningar..
Det hela har väl börjat med att många i min närhet av avlidit hastigt vilket har påverkad mig enormt.. Men jag får alltid hörs från folk att jag är stark och kommer klara det.. Men ibland frågar jag mig själv om jag verkligen kommer fixa allt det som är runt mig. Jag ska tacka min mamma,moster men inte minst MIN älskade sambo och pojkvän!
Jag har känt mig helt slut i kroppen, knappt orkat göra något alls.. Men nu är jag tillbaka och mår bättre vissa dagar och andra dagar är helt åt skogen.. Men jag lever, och det är ju såklart huvudsaken
👍🏻

Men hur mår ni som fortfarande har kikat in här?
Det finns lite saker som har hänt dom senaste veckorna/månaderna en del kommer jag dela med mig utav här i bloggen, men det finns en del som inte kommer tas upp här
😏 jag är jätteledsen för att det ska behöva vara så, men aah..

Tänkte iaf berätta lite om helgen än sålänge.
vaknade vid 9!!!, jag som tänkte ta en sovmorgon... Killarna skulle iväg på ärenden, och det slutade med att jag slapp laga mat idag!

Just nu ligger jag i soffan och laddar inför en vinkväll med gammal barndoms-ovän(!!!) Men vi va ju såklart unga, ungefär 11,12år..

Jag har tänkt mycket på hur man växer upp på så kort tid, eller kort tid är det väl inte, eftersom det är tio år ni .. Sista gången jag träffade henne va jag 11 och hon 12, undgick med tjejer som hade status som det kallades då.. Ungicks med en tjej jag såg upp til och ville vara som henne..
😂 OMG!

snart dags för att göra sig i ordning, make-upen är on fleek!!
👍🏻


Uppdaterar under kvällen!

Jag är nu hör för att föra succés!
💷💶💴💵💸💳💰💳💎


Kiss & hugs
❤️

Likes

Comments

Godförmiddag 😊

Blev inge bloggande igår då jag va så jäkla trött.
Efter tre dagars ledigt så är det dags och börja jobba igen och så kommer hela min helg och se ut.
Men inte hänga läpp för det, för det är ju FREDAG 😬

Vad ska ni göra i helgen? 😇

Likes

Comments

​Godmorgon, eller rättare sagt goddag.❤️  

Satt precis och kollade på videon som Jonna har lagt upp på sin youtubekanal. Och det fick mig och tänka på varför man alltid säger att allting är bra när det själva verket inte alls är bra. varför man låtsas ljuga för sig själv, men inte minst för andra. Att man kan klara av och låtsats vara glad när man i själva verket är den mest trasiga människan just nu. Vi alla kommer till en tidpunkt i livet där vi inte alls kommer må bra, och jag har varit där många gånger.. Jag vet att första gången jag inte mådde bra så va jag 10år.. Min pappa och hans flickvän hade hittat ett brev i mitt sovrum där jag hade tagit "förväl".. Sen andra gånger jag inte mådde bra va när min pappa dog, men det är förståeligt. Och då va jag 12år. Idag sitter jag här och fortfarande mår dåligt. vissa dagar är det bättre och vissa dagar det sämre, men så kommer det alltid och vara. Men tack vare dels min sambo, mina vänner och min familj så kan jag också vara glad. Och för er som känner mig personligen tror att det bara är jag som hjälpt  O, men han har hjälpt mig i dom svåraste stunderna i mitt liv. När jag har känt att jag har ingenting kvar och leva för, när jag bara vill skita i allt och försvinna. Men tack vare honom så står jag kvar och kan vissa dagar må bättre och andra dagar sämre.

Vi kan inte alltid må bra, men just därför ska vi fokusera på det som gör oss lyckliga! Jag är idag 21år gammal, och har mer erfarenhet av livet än vad en jämnårig tjej har, självklart finns det dom som har lika mycket erfarenhet men som är yngre. Men ingen i min krets har varit med om så mycket som jag, och ibland får jag frågan hur jag kan vara så glad? Men vad vore livet om jag inte skulle kunna vara glad? Jag gör det för min familjs skull, för min sambos skull men främst för min egna skull.. 


Med det här inlägget vill jag förmedla att det är OKEJ att må dåligt, det är OKEJ och vara ledsen. Så länge man kan ta sig upp igen!❤️

Likes

Comments

Nyduschad & fräsch! Älskar att duscha precis innan man ska lägga sig, man blir varm och känner sig super fräsch 😊
När tycker du det är skönast att duscha? När du vaknar eller innan du lägger dig?

Sitter just nu och redigerar ett inlägg som kommer komma upp ikväll, och det handlar om ett VIKTIGT ämne! Håll utkik.

Kryper ner i soffan, med paddan i handen och ska snart göra natten!


L O V E ❤️

Ps: Ni glömmer väl inte veckans blogg tävling längre ner? 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

Likes

Comments