Kommer du ihåg när jag skrev att jag kan ibland se hur folks personlighet är baserat på deras skor? Jo, jag ska förklara det nu. Jag hade varit med en vän och efter en lång utekväll så träffade vi två brudar som också hade haft det. En av dom var extremt vacker, väldigt lik Ruby Rose. Min kompis blev störtkär i henne och skulle dra hem med henne. Men innan vi skildes åt så såg jag hennes skor. Det var sådana där skor som ser ut som en svart soppåse runt foten med en låååång stilettklack. Där och då kände jag av att hon inte var en reko brud, det var något som var off. Precis som Regina Geoge så sa jag att dom var jättefina och frågade vart hon köpt dom (Det var skopunkten). Jag vet inte riktigt hur det gick för dom sen men jag anar att det var tråkigt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är farligt att äga en onepiece, tror att jag håller på att bli en säck potatis. Min är rosa och på vänstra fickan har jag skrivit "Kriztin;)". Det kostade femtio extra kronor att skriva det när jag köpte den men det var det värt. Undrar om jag skulle kunna ha den utomhus, hur det skulle kännas. Jag kan tänka mig att det känns lite som att vara en furry. En stor färgglad knäppis som alla stirrar på. Kan ju ta på mig en mask också så behöver jag inte oroa mig för att någon ska känna igen mig. En clownmask. Jag skulle vilja stöta på en clown eftersom att det skulle bli en så fett bra snapstory. Jag skulle säga att jag har ett öga för hur folk är baserat på deras skor. Kommer inte att gå in så grundligt men taskiga människor har taskiga skor om du förstår vad jag menar.

Igår var jätteroligt, jag va dj på en klubb, sen drog jag till 2lång. Jag och min bästa vän låtsades vara ihop så att tråkiga snubbar skulle lämna oss ifred. Det räckte med att jag gav en puss på hennes kind så rusade dem iväg!. Det kom fram en lång biffig man med en kebabrulle till oss när vi var ensama på stationen och sa "Ge mig alla era pengar annars slänger jag kebab på er! haha skämtar bara jag ska inte slänga kebab på er. Händer ikväll?". Då gick jag från att bli livrädd till att bli irriterad. Gick sist till ett nattöppet kafé. Det var ungefär tolv personer där och varenda en av dem verkade inte kunna kontrollera sin underkäke.

Snart ska jag träffa en vän, vi skulle chilla i skogen men vi tyckte sen att det var en dålig idé så vi kommer nog bara ta en kaffe. hejdå bloggen ha d

Likes

Comments

När jag swipear på tinder brukar jag försöka tänka på att gilla dom som verkar trevliga och intressanta. Men eftersom att det tar lite längre tid att göra så än att bara gilla alla som är snygga så brukar det inte bli så. Matchade med några tjejer idag, funderar på att träffa en och se hur det går. Men det känns elakt mot henne om jag sedan inser att jag definitivt inte gillar tjejer. Men man kan ju bara vara vänner antar jag. Har inte träffat någon från tinder på ett tag, brukade ju göra det flera gånger i månaden!!! Insåg att det finns andra sätt att träffa folk. Just nu vill jag verkligen träffa någon som jag kan mysa med när jag vill eftersom att jag fryser hela tiden. Mina fingrar blir blå, tänderna hackar och har träningsvärk från att spänna mig hela tiden. Jag blev underviktig för någon vecka sedan, har lyckats gå upp några kilo nu dock. Men det känns inte bra, magen gör ont när den är mätt och jag fladdrar mer. Tror inte att någon annan skulle märka detta men fan vad jag gör det. Måste filma mig själv för att se hur jag verkligen ser ut eftersom att jag inte fattar hur speglar fungerar. Är ju fett snygg på film men i speglar ser jag såååå annorlunda ut!! Imorgon tänker jag ta fler bilder än vanligt, dokumentera hela dagen. Det är så tråkigt att bara se selfies och suddiga festbilder i min kamerarulle.

Likes

Comments

​Tänk om din pappa skulle ligga med någon som är lika gammal som du? knäppt. Jag trodde aldrig att detta innan men shit vad många medelålders män som gillar unga tjejer. Jag förstår dem, vi är ju väldigt snygga. 

I somras hade jag precis vaknat naken bredvid en väldigt snygg man, han var nog cirka 40 och ganska konstig. Han var så lugn och pratade extremt smörigt, visade sig att han rökte mycket gräs så det kanske var därför. Iallafall, där låg jag helt naken och hörde en nyckel tryckas in i låset på ytterdörren. Han fick panik och tryckte ner mig under täcket, jag trodde att det var hans fru eller flickvän så tänkte faktiskt ställa mig upp och gå istället för att gömma mig. Men det var hans fjortonåriga son som kom för att hämta sin gitarr därför att han skulle på gitarrlektion. Det var konstig stämning när han hade gått, vi sågs aldrig efter det. Att jag inte hade märkt alla leksakerna, teckningarna och barnrummet med plats för två ungar innan var helt otroligt. Det var ju så uppenbart då! Sjukt bisarrt. oooooopppp:ssss 

Men även de barnlösa 30-åringarna är knäppa, deras lägenheter är stökiga, dom har alltid en xbox och alltid en samling tomma spritflaskor som något sorts pris för deras alkoholmissbruk. Det är även vanligt att dem spelar gitarr för mig, men blir obekväma när jag INTE blir imponerad av att dom kan fem ackord. En gång ville någon visa mig sitt samurajsvärd. Jag blev obekväm och gick. 

Nä, nu har jag lagt av med det där. Jag har fått tillräckligt med bekräftelse för i år, satsar nu mer på att ha snabba intensiva förhållanden. Snabb kärlek. 

Likes

Comments

Idag skulle jag åka till sjukhuset för att ta blodprov och för att kissa i en mugg. Detta är inför min ADD-utredning, dem vill se till så att jag har tillräckligt mycket näring i mig och att jag inte missbrukar dödsknark som kannabis och amfetamin. Inga problem med det. Mamma som är läkare på sjukhuset visade mig vart jag skulle så tog jag en nummerlapp och satte mig. En elak receptionisttant gav mig en ful blick när jag inte gav henne rätt papper. Jag tycker att det är jätteroligt att ta blodprov, väldigt coolt hur blodet bara sprutar ut så fort nålen körs in i venen. Det som gör mest ont är att dra av plåstret, det sitter fortfarande kvar på armen, jag har hittills bara lyckats lossa på halva. Sedan skulle jag göra det andra provet. Jag var inte jättenervös, helgens missbruk borde vara ute ur kroppen vid det här laget, det sa dom iaf på flashback. Men när jag kom in i rummet och såg alla speglarna och hörde hur persiennerna blev uppdragna bakom en av dem blev det väldigt jobbigt. Nä, det gick inte, det låste sig asså, jag har glömt hur man kissar. Sjuksköterskan gav mig ett glas vatten och sa till mig att vänta en kvart i väntrummet och komma tillbaka sen. Skit i det, jag springer ut, kommer aldrig tillbaka. Strunt i utredningen, aldrig i livet att jag nyktert tänker kissa framför en främling.

Vet inte riktigt vad som kommer hända nu men jag gav dem mitt blod så det borde räcka faktiskt.


Likes

Comments