Det kan nog bli riktigt bra men jag såg i dag att jag måste förbättra formen lite undertill. :) men det va smågrejer. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tack för en jätte trevlig kväll allihop. Det va super kul & barnen va jätte glada. Nu sover allihop som stockar efter allt bus. Nu är även jag helt slut så nu kryper jag ner & tar natten jag me.
Börja planera nästa grill kväll. Sen blir det kräftskiva, midsommar & massa annat kul att fira med vänner & massa barn. :)

Ser fram emot mitt liv med en sån här fortsättning. :)

Alla är glada & nöjda. Laga mat ihop & mycke skratt & barnen leker. :) helt underbart. :D

Likes

Comments

Blev en studdsmatta till barnen, en gräsklippare till hjärtat, grejer inför morgondagens grill kväll med vänner. Ja & 18st blommor till mig. :) nu har jag 28st att plantera i krukor & göra fint. :)
Jag byggde en pallsoffa för ett par dagar sen men jag blev inte alls nöjd utan gillar med 2stolar & ett bord med fina blommor bredvid. Ska sätta 2stora krukor vid ytterdörren också. Ev några inne med. :)

Men det tar jag en annan dag. Nu ska jag & min älskling mysa ner oss i soffan efter en mysig middag på restaurang. Den nya Bäck & en påse godis blir fortsättningen av vår mysiga kärleksfulla kväll.:)

Jag är ju inte den som är den utan förrätten va inte så god. Vitlöksbrödet va gott men salladen till smakade bara vinäger så jag klagade till kocken för det gick inte att äta. Men varmrätten va jätte god. Efterrätten orkade vi inte så vi åkte hem & ska nu mysa. :)

Likes

Comments

Nu på fredag ska jag samla alla barnen & ta ett fint kort på dom. Som jag sen ska framkalla & sätta på väggen ovanför sängen. Ramen har jag redan & den är enormt stor så det kommer bli jätte fint. :) ska skriva ut lite bilder på snurre & göra klart fönstret till hans bilder som ska sitta i vardagsrummet när det är färdig målat. :) det ekar typ tomt på våra väggar & alla tavlor finna i mitt huvud. Nu ska dom bara bli klara föremål nu när jag har en arbetsyta att göra dom på. :D

Lite bilder på mina inspirations källor. :)

Likes

Comments