Den som tror på mig, ur hans inre skall flyta strömmar av levande vatten, som skriften säger.«
Johannesevangeliet 7:38

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kan en vän vredgas för all framtid,
kan hans raseri vara för evigt?
« Så säger du, men du gjorde det onda — och det med framgång.
Jeremia 3:5

Likes

Comments

Av David. Herren är mitt ljus och min räddning, vem skulle jag frukta? Herren är ett värn för mitt liv, vem skulle jag bäva för?
Psaltaren 27:1

Likes

Comments

Ty Guds ord är levande och verksamt. Det är skarpare än något tveeggat svärd och tränger så djupt att det skiljer själ och ande, led och märg och blottlägger hjärtats uppsåt och tankar.
Hebreerbrevet 4:12

Likes

Comments

Här om dagen fick jag oväntat besök och vi bakade lite chokladmuffins och pannkaka och så såg vi på en film. "En man som heter Ove" tror jag att den hette

Likes

Comments

Fick ett ryck mitt i natten och bakade vilket resulterade i glutenfria blåbärsmuffins som blev riktigt goda faktiskt ☺ känner mig nöjd

Likes

Comments

En vallfartssång. Jag ser upp emot bergen: varifrån skall jag få hjälp?  Hjälpen kommer från Herren, som har gjort himmel och jord.  Han låter inte din fot slinta, han vakar ständigt över dina steg.  Han sover aldrig, han vakar ständigt, han som beskyddar Israel.  Herren bevarar dig, i hans skugga får du vandra, han går vid din sida.  Solen skall inte skada dig om dagen, inte månen om natten.  Herren bevarar dig från allt ont, från allt som hotar ditt liv.  Herren skall bevara dig i livets alla skiften, nu och för evigt.
Psaltaren 121:1‭-‬8

Likes

Comments

Igår kväll fick jag för mig att göra pannkakor vilket resulterade i mina första glutenfria pannkakor någonsin då jag håller på att byta ut exakt allting till glutenfritt men jag tror att det kommer att bli riktigt bra i längden faktiskt. utmaning att lära sig massa om det men är ändå glad och jag ska lyckas med det även fast jag känner mig väldigt förvirrad särskilt då jag ska handla och så. Men jag kommer lära mig eftersom vad jag kan köpa utan att behöva kolla exakt varje gång på innehållet. hållit på ett tag nu.

Likes

Comments