Hej!

Var jäkligt längesedan jag skrev, jag vet..
Mycket skit har hänt & har helt enkelt inte haft ork att skriva något ..

Vi har skaffat en ny familjemedlem! Gnar heter hon & är 12 1/2 veckor gammal!

Jag är råförkyld & helt död typ .. Får la tacka Niclas för han är så snäll & delar med sig av sina sjukdomar .. Jäkla karr..


Idag är den 9 år sedan min pappas begravning ( 13/2-07 )

Ja..

Något jag skulle älska & som skulle få min " spärr " att släppa vad det kommer till att skriva om då!
Är om ni skulle kommentera där nere om vad ni vill att jag ska skriva om, skäms inte! Jag är bekväm att snacka om det mesta!

Ha det gött!! 🐣🐣

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!🎀


Vaknade vid 07.00 & ligger just nu & kollar på dr.phil ..

Fast tankarna är någon helt annanstans..
Även om jag inte träffat denna kvinna utan enbart pratat med henne på Facebook så är det klart man blir orolig vilken känns konstigt för en men denna kvinna ger en, en känslan av att man kan prata om allt & hon är en väldigt grym kvinna som är stark & extremt hjälpsam med allt möjligt!

Denna kvinna jag pratar om är @MikkizLilja som just nu ligger inne & ev. Kommer få träffa sin lilla bebis aningen för tidigt & det är klart man blir orolig & känner att man vill göra något, hjälpa till! Denna kvinna har funnits där vare sig det har varit missfall eller om det handlat om vilket " blogg tillägg " som är bra & för det är jag evigt tacksam, det är sällan man lär känna sådana människor!

För min del känns det faktiskt konstigt att kunna vara orolig för en person som man aldrig träffat utan enbart snackat med på Facebook, haha kalla mig konstig men ja..

Vi alla här hemma håller alla tummar & tassar för att hon slipper vara kvar på sjukan & att hennes barn väljer att stanna inne i värmen, bättre att komma ut när man är färdig bakad!


Nej, nu blir det att hämta posten & diska lite
Massa kramar

Ha det gött sålänge 🎀

Likes

Comments

Godmorgon!🎀

Ja det är godmorgon för mig idag, för jag vet inte varför men jag vaknar ALLTID vid 5-5.30 & kan inte somna om förens 1-2 timmar senare & sen sover jag till 11.30 ..
Jag vägrar börja med några sömnpiller igen!

Aja till det jag ville ta upp.. Bipolär är vad jag skrivit som rubrik & ja, jag ska göra utredningen för bipolär..
Hela mitt liv har jag gått i en berg & dal-bana, någon dag är jag positivt, lycklig, allting går bra & jag vill göra massa saker .. Sen bara någon dag senare så är jag så jävla låg, allt går åt helvete, jag orkar inte göra ett piss, jag vill bara ligga i sängen & gråta, sen får jag ångest över att jag är låg, då blir jag ännu mer orkeslös .. Gick tidigare på antidepressiva & DBT / KBT, då funkade det hyffsat! Under ca 1 år så hade jag inga dalar, utan jag mådde toppen, hade bar självförtroende, ingen separationsångest ångest när någon ska lämna mig, typ åka hem, åka till jobb osv, skolan gick bra & jag hade en helt annan energi! Men sedan jag slutade med det så har det kommit tillbaka igen .. Jag sårar folk i min omgivning, mest min mamma & jag orkar inte med mig själv helt enkelt.. Jag pallar inte, helt enkelt.

Självmordstankarna har ökat, tack & lov är mitt självskadebeteende under kontroll hittentills.. Men jag har " börjat " ramla in i ett skadebeteende jag hade innan.. Jag får ångest när jag äter vissa saker & då straffar jag mig själv via mat, antigen ger jag mig själv ett straff & tvingar mig äta saker som får mig att vilja spy för mycket socker & sött, saker som gör att jag får ont i magen av, saker som jag vet inte är bra för mig .. Eller så tvingar jag mig själv att svälta vilket jag oftast gjorde när jag var yngre, så hetsen att äta har kommit nu ..


Många kommer säkert tänka nu " ja men du är så stor så hur kan du ha/håller på att svälta dig? Då är man ju smal " jo, jag var smal & snärt en gång i tiden men tänk er själva - Ni svälter er, ni vägrar äta trots att ni är VRÅÅÅLHUNGRIGA skrev det i stort så ni fattar hur jävla hungrig man är i början det enda du tillåter dig själv att äta/ röka är energidricka, cigaretter & weed .. Nej, jag röker bara cigg nuförtiden & har slutat med röka sen 4 juli 2014 & du springer runder, låter inte dig själv vila alls trots att du känner dig svimfärdig hela tiden för du har ju inte ätit något, din kropp ställer in sig på svält

sen efter ca 6 månader av att hålla på så som jag nyss skrev så åker du in på en ungdomsanstalt .. Där det enda du gör är äter. Du har inget annat val, för man mår skit värre än man mådde innan & du vet att äter du inte kommer du få spendera flera år på detta jävla skit stället med maktknarkande personal.. När man vaknar äter man frukost du måste vakna vid 06.00 för kl 07.00 är det " skola " sen vid 10-isch så är det fika som innehåller: kladdkaka/någon bakelse, kaffe / te / saft . Du måste käka detta annars snear den maktknarkande personalen & då blir det isolering i ca 40 min, sen blir klockan 11-12 & då är det lunch, det blir fabrikat mat med förra veckans grönsaker, sen blir klockan 2 & då är det fika igen, med samma innehåll.. Sen blir det middag & samma sak där- fabrikat. Sen måste du ligga i ditt rum i 30-50 minuter, sen ca 20.00 är det fika igen & då är det vitbröd, socker, flingor, laktos - bara skit helt enkelt. & sen går du & lägger dig.. Ingen promenad eller så, tänker ni säkert?

Haha jo, OM alla hade skött sig .. Men vi bodde med en brud ifrån Somalia som hade psykos & dampa loss, så ingen promenad för oss .. Vi hade " gympa " 1 gång i veckan i 30 minuter .

Så nu kanske ni kan tänka er varför jag kunde gå upp så jä*la mycket i vikt & såg ut som en flodhäst när jag kom ut..


Fan vad långt inlägg.. Ja, det jag ville ha sagt var - jag mår skit & jag ber om ursäkt att jag inte skrivit så mycket dom senaste dagarna men jag mår rått piss ..

Ha en bra dag idag 💗🎀

Likes

Comments

Tjena!

Asså jag hatar detta stället otroligt mycket ibland.. Bussarna går sååå sällan..
Te.x som idag vi åker från helgum till Långsele 12.45 & är framme i Långsele 13.00 sen blir vi tvugna att stå ute från 13.00 - 16.30 för det går ingen buss ALLS!

Liksom, va?! Visst helgum är inte Stockholm direkt men ändå, det är många som bor där!

Liksom såhär går bussen från helgum till Långsele/Sollefteå :
07.25
07.35
09.55
12.45
16.10

& hem är

06.00
09.00
12.30
16.10

Man kan ju inte hitta på ett dugg för du MÅSTE ta bussen 16.10 annars kommer du inte hem & vill du handla men inte får in pengar ( tex lönings dax ) förens efter 12.00? Varsågod & vänta i 3 1/2 h eller svält ..

Men dom vill ändå att man ska åka kollektivt & man ska inte köra bil bla bla bla!
Men sen ska vi inte ens snacka om priserna för 15 minuters bussresa - 89 :- för vuxen & 70 :- för barn!
& sen går inte buss jävlen på lördagar heller utan den går söndag - fredag ..
Är så jäkla irriterad så ni anar inte ..
Ni kanske kan gissa med tanke på inlägget vart jag är? Jo i Långsele för att vi var ju tvugna att handla mat.. 🖕🏼🖕🏼
Sen hjälper det inte att det är -28 grader ute heller & det känns som man har urinvägsinfektion ..

Känner mig som en grinig 5 åring som snart slänger mig på marken gråtande & skrikande ..

Åt helvete med " din tur " som bussföretaget häruppe heter ..

Jag vill flytta nu nu nu eller skaffa bil 😭😭🖕🏼🖕🏼

Btw så ni vet, när ni läser detta är jag hemma igen då det är ett tidsinställt inlägg 😂👍🏼

Ha det 🎀

Likes

Comments

Shudelo!

Okej, ni kan ju redan av rubriken ana vad detta kommer handla om så redan nu vill jag säga till er som inte klarar läsa om sådant att sluta läsa nu!


Någonting som satt sig på mitt huvud idag är: sexuellt ofredande eller våldtäckt på barn, där förövaren är en förälder.

Jag själv känner en person som tyvärr jag säger tyvärr för INGET barn eller människa överhuvudtaget ska behöva ha detta i sitt bagage! behöver leva med detta i sitt minne än idag..

Det är inte så att du märker när någon farit så illa. Denna person som skrattar, alltid får alla andra att skratta & hela tiden verkar vara så glad, som hjälper dig om du behöver hjälp vare sig det är ett mattetal eller relationsproblem så hjälper personen .. Trots att denna personen bär på att ha blivit berövad på sin ungdom, sitt eget liv som barn ..
Det finns inga ord, det finns absolut inga jävla ord..

Jag vet egentligen inte hur jag ska skriva detta eller hur jag ska formulera mig..
Men att denna person funnits där i över 5 år hos oss, som hjälpt oss med så mycket, givit oss så många skratt bär på detta & har osynliga ärr efter att ha blivit våldtagen upprepade gånger som barn, utav samma jävla man .. Det.. Usch jag blir så arg & jag blir så ledsen men samtidigt så blir jag fascinerad om man nu kan uttrycka sig så över hur personen fortfarande klarar det!

Jag själv hade varit ett vrak, jag hade nog inte klarat det & jag beundrar denna person för att personen vill & framför allt orkar att ha ett " vanligt " liv, gå till jobbet m.m & samtidigt blivit berövad på så viktiga saker..

Men något som får mig att gråta av ilska är hur en förövare som våldtagit ett barn kan säga " jag älskade mitt barn för mycket, därför gjorde jag det. " hur fan kan du säga att du älskar ditt barn men ändå göra dom så så illa? Hur kan du säga att du älskar ditt barn men ändå förstöra deras liv på ett sådant sätt?

Jag själv har aldrig blivit våldtagen som barn utav mina föräldrar & det tackar jag gudarna för, jag säger inte så för att det under några omständigheter som helst fanns en chans till att min mamma eller pappa skulle kunna kolla på mig eller deras andra barn sexuellt, utan jag säger så för jag har insett att det är inte alla barn som har den turen.. Det är inte alla barn som har föräldrar som älskar dom på ett " föräldra aktigt sätt " .. & det gör ont i mig!! Jag vill bara ta alla dessa barnen & berätta : jag hör er & jag tror er! Jag kommer göra allt jag kan för att hjälpa er! Snälla tappa inte hoppet bara för att vissa vuxna stänger öronen, det är skit svårt & jag kommer aldrig förstå er. Aldrig att jag kommer förstå er, för jag har själv inte råkat ut för det men jag vill hjälpa dom jag kan..

Något som man också ser är vanligt är att oftast vet hela familjen om att ett barn blir sexuellt ofredad/våldtagen utav en förälder men dom gör inget, det är familjen " dirty little secret" ..

Det är inte så att det barn som blir utsatt " bara " är traumatiserad under barndomen utan den personen är det hela livet. Dofter, rörelser, kroppspråk, sättet folk kramar en osv kommer göra denna personen påmind & det ska inte vara så!
En person ska kunna få något så simpelt som en kram UTAN att behöva få en " Flashback " utav det hemska..

& som denna personens förövare la fram det alltså förövarens ursäkt var : " jag var ensamstående & jag älskade mitt barn för mycket "
Nej, bara nej. Som min mamma sa det " jag har varit ensamstående sen jag var 17 år gammal, jag kan kolla på mina två barn hela natten & tyckte att det är det finaste & vackraste jag någonsin gjort, jag hade kunnat torka dom i arslet & flabben skånska för mun, för er som är lite fina i språket haha om det så behövdes men jag hade ALDRIG ens kunnat tänka tanken på att föra in något i dom eller göra dom illa! "

& det är att älska sina barn, precis som min mamma sa. Att kunna stirra sig blint på sitt barn, hjälpa dom, vara bered på att döda för sina barn - det är att älska sina barn, du kan aldrig älska dina barn för mycket. Att medvetet göra dom illa- det är inte att älska sina barn.

Ja, jag har svamlat sönder hela inlägget känner jag men samtidigt så är det något jag vill få ut & jag vill att ALLA ni som läser detta på något sätt lovar mig att ni kommer göra det NI kan för att försöka stoppa våldtäkt eller sexuellt ofredande på barn/ungdomar/vuxna. Vare sig det bara är att lyssna på en annan människa i 30 minuter , ge en kram, vara en trygghetspunkt för personen- så gör det, för vem vet DU kanske är den enda trygghet dom har, DU kanske är den enda som lyssnar & INTE misstror dom ..

& till mamma, om du läser detta - jag älskar dig, tack- tack för allt, tack för att du aldrig la en sexuell hand på mig & tack för att du var min trygghet som barn, så trygg att jag vågade bli arg & ledsen men jag visste ändå att du skulle stanna där hos mig, tack för att du tagit hand om mig, tack för allt du lärt mig, tack för alla sömnlösa nätter, tack för att du offrade din kropp för att ge mig liv, tack för att du gav mig ett syskon, tack för att du orkade med oss båda, tack för att du funnits där för oss, kommer alltid vara otroligt tacksam för allt du givet oss & för allt du kommer ge oss & tack, tack för att du är vår mamma..
Du är fin❤️

Ha en bra kväll 🎀

Likes

Comments

Hej!

Just nu är jag så förbannad så det finns inte!
Var med i en tjejgrupp-pink room
Som innan verkade vara en bra grupp med härliga admins men chi fick jag!

Det kommer upp en anonymt inlägg ang en ung tjej som tror att hon är gravid & vill göra abort pgr av strikta föräldrar & hon vet inte när man kan göra abort osv så hon ber om råd.

Mitt i bland alla kommentarer dyker en kommentar upp " drick något jag inte kommer ihåg just nu något med kanel & lökskal så kommer du få ett missfall "
Direkt så blev jag så chockad, hur fan kan man ge ett " råd " till att orsaka ett missfall till en kvinna eller någon & hur kan man seriöst tro att man kan orsaka ett missfall med saker man äter/dricker?
Jag svarade på denna kommentar & mer eller mindre fråga hur hon tänkte när hon skrev denna kommentar då missfall inte bara är att blöda, få ut fostret & sen är det klart
Ett missfall är så så mycket mer än så..
Några små exempel på vad konsekvenserna för missfall är:
1. Du kan ha rester kvar som fuckar din kropp
2. Infektioner pgr av rester
3. Ditt psyke kommer vara förstört för att veta att du fått ett missfall som ÄR ditt fel
4. Din mens kommer med stor sannolikhet att bli oregelbunden eller inte ens komma alls
5. Du kanske aldrig kommer få ordning på din mens utan jobbiga behandlingar
6. Infektioner som kan orsaka att du måste opereras & du kan bli väldigt sjuk
7.du kanske kommer ha svårare att bli gravid i framtiden efter infektion & rester som ligger kvar om du inte går till läkaren
8.du kommer ångra missfallet mer än abort.

Detta är bara några få exempel på konsekvenser..
Jag själv fick en grov infektion pgr av att jag hade moderkaks rester som min kropp helt omöjligt kunde bli av med & jag hade tur som kom in snabbt till akuten & blev inlagd i en vecka & fick antibiotika intreviöst.. Tacka gudarna för att jag kom in snabbt!

Iallafall tillbaka till inlägget
Hon börjar svara med att hennes kompis gjort detta bla bla bla & hon bara gav tipset så jag skulle inte snea på henne .. Men herregud tjejen! Man kan ju inte lämna ett jäkla tips som kan vara potentiellt livsfarligt!

Iallafall konversationen fortsatte där jag förklara att det är dumt att ens ge ett sådant tips & missfall beror inte på vad du stoppar in din mun!

Iallafall det slutade med att två tjejer började kalla mig smuts, skit, hora osv & jag blev ordentligt arg & sa hora tillbaka vilket var korkat av mig att sjunka till deras nivå men jag blev arg & min impulskontroll är noll!
Men det som gör mig extra arg är att admins låter dom kalla mig hora, smuts osv men när jag säger ifrån så är det mitt fel?

Med andra ord i Pinkroom så får dom populära lov att säga exakt vad dom vill & dom mindre populära ska bara sitta & ta att bli kallade för hora, smuts osv! För mig är det mobbning!

Pinkroom är med andra ord en sida där du om du är vän med admin & är populär får lov att kalla folk för vad som helst & trycka ner folk hur mycket du vill medan om du inte är vän med admin & inte är populär så ska du bara sitta där & låta folk trycka ner dig & smutskasta dig.
Det hela slutade med att jag blev bannad för att jag sa ifrån & inte är tolerant mot skitungar som är ouppfostrade medan tjejens vägrar att kalla dom för kvinnor då dom inte kan bete sig som kvinnor.

Anledningen till detta inlägget?
Jag kommer aldrig acceptera mobbning & jag kommer aldrig låta mig själv eller någon annan människa bli nertryckt & kallad för hora osv!!
Usch för vuxna människor som mobbar!
Jag bojkottar pinkroom, en skit som är inplastat i fint papper det är allt den sidan är.

Fuck you pinkroom and your bullshit, i hope karma gets you :)

Likes

Comments

Hej!!

Har inte gjort så mycket idag förutom att ta det lugnt & nu har jag lyssnat på två podcast : extra sändning terror i Paris
& HIV mannen..
Hiv mannen handlar om en man som kapat två olika identiteter: James kimball som senare visades varit död i 13 år & även identiteten Fabian Foxx. Det visade sig senare att han var iranier som bodde i Sverige idag är han utvisad & enligt rykten bor han i Iran. Han var alltså en man som visste om att han var HIV positiv men ändå hade oskyddat samlag med över 100 kvinnor utan att berätta för kvinnorna att han var smittad .. Fyfan, hur kan man ens ha det på sitt samvete? Att ligga med en 20 årig kvinna & medvetet smitta henne med en dödlig smitta som sakta kommer döda henne, hon kommer aldrig kunna skaffa barn & antagligen aldrig ha ett normalt liv med en man/kvinna pgr av sin smitta & folks rädsla ..

Något som väldigt få vet om chockar mig att inte fler vet är att om du har någon slags könssjukdom så MÅSTE du tala om detta för personen du skall ha samlag med vare sig ni använder skydd eller inte, så måste du berätta! Det är olagligt att inte berätta.

Om du har samlag med någon utan att berätta att du bär på en smittsam sjukdom rubriceras som misshandel & du kan bli dömd för detta om personen du haft samlag med väljer att anmäla dig.
Dock tycker jag att har du HIV eller annan blodsmitta & medvetet har oskyddat samlag utan att berätta för din partner/personen du ska ha samlag med, så borde brottet rubriceras som mord.
För visst, HIV kan bromsas men enbart bromsas & inte bli frisk.. Alltså du dör långsamt & rent tekniskt så berövar du någon annans liv, långsamt & inte snabbt som när du t.ex skjuter någon ..

Men en annan sak jag tänkt på undertiden jag lyssnar på detta är, tänk så naiv man är som har oskyddat samlag med främlingar!
Jag vet att jag inte är den enda som haft oskyddat samlag med en person jag knappt känner, so dont judge before your hands are clean!
Det finns sjuka människor därute som är kapabla till 100 att ha oskyddat samlag med folk utan att berätta att dom är smittade enbart för att " hämnas " .. Till alla tjejer & killar som läser detta:
1. Det tar allra Max 1 minut att ta på en kondom.
2. Det är inte bara killens skyldighet att ha kondomer & vice versa.
3. Gör det till en rutin att ca var 4-5 månad gå & testa er!
För ALLT!
4.innan ni startar ett förhållande & har oskyddat samlag testa er, testa er tillsammans så vet ni att ni slipper smitta av olika slag & ja, jag vet att folk är otrogna & kan bli smittade men har ni dom tankarna om er partner, använd kondom. 

Podcasten för er med iPhone & har Apples egna app " podcasts " installerat 

https://itunes.apple.com/se/podcast/p3-dokumentar/id308339623?mt=2&i=340645672


Vad tycker ni? Kommentera gärna om vad ni tycker om detta!

Ha det gött & sov gott 🎀

Mehdi Tayeb aka HIV mannen- 1998

Likes

Comments

Godmorgon eller nåt 🎀

Vakande för typ en timme sedan, är fortfarande skit trött..

Har inte orkat skriva så mycket för dom senaste dagarna har varit 😑🔫

Typ ingen ork till något,alls! Vill bara sova typ.

Igår rann det över efter alla " tips på vad jag kan ge min pappa på alla <3 dag " bla bla bla
Låter töntigt kanske men min pappa hade alltid speciella saker för sig på " högtider " såsom alla ❤️ dag, då fick jag alltid något & han gjorde det till vår dag!
Vilket gör att det blir rätt jobbigt nu när han inte finns här längre, att han kan inte göra det till vår dag längre.. & igår blev det rätt tydligt & ja.. Det går inte att förklara hur det känns att aldrig mer kunna prata med ens pappa, aldrig få en kram, aldrig kunna ringa, aldrig kunna ses m.m det är skit jobbigt! & för mig kommer det i " olika stunder " ..

Men någonting jag ändå är " glad " över är att jag ändå kunnat leva med det i nu 9 år.. Det trodde jag aldrig för 7-8 år sedan..

Fast något jag märkt som jag hatar är att ibland även om jag inte vill eller brukar vara så som person, så kan jag bli nästintill svartsjuk när folk pratar om sina pappor till och med på Niclas kan jag bli svartsjuk när han pratar med sin pappa i telefon..

Ja, jag är så trött just nu att jag orkar inte skriva mer just nu, mitt huvud känns som en atombomb ..

Ha det gött🎀

Likes

Comments

Godmorgon! 🎀
Eller ja, jag har varit vaken sen 07.00 ungefär!
Har inte så mycket träningsvärk från igår som jag trodde jag skulle ha, woop! 🙌🏼

Startade morgonen med lite te, sen kollade jag Facebook & såg att världens grymmaste grupp eller ja grundaren & en av admins skulle göra en intervju i P4 Malmöhus nu på morgonen 08.30 så jag kokade lite kaffe & lyssnade på intervjun!

Kan bara säga åh my gud!
Så grymma var dom! Intervjun handlade om tadaa: Pink room! 🌸💗

Kort om pink room
Det är en grupp där alla är tjejer, alltså enbart för tjejer & inga killar!
Man hjälper varandra, man diskuterar allt möjligt såsom förhållande, smink, kläder, världs nyheter, otrogna män, underbara män, graviditet osv alltså ALLT!

Jag gick med för ca 1 år sedan, dock bytade jag Facebook för ett tag sedan & fick gå med igen..

Pink room levererar med 31.000 medlemmar just nu om 3h kanske 33.000 vem vet!
Det är den största & mest växande tjej gruppen år 2016 & startades den 18 april år 2015!
Vet inte riktigt hur mycket jag får skriva exakt om pink room men nu vet ni lite iallafall & alla tjejer som läser detta & inte är med, gå med💗

Idag fyller även R, grundaren till Pink room år.. Så GRAATTIS!! 💗💗🎈🎉🎊
& en av admins klarade körkortet, trots att inget av detta påverkar mig direkt i privatlivet så blir jag ändå glad & på något sätt stolt över dessa tjejer!
Blev ett ordentligt Pink room inlägg idag haha!

Men annars har det än inte hänt så mycket, Niclas sover fortfarande, jag har sökt "lite" lägenheter i Malmö osv ska snart ut i snö ovädret & hämta posten .. Asså här är typ 2 meter snö & jag lovar att man kommer inte se lilla mig när jag går ut för jag kommer drunkna i snön .. ☃

Såg även att jag har över 241 lästa inlägg! Trodde verkligen inte att någon skulle vilja läsa om mig & mitt liv!
Tackar återigen @MikkizLilja för att hon " planterade " idén om att jag skulle skaffa en blogg haha! Det bästa jag gjort faktiskt, får ur mig så mycket på ett kreativt sätt!

Mitt huvudsyfte med bloggen är att nå ut till så många som möjligt, hjälpa folk & få folk till att förstå att ni är inte ensamma i era problem, ingen av er! Vi går igenom detta tillsammans💗

Ha det gött! 🎀

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6343051

Likes

Comments

Todelo!🎀
Niclas fick upp mig idag för att åka & träna..
Är så sugen på att börja ordentligt men ja, ursäkter från min sida!

Iallafall, just nu, precis i denna sekund som jag skriver detta så går jag på löpbandet & börjat få lite damp på att bara gå & gå utan att komma någonstans 😂😂

En sak till jag kommit på är att jag hatar träningstights & vinterhud!
Min hud är så torr för att det är vinter ute, så jag ser ut som en vit krokodil & sen tighta tights på det.. Min rumpa kliar sönder 😂 min rumpa är liksom den torraste delen & tightsen gör det inte bättre!! Kan inte direkt börja klia mig på arslet heller😂😂

Åh, dagens i-landsproblem!!

Talk to you later!

Scodel mein dudel! 🎀

Likes

Comments