Header

En vecka idag sedan jag bloggade senast. Lång historia kort så började jag jobba på Apple förra veckan. Nu är jag i full gång, jobbar mån-fre på Apple mellan 8.00-16.30, mån och onsdagkväll hänger jag på Cork English Collage mellan 19-21. Tors och fre jobbar jag på Stradivarius mellan 18-22 & även lör-sön förmiddagar. Ylli pluggar på, har föreläsningar varje dag och tre seminarier i veckan. Nu har han även gått och blivit den första utländska som blivit antagen till skoltidningen. Cork online law review, inte dåligt inte!
Förra veckan var vi på dogtrack för första gången som tydligen verkar vara något populärt här, intressant att se. Utöver detta har vi äntligen fått ett nytt kylskåp som vi fyllt med ny fräsch mat, en styck fransman drog iväg till Bali i två veckor, skönt med lite Nicoopaus.

Kram från den gröna ön

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fotbollskväll igår. Arsenal - United stod på schemat på nya favoritpuben Mardyke. Jag var mer intresserad av min goda pizza och bullmers men visst fan var det en bra match, det ska jag inte ta ifrån dom!

Likes

Comments

Som ni såg på bröllopsbilderna så var det en otroligt fin dag. Morgonen började med samling i lobbyn, vidare gick vi allihopa mot bussen då kyrkan låg en bra bit ifrån. Det var en liten och fin kyrka som låg lite utanför staden. Det var kul för oss att åka ut dit då vi fick se lite andra delar av Riga. Efter kyrkan åkte vi in till ''parken'' där det bjöds på lite smågott och bubbel i väntan på båtarna. Det var en rätt fin idé av Calle och Alise, att hyra båtar och ge alla gäster en fin sightseeing runt hela staden. Fram mot kvällen kom själva festen, mat, roliga (och fina) tal, dans och mycket annat. Alla bilder på tidigare inlägg talar för sig själva helt enkelt.
Sista dagen i Riga spenderade jag och Ylli genom att springa på stan och försöka hitta bra shopping. Det gick sådär, man kan säga att vi gav oss rätt så snabbt och gick in på maten istället. Vi sprang runt i matbutikerna och såg oss omkring, som ni ser på bilderna så var allt otroligt fräscht. Allt från stora och fräscha sallader till bakelser och frukt. Vi blev så förvånade över hur bra allting var, och plockade självklart med oss en del för att sedan gå vidare mot trampbåtarna. Jag var sugen på att trampa under hela resan, första dagen såg jag folk trampa och det såg så mysigt ut. Speciellt med tanke på deras fina flod och natur, pricken över i:et var ju att man kunde trampa ut i havet men det var vi faktiskt för fega för... Vi bestämde oss istället för att bara flyta runt där det kändes ''säkert'' och vi njöt av varje sekund. På kvällen gick vi runt på stan, åt mat på uteservering, lyssnade på live musik och bara prata om allt mellan himmel och jord. Vi hade ett par riktigt bra dagar i Riga, aldrig hade jag trott att det skulle vara som det var. Av någon konstig anledning hade jag fått för mig att Riga var ett inte så rikt land som inte skulle ha så mycket att bjuda på men vilken käftsmäll man fick och det visade sig vara raka motsatsen. Rekommenderar alla att åka dit på en weekend.
​Detta gjorde dom bra, Calle och Alise. Planerade alla dagar från början till slut, mer än vad alla förväntade sig. Så glad för deras skull och önskar dom all lycka till i framtiden.
Morgonen därpå hann vi med frukosten på hotellet, sen var det bara att sätta sig på bussen mot flygplatsen och åka hem.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen. Har varit igång konstant dessa dagar. Jobbat varje dag, från jobb till skola, från skola till plugg, från detta till det viktigaste - Ylli. Båda har sitt att pyssla med om dagarna så när vi väl har lite tid så tar vi tillfället i akt och gör något ihop. Hehe och självklart en fika till de varje gång med! God mat med självklart. He nails it every time! Lite sent att dra ut på saker och ting nu, men imorgon skriver jag mer och visar resten av bilderna från Riga.

Kram från den gröna ön.

Likes

Comments