Igår hade Sephora release för Kate von D s smink på sephora. Tidigare har dem endast haft hennes Shade and light contour kit + borste men nu hade dem tagit in allt det andra dvs foundations, lipstains, eyelinern osv. Så jag fick med mig hennes fantastiska Shade and light palett eyes + en lipstain i färgen lolita!

Sen fick jag även med min lite Anastasia produkter + ett Laura Mercier löspuder i färgen translucent! Är sååå nöjd med allt jag köpt!

Likes

Comments

Hade bästa kvällen igår men Johanna. Det bästa var att allt var så spontant! Hon svängde förbi vårar jobb och så hade ingen av oss planer så vi var först på bio och såg min nya favorit film "how to be single" sviiin bra! Alla borde verkligen se den!

Precis innan bion bokade vi bord klockan 8 på en libanesisk resturang vid namn Tabbouli City som var en riktig höjdare på alla steg!! Maten ofc , miljön och så servicen. Vi beställde in avsmakningsmenyn 2 och har aldrig varit så mätt i hela mitt liv! Allt var jätte gott och vi båda rullade ut ur restaurangen. Hela kvällen var bara bäst och Johanna som sällskap gjorde det hela inte värre! Hoppas ni också hade en fin dag!

Likes

Comments

Köpte det på Telia för 399:- och märket är Richmond & Finch

Likes

Comments

Båda dessa låtar är som ni säkert sett gjorda utav The Chainsmokers  och jag älskar dem. Sitter just nu och pluggar och det är perfekt pluggmusik tycker jag. 

Likes

Comments

När jag var liten så älskade jag detta program! Kom över det nyss på youtube och kan inte sluta skratta åt hur gulligt det var/är<333

Likes

Comments

Ligger i min säng dag 4 nu som sjuk och orkar inte vara just det något mer, S J U K. Det springer i mina ben av rastlöshet och jag vill verkligen fixa mig för att åka och träffa kompisar eller träna för att jag kan.. Men nu ska man tydligen bara vila. Gahhhh bli galen! Första dagen var Oki och mysig men nu vill man typ slita av sig håret pga frustrationen att inte kunna göra vad jag vill:(((

Det jag gjort på 3/4 dagar: ätit massa onyttig mat, legat i sängen, sett två filmer, målat naglarna svarta matta<33 och hållt på med mobilen... Nån som vill byta? Njaa skulle inte tro det

Likes

Comments

Jag kom på att jag aldrig gjorde ett inlägg om Gran Canaria resan! Jag var där i 10 dagar för att bara gå ner i varv och verkligen inte stressa, hittade verkligen mitt inte lugn. Hahah låter kanske lite larvigt men innan jag åkte ner så var jag så sjukt stressad utav allt som skett i samband med julhandeln och massor med jobb. Såå det var helt underbart att få komma ner till min favvo plats för sol, bad, sömn, bästa heldagarna med mormor , god mat, utflykter och lite träning.

Så fort jag kommer till värme efter att ha varit i Sverige så nickar jag inombords till mig själv att jag ska bo utomlands i framtiden.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter att ha jobbat i början på lovet och kämpat känns det sjukt underbart att dra ner till Gran Canaria 9 dagar. Säger nej tack till -13grader och stort ja till 22grader. Pusss

Likes

Comments