Hej! Klockan är 17.05 och jag har nyss kommit in i värmen igen, jag och Mini (hunden) har varit på promenad i 45 minuter, uppfriskande och kallt. Jag brukar alltid lyssna på något när jag är ute och går (eller så pratar jag i telefon) antingen något på Spotify eller nån pod. Inget annorlunda idag alltså men jag har verkligen fastnat för Alice & Biancas pod - Har du sagt A får du säga B. Som jag vill promota lite. Dom pratar om allt möjligt, sex o snusk och om deras uppväxt, om deras vecka , veckans hiss/diss osv.

jag har egentligen aldrig gillat familjen Wahlgren, främst Pernilla då men jag har verkligen ändrat uppfattning! Min kompis Emma har följt Wahlgrens värld sen det typ började sändas och hon tyckte det var så roligt. Jag måste erkänna att jag blev nyfiken så jag kollade ett avsnitt - där var jag fast. Asså det är så sjukt roligt!! Har ni inte sett det så gör det, finns att streama på Dplay och kanal5. Både Bianca och Pernilla är så roliga och bjuder på sig själva så det känns nästan som man känner dom. Kanske är konstigt att säga det men det känns som jag hade trivts i deras sällskap haha! Inte blyga för att säga vad dem tycker, har väldigt bra humor !

Men nog om min kärlek till Wahlgrens värld..

Min dag har sett ut såhär; vaknade runt 8 imorse av att mini ville komma upp i sängen, vilket han såklart fick! Vid 9 gick vi upp o tog en liten morgonpromenad och sen blev det frukost för båda två. Sen gjorde jag i ordning mig, åkte till Sandra o tog en kaffe och vi drog vidare till Hjulet-second hand i Vårgårda. Ibland kan man verkligen fynda där. Det gjorde vi väl kanske inte idag, köpte ett par gardiner och en blus bara. Sen släppte jag av Sandra hemma hos sig, åkte hem o käkade lite mellanmål och mini fick oxå lite mat. Kollade ett avsnitt av rederiet och sen tog vi en promenad. Har lagt i en maskin tvätt och fixat ordning lite i skåpet på ena toan. Blev kanon!

Men nu då? Ska fixa mat om en stund men är så rastlös samtidigt som jag inte orkar ta tag i något här hemma. Hade behövt byta gardiner, putsa fönster, städa och inreda lite, men känner att Andreas får faktiskt hjälpa till , så det får vänta till helgen. Han kommer ju iofs hem imorgon men då kommer han vara trött och jag ska antagligen på quiz på kvällen så blir inget med det !

Jag får väl kolla ett avsnitt av rederiet i väntan på att jag ska laga mat😂

Ha det fint / KristinLikes

Comments

Alltså jag är väl kanske inte den där typiska bloggaren direkt, men om man inte provat kan man ju inte veta. Jo ioförsig så provade jag att blogga i tonåren, inte så värst roligt då, vilket det egentligen borde varit. På den tiden var allt så "lätt" och det värsta var när man hade prov eller inlämning i skolan haha! Allt man gjorde förr borde man skrivit, det gjorde säkert folk men inte jag, vissa saker var sjukt roliga och helt galna och en del var väl standard för en tonåring, lite såsom äta - sova - skita -dö i princip.

Men med det sagt så välkomna hit, en blandning av allt i mitt liv ligger framför era ögon 😅

XOXO , gossip girl

Ah nä skoja bara! Hur avslutar man en blogg ? "Hejdå" "puss & kram" "ciao" "hej" "XOXO" ?

Vi kör på detta just nu ;

Ha det fint / kreschty

Likes

Comments