Personlig

Dette visste du ikke om Niklas og meg:

Vi er begge like begeistret for å sove. Første prioritet etter en krevende arbeids- og skoledag er en lang nap.

Vi elsker å sove på hotell, og booker oss ofte et rom hvis vi først skal til Oslo på date eller for å gjøre noe annet. På den måten gjør vi litt mer ut av planene våre. Faktisk skal vi sove på hotell allerede til helgen. Restaurant, The Voice live og en natt på Fornebu står på agendaen. Jeg gleder meg!

Vi er veldige glade i å gå i fjellet, og tilbringer mer enn gjerne en hel ferie til fjells.

Vi er ekstremt komfortable rundt hverandre. Her i huset går det i alt fra raping rundt middagsbordet, til å fortelle hvordan siste dobesøk gikk.

Jeg får blomster av Niklas annenhver fredag, eller så fort forrige bukett har visnet.

Vi har begge et konkurranseinstinkt ut av en annen verden. Med det kan det fort gå en kule varmt i noe så enkelt som brett- eller kortspill.

Vi drikker kaffe på kafé hver lørdag, så sant vi er hjemme og jeg ikke jobber.

Med litt innabords blir det ofte ivrige diskusjoner om alt fra universet til verdensproblemer og politikk - uten at vi nødvendigvis har peiling på hva vi snakker om.

Vi er en smule glad i søtsaker. Det er helt utrolig hvis vi begge går en hel dag uten.

Vi masserer hverandre i tjue minutter hver, nesten hver eneste kveld.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Graviditet

God søndag ❤ Plutselig var helgen over, og vi har faktisk ikke gjort annet enn å slappe av på hyttetur. Vi har kost oss glugg, og det var høyst nødvendig med noen dager på fjellet. Jeg skal selvsagt dele litt mer fra turen, men nå er det på tide med en ny gravidoppdatering.

Uke 22 (21+1)

Termin:
3. april 2018.

Gravidsymptomer, plager og kroppslige forandringer:
Magen klør fortsatt! Heldigvis vil jeg si - det tyder jo bare på at den vokser. Jeg kjenner også at ryggen tåler mindre enn normalt, kondisjonen blir stadig dårligere og jeg irriterer meg lett over ting. Utenom det, så koser jeg meg fortsatt en hel haug. Det er så fint å tenke på at det vokser et menneske i magen min - absolutt alle plager i verden er verdt det.

Babyen:
Nå er lille i magen cirka 26 cm. lang fra føttene til hodet, og veier 370 gram i starten av uken og 450 gram i slutten. Han vokser altså i en voldsom fart nå, og det kjennes godt på kroppen. Dessuten er hjernen også i kraftig utvikling i denne perioden.

Kjønn:
Lille gutten vår.

Must i kjøleskapet denne uken:
Fortsatt regjerer klementiner. Ellers er gräddost og crispo en stor favoritt. Jeg har faktisk ikke hatt noe særlig søtsug de siste ukene, men nå er altså sjokkisen fra barndommen tilbake i kjøleskapet igjen.

Jeg gleder meg til:
Jul, jul, jul. Tenk å feire den fineste høytiden, og samtidig ha den største gaven i magen!

Likes

Comments

Hverdag

Cozy weekend

Gjett hva!? Denne helgen pakker vi bagene våre og blir borte til søndag for noen skikkelig kosedager. Hyttetur til Valdres med Anne og Paul, et vennepar, står på agendaen. Det er både nødvendig og etterlengtet å komme seg bort. Som nevnt tidligere denne uken, så krever det mye energi, især nå som jeg er gravid, å være i praksis - så nå skal batteriene lades. NYT helgen!

Likes

Comments

Personlig

On my bucket list

1. Kjøpe drømmehuset med Niklas og den kommende lille familien min

2. Adoptere en hund

3. Investere i kunst

4. Oppleve så mye som mulig av verden

5. Se Lofoten og nordlyset

6. Eie hytte på fjellet

7. Bli hundre prosent frisk fra spiseforstyrrelsen og anoreksien

8. Fullføre lærerutdannelsen min

9. Lære meg å spille piano

10. Jobbe som frivillig for en viktig organisasjon

11. Skrive bok

12. Invitere hjem og feire jul med hjemløse

13. Hoppe i fallskjerm

14. Gifte meg

15. Få to barn

16. Få fadderbarn

17. Dra på kurs for å lære en eller annen pardans med Niklas

18. Ri på hest - helt på egenhånd

19. Se elever, uten tro på seg selv, lykkes på skolen

20. Reise til en storby alene

Likes

Comments

Hverdag

Dinne for one

Det tar på å være i praksis! Nå som jeg er gravid i tillegg tappes jeg for energi allerede tidlig på dagen, og det resulterer i mye hvile så fort jeg kommer hjem. I ettermiddag var planen en liten nap, men plutselig hadde klokken bikket 21 - så det var den dagen. Forhåpentligvis hadde jeg bare godt av det! Ellers ble enkel og rask middag løsningen for meg i dag; egenpimpa kjøpepizza - et tips dersom du er like glad i pizza som meg.
Jeg har dessuten vært alene i hele kveld, og jeg synes det har vært helt fantastisk. Med samboer blir det mindre tid på egenhånd, så derfor prøver jeg å nyte de få gangene Niklas ikke er hjemme - til tross for at jeg trives aller best med han rundt meg, selvsagt.

Nå skal jeg sove enda litt til! Vi skrives i morgen ❤

Likes

Comments

Hverdag

Ny uke, nye muligheter!

Akkurat nå:
Første dag i praksis er omsider forbi, og jeg har akkurat slengt beina på bordet. Det føles godt å være i gang med lærerrollen igjen. Dessuten skal jeg ikke legge skjul på at det fantastiske vinterværet vi har om dagen gjør noe med humøret mitt - det er jo så vakkert! Nei, nå ser jeg frem til denne praksisperioden, og til adventstiden og jul, selvfølgelig.

Ukens opptur:
Farsdag, og masse kvalitetstid med foreldrene mine.

Ukens happening:
Lørdag kveld ble Nik og jeg spontant invitert på spillkveld hos Frida og Martin, og vi ble raskt enige om å dra. Kvelden endte ikke før de tidlige morgentimer - vi koste oss glugg! Ofte er det det som ikke er planlagt som ender med å blir mest gøy. Til tross for at tidligvakt på jobb på søndag ble hardt, var det veldig verdt det.

Ukens nedtur:
Jeg har vært så vanvittig distré denne uken at det ikke er morsomt en gang. Det har blitt mange travle morgener hvor jeg plutselig har funnet ut at jeg har veldig mange flere planer enn først antatt. Jeg har rett og slett hatt en skikkelig surreuke, så jeg krysser fingrene for at det blir bedre nå denne kommende uken.

Ukens matopplevelse:
Det kan ikke bli annet enn en av de mange kveldene med uendelig skrelling og spising av klementiner. Ingenting smaker bedre for tiden.

Ukens selvpleie:
Frisørbesøk, nye negler og freshe vipper. Jeg føler meg helt fantastisk etter denne uken - og det synes jeg er på sin plass når en er gravid.

...

Nå skal jeg straks finne senga for å se en film. Jeg har vært så trøtt i dag, så i morgen satser jeg på å være fullstendig uthvilt. Vi skrives ❤

Likes

Comments

Skjønnhet

De som har fulgt meg på sosiale medier en stund vet at jeg sverger til Jenny når det gjelder vippene mine. Hun er en gudinne; gjør hverdagen min langt enklere og øynene mine både lekre og mer våkne.

Før og etter påfyll

...

Bestill time HER og prøv selv. Jeg lover deg at du ikke kommer til å angre ❤ Hun holder forresten til på Jessheim!

Likes

Comments

Graviditet

Uke 21 (20+2)

Termin:
3. april 2018.

Gravidsymptomer, plager og kroppslige forandringer:
Magen klør og kondisjonen suger. Ellers har slitt litt med magen; forstoppelse, blant annet, har blitt hverdagskost. Utenom det koser jeg meg glugg og nyter tilværelsen så til de grader.

Babyen:
Nå er lille 24 cm. lang, og veier 290 gram i starten av uken og 370 gram i slutten av uken. Allerede nå begynner han å reagere på smerte. Det er helt sykt hvor fort ting skjer der inne nå!

Ukens cravings:
Klementiner topper fortsatt listen. Ellers er gräddost og lyse knekkebrød et must hver dag. Nå synes jeg også det er vanskelig å begrense kaffen - noe som tidligere i svangerskapet har gått helt fint.

Kjønn og navn:
Gutten som skjuler seg i magen har enda ikke fått noe navn. Jeg har funnet min favoritt, men nå gjenstår det å overtale Niklas.

Jeg gleder meg til...
Å se sparkene utenpå magen. Mest fordi jeg tror det blir veldig ekte, også for Niklas, når det skjer. Da kan vi liksom se han - på ordentlig!

Likes

Comments

Graviditet, Mote

Voksende mage og kjoler

Jeg er en sucker for kjoler om dagen. Det er plagget jeg absolutt føler meg finest i, og dessuten er kjolen det mest komfortable jeg kan dra på meg over den voksende magen - på lik linje med joggebuksa, selvfølgelig. Jeg har i hvert fall gått til innkjøp av flere nye, og i dag er intet unntak. Den ligner på alle de andre jeg har, men jeg skal likevel vise dem frem i nærmeste fremtid. Ellers er den grå på bildene en stor favoritt, så den har jeg faktisk to av. Brukes hele tiden!

Kløen på magen er tatt til nye høyder de seneste dagene. Jeg vet at det er fordi huden strekker seg, så sånn sett er det bare positivt. Jeg har et par oljer er smører på så ofte jeg husker, til tross for at strekkmerkene sannsynligvis kommer uavhengig av kremer, dersom de først skulle bestemme seg for å komme. Jeg tror kanskje ikke at jeg får noen, med tanke på at mamma ikke har. Dessuten har jeg gått fort opp i vekt tidligere, uten tegn til strekkmerker - noe som selvfølgelig ikke kan sammenlignes med en graviditet, men likevel... Kommer dem, så kommer dem, og det må også være helt greit.

Likes

Comments