Jeg er helt in love! Denne sangen er så digg å høre på! Helt perfekt. Ranveer er så ekstremt kjekk i tillegg. OMG, drømmemannen min. 

Likes

Comments

Hei dere!

Mange som har spurt meg om hvorfor jeg ikke blogger aktivt eller like mye som før. Jeg har rett og slett ikke tid. Det er så mye som skjer i livet mitt. Det er spennende prosjekter som kommer og går. Jeg har reist masse i sommer. Jeg har kort tid igjen før jeg skal begynne å studere noe helt annet enn økonomi. Musikksmaken min har plutselig endret seg. Jeg har endelig tatt igjen de kiloene jeg hadde gått opp. Det er mye gøyere å stå opp tidlig enn det var for noen måneder siden. Jeg er blitt utnevnt som butikksjef. Jeg har blitt i overkant interessert i kosthold og ernæring, noe som jeg ønsker å utvikle mer gjennom bloggen. Barndomsvennen min har flyttet til Lillehammer for å studere Pedagogikk. Jeg er veldig stolt over henne og meg selv som pushet henne til å gjøre det. Men nå merker jeg at hun var en stor brikke i spillet mitt. At hun er borte er faktisk "litt weird" som jeg liker å si.

Mye rart som har skjedd over de siste månedene, både bra og dårlig. Men jeg tenker at det som har vært dårlig i lengden er bra. Når du sitter i en situasjon er det vanskelig å se omfanget av hvor mange ting som egentlig faller på plass. Det sies at når en pil skytes fremover må den dessverre først dras bakover. Det er en prosess. Jeg føler meg rett og slett litt voksen. 22 år er ikke mye, men i hodet mitt så har ting begynt å fungere på en litt annerledes måte. Jeg merker at jeg ikke har samme syn på ting som jeg kanskje hadde 2 år tilbake.

Heldigvis har ikke realitetsoppfatningen endret seg. Realitetsoppfatning er ikke et ord som gir meg altfor mye glede. Jeg tror at det er et begrep som gjør menneskeheten både kjedelig og trist. Jeg liker at min verden handler om rosa skyer som egentlig bare er sukkerspinn og sexy engler som omringer meg i form av verdens beste venner og familie. Hva mer trenger jeg?
Jeg er heldig som kan si at uansett hva det er som handler om meg og mine omgivelser så er det alltid prikken over i'en, altså perfekt. Jeg føler meg veldig heldig. For meg kunne ingenting vært annerledes. Alt er akkurat som jeg drømmer om at det skal være. Jeg vil at alle mennesker skal ha det like bra på denne jorda.

Jeg skriver et relativt følelsesladet innlegg fordi mitt syn på blogging har endret seg litt. Jeg synes ikke det er like fancy å ta outfitsbilder lenger, jeg synes det er kjempe plagsomt å sitte på ferie og blogge. Jeg har aldri klart å oppdatere bloggen regelmessig som mine trofaste lesere vet godt. Derfor har jeg virkelig vurdert å slette bloggen. Men når alt kommer til sitt så tror jeg at det skal veldig mye til før Krish slutter å blogge. Derfor vil jeg fortsette, men jeg ønsker å skrive mest mulig om kosthold, ernæring og skjønnhet. Jeg har jo skrevet om slikt tidligere. På den måten får jeg brukt min kunnskap fra helsekostbransjen. Jeg føler at jeg på mange måter har et godt utgangspunkt.

Dette innlegget ble skrevet tidlig i August. Hadde liksom ikke helt guts til å poste det, men nå slapp jeg bomben. Haha.

Likes

Comments

Denne videoen her gjør meg ganske urolig. Jeg synes det er trist at vi mennesker behandler hverandre annerledes på vegne av klær, penger og utseendet.

​Jeg er redd for at jeg kan ha gjort noe lignende. Det er rett og slett noe jeg ikke har tenkt gjennom godt nok. Tanken er bare å forsvare seg selv og sine eiendeler. På grunn av alle de stygge mørke historiene man har hørt og lest om her og der. Men situasjonen er aldri den samme. Det er viktig å ikke la dømmekraften virke så fort. Vi er tross alt mennesker. Ingen mennesker fortjener urettferdig oppførsel, spesielt barn. 

Likes

Comments

Hei igjen dere!

Laaang pause, mildt sagt. Men jeg hadde ikke noe lyst til å blogge. Jeg hadde egentlig lyst til å slette hele greia. Men så snakket jeg plutselig med enn venn igår. Han mente at jeg måtte tilbake på bloggfronten. Noen folk klarer faktisk å påvirke valgene våre uansett hvor bestemt vi er. Litt amazing med tanke på at jeg er ordentlig sta når jeg bestemmer meg for noe. Jeg er tross alt en tyr.

Jeg begynte plutselig å se drømmer om en anonym blogg hvor jeg kunne brette ut hele livet mitt uten at noen viste hvem jeg var. Livet mitt er faktisk ikke like overfladisk som på bloggen. Men jeg tenkte, hvem vil lese en anonym blogg. Meningsløst, liksom.

Generelt har det skjedd mye på en måned. Det føles veldig spesielt. Det har vært som overgangen fra 7. klasse til 8. klasse. Jeg liker å være litt dramaqueen, synes det er morsomt. Men denne gangen er jeg dønn seriøs!

Likes

Comments

Healthy Living Health Products

Om sommeren har man bedre tilgang på en del frukt som man ikke får tak i om vinteren. Moreller er en av disse. Moreller er jo sykt gode! For meg utgjør det et måltid om dagen, jeg liker den søte syrlige smaken. Her om dagen sjekket jeg næringsinnholdet i morellene. Jeg tenkte at det var viktig med tanke på at jeg spiser så mye av det. Jeg tror det er noe man ser på som viktig etter at man kommer inn i helsekost bransjen. Det kan være lurt å gjøre en research fordi du kan oppleve å få noen overraskelser. En del mat som har rykte som sunt er faktisk ikke like bra å spise. Det kan være greit å sjekke flere sider på nett og høre med fagpersoner innenfor noe helserelatert. Det er viktig å ikke bare se på det positive, men også være opptatt av å finne ut om det er noen bakdeler.

Jeg har laget et enkelt og lettoppfattelig sammendrag av hvilke helsegunstige effekter morellene kan ha:

 • Svært høyt innhold av sykdoms beskjempende antioksidanter fører til at det motvirker visse typer kreft og sykdommer.
 • Inneholder betakarorten som fremmer brunfargen. Virker anti aldrende og beskytter huden fra innsiden.
 • Inneholder vitamin C som også er et antioksidant med egenskaper som styrker kollagen produksjonen i huden. Som alt i alt vil forbedre hudkvaliteten og forebygge huden mot tidlig aldring.
 • Jern, magnesium og boron gjør at man får mer energi og generelt styrker benhelsen.
 • Støtter en lavkarbo diett og er en del av supermat trenden. Veldig fint å spise dersom man ønsker å ta av seg noen kilo og tilføre kroppen generelle næringsstoffer.
 • Lett å anvende i en daglig kost. Holder næringsverdiene selvom de presses til juice, fryses eller tørkes.
 • Har en anti inflammatorisk effekt som hjelper kroppen mot ryggsmerter, leddgikt og sportsskader.
 • De søvnmidlene vi bruker inneholder virkestoffet melatonin. Gjennom morellene kan du få naturlig tilførsel av melatonin som fører til bedre søvnmønster og hukommelse.

Likes

Comments

Fashion Outfits Buys, Blog, Blog

​Nå er vi godt igang med den beste måneden i året. Været er jo nærmest perfekt for tiden. Det er mange som har lengtet etter sol og varme. Det samme har jeg. Men det er selvfølgelig noen bakdeler. 

Det bruker å bli en soleklar dag klokken 04.00 på natta. Det er umulig å sove når det føles som du egentlig bare må stå opp og gripe dagen. En annen ting er at barberingshøvelen må brukes mer aktivt. Kvinner skal jo ikke sees med hårvekst her og der, nå som meningen er at man skal være lettkledd. 

Solkremen skal ikke lenger bare smøres i ansiktet, men også på andre synlige deler av kroppen. Ellers risikerer du å få solskader som gjør at du får rynker tidligere enn alle andre eller tilfellet mitt som er at jeg allerede er brun nok. Også må man ikke glemme å prioritere større veske siden man skal ha en deo med når man skal ut av huset. Ja, det finnes jenter som svetter i varmen dessverre. 

Nå er tiden inne for at man skal vurdere å klippe av seg det halvmeter lange håret fordi det er mørkt, varmt og føles ekkelt i nakken. Ikke minst er tiden kommet for å angre på at du ikke brukte god nok tid på å bygge opp sommerkroppen 2016 i vinter. Du har nemlig for dårlig tid til å begynne nå. 
Jeg kunne nevnt hvert fall 10 ting til, men jeg ønsker ikke å gni det så mye mer inn for meg selv og kanskje noen andre. Uansett komplikasjonene er det alltid like herlig med sommer. 

Likes

Comments

Fashion Outfits Buys

Idag var det på med capsen og solbrillene. Jeg liker å putte alt av hår inn i capsen. Det synes jeg ser annerledes og bra ut. Men det ble ganske varmt utover dagen, så jeg endte opp med å ta av meg alt av accessory'er. 
​​
Nå er vi godt igang med uken. Idag skal jeg være en stor og god leseløve. Jeg jobber nemlig 8 timer imorgen. Det blir selvfølgelig lesing på jobb, men det blir aldri like intensivt som når man er hjemme. Nå er det siste innspurt før jeg er helt ferdig med eksamener. Så jeg må bare stå på.

Jeg gleder meg ganske mye til å komme meg tilbake på jobb. Jeg har i det siste bare jobbet noen timer på grunn av eksamen. På jobben er det mye som skal skje fremover. Det skal åpnes en organisk te salong i butikken. Jeg er så heldig og har fått lov til å utarbeide denne ideen fra scratch. Mange av møblene hadde jeg allerede valgt ut før April måned. De er heldigvis montert og stablet i butikken. Det er så gøy å jobbe på et bra team med gode kolleger. Det blir en spennende dag imorgen. Gleder meg som en liten kid.

Likes

Comments

Blog

Vi har alle favoritt bloggere. Det er som oftest enkelte trekk ved bloggene som fører til at de blir til favoritter. Jeg ville lage et innlegg i forhold til hva som trekker min oppmerksomhet og gjør at jeg klikker meg inn igjen og igjen. Samtidig har jeg lagt til hva jeg synes er viktig å tenke på i forhold til det å drive en blogg.

 • Er du virkelig ment for å blogge? Jeg tror at dette er et spørsmål man bør stille seg selv flere ganger før man tar avgjørelsen om å starte en blogg. Det er en trend for oss unge jenter å ha en blogg i disse dager. Jeg tror at mange gjør dette for oppmerksomheten som oppstår rundt en blogger, også handler det ofte også litt om de pengene du kan tjene dersom du får gjennomslag. Det er jo en bra ting å gjøre, krever ingen form for kvalifikasjoner. Men det å drive en blogg er ikke bare bare, det er litt mer enn hva man tror. Det handler først og fremst om at du må bruke minst 8 timer i uka på idemyldring, bilder og tekst skrivning. Har du tid til det? Deretter er det viktig å se tilbake på norsk karakteren din. Var den over gjennomsnittet god? Til slutt bør man også finne ut om bildetakningen for bloggen kan gå harmløst til så og si hvert innlegg. Det handler mye om at du må elske dette. Det må være som en god hobby for deg. Vis du føler det på den måten vil du faktisk klare å tilegne deg mye kunnskap gjennom tid og erfaring.

 • Et enkelt og stilrent bloggdesign med tanke på at det er flere som skal lese bloggen din. Alle mennesker har forskjellig smak, derfor er det viktig at designet ikke gir for mye inntrykk. Jo enklere designet er, jo enklere er det for leseren å finne frem.

 • En god miks av tekst og bilder fører til at innleggene blir morsomme og lett oppfattelig. Men det er viktig å kunne finne balansen. For mye tekst er kjedelig å lese. For mye bilder gir et tomt inntrykk. Jeg har faktisk opplevd at jeg har vært så fornøyd med 10-15 bilder samme dagen at jeg har hatt lyst til å poste de samtidig. Ved slike tilfeller kan man dele bildene. Bruke noen nå, andre ved et annet passende innlegg.

 • At bloggeren er personlig synes jeg er interessant. Det blir lettere å relatere seg til en blogg når man blir bedre kjent med personen som står bak. Men så er det viktig å poengtere at for mye personlighet fører til at det blir litt etnosentrisk. Det må være en god blanding.

 • Minst 5 innlegg i uken er et godt utgangspunkt for at man som leser skal kunne klare å henge med på en blogg. Det beste er når en blogger poster et innlegg hver eneste dag. Da besøker leseren bloggen jevnt og gleder seg til å klikke innom bloggen. Det å poste mer enn 2 innlegg på en og samme dag blir for mye. Det blir fort mye for en leser å ta til seg. Man mister den røde tråden og det blir et eneste rot.

 • Innholdet må virke troverdig og ekte. Mange skriver om emner som er alt for mye omtalt hos andre bloggere, gått av mote eller emner som rett og slett ikke gir noen mening.

 • Etter å ha skrevet et innlegg er det lurt å lagre det som et utkast også gjøre noe annet en stund. Før man leser godt gjennom innlegget flere ganger. Det er da man legger godt merke til feilene. Ofte handler det ikke bare om ord, men setninger som er satt sammen galt. Ikke minst kan det hende at du har flere ideer når du kommer tilbake.

 • Sats på å gjøre en utmerket jobb i første omgang. Veldig mange tenker på å skaffe så mange lesere som mulig allerede i startfasen. Jeg tenkte i hvert fall slik til å begynne med. Dette er faktisk ikke så smart. Det er viktigere å begynne og skrive godt. Ta gode bilder. Finne ut hva bloggen din egentlig stort sett skal handle om, vis du ikke allerede har bestemt deg for det. Det er ganske mange bloggere der ute, både nasjonalt og internasjonalt. Det er stor konkurranse vis du drømmer om å ha mange lesere. Derfor bør første prioritering være å levere et godt og interessant produkt. Deretter kan man jo markedsføre bloggen på facebook, instagram, snapchat osv. Da vil besøkende umulig klare å motstå fristelsen og klikke seg innom på nytt, igjen og igjen

Et lite utdrag fra et eldre innlegg.

Likes

Comments

Fashion Outfits Buys


Idag fristet det å bare la pysjen forbli på. Noen dager vil man bare ikke hoppe inn i ordentlige klær. Derfor gikk jeg for løse, myke, deilige bomullsstoffer som føles helt herlig å bruke nå som temperaturen er god. 

Idag har jeg vært en liten tur innom jobben, ryddet og vasket litt, sett ferdig filmen fra igår og kastet opp spirulina tabletter. Jeg var så smart og svelget tablettene uten å spise frokost. Kort tid etter det var jeg uvel. Rart at man gjør den samme feilen flere ganger. Heldigvis var jeg tilbake i god form etter at tablettene var ute av systemet mitt. 

Ha en fortsatt god mandag!

Likes

Comments

Skin Hair Cosmetics


En ting som er like vakkert uansett hvilke trender som kommer og går er glødende hud. Nå tenker vi ikke på fet hud som glinser. Vi er ute etter de røde eplekinnene og friskheten ellers. Vi har flere kremer, foundations og rough som virker utenpå og gjør en umiddelbar sus. Tross alt gir ikke sminke den samme effekten som når huden næres godt innenfra. Huden vår består som kjent av flere lag. Jobber du med de innerste lagene vil det automatisk bli synlig på overflaten. Dette handler veldig mye om hva vi putter i munnen vår.

 • Tomater er gode til et hvilket som helst måltid og inneholder masse antioksidanter
 • Bær med sterke farger slik som jordbær, blåbær og kirsebær er proppfulle av antioksidanter
 • Sitron er digg å ha i drikkevannet. I tillegg til antioksidantene har sitronen en rensende effekt på fordøyelsessystemet. Enzymene i sitronen øker kollagenproduksjonen.
 • Paprika inneholder B vitamin, fiber og C vitamin og karotener sammen virker disse stoffene på blodsirkulasjonen samtidig som det motvirker rynker. Kan også hjelpe mot kviser.
 • Røde druer inneholder vitamin C som gir strammere hud og motvirker fet hud.
 • Vannmelon inneholder også Lycopene. I tillegg virker Vitamin C og A styrkende på huden.
 • Gulrøtter gir masse glød. Det har jeg faktisk spist mye selv, men det er viktig å ikke overdrive forbruket ellers kan man ende opp med å bli litt gul aktig. Haha.
 • Mandler bør man spise en håndfull av hverdag. Inneholder masse E vitaminer som er et av de viktigste antioksadantene. Vitamin E forbedrer elastiteten i huden.
 • Teer er generelt bra å drikke slik som grønn te og peppermynte te.
 • Fisk og sjømat er rikt på Omega 3. Omega 3 virker som en innvendig krem og fornyer cellene våre. På den måten kan en motvirke tørr hud. Dersom du ikke liker fisk og sjømat, bør du gå for Omega 3 kapsler. Omega 3 er essensielt ikke bare for glødende hud men for å styrke ledd og muskler.

(Bilder hentet fra @krishna.victoria)

Det er viktig å prioritere mat med høyt innhold antioksidanter og næringsstoffer. Frukt og grønnsaker med røde og oransje farger er som regel de som faller innenfor den kategorien. Det viktige næringsstoffet heter Lycopene. Dette stoffet hjelper også på hudproblemer som acne.
Alt i alt handler det om å spise et variert kosthold med mye innslag av kjøtt, grønnsaker og frukt.

Ha en riktig god start på uken!

Likes

Comments