Header


Som många anda har jag lyssnat på Zara Larsson och Noel Flikes podd DEN FANTASTISKA RESAN. Tyvärr så uppdateras den inte länge men Zara har en ny podd med en tjej som heter Olivia. Men Noel sjunger även tillsammans med Ludwig Kronstrand, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson. Deras grupp heter HOV1 och är en hip-hop grupp.

De har bara 5 släppta låtar men på konserten som var i lördags i Malmö spelade de även osläppt material som var riktigt bra.


Konserten var riktigt bra kanske lite kort men ändå värt det!

Tack så mycket

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag älskar att komma in i LUSH butiken och känna den starka doften av badbomber och tvål. När man kommer in genom dörrarna slås man av den underbara doften av alla produkter. Jag får alltid massor av insperiton där inne och vill bara plocka på mig allt. Har testat många olika produkter men rekommenderar deras badbomber och lip scrubs.


Tack så mycket

Likes

Comments


Jag var i Malmö idag och var inne på världens mysigaste ställe som heter AB SMÅLAND. Dem har ett super trevligt cafe och säljer lite allt möjligt både kläder, inredning och skönhets produkter. Så ja tänkte bara dela med mig av lite bilder dock mest på ovanvåningen där dem har en "pyssel" hörna för företag tror jag, inte helt säker.

Likes

Comments


Alla har ju någon låt eller ett album som man gillar lite extra eller en speciell spellista som bara innehåller dee bästa låtarna. Visa vill vara lite hemliga med den och ha den för sig själv mesdans andra vill att alla ska veta vad man lyssnar på. Musik enligt mig beskriver ganska mycket av men människa och idag tänkte jag dela av mig med några av minna favoriter.

Viktigt att säga är att alla har olika smak och detta är bara lite av vad jag gillar, förstår att inte alla kommer att uppskatta detta.


Jag är ett väldigt stort The Beatles fan men lyssnar på väldigt mycket blandad musik. Allt ifrån 60-70-tals soul till Frank Ocean som är en av mina stora favoriter.

Men detta är några av mina favoriter som jag aldrig tröttnar på!

Tack så mycket

Likes

Comments

Title