Ha alltid denna lag på dina läppar, läs lagens bok dag och natt, så att du troget följer allt som står skrivet där. Då kommer allt du gör att lyckas, då får du framgång.
Josua 1:8

Likes

Comments

Gör er av med all elakhet, vrede och häftighet, med skymford och förolämpningar och all annan ondska. Var goda mot varandra, visa medkänsla och förlåt varandra, liksom Gud har förlåtit er i Kristus.
Efesierbrevet 4:31‭-‬32

Likes

Comments

Han har räddat oss och kallat oss med en helig kallelse, inte på grund av våra gärningar utan genom sitt beslut och sin nåd, som han skänkte oss i Kristus Jesus redan före tidens början
Andra Timotheosbrevet 1:9

Likes

Comments

Men ni är ett utvalt släkte, kungar och präster, ett heligt folk, Guds eget folk som skall förkunna hans storverk . Han har kallat er från mörkret till sitt underbara ljus.
Första Petrusbrevet 2:9

Likes

Comments

Jag är vinstocken, ni är grenarna. Om någon är kvar i mig och jag i honom bär han rik frukt: utan mig kan ni ingenting göra.

Johannesevangeliet 15:5

Likes

Comments

Vad är psykisk ohälsa för dig? Vill just du dela med dig utav dina erfarenheter och ditt liv med psykisk ohälsa för att kunna få en bättre förståelse för vad psykisk ohälsa är? Har jag startat upp projekt här som hittills inte tagit fart men du är välkommen att maila till mig om du känner du vill berätta och kunna få de publicerat på min blogg. krisse93@outlook.com

Går givetvis vara anonym om man vill och skicka med bilder om du vill de ska finnas med i inlägget

Likes

Comments

Har funderat ett bra tag på att skaffa ny säng och funderat en hel del på denna men har svårt att bestämma mig vad säger ni??

Innehåller adlinks

Likes

Comments

Ta alltså Gud till föredöme, som hans älskade barn. Lev i kärlek, så som Kristus har älskat oss och utlämnat sig själv för vår skull som en offergåva, ett välluktande offer åt Gud.

Efesierbrevet 5:1‭-‬2

Likes

Comments

Ty ett barn har fötts, en son är oss given. Väldet är lagt på hans axlar, och detta är hans namn: Allvis härskare, Gudomlig hjälte, Evig fader, Fredsfurste.
Jesaja 9:6

Likes

Comments