Header

​Hei alle sammen og god kveld. Nå har jeg akkurat kommet hjem etter jobb og trening, haha kjenner jeg er litt sliten. Nå skal jeg sette meg litt ned med denne fargeleggingsboken jeg kjøpte for noen dager siden i håp om å få slappet litt av. Noen av dere som har prøvd dette? :)

Imorgen er det jobb på meg igjen så skal virkelig prøve å ikke legge meg alt for sent. Uansett ha en fin dag videre også snakkes vi :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God kveld alle sammen! Kom meg ikke på trening før litt ut på kvelden, men fikk i allefall startet treningsuken idag. Etter jeg hadde trent dro jeg rett hjem og dusjet og spiste litt mat og nå sitter jeg her og ser på Gossip Girl og jobber litt. Det er ganske sent så skal prøve å få lagt meg om ikke så lenge, jeg skal jo tross alt på jobb imorgen tidlig.

Passer også en av de søte hundene til søsteren min i kveld, og skal kjøre henne til Hundebarnehagen imorgen tidlig før jobb. Nå skal jeg fortsette litt til med jobbing og gjøre negle/hånd rutinen min før det åker rett til sengs.


Er hun ikke søt?

Natta alle sammen, vi snakkes!

Likes

Comments

God mandag alle sammen! Unnskyld for null blogging i helgen, men kjæresten min kom hjem på perm så da valgte jeg rett og slett å gi han all oppmerksomheten i helgen. Men nå er mandagen her og han har dratt tilbake til militæret.

Håper ikke gråværet idag skaper alt for dårlig stemning for dere. Jeg bestemte meg i hvertfall for å "utnytte muligheten" og sove skikkelig lenge idag, det var deilig det! På planen i dag står litt rydding og fiksing. Har et prosjekt om å lage walk in closet, men det tar jo sin tid og innebærer mye jobb. Litt jobb blir det selvfølgelig også, men hjemmefra. Og en aldri så liten tur på treningssenteret for å starte uka er en nødvendighet idag :) Håper dere får en fin dag videre, vi snakkes!

Likes

Comments

Kåpe: Zara

Bukse: Zara

Genser: Zara

Boots: Nelly


Hei og god torsdag alle sammen! Idag startet dagen med trening, det var deilig å få det unnagjort tidlig! Når jeg har fri fra jobb prøver jeg å utnytte dagen min så godt som mulig ved å komme igang med planane tidlig. Idag var det også helt nydelig høstvær her i Asker så da måtte jeg jo utnytte sjansen til å ta litt bilder. Hvem vet hvor lang tid det går før regnet kommer plaskende ned igjen?

Ønsker dere en fin dag videre!


Likes

Comments

Da har jeg bestemt meg for å starte å blogge, utrolig nok! Jeg har lenge tenk på å starte en blogg, men har ikke turt før nå. Jeg har faktisk vært redd for hva andre skal synes om meg og at andre skal dømme meg. Nå har jeg rett og slett bestemt meg for å drite i hva andre synes. Jeg vet hva og hvem som betyr noe for meg. Jeg elsker jo å drive med sosiale medier, ta bilder og skrive litt - så hvorfor skal jeg la noen andre ødelegge det for meg?Jeg føler endelig at jeg har blitt klar for dette og at tiden er inne nå. Jeg er ferdig med videregående, en tid som så og si kun inneholder drama og dømmende folk rundt deg uansett hvilken vei du ser. Jeg føler meg klar for å dele og forhåpentligvis kunne inspirere noen av dere der ute!


Likes

Comments