View tracker

så har Kristus en gång offrats för att lyfta bort mångas synder och skall uppenbara sig en andra gång, och då inte för syndens skull utan för att rädda dem som väntar på honom.
Heb 9:28

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Och Ordet blev människa och bodde bland oss, och vi såg hans härlighet, en härlighet som den ende sonen får av sin fader, och han var fylld av nåd och sanning.
Joh 1:14

Likes

Comments

View tracker

Ty av nåd är ni frälsta genom tron, inte av er själva, Guds gåva är det. Det beror inte på gärningar, ingen skall kunna berömma sig.
Ef 2:8‭-‬9

Likes

Comments

Psykisk ohälsa är det väldigt många som lever med men tyvärr är det även en stor okunskap om vad det egentligen är och så mycket fördomar. Att det tillexempel inte skulle vara någon sjukdom och ja men så kan de ju inte vara med mera. Jag skulle vilja uppmärksamma psykisk ohälsa mer. Ni kanske skulle vilja dela med er utav eran berättelse om hur det är för er med eran psykiska ohälsa. Går utmärkt att maila mig på krisse93@outlook.com och skriva om eran berättelse som ni skulle vilja dela med er utav går givetvis bra att vara anonym. Skulle vilja få ut mer i ljuset hur det egentligen är att levamed psykisk ohälsa

Likes

Comments

Gamla minnen som dök upp från en period då jag hade godeman som ansökte om förvaltarskap så detta som kommer här nere är från 2014

Snacka om ett helvete det är omkring mig just nu. Veckan som varit har varit fullt upp med att dels förbereda mig för mötet med advokaten som va i fredags. Känns skönt att ha det överstökat men samtidigt vet jag att det är långt ifrån över det hela som det handlar om. Min godeman har ansökt om att bli förvaltare vilket inte finns någon som helst anledning till då jag faktiskt klarar av det själv. Betalar mina räkningar, har pengar så det räcker hela månaden och inte bara använder upp allting på engång som det påstås i ansökan. Sen att det står lögner i hela ansökan gör mig inte direkt gladare utan snarare förbanad. Sen att ange min diagnos som skäl fattar inte vad min godeman håller på med och hatar verkligen personer som ljuger. Så är en hel del omkring det och fundera över och va så mycket fler anledningar hon angav o även fixat ett läkarintyg som det står lögner i. Jag tål verkligen inte detta. Jag blir galen. Känns verkligen inte okej och sen att jag inte skulle veta mitt eget bästa. Att jag gör av med pengarna på en gång. Fattar inte och jag kan till och med spara pengar varje månad. Ja det är bara lite utav det som stod i ansökan min godeman skickat in.

Likes

Comments

med rot och grund i honom, allt fastare i den tro som ni har undervisats i, och låt er tacksamhet överflöda.
Kol 2:7

Likes

Comments