Header

Nu är jag här igen... Med mina midnattstankar, hur kan man ändra humör så fort? jag har varit på jättebra humör hela dagen, sen så plötsligt blev jag på jättekonstigt humör, varken glad eller ledsen, varken positiv eller negativ jag bara mår konstigt. Jag vet inte varför.

Nu kan jag inte ens skriva ju...

Aja nu kommer jag inte på mer så godnatt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll vill jag prata om det hemskaste i vårat samhälle! Nämligen HAT! Hat är det värsta som finns i vårat samhälle just nu! Det finns överallt och ingen tycks lyckas stoppa det! varför hatar människor? det finns ingen anledning till det, varför kan vi inte bara älska varandra? Är det så svårt att säga en snäll sak istället för nåt hatiskt? även om vi inte menar det så kommer hat alltid såra mer än kärlek. Om jag inte kan säga nåt som inte är hatiskt, vet ni vad jag gör då? JO, JAG KNIPER FUCKING KÄFT! Har du inget fint att säga så är det bara att hålla truten. "Tala är silver, tiga är guld" det ligger nåt i det gamla ordspråket. Det finns en annan text som också är väldigt bra! och det är:

"Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem. Det är vad lagen och profeterna säger." (Matt. 7:12​)

Denna text är tagen ifrån bibeln, men denna är inte den enda. I otaliga religioner runt om i världen finns det här budskapet nertecknat! http://sv.wikipedia.org/wiki/Den_gyllene_regeln​  Jag uppfostrades i en ateistisk/agnostisk familj och även där fick jag lära mig rent förnuft att man behandlar inte varandra illa, man behandlar varandra med respekt. Det är med ren avsky som jag ser allt hat och allt näthat. Hoppas att jag når ut till några iaf. Jag blir glad om jag når ut till åtminstone någon 😄​ För varje person som slutar hata efter att de läst min text kommer bli en liten bit extra kärlek i floden. "Många bäckar små rinner till en stor å."
Den här mannen har också gjort ett försök att minska näthatet, vi är bröder i striden om en mer kärleksfull värld! http://myway2fitness.se/2013/04/09/valtranade-tjejer-ar-ratt-groteska/

Denna låten tycker jag passar för ikväll😄

Love Eternally

Likes

Comments

Jepp, rubriken säger det! Jag vaknade klockan 14.50 idag 😔 så räknade ut att jag sovit i typ 14 timmar eller nö sånt! jag fick bara en ljustimme idag! En enda liten timme! Fast det var förvisso väldigt skönt att sova 😄

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska snacka om 😏 det finns mycket men jag har ingen lust att snacka om nåt direkt. 

Finns det nåt som ni vill att jag ska ta upp? Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker jag ska skriva om, det kan vara precis vad som helst! Var inte blyga 😊 Ni kan också skriva en anonym kommentar, det funkar också 😊


Likes

Comments

Nu är det dax för en filmrecension!

Jag har sett filmen "Leon" som är regisserad av Luc Besson (tror jag) med Jean Reno i huvudrollen 

Filmen handlar om yrkesmördaren Leon och flickan Mathilda vars föräldrar blev mördade i ett knarkdrama. 
Mathilda vill bli lika duktig mördare som Leon och efter mycket eftertanke beslutar han sig att lära upp henne, men Mathildas hämndbegär sätter dem båda i klistret...

Filmen är spännande och det är svårt att släppa ögonen från den.

Inte den bästa recensionen men jag jobbar på det!

Likes

Comments

Ja, rubriken säger kanske inte så mycket men efter inlägget så kommer ni förstå :)

http://nwt.se/asikter/insandare/article1712928.ece

Den här insändaren var med i ett antal tidningar runt om i Värmland (2014-12-23) den handlar om en mycket speciell julklapp som vi alla kan ge.

För varje år som går så minskar önskelistan allt mer och mer, i år hade jag bara skrivit några lajvgrejer på listan, tror att det var en gambeson, men när mamma såg det så sa hon bara "jag förstår ju inte sånt här, så du får pengar så att du kan köpa dig vad du vill" jag tyckte det lät som en bra idé eftersom jag inte är så värst förtjust i julklappar. Jag får en speciell julklapp varje år som för mig är värd betydligt mer än något annat! min underbara familj och mina underbara vänner. jag har ju som många av mina läsare vet varit deprimerad och under den perioden var julen den värsta tiden på året, jag hatade allt som hade med julen att göra och kunde inte uppskatta kärleken som min familj gav mig Men jag har lärt mig att uppskattning faktiskt är precis det som julen handlar om. att lära sig att man kan vara nöjd med det man har. Inse att guldkornen i vardagen är viktigast.

Jag har ett riktigt viktigt sånt ögonblick på jul som varar i ca 10-15 min och det är när jag ska "iväg och mata katten hos pappa" och sen några minuter senare komma gåendes i röda kläder, lösskägg och en stor säck på ryggen och lämna julklapparna till mina småsyskon, man ser verkligen glädje i deras ögon när tomten hälsar på och att se dem lyckliga gör mig lycklig.

Jag tänkte avsluta detta med att citera mig själv ifrån när jag berättade för en vän vad som var det viktigaste för mig med julen är och jag vill också ställa en fråga till er läsare!
"För mig hndlar julen om att uppskatta sin familj och sina vänner, förstå vilken tur man har som har fått leva med dem, men man skall också uppskatta andra, en person du inte känner som sitter på gatan, du kanske innte behöver bjuda hem hen, men du kan åtminstone visa att du uppskattar dem. Julen skulle jag säga är uppskattningens högtid"

Vad är julen för dig?

https://www.youtube.com/watch?v=fYB0Bz9kEjc

Likes

Comments

Hej allihopa! Hur är det? :D

Idag är jag på ganska bra humör, har haft en bra dag i skolan idag, vi byggde kretskort :D

Jag har också sen några dar tillbaka börjat tagga inför mitt nästa lajv!!!! :D Har samlat en grupp som jag ska åka med, två kompisar som ska pröva på lajv för första gången :)

Till helgen ska jag nog dra till Karlstad och hänga med Yoikai-gänget ^^ sen efter det så blir det möte med Distriktstyrelsen :3 Kommer bli lika skoj som alltid ^^ på jullovet har jag planerat två saker, dels så ska ett gäng med lajvkompisar komma med hem till mig och vi ska sy och ha trevligt, snacka lajvminnen etc. etc.

Nu ska jag gå och lägga mig, det är ju trots allt skola, imorn igen ^^

https://www.youtube.com/watch?v=jI2EcRXR7RU

bifogar också lite inspirationsbilder :)

Likes

Comments

Hej allihopa! Det var länge sen jag skrev här. Anledningen till att jag skriver här nu är för att jag inte vet var jag ska skriva av mig... Folk som läst min blogg tidigare vet om att jag har varit deprimerad. jag har vissa problem fortfarande vissa problem efter det! jag skrev med min bästis förut och vi hade roligt och skrev som vanligt och hon märkte att det var något fel, Hon kände att jag inte litar på henne och det är något som jag, när jag tänkte efter så insåg jag att jag inte kan lita på någon! Min hjärna blockerar mig fortfarande ifrån att lita på folk! Så fort jag tänker att jag ska berätta nåt som för mig är extra känsligt så kommer min hjärna och säger "Minns du inte den där personen som svek dig trots att du litade på den? tänk om den här personen gör likadant?" jag vill lita på folk men ibland . så går det bara inte. JAG VILL KUNNA LITA PÅ FOLK! men nu ligger det undermedvetet och jag försöker träna bort det men det är hårt och jag vill gärna att jag ska kunna lita på folk. Jag visste att när min depression började försvinna att det inte var över, jag visste att det kommer fortsätta att komma tillbaka till mig om jag inte tog tag i det men jag var nog rädd för att ta tag i det och därför så är jag inte frisk än, så därför bestämde jag mig förut att börja ta tag i det, imorgon ska jag gå till kuratorn och få mig en tid! För det här kan inte få Fortsätta!

Jag brukar välja låtar som passar till mina texter men är lite osäker på mo denna passar :/


Likes

Comments

Jag har tre bästa vänner och de betyder väldigt mycket för mig och jag tänkte skriva lite om alla :)

Alexander "mille" Mihlzén:
Min absolut äldsta vän, vi har varit vänner sen vi började dagis! Vilket börjar bli några år nu, tror det är femton år nu. Vi har alltid gjort massa knäppa saker och vi har alltid stått på varandras sida i vått och torrt och de största äventyren i våra liv har vi alltid gått in tillsammans i musikens värld gick vi tillsammans in i och vi gick tillsammans in i arbetsvärlden när vi tillsammans startade ett företag och jag vet att vi har otroligt många intressanta, roliga och rent ut knäppa äventyr på gång i framtiden. Mille jag har bara en sak att säga dig: Atra esterní ono thelduin / Mor'ranr lifa unin hjarta onr / Un du ervarínya ono varda


Erika "LeKatt" Johansson:

Vad ska jag säga om dig? Jag kan alltid prata med dig om allting och du är världens underbaraste kompis och på kvällarna när jag är på halvdåligt humör så är det alltid roligt att spela en LoL-match med dig. :) Men precis som smeknamnet antyder så är du lite som en katt, så länge man klappar dig medhårs så är du snäll och gullig men om man råkar göra något du ogillar så kan du vara läskigare än en äkta djävul! Du är den enda person som jag kan tycka är läskig! Men du är också den snällaste och gulligaste av alla mina vänner och jag hoppas vi alltid kan vara bästa vänner! Min hälsning till dig är: Må Dleh vaka över dig!


Alexander "Palox" Svensson:

Palox du är mer som bror än som en bästa kompis, ingen känner mig så bra som du gör tror jag och du och jag har alltid roligt tillsammans. Finns ingen situation som vi inte kan ha roligt. Vi har också alltid djupa och intressanta diskussioner. Du är en riktig bro och du är min bästa rådgivare, när jag blir diktator över världen så ska du få vara min närmaste rådgivare ;) Jag vet inte mer vad jag ska säga om dig annat än att du är en helt otroligt bra kompis! min hälsning till dig eftersom du är den bästa rollspelare jag känner så är min hälsning: Må du alltid slå perfekta slag!


Likes

Comments

För en gångs skull så har jag valt att ta det lugnt en helg och sova ut ordentligt och jag kan säga att det behövdes, i veckor nu har folk tjatat på mig om att jag håller på att bli för utsliten, uppenbarligen hade de rätt för jag har sovit mer den här helgen  än vad jag gjort på flera år tror jag xD

Jag märker sällan själv når det blir för mycket för mig, jag bara kör på tills jag inte orkar mer, jag blir sjuk och jag får sjuklig hy och (vad morsan säger) så blir jag urmärglad också men det ser jag inte själv :) Många säger att det är en dålig egenskap att inte se när man måste ta igen sig men personligen så tycker jag det är en bra grej för det är inte många som har så mycket jävlar annama som jag otränad som jag är så kunde jag på högstadiet nästan hålla jämna steg med klassens sportfånar på idrotten bara för att visa dem att jag är minst lika bra som de!

men nu tror jag att jag ska ta och slagga en stund :) 

GODNATT!


Likes

Comments

Den här helgen var speciell, ja den var inte som alla andra helger. Förvisso har jag aldrig två likadana helger på rad men ni förstår hur jag menar :)

Jag hade tänkt att bara slappa den här helgen men så blev det inte, i torsdags så snackade jag skype med min bästa kompis och hon frågade då om jag ville med på medeltidsmässa i lekvattnet då. Jag som aldrig varit på medeltidsmässa tänkte att det kunde bli skoj så på fredag kväll åkte jag upp till Sunne sov där över natten också åkte vi till mässan på lördag och var där i några timmar sedan åkte vi hem till henne igen och hon visade mig sims, jag har aldrig nånsin spelat sims tidigare så fattade typ nada, vi käkade sen och åkte efter det in till sunne och rollspelade. Det riktigt speciella med helgen var inte mässan som man kan tro utan det var en annan sak. 
Jag har bara varit hemma hos min bästis en gång tidigare och det var i somras, annars brukar vi alltid träffas på rollspelet och när jag kom hem till henne så kände jag en speciell känsla, jag kände mig välkommen och det kändes som att hennes mamma och pappa som jag bara träffat en gång tidigare nästan kände mig och jag kände mig genast som en del av gemenskapen i familjen. Annars brukar man ju alltid känna sig lite märklig och kanske lite utpekad och annorlunda när man är hemma hos någon som man sällan är hemma hos och man kanske inte alltid kan vara riktigt sig själv, men så var det inte och det kändes verkligen underbart!

Tack för en underbar helg bästis och tack till hela din familj! :)

Hittade också en fin låt på youtube som handlar lite om främlingsfientligheten i Sverige och att vi borde ge oss med att vara så främlingsfientliga!


Likes

Comments