funderar på om jag ska ta om piercingen eller om jag bara ska låta det vara har svårt att bestämma mig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Känns som att det var idag men minnena är många denna bilden togs för flera år sedan och jag vet verkligen hur mycket jag längtar tillbaka dit. Jag ska verkligen försöka att få till det och flytta tillbaka på något sätt

Likes

Comments

satt precis och tittade igenom alla mina bilder i mobilen. Men passar jag bättre i kort eller långt?? Jag vet inte riktigt vad säger ni??

Likes

Comments

Sitter och funderar en hel del just nu. Så mycket tankar och känslor som bara virvlar omkring inom mig för tillfället. Saker som varit och saker som ska ske. Allting bara kaosar i min hjärna för tillfället samtidigt som jag kollar igenom massa olika bilder jag har i mobilen OH funderar på om jag ska färga håret svart igen eller inte. För mycket som är kaos i hjärnan bara. Vet inte riktigt hur jag ska kunna få ordning på det hela för tillfället.

Likes

Comments

Jag har påbörjat att läsa Det Magiska hjärtat och den lilla biten jag kommit i den tycker jag att det är bra. Ska bli spännande att fortsätta att läsa den iaf.

Likes

Comments

Dagen började inte så bra då jag blödde en massa näsblod. Gjort det några gånger om idag. Men känner mig ändå riktigt nöjd med dagen blev en massa städade idag och tvättat en hel del. Så nu är nästan allt städat och så i min lägenhet dock lite saker kvar att göra får se om jag orkar ta tag i det sista imorgon. Känner mig iaf riktigt nöjd med dagen och allt som jag har åstadkommit. Gjort så otroligt mycket idag men ändå tagit det väldigt mycket lugnt också.

Likes

Comments

Bara det att tänka på vad som varit i livet förut så inser man verkligen hur mycket man gått framåt och hur mycket som förändrats genom alla dess år. Bilden är ett antal år gammal. Finns många saker man verkligen ångrar som man har gjort men även saker man lärt sig utav det. Just nu ser jag bara Framåt i livet och har en massa saker som jag ser fram emot.

Likes

Comments

Jag sitter väldigt ofta och bara färglägger bilder i målarböcker för vuxna och liknande då jag tycker att det är väldigt avkopplande. Är något som ofta hjälper mig väldigt bra mot ångest och liknande. Jag kan sitta i flera timmar och bara måla då det får mig att fokusera på annat än ångesten och mina tankar som ibland är jobbiga. Målar gärna i kombination med att lyssna på en bra ljudbok

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kan en vän vredgas för all framtid,
kan hans raseri vara för evigt?
« Så säger du, men du gjorde det onda — och det med framgång.
Jeremia 3:5

Likes

Comments

Av David. Herren är mitt ljus och min räddning, vem skulle jag frukta? Herren är ett värn för mitt liv, vem skulle jag bäva för?
Psaltaren 27:1

Likes

Comments

Ty Guds ord är levande och verksamt. Det är skarpare än något tveeggat svärd och tränger så djupt att det skiljer själ och ande, led och märg och blottlägger hjärtats uppsåt och tankar.
Hebreerbrevet 4:12

Likes

Comments