Våra synder bar han i sin egen kropp upp på träpålen, för att vi skulle dö bort från synden och leva för rättfärdigheten. Genom hans sår har ni blivit botade.

Första Petrusbrevet 2:24

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är ett ord att lita på och värt att helt ta till sig, Kristus Jesus har ju kommit till världen för att rädda syndare — och bland dem är jag den störste.

Första Timotheosbrevet 1:15

Likes

Comments

Denna dagen har bara varit skit. Men bara att hoppas på att morgondagen blir bättre. Nu är det bara kaos i hjärnan så tänkte ge mig ut på en promenad.

Likes

Comments

Känner mig lite trött efter träningen men känns ändå riktigt skönt. Vattenträningen var exakt vad jag behövde idag och känner mig så sjukt taggad på nästa vecka. Sen så ska jag försöka ta mig en promenad senare ikväll innan det börjar vara dags att krypa ner i sängen för att det blir lättare att somna och känns bara skönt också

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad man ska säga om detta. Psykiatrin ringde mig nu på morgonen för att fråga angående läkarutlåtandet som jag behöver för min ansökan om LSS till annan kommun då jag har tänkt att flytta härifrån. Det som framkommer då är att dom aldrig ens hört talas om att man behöver skicka med läkarutlåtande utan tror bara att det är något som man ska skicka till försäkringskassan. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om det hela. Men är inte okej

Likes

Comments

Åter igen måndag och nya möjligheter framför mig. Men vad som är framför mig idag är läkarmöte för ett läkarutlåtande. Vattenträning och förmodligen fortsätta med att fixa hemma

Likes

Comments

Om du lyssnar till Herrens, din Guds, bud, som jag i dag ger dig, och om du älskar Herren, din Gud, vandrar hans vägar och följer hans bud, stadgar och föreskrifter, då skall du få leva och bli talrik, och Herren, din Gud, skall välsigna dig i det land som du kommer till och tar i besittning.

Femte Moseboken 30:16

Likes

Comments

Idag har jag påbörjat att fixa om hemma dels möblerat om lite i sovrummet. Finns lite annat som ännu behövs tas tag i för att få det bra i sovrummet. Men denna kväll blev det film och sen lite målande. Och nu börjar jag känna mig trött så ska avrunda kvällen och krypa ner i sängen och sova.

Likes

Comments

Detta är ett mycket gammalt inlägg som jag känner är dags att ta upp igenJag har varit mobbad i många år så jag vet hur det känns. Det sårar så rejält mycket. Jag fick knuffar, slag, verbalt var det väldigt ofta. Orden dom kunde säga åt mig var grisnäsa,köttbullen, hora och en massa annat som jag inte riktigt kan komma ihåg. Dom talade om att jag inte borde få leva. Dom kunde bara flytta på sig om jag satte mig vid dom i matsalen för att jag inte kunde hitta någon annan plats. Dom gick långa omvägar runt mig och höll på att säga att jag stinker och en massa annat. Det sårar så mycket att höra det jag fick höra. Det har tagit jävulst hårt på mig.
 
Jag försökte att klara av skolgången men jag sket i många lektioner för att jag inte orkade, Jag kunde sitta och gråta inlåst på en toalett flera timmar och bara gråta och känna att jag inte borde leva att jag kände att mobbarna hade rätt i vad dom sa till mig. Det gick så himla långt, Jag vågade knppt gå ut alls o göra något eftersom dom även höll på på fritiden. Jag sket i skolan vissa dagar och ljög om att jag var sjuk för att slippa åka dit igen. Jag pratade mycket med skolan dom pratade med dom som höll på men det enda dom gjorde vara att prata med dom som höll på och det hjälpte ett kort tag sen började dom med det igen. Så fortsatte det hela tiden. tillslut gick mitt hjärta i tusen bitar. Jag grät mig till sömns för jag trodde verkligen på att jag var så värdelös som mobbarna påstod. Det kan förekomma än idag om jag träffar på någon av dom som hålllit på sedan fyran. Jag orkar inte ha det så längre. Jag mår fortfarande inte bra över just det som hänt.

Är mycket,som snurrar i mitt huvud angående mobbningen som tog mitt liv. Jag återupplever vissa utav,sakerna som,jag inte berättat för någon om. Jag funderar,mycket över varför det just skulle hända mig. Alla orden dom,sa till mig,dom bara ekar i mitt huvud, köttbullen, tjockis, hora och en massa

andra ord. Jag är så less på att höra dom orden i min skalle. Jag hör oftast även mobbarnas röster som säger orden. Deras hånfullhet. Ja allt som dom gjorde för att trycka ner mig. Att få mig att må dåligt. Orden,har,etsat sig fast i mitt huvud. Jag blir oftast ledsen än idag utav,att höra det om än bara inom mig. Tårarna kommer nu,klarar inte av,att skriva mer för tillfället.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon kommer ett inlägg om mobbningen som tog mitt liv

Är publicerat förut men känner att det är dags att upprepa det inlägget publiceras 13:00

Likes

Comments

Känns som att det alltid ska hända någonting. Men något som länge funnits i mina tankar tänkte jag ta upp nu. Att jag började tänka på det igen beror på att det skedde senast idag. Varför vissa verkar ha svårt att förstå orden lägg av/sluta. Bad personen att lägga av att skriva till mig om det ämnet som personen skrev om. Fick be personen att lägga av många gånger. Tillslut så skrev jag hur svårt är det att förstå orden lägg av? Det slutade med att personen skrev Fetto till mig och sedan blockade mig direkt efter det. Men hade detta skett för kanske 6 månader sedan eller längre tillbaka i tiden så vet jag inte alls hur jag skulle ha reagerat. Det med tanke på hur pass dåligt jag mådde dels ville dö och saker som sitter djupt inom mig efter all mobbning då dels ordet Fetto fick höras nästan dagligen.

Likes

Comments

När jag är rädd att tappa fotfästet håller din godhet mig uppe, Herre. När mitt hjärta är fullt av bekymmer gör din tröst mig glad.

Psaltaren 94:18‭-‬19

Likes

Comments

Kände att jag bara ville ut och röra på mig. Då jag knappt kunnat göra något alls under dagen pågrund av hemsk mensvärk. Då de var lite lugnare begav jag mig ut trots regn. Sen så har jag även lite feber så inte bästa kombinationen. Var rätt genomblöt då jag kom hem. Men känner att promenaden verkligen var skönt att jag tog mig iväg på.

Likes

Comments

Var med på en lite rolig utmaning, först skulle man räkna sina målarböcker och den som blir 50 ska du måla i. Och har du inte så många böcker fortsätter du räkna tills du kommer till 50. Sen räknar man 50 sidor av omålade har boken inte så många fortsätter du att räkna från början tills du kommer på 50 den bilden ska du måla. Sen fanns det olika alternativ men jag valde att ta 50 valfria pennor varav alla måste målas med i bilden. Riktigt roligt men känner själv att de blev lite väl grönt

Likes

Comments

Blev en lugn promenad igår som verkligen kändes behövlig dels för att rensa tankarna också. I samma veva passade jag på att lämna in gammal medicin på apoteket. Tror jag ska försöka få till en promenad idag också om det går

Likes

Comments