Header

Jag är tillbaka i skolan och stressen och pressen att prestera är redan här. Vet att detta inte låter peppande men helt ärligt så tror jag att många som går andra året på gymnasiet känner likadant. :// vilket e så synd. Men men annars rullar allt på.livet. tiden.

22:02

22:03

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mysigaste cafet i Köpenhamn enligt mig är helt klart cafe blå time. Herregud vad mysigt. Passar dig som vill komma bort från alla kaffe kedjor som tar över alla gator. Gillar man att njuta av en god cappuccino samtidigt som härlig jazz musik spelas är detta bästa stället. ;))) ( låter som en fånig reklam men är kär i detta stället)

(förlåt för två extremt suddiga bilder :/ )

Likes

Comments

Inspirerat av 70-talet med mycket växter och bruna möbler.För mig är det super viktigt med massor av växer för att få det hemtrevligt och mysigt. Personligen så gillar jag när det finns lite udda grejer och att allt inte hänger ihop, bara det inte blir öfe sprit. Det känns lite mer ¨hemma¨ för mig och mysigt.

Älskar.

Likes

Comments

Kom precis hem, har krupit ner i sängen med en kopp te och Monica Zetterlund spelas på högtalaren. Det har varit en sådär äckligt perfekt dag. Älskar sånt.Älskar sånt lite för mycket, Mitt största problem just nu är om jag ska duscha ikväll eller imorgon. Det lutar åt morgondagen.

Senare in mot natten blir det kanske ett avsnitt Sherlock Holms eller Esay. Har nämligen precis sträck kollar på the the inbetweeners och är klart med det. Så känner ett enOrmt tomrum inom mig.

Likes

Comments

Mac DeMarco är en kanadensisk rockmusiker och indie. Han har släppt en EP-skiva, Rock and Roll Night Club och två studioalbum 2 och Salad Days Och Another one.Han är en av minna personliga favoriter och verkar fett skön och härlig som person. Han skäms inte för något och verkar inte vara så intresserad i det lyxiga livet utan gör det som passar han bäst.

Likes

Comments