Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hei mine,

En dag kom mamma hjem med denne kjolen som allerede hang i garderoben min og det var ikke første gang for å si det sånn. Det er litt spesielt at jeg er lik mamma i klesveiene. Da jeg var 4-5 år gammel brukte jeg å se på henne med store øyne da hun tok på seg sine silkeskjerf i form av hårbånd og lange flagrende skjørt.

En av grunnene til at jeg klikker så bra med mamma, er at vi ofte har likt perspektiv innenfor mote.. Det er morsomt når vi drar på shopping sammen fordi vi alltid legger fingeren på de samme plaggene. På den måten får man bekreftelse på at man velger de riktige plaggene. Gjennom erfaring har jeg merket at det er fort gjort å handle feil når man drar med noen, fordi man har forskjellig klesstil og tankegang. Det lønner seg aller helst å shoppe alene, har man med noen må det være folk som har lik smak som deg.

Likes

Comments

Hei, mandag igjen.

Jeg elsker snekkerbukser eller generelt klær med bukseseler. Det har dere kanskje fått med dere. Det er skikkelig chic til et hverdagsantrekk. Skiller seg litt ut fra de dagligdagse buksene. Om sommeren frister det aller mest å gå med kjoler, men været er veldig uforutsigbart. En kald morgen blir det altfor varmt utover dagen. En varm morgen blir det altfor kaldt utover dagen. For å være helt ærlig sliter jeg litt med å tilpasse meg temperaturforskjellene. Dette er en direkte årsak til at folk er syke for tiden. 
Nå som jeg er frisk igjen har jeg planlagt å være meget forsiktig. Nå skal jeg faktisk fokusere mye på å bygge opp immunforsvaret mitt, siden jeg stadig vekk blir forkjøla og sånt. Det er innmari plagsomt, siden alt blir satt på vent. 

Ikveld skal jeg være hjemme​​ og montere et treningsapparat på riktig vis. Jeg monterer nemlig ting bare halvveis. Det krever mye tålmodighet å drive med sånt. Tålmodighet som jeg har veldig lite av. Men idag skal jeg bite tennene sammen og få ting gjort. Så det blir bra!

- Krishna

Likes

Comments

Igår var jeg på fest. Det var kos. Jeg fikk ikke tatt ordentlig med bilder. Jeg synes det er vanskelig å ta bilder på fester. Det blir enten før eller etter. Jeg prøvde i alle fall å oppdatere snapchat igår. Jeg synes ikke det er så lett å fotografere og oppdatere sosiale medier når man skal være med på alt av aktiviteter og egentlig bare nyte kvelden. Jeg snapchatter derfor veldig lite når jeg er ute på byen. Men jeg får prøve igjen neste gang.

Idag har jeg tilbrakt hele dagen på tempelet iført en ekstremt mønstret indisk kjole. Følte meg som en duk innimellom . Men jeg liker å prøve forskjellige plagg. Sånn sett var dette helt nytt for meg. Tommel opp.

Ha en fortsatt god søndag!

Likes

Comments

Endelig fredag!

Jeg er enda ikke blitt frisk, men nå er jeg i full aksjon igjen. Har litt planer for helgen. Blir deilig å gå ut etter mye inne sitting. Jeg har faktisk kastet 4 søppelsekker med klær og annet stæsj fra min Walk-in-closet. Der skal det nemlig renoveres, mikses og trikses litt. Gleder meg sykt mye.

Utover garderobe rydding har jeg ingen planer for dagen. Vurderer å ta en tur inn til byen ikveld. Får se om det blir noe av. Vil helst gi kroppen 100% hvile slik at jeg blir frisk. Tror det beste er å holde det åpent. 

Jeg har foresten bestemt meg for at jeg skal dele mer eller mindre oppskrifter på bloggen. Jeg tror at jeg på mange måter kan inspirere folk til å spise sunnere, rent og økologisk. Kosthold er ekstremt viktig!

- Krishna

Likes

Comments

I det siste har jeg eksperimentert en del med sminken. Prøvd en del forskjellige looks. Det er hipt og kult når man er i de tidlige 20 årene. Jeg går aldri med sminke til hverdags, derfor synes jeg det er ekstra stas å ha på sminke. Det som er viktig er å eksperimentere masse. Men med riktige kombinasjoner, teknikker og gode produkter. På den måten kan man transformere eller fremheve ansiktstrekkene. Det fungerer som en quick fix, rett og slett.

Mange av oss føler seg vakrere, bedre og mer selvsikre med sminke. Det vi ofte glemmer er at vi først og fremst må lære å elske ansiktet vårt uten sminke, på den måten brukes sminken med positivitet for å få frem det man elsker ved seg selv. Det var sånn jeg fikk øynene opp for Alicia Keys, da hun valgte å droppe sminken. Det er ganske inspirerende når kjente profiler tar slike valg.
#womanempowerment

- Krishna

Likes

Comments

Hei,

Helsen min har blitt mye bedre, selvom jeg sover 3 - 4 timer om natten. Det er altfor lite søvn for en person som sover 8 timer uansett hva. Må understreke at dette har vært en av de verste "syke periodene" i livet mitt. Jeg føler jeg har blitt tatt sikkelig knekken på denne gangen. Men nå er det vel forhåpentligvis snart over og ut.

I natt smurte jeg meg inn med noe som heter Utrolig universal salve. Dette er en hvit, søt, liten krukke som kan brukes for alt mulig rart. Salven inneholder forskjellige urte og planteekstrakter. Jeg har tidligere brukt salven på myggstikk, tørre lepper, gnagsår, skrubbsår og munnsår fordi den leger slikt umiddelbart. I går brukte jeg salven på halsen fordi jeg hostet og harket som et esel. Jeg smurte også litt salve på hele nesen og ved neseborene. Gjett hva? Idag morges var hostingen minimal og det samme gjelder tettheten i nesen. Som navnet selv er denne salven virkelig utrolig. Det lønner seg å ha en sånn liggende hjemme.

Det har vært veldig viktig for meg å bli frisk før dagen idag, fordi jeg skal ha en photoshoot. Så jeg har gaflet i meg alt av piller som kunne vært relevant for å få meg på beina. Haha. Hva gjør ikke vi jenter! Det er bra jeg ikke skal bruke stemmen min, ellers måtte jeg ha takket nei. Jeg har nemlig ingen trykk i stemmen for tiden. Stemmen er hes, barnslig og rar. Det er som en 10 dager gammel ballong som holder på å bli påkjørt. Yes, nok om sykdom.

Likes

Comments

Jeg føler jeg skriver mye om velvære. Men det er faktisk noe jeg har stor interesse for. Jeg skulle gjerne utdannet meg som en dermatolog. Mange av innleggene mine dreier seg om samme tema - hår, hud og kropp. Jeg ser på det som positivt med tanke på at dette skal være en ultimate girl blog.

Jeg maser alltid om at man må gjøre ditt og datt for bedre hud. Det er fordi sunn hud gir tegn på vitalitet. Jeg ser på vitalitet som et perfekt begrep fordi det er en fellesbetegnelse på livsglede og levedyktighet. Vi er så heldige som har mulighet og tid til å tenke på slike ting.

Det er dager når huden ikke er like fresh som den var for 3 dager siden. Ikke minst forandrer huden seg med alderen. Huden kommer også i vanskelige faser under perioder som menstruasjon, sykdom og graviditet. Dette er ting vi ikke kan kontrollere. Vi er nødt til å akseptere den komplekse hemmeligheten om huden og reagere på en "innvendig utvendig" måte. Dette er ikke bare smart og sunt, men også en måte å få fred med huden på.

 • Til å begynne med er det viktigste en god nattesøvn som er essensielt for både huden og kroppen. Det handler ikke bare om hvor mange timer man sover, men kvaliteten på søvnen.

 • Pass på at du holder håndklær, laken og klær på høy rotasjon, slik at du ikke utsetter huden for unødvendige bakterier. Varme, fuktighet og døde hudceller gir den perfekte avlsmassen for bakterier og utslett..

 • Stress mindre og se en mirakuløs effekt på huden. Hjelp helsen ved å oppgi stress og angst. Dette er ikke alltid så lett. Man har perioder i livet da ting kan være vanskelig. Men man er nødt til å streve seg ut av det. Det å engasjere seg i en hobby, noe du virkelig brenner for kan være en utvei.
  Har du et generelt problem med at du stresser mye gjelder det faktisk å gjøre ting i tide. Sett opp deadlines og planlegg hverdagen godt. Legg alltid av litt ekstra tid for noe som kan dukke opp i siste øyeblikket!
 • Drikk minst 2 liter med vann om dagen for å gi fukt og glød til huden. Jeg har så mange venner som behandler cola som vann. Seriøst, ikke ødelegg huden din!

 • Unngå alt av sigaretter og alkohol som ødelegger kroppen. Det er en grunn til at folk forbyr disse sakene, det tørker ut kroppen din og ødelegger kroppens egenskaper til å ta opp næringsstoffer. Bare observer huden til kompisen din dagen etter at han har hatt en hard kveld ute på byen.
 • Bruk produkter med sertifisering og god kvalitet. Det lønner seg som regel å bruke skånsomme renseprodukter og naturlige oljer eller planteekstrakter istedenfor industrielle petrokjemiske baser. Har du medisinske hudprodukter er det en annen sak slik som Obagi, Dr. Schrammek og lignende.

 • Spis sunt og godt fordi dietten din påvirker i høy grad huden både på kortsikt og langsikt. For eksempel viser studier at dietter med høyt innhold sukker får huden til å virke eldre. I kontrast til dietter med høyt innhold av omega-3 fettsyrer som beskytter mot solskader og acne.

  - Krishna

Likes

Comments

Hei,

Jeg fikk en forkjølelse på tirsdag. Det ble bare verre og verre. Nå har jeg fått halsbetennelse. Det gjør så kraftig vondt i halsen. Jeg skjønner egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre. Har fått en antibiotika kur. Krysser fingrene for at jeg blir bra snart. Det verste er å ligge syk om sommeren. Jeg bare venter på å komme meg ut av sengen og huset.

Bildene jeg har postet er fra en musikkvideo innspilling med noen venner av meg. Jeg poster musikkvideoen når den offentliggjøres.

Likes

Comments

Da er bryllupshelgen over. Det har vært så koselig!

Jeg ser frem til en ny uke, selvom jeg skal jobbe en god del. Det er ofte slik at man på søndag kveld har et ønske om å bare få nyte enda en søndag. Men den følelsen forsvinner etterhvert som man kommer godt igang med mandagen. Den følelsen får jeg nesten hver søndag kveld. Merker at jeg har lignende innstilling idag.

Det er ganske spesielt hvor mange tanker og følelser vi mennesker har, som kommer og går. Skal man være stereotypisk så sies det at kvinner er spesielt flinke på sånt. Faktum må vel være at det varierer blant alle mennesker. Vi har alle sammen et enestående tankesett. Jeg tror det er vanskelig at tankesettet mitt kan matche 100% med noen andre. Vi satser på 99%. Det er det som gjør at vi mennesker er så spesielle skapninger.
Spesielt, sant?

- Krish

Likes

Comments